- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Sikerült vennem egy ilyen routert 5900ft-ért. Ennyit gondolom megért. A kérdésem az lenne hogy a gyári torrent klienst tesztelte valaki? Mennyire életképes? Jó lenne ha azért nem kellene a gépet járatni hogy leszedjek valamit.
-
A legújabb droid app már full kínai sajnos....
-
KTU
addikt
Ha valakinek kell az angol firmware felrakom valahova, ez 2.2.100
de már MiWiFi 稳定版 2.6.11 az új -
Fejvadi
nagyúr
Nekem is van ilyen Router-em és tud Angolul. Olyat kell venni.
-
^Clown
addikt
De jó kis router lenne, ha gigás lenne a LAN / WAN....
-
Bear
aktív tag
Megkérdeztem a Xiaomi-t, szerintük tud menteni a mini-re is, úgyhogy rendeltem is egyet.
-
Bear
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Xiaomi Ant kamerám, aminek szeretném a képét menteni egy HDD-re. A kamera csak Xiaomi routerre tud menteni, de az nem derült ki nekem egyértelműen, hogy csak az 1TB-s nagy routerrel megy a dolog, vagy tudja a Mini routerrel is? Ti tudtok erről valamit?
-
Surda-
őstag
Nem, a wifi jelszavam kérte,,,,
Ha minden igaz
itt egy link a beállításokhoz. -
Én a képeket még nagyobb méretben tettem volna bele a cikkbe (nem kattintásra teljes méretben megnyílósra), hadd használják ki a zezer megabites netjüket is a használók.
-
Surda-
őstag
Itt milyen jelszót kér és alul melyiket kell kipipálni?
Várható hozzá gyári angol nyelv? -
Hát pedig ha nem megy itt nem lesz ebből semmit mert úgy kidobom innen a szerelőt mint a sicc. Vagy vissza az eredeti.
Nem poénból használom ezt a routert én nem kértem, hogy olyat hozzanak ami miatt nem lehet majd használni a sajátot. Az fix, hogy nem tudja azt amit ez. Ráadásul az USB háttértárat is használom mobilnetről is. -
syler123
veterán
válasz
Kolondrum #61 üzenetére
Ha tréhome, akkor tiszta szívás az egész. Nem tudom milyen agyament készítette az a router/modem-et, de ha modem módba kapcsolod, tehát saját routert akarsz használni, akkor nem működik a telefon, ezt írja is a hgw menüje, szóval egy vicc... Komolyabban nem néztem meg, mert a szomszéd váltott digitálisra, de elvileg előbb utóbb mindenkinél lecserélik az analog vonalakat.
-
syler123
veterán
-
syler123
veterán
Openwrt-t használ valaki ezen a routeren? Lehetséges hogy lecserélném régi tp-link routeremet, de ez kicsit vissza tart, hogy még a menüt is fordítgatni kell, mert nem tud angolul. Openwrt mellett szólna még a Transmission torrent kliens, ami hasznos lenne számomra, mondjuk éjszaka letöltésre, akkor feleslegesen nem menne a Pc.
Gondolom nem fontos eu raktárból rendelni, mert ez még nem áfa/vámköteles.
Aliexpressen van olyan eladó, aki angol nyelv-el hirdeti. Erre ők felteszik az Openwrt-t? Képek alapján én úgy látom legalábbis. -
vtechun
veterán
Nekem is megjött a kicsike, AP-ként használom, de nem a saját felajánlott módszere szerint, hanem router funkcióban, de LAN pontra csatlakoztatva a saját routert (powerline-on keresztül). Ebben kikapcsolva a DHCP funkció, ip címe átállítva 1.250-re, betonstabil, minőségi javulás az eddigi 2 eszköz wifije helyett (841 tplink, Dlink dir300 - ddwrt). Most elég a 170 nm-es földszintes lakásra ez az egy wi-fi is.
Azon filózok, hogy ha rendelek hozzá egy ilyet: Original Xiaomi Wi-fi Amplifier Wireless Repeater Network Wi-fi Router Expander, akkor azzal megoldható lenne-e az, hogy a Xiaomi lássa el a router funkciókat is(ez most a tplink). Mivel a net bejövetel az a ház egyik sarkában van, a Xiaomi pedig kb. középen. Ez a repeater tud olyat, hogy nem mutat más nevet, hanem ugyanaz lenne az SSID és automatikusan állna át rá a WiFi-t használó eszköz, ha éppen arra jár? Mert ugye biztos más is tapasztalt már olyat, hogy a készülék ragaszkodik a gyengébb wifihez, nem áll át automatikusan a közeli erőshöz.
-
Surda-
őstag
Sziasztok!
Először is leszögezném,hogy tök laikus vagyok.
Adott egy 100mb es digi kábelnet, egy 5éves pc és egy xiaomi hongmi telefon.
Régi tpl link routeremet 841nd cserélném le, mert azt odaadom egy haveromnak.
Tudom gigabites net kéne ehhez a sebességhez,de a telefonom úgysem tudná kihasználni, a pchez kábellel csatlakozik és nem akarok 10nél többet költeni.
Jó választás lehet ez a router?
A két antenna 2,4 és 5ghz ,ez miért jó?
Az USB csatlakozó azért jó,mert ha mondjuk rádugok egy merevlemezt,akkor annak tartalmát meg tudom nézni a tévémen pl,ha wifis?
Egyébként most "buta" plazmám van, egy ilyennel wifissé varázsolhatom?
A gyakorlatban miiért jó,hogy telefon app van a routerhez?
Jól vettem ki,hogy ethernet kábel nem jár hozzá?
A "Repeater" azt jelenti,hogy egy adott wifi jelet továbbítani is tud? -
válasz
Black&White #50 üzenetére
Bakker.
-
-
válasz
Black&White #47 üzenetére
Várunk vele lemegy ez az ára.
-
Black&White
addikt
válasz
Kolondrum #46 üzenetére
Igen, egyelőre csak a xiaomiforsale-en látom olyan konstrukcióban, amire már nem várható plusz sarc.
Mindegy, nem kell kapkodni! -
válasz
Black&White #45 üzenetére
& Szoszo94! Szó szó drágák, de vegyük figyelembe, hogy van bennük egy HDD ami azért nem 2ft. Nélküle sokkal olcsóbb lenne.
A kínai nyelv nem zavar, meg van rá a megoldás, sőt már a kínai app sem, mert otthonosan mozgok benne. Kivétel akkor van ha épp akar valamit a router és épp melóban vagyok, mert azt nem értem. Össze vissza tesztelgettem már a kis tesót és a maga köreiben elég jól teljesít. Mióta beüzemeltem nincs eldobott net, várakozó betöltés miegymás. Sőt mióta a modemet újraindítottam a torrent is full sávval jön.A feketéről azt írták, hogy hangos a ventije. Mást nem tudok róluk. Az a baj, hogy ha megrendeled szinte biztos, hogy megvámolják. Azzal együtt meg már fél száz ezres routerről beszélünk sajnos.
-
-
Rendkívül erős 2.4-es jelet ad a router. 2 emelet, vasbeton födém, falak és még mindig 2 csíkot tud az 5-böl. A korábbi routerek itt már nem működtek. A 10/0.8-as netet így is átviszi.
-
nemlehet
őstag
Szerintem nem akkora összeg egy AC-s vevőke, vagy PCI kártya. Sok újabb telefon is tudja és a drágább notikban is kezd alap lenni (pl nekem a 2014-es ROG-ban is van). Aki szeretné megszüntetni a kábel dzsumbujt vagy lusta normálisan elvezetni a kábeleket esetleg nincs rá lehetősége annak ez tökre megfelel. Ettől függetlenül tényleg filléres dolog lett volna valószínűleg és kár, hogy kimaradt.
-
Robert07
aktív tag
Igen, én is úgy értettem, hogy a kábeles LAN hálózat azért lehetne gigabites, mert a vezetéknélküli eszközökkel nem igazán használjuk ki az AC-s sebességet, legalábbis ahhoz nagyon sok streamnek kellene menni, annak a valószínűsége pedig elég kicsi, hogy pont két AC-s notink van és azok között akarunk fájlokat másolni.
Amúgy ha gigabites lenne, akkor már rögtön szaladnék a
Média MarcibaeBay-re. -
Lassan ki fogom egészíteni az írást. Van hideg is meleg is.
-
Tévedtem, megeszi az NTFS és a FAT fájlrendszert is. Memkarinál a teszt 128megásat nem ette meg, de a Samu EVO-val már jó. Appon keresztül akár oda is le lehet tölteni. Még tán veszek egy 24/7-es HDD-t vagy egy 128-as mSD-t. A 2K-s vidit szépen viszi és a net sem röccen. Legalábbis ez.
-
USB eszköz csatalkoztatásakor szól a telefon is. HDD-vel nem volt gond, de a microSD-t nem ette meg.
-
Robert07
aktív tag
Gigabites a WAN csatija?
-
válasz
Blindmouse #21 üzenetére
Egyedül a nagy gépem van vezetéken. 6 eszköz meg wifin.
-
nemlehet
őstag
válasz
Blindmouse #21 üzenetére
Van akinek az AC wifi fontosabb mint a gigabites "tyúkbél". Pl nálunk is ha lenne AC wifi akkor raknék egy olyan kártyát a NAS-nak beállított gépbe azt csókolom. 1 laptop van ami nem tudja az AC-t meg a smart TV de hát ezeknek elég a sima n-es wifi is. Szóval van olyan is akinek nem probléma és még csak nem is az igénytelenség miatt.
-
Blindmouse
senior tag
Az eszközeim nagy része vezetékre van kötve, gigabitre. Valóban csak 30 megás netem van, de ha NAS-ra kell másolni vagy két gép között akkor nem szeretek várni. Meg amúgy is, filléres dolog a gigabit.
Ezen a csodás routeren gyorsabb ha wifiről wifire másolsz, mintha vezetékesről vezetékesre. Ami elég nevetséges. -
Szoszo94
őstag
-
Black&White
addikt
Grat a cucchoz, tényleg pofás a dizájn, mind a kasztnin, mind a kezelőfelületen.
Én az nagytesót nézegetem (mi2 router), csak még egy kicsit sokallom az árát. -
vadkörte
addikt
válasz
Blindmouse #6 üzenetére
Abban az esetben jogos, ha gigabites DIGI kábeles netet csatlakoztatsz rá. Minden egyéb esetben az átlag lakossági vezetékes net előfizetésekhez szerintem tökéletesen megfelelő lehet egy megabites router.
De fejtsd ki kérlek, szerinted mire nem elég. Az, hogy 2015 van, nem indok. -
10/0.8-as netem van, ha 2x ennyi lenne akkor is gyorsnak tartanám. Nem kell 1000-es port. Ez csak nektek nagy szám, mert olyan netek mellett gépeztek, amiről én csak álmodok és később is csak fogok. Nekem elég. A jel erőssége tényleg jó.
-
KTU
addikt
Az hogy wifi erőssége porig alázza az itthoniakat,
egészen mellékesPanel-lakótelepeken általában nincs szükség izom wifire, wiszont van sokszázmegás net.
Sajnos vidéken kertvárosban nem ajánlgatják a többszázmegás netet,
de annál nagyobb szükség van a nagyobb wifi lefedettségére.
Családi házakba pont ez kell. -
Szeretem a Xiaomi termékeket, de ez nem azt a minőséget hozza, maradunk a telefonnál. Routerbe, még mindig maradok a jól bevált broadcom+tomato család berkein belül.
Egyébként pofásan néz ki, de kb ennyi ami érv van mellette. A többi rohadt kevés.
-
Szoszo94
őstag
10/1-es net van nekünk otthon, a legnagyobb csomag ha minden igaz 20/2-es. Most havi 4-et fizetünk, ilyenkor ”örülök”, hogy nincs kiépítve vezetékes hálózat az utcánkban. Szerintem bőven jó ez a router a lakosság nagyrészének, úgyhogy nem egészen fail.
-
válasz
Blindmouse #6 üzenetére
Mert? Fejtsd ki mire nem elég.
-
Blindmouse
senior tag
Aha, kösz nem. 100 mbit-es csatlakozójú AC router FAIL.
-
Szoszo94
őstag
Na kiegészíteném
Aliról rendelve olyan firmware-el kaptam, amiben benne volt az angol nyelv - volt az eladó honlapján egy how-to, ami alapján el tud jutni az ember a nyelvválasztó tyúklábakigAz androidos appból a legfrissebb bétára frissült nekem, ami angol és a verzió: 2.3.16 beta
Illetve én két átalakítót is kaptam hozzá, egyik nem megy bele a földelt konnektorokba, másik igen. Majd otthonról belinkelem, hogy honnan is vettem.
Amúgy pedig nagyon jó kis készülék, stabil, meg vagyok vele elégedve
-
A szem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest