- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kofka04
tag
Elég nagy gondban vagyok
Oda a jó üzemidőm, de nem tudom miért? Eddig 7-8 óra kijelző idő megvolt, pár napja érzékelem, hogy valami nem stimmel. Alig van meg az 5-6 óra kijelző idő. Nem látok semmi rendelleneset, ami miatt lemerülne ilyen hamar. Nem telepítettem fel semmi újat és ugyanazt csinálom rajta, mint előtte. Kb. 1 hete jött egy kis frissítés (8.2.3.0), de utána még pár napig jó volt. Csináltam egy factory resetet, úgy tűnt helyre jött a dolog, miután belaktam a telót, még utána is jó volt, aztán látom, hogy az a grafikon megint nem stimmel. Már amikor megvettem ezt a telót, fura volt valami. használom a Tinder nevű appot és kivétel nélkül minden telón ha indul, egyből felugrik az ablak, hogy kapcsoljam be a gps-t, nélküle el sem indul. Itt egyszer kérdezte meg, rányomtam, de látom, hogy nincs bekapcsolva a gps, más telókon mindig ki kellett kapcsolni, ha kiléptem az app-ból, itt be sem kapcsolja, de meg sem kérdezi, csak az első indításkor, hogy bekapcsolom-e. Gondolom a google helymeghatározásból nyeri a pozícionálást, amire nincs gyors gomb az állapotsoron, se widget. Viszont 2 hétig jó volt az aksi, ezek szerint nem befolyásolt ez semmit. Ma, miután észrevettem, hogy megint nem stimmel valami, elkezdtem keresgélni a Beállítások/Google/Helyadatok-ban, mert onnan nyeri a helymeghatározást a teló pl. a Tinderhez is, feltételezem más alkalmazásokhoz is. Gondoltam azért merülhet gyorsabban, mert egyre több olyan app-ot futtatok, ahol igénybe veszi a teló ezt az opciót. Hát kikapcsoltam a "Hozzáférés a saját pozícióhoz"-t és a "Google helyelőzmények"-et is. Látom az aksi grafikonján, hogy szinte vízszintes, amilyen fénykorában volt. Írtátok hogy 9-10 óra kijelző idő is lehetséges, nekem 7:40 volt a max. Megörültem, hogy elejétől kezdve emiatt a google helymeghatározás dolog miatt, nagy fogyasztáson használtam a telefont, mostantól még jobb lesz, mert vízszintest még nem láttam a grafikonon. Hát nem így lett
Fél óra után újra jöttek a zuhanások. Nem olyanok, mint a factory reset előtt, de ez sem normális így. Valakinek lett ilyen problémája az utolsó stable frissítés óta vagy akármilyen ötletetek van, mi lehet a gond. Nem változtak a felhasználói szokásaim, mióta megvettem a telefont, ugyanúgy használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Peugeot, Citroën topik
- EAFC 25
- Revolut
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest