Új hozzászólás Aktív témák

• Kofka04

tag

Köszönöm szépen, hogy ilyen segítőkészek vagytok. Nagyon hasznos válaszokat kaptam és Kammerer leírása fenomenális :)
    Akkor még nem neteztem telefonon, amikor nem volt 4G, így én csak ennek a sebességét ismerem. Néztem youtube-on 3G vs 4G videókat és kicsit le vagyok lombozva. Én azt gondoltam pár mp különbség lehet közöttük, de gyakran előfordul hogy a többszöröse időben a 3G a 4G-nek. Elég sok videót megnéztem és nem ritka, hogy egy 10mp-es folyamatra egy percet kellet várni 3G-n. Nyilván ez az adott folyamattól függ. De általában 5-6x-osa a töltési idő. Tényleg ilyen rossz a helyzet 3G-n? Nektek milyen tapasztalataitok vannak ezen a telón 3G-n?

Már korábban is elolvastam azt a cikket, aminek a linkje bent van az Mi Max tesztben és ha jól értelmezem, akkor általában lesz 4G-m (2600Mhz), kivéve, ha olyan helyen tartózkodom, ahol 800Mhz-re van telepítve a 4G. Ott átvált majd 3G-re az Mi Max. Mivel Budapesten lakom és nem sűrűn szoktam látogatni eldugott, kis falvakat, akkor ezek szerint nem kell aggódnom, hogy nem lesz 4G-m. Amíg Bp-n vagyok, addig biztosan nem. Igazából a 3G-nek a sebessége érdekelne, hogy tényleg ennyivel lassabb, mint a 4G? Aki 3G-t használ, megköszönném ha nyilatkozna erről.

Hirdet egy illető Mi Max-ot és azt írja hogy hazai 4G támogatással. Gondolom ezt arra érti, hogy ha olyan helyen van, ahol a 2600Mhz-en van a 4G és nem 800-on, akkor van. Vagy jött ki belőle olyan változat, ami már itthon is használható 4G-n mindenhol?

http://hardverapro.hu/apro/xiaomi_mi_max_-_snapdragon_650_3gb_ram_valtozat_32gb_rom_-_1

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés