Új hozzászólás Aktív témák

• Kofka04

tag

Elég nagy gondban vagyok :( Oda a jó üzemidőm, de nem tudom miért? Eddig 7-8 óra kijelző idő megvolt, pár napja érzékelem, hogy valami nem stimmel. Alig van meg az 5-6 óra kijelző idő. Nem látok semmi rendelleneset, ami miatt lemerülne ilyen hamar. Nem telepítettem fel semmi újat és ugyanazt csinálom rajta, mint előtte. Kb. 1 hete jött egy kis frissítés (8.2.3.0), de utána még pár napig jó volt. Csináltam egy factory resetet, úgy tűnt helyre jött a dolog, miután belaktam a telót, még utána is jó volt, aztán látom, hogy az a grafikon megint nem stimmel. Már amikor megvettem ezt a telót, fura volt valami. használom a Tinder nevű appot és kivétel nélkül minden telón ha indul, egyből felugrik az ablak, hogy kapcsoljam be a gps-t, nélküle el sem indul. Itt egyszer kérdezte meg, rányomtam, de látom, hogy nincs bekapcsolva a gps, más telókon mindig ki kellett kapcsolni, ha kiléptem az app-ból, itt be sem kapcsolja, de meg sem kérdezi, csak az első indításkor, hogy bekapcsolom-e. Gondolom a google helymeghatározásból nyeri a pozícionálást, amire nincs gyors gomb az állapotsoron, se widget. Viszont 2 hétig jó volt az aksi, ezek szerint nem befolyásolt ez semmit. Ma, miután észrevettem, hogy megint nem stimmel valami, elkezdtem keresgélni a Beállítások/Google/Helyadatok-ban, mert onnan nyeri a helymeghatározást a teló pl. a Tinderhez is, feltételezem más alkalmazásokhoz is. Gondoltam azért merülhet gyorsabban, mert egyre több olyan app-ot futtatok, ahol igénybe veszi a teló ezt az opciót. Hát kikapcsoltam a "Hozzáférés a saját pozícióhoz"-t és a "Google helyelőzmények"-et is. Látom az aksi grafikonján, hogy szinte vízszintes, amilyen fénykorában volt. Írtátok hogy 9-10 óra kijelző idő is lehetséges, nekem 7:40 volt a max. Megörültem, hogy elejétől kezdve emiatt a google helymeghatározás dolog miatt, nagy fogyasztáson használtam a telefont, mostantól még jobb lesz, mert vízszintest még nem láttam a grafikonon. Hát nem így lett :( Fél óra után újra jöttek a zuhanások. Nem olyanok, mint a factory reset előtt, de ez sem normális így. Valakinek lett ilyen problémája az utolsó stable frissítés óta vagy akármilyen ötletetek van, mi lehet a gond. Nem változtak a felhasználói szokásaim, mióta megvettem a telefont, ugyanúgy használom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés