Új hozzászólás Aktív témák

• Kofka04

tag

válasz Milestone2 #3367 üzenetére

:Y ez a Turing jó cucc lenne. Meg az ára is hasonló döbbentet váltana ki szerintem :)
    Félreértés ne essék, én nem az Mi Max kameráját fikázom és a Flex2-mét meg ajnározom, csak meg vagyok lőve ezzel a telefonváltással. Kicsit már unom a Flex2-t, szeretném lecserélni, de annyira olcsón vettem, hogy mélyen a zsebembe kéne nyúlnom ahhoz, hogy csak egy picit is jobb telót tudjak venni. A Flex2 most 70 ezer ft (én még 80-ért vettem), de csak azért, mert a problémás múltja miatt (ami mára 99%-osan orvosolva lett), ennyit esett az ára. 200 ezer volt, amikor megjelent, de 10 hónap alatt 120 ezret veszített az értékéből. Azonnal meg is vettem, persze miután meggyőződtem róla, hogy javítva lett szoftveresen a gyári hibája. Ennyi pénzért olyan hardver és kamera van benne, hogy ha eladnám, 80-100 ezer ft-ot hozzá kéne csapnom, hogy egy picivel jobbat tudjak venni. Hülye azért nem vagyok :) Nálam a lélektani határ egy telefonnál a 100 ezer ft. Az lenne ésszerű, ha megtartanám a Flex2-t, de belekóstoltam a Mate8-al a jó aksis, nagy kijelzős telók világába és a szoftver is nagyon megtetszett. A Xiaomi-nak is hasonló a szoftvere. Unom már a Samsung-LG-Sony féle androidot. Az MIUI nagyon bejön. Csak a fránya kamera :(
    Nem tudom, hogy szabad-e itt ilyet, de van itthon elfekvőben egy gyönyörű szép, 5.9 colos, fehér, 3/32-es LG G Pro 2, full dobozzal, 2db aksival. Ha valaki adna érte egy Mi Max-ot, az tuti lenne :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés