- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kofka04
tag
Elég nagy gondban vagyok
Oda a jó üzemidőm, de nem tudom miért? Eddig 7-8 óra kijelző idő megvolt, pár napja érzékelem, hogy valami nem stimmel. Alig van meg az 5-6 óra kijelző idő. Nem látok semmi rendelleneset, ami miatt lemerülne ilyen hamar. Nem telepítettem fel semmi újat és ugyanazt csinálom rajta, mint előtte. Kb. 1 hete jött egy kis frissítés (8.2.3.0), de utána még pár napig jó volt. Csináltam egy factory resetet, úgy tűnt helyre jött a dolog, miután belaktam a telót, még utána is jó volt, aztán látom, hogy az a grafikon megint nem stimmel. Már amikor megvettem ezt a telót, fura volt valami. használom a Tinder nevű appot és kivétel nélkül minden telón ha indul, egyből felugrik az ablak, hogy kapcsoljam be a gps-t, nélküle el sem indul. Itt egyszer kérdezte meg, rányomtam, de látom, hogy nincs bekapcsolva a gps, más telókon mindig ki kellett kapcsolni, ha kiléptem az app-ból, itt be sem kapcsolja, de meg sem kérdezi, csak az első indításkor, hogy bekapcsolom-e. Gondolom a google helymeghatározásból nyeri a pozícionálást, amire nincs gyors gomb az állapotsoron, se widget. Viszont 2 hétig jó volt az aksi, ezek szerint nem befolyásolt ez semmit. Ma, miután észrevettem, hogy megint nem stimmel valami, elkezdtem keresgélni a Beállítások/Google/Helyadatok-ban, mert onnan nyeri a helymeghatározást a teló pl. a Tinderhez is, feltételezem más alkalmazásokhoz is. Gondoltam azért merülhet gyorsabban, mert egyre több olyan app-ot futtatok, ahol igénybe veszi a teló ezt az opciót. Hát kikapcsoltam a "Hozzáférés a saját pozícióhoz"-t és a "Google helyelőzmények"-et is. Látom az aksi grafikonján, hogy szinte vízszintes, amilyen fénykorában volt. Írtátok hogy 9-10 óra kijelző idő is lehetséges, nekem 7:40 volt a max. Megörültem, hogy elejétől kezdve emiatt a google helymeghatározás dolog miatt, nagy fogyasztáson használtam a telefont, mostantól még jobb lesz, mert vízszintest még nem láttam a grafikonon. Hát nem így lett
Fél óra után újra jöttek a zuhanások. Nem olyanok, mint a factory reset előtt, de ez sem normális így. Valakinek lett ilyen problémája az utolsó stable frissítés óta vagy akármilyen ötletetek van, mi lehet a gond. Nem változtak a felhasználói szokásaim, mióta megvettem a telefont, ugyanúgy használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest