Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Sir Riccio #6599 üzenetére
Nem,nem állítom,hogy az egész marketing fogás, csak a 90%.
Én még egyetlen appal sem találkoztam,amihez ne lett volna jó az androidom.
Biztos vannak olyan programok, főleg játékok,amik igénylik az új rendszereket, de ott is főleg az új hardvereket.
Egy átlag júzernek szerintem pont a világon semmi szüksége az új rendszerekre.
Illetve van, szükség van az új rendszerekre a hardver változásával!
Nyilván a kettőnek muszáj követnie egymást.
Anno ICS-t frissítgettem állandóan, a kinézeten kívül semmi újat nem hozott GB-hez képest.
Semmit!
A sebezhetőségről meg annyit,hogy nem hiszem,hogy ha valami komoly brigád kíváncsi lenne a telefonomon lévő adatokra,akkor ne tudná megszerezni a legújabb rendszerrel.
Ezek az új rendszerek kb 1 hétig újak, utána töviről hegyire ismeri mindenki a hibáit.
Előfordulhat,hogy mire egyáltalán eljut hozzánk, addigra a korábban kiadott ázsiai, ilyenolyan verziókból már pontosan tudják minden hibáját.
Tehát még annak a valóban meglévő 10%-os létjogosultságnak is megkérdőjeleződik az értelme. -
Sir Riccio
addikt
válasz
-HajTömeg- #6598 üzenetére
Egy elavult rendszer ezerszer sebezhetőbb ezen kár is vitatkozni. Egyébként pedig egy csomó szoftvernél minimális rendszerkövetelmény, adott verziójú operációs rendszer megléte. Pl. a MiBand appjában, az automatikus képernyőfeloldáshoz 4.4 kell minimum és ez egészen biztosan nem marketingfogás és ezerrel lehetne folytatni a sort. Ez kb. olyan mintha azt mondanád, hogy minden ami a Windows 98 után jött, csak marketingfogás volt.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Sir Riccio #6596 üzenetére
Hogy az elavult vagy a még ki nem fejlesztett rendszerben több a hiba, arra azért kíváncsi lennék.
Milyen erőforrásokat tudok csak friss rendszerrel kihasználni? pl? -
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #6595 üzenetére
Azt azêrt ne feledd el, hogy a Dalvikot felváltja az Art a 4.4 alatt és rengeteg előnye van a KitKat-nak. No meg ez nem egy dzsunka gyártó, hanem a Xiaom, rengeteg developerrel!
-
Sir Riccio
addikt
válasz
-HajTömeg- #6595 üzenetére
Ezt szerintem eléggé rosszul látod. Az elavult rendszerekben olyan hibák is előfordulhatnak amikről nem tudsz. Aztán aki észreveszi, nyilván ki is használja Őket és hozzájuthat olyan adatokhoz vagy erőforrásokhoz, amiket nem szeretnél másnak adni. Nem beszélve arról, hogy egy csomó erőforrást csak a friss rendszerrel tudsz kihasználni. Nyilván a fejlesztésekkel új hibák is jönnek, de egy csomót meg befoltoznak. Tökéletes sohasem lesz, de a régi rendszerek egyre sebezhetőbbé válnak és ezen nem tudsz változtatni. Ettől függetlenül nyilván a marketinggépezet része is él és működik a dolognak.
-
-HajTömeg-
őstag
Én a magam részéről egyáltalán nem várok semmiféle új csoda romot.
Bőven beérném egy hibátlan régivel, bár nem panaszkodom,tök jól elvagyok az ezer éves 13.0-ás rommal.
Ezek az állandó új rendszerek csak arra jók,hogy az ember kapjon egy bughalmazt.
Így volt ez anno az ICS-nél is, kitkatnél is, és így lesz ez a jövőben is.
Ezek 90%-ban marketingfogások, egyetlen értelmük,hogy az ember elemi ösztöneire hatva felkeltsék a kíváncsiságot a vevőkben.
Húdejó, neki a legújabb android van, csű, az biztos nagyon jó, én meg le vagyok maradva!!!
Aztán olvasgatja az ember a fórumokat és mindenki teszi vissza a régebbi romokat vagy várja az újak javításait, mert persze mind telis-tele vannak hibával.
Egyrészt nincs is idejük jót csinálni,hisz ott a nyomás,hogy nehogy a konkurencia előbb jöjjön ki az új szuper 9.0ás androiddal, másrészt eszük ágában sincs "tökéletesre" fejleszteni egy adott rendszert,hisz akkor nem vágyakoznának a kedves vevők a következő hűdeszuper androidra, ami aztán csudijólesz
Én úgy érzem,hogy aki mindig az új verziós droidokat várja, az egyszerűen a marketing áldozata. -
Dominó85
addikt
válasz
mclane_ #6593 üzenetére
Illene egy stable, de egy fejlesztőinek is örülnék. Bár mint mondtam én a helyükben a Lollipop-ra gyúrtam volna. De nekik is az az érdekük, hogy megvedd az új telefonjukat... amik csöppet sem tetszenek amúgy. Ez az állandó xar kavarás a wcdma/tdscdma valamint a 3/4G-vel már baromira unalmas. Ahelyett, hogy kiadnának végre egy új, tényleg jó telefont (mondjuk MT67xx 64bit, 3GB ram, 5" HD és 3200-as aksival).
-
Klara_
őstag
válasz
Sir Riccio #6590 üzenetére
Itt nem olvasol olyan panaszokat mint ott, nyilvan dolgoznak a javitason. Nem olvasom az 1s topicot mostanaban igy nem vagyok naprakesz, ezek maradtak meg mint visszatero nyavajak bennem. De miert vegyek olyat aminel a javitasra kell varni, amikor van olyan is ami mukodik.
Nekem a GPS-evel semmi bajom. Mobileuncle toolsos GPS beallitasok meg vannak csinalva ROM telepites utan es semmi gondja. Xiaominal is minel tobb a keszulek, annal inkabb csuszni fogank a frissitesek. -
Sir Riccio
addikt
válasz
Dominó85 #6585 üzenetére
Az 1S-re meg március. Ez már a sokadik halasztás, nagyon nem szimpi ez a hozzáállás, főleg annak ismeretében, hogy tudjuk, hogy volt aki 1S-re rakott össze "működő" alfát két nap alatt (!) ami nyilván bugos volt, de nem is fél-egy éve dolgozik rajta a szükséges források birtokában, ahogyan a fejlesztői csapat teszi.
(#6586) Klara_ : Én azt vettem és maximálisan meg vagyok vele elégedve (az én kocsimban egyetlen MTK-s telefon sem talál GPS jelet, valószínűleg a szélvédő gőzölése miatt, így nekem az nem is volt alternatíva), ettől függetlenül legalább egy 4.4-nek baromira örülnék ha már hallgatjuk hónapok óta, hogy lesz. Már amikor tavasszal megvettem akkor is szó volt róla. Ha nem is ígérik akkor nem érdekelne annyira, persze nyilván sajnálnám mert megvannak az előnyei annak ha az ember egy friss rendszert futtató eszközt használ. Érdekes ez egyébként, amit a melegedésről meg a fagyásról írtok (meg írnak 1S tulajok is), mert én egyáltalán nem tapasztalom. Havonta vagy ritkábban előfordul egy fagyás, meg a 43-as multi ROM előtt voltak memóriagondok, de azzal minden megoldódott, bár ez nyilván használatfüggő is.
-
Klara_
őstag
válasz
-HajTömeg- #6588 üzenetére
Memoriakezelese enyhen vicces, melegszik, stb. Olvass bele a topicjaba!
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #6584 üzenetére
Február közepe, meg a kis kutya farkincája... Égés, amit a Xiaomi művel az MTK-s Hongmi tulajokkal. Elfelejtik, hogy többek között ennek a telefonnak köszönhetik a népszerűségüket. 2015/02-ben 4.4-es androidot "kiadni"... Inkább mondták volna azt, hogy nyárra lesz 5.0. De ez, így ebben a formátumban tényleg egy vicc.
-
ben-ga
tag
válasz
Viktor0610 #6580 üzenetére
nagyon köszönöm!!
-
-
ben-ga
tag
válasz
Viktor0610 #6578 üzenetére
köszi, azt hol tudja?
-
-
ben-ga
tag
sziasztok, help me!
Miért nem megy a Skype a Hogmin csak ha mindig bekapcsolod?
Barátom ezzel nyaggat egy ideje, hogy Őt sem tudják hívni meg üzenetet sem kap csak ha előbb újra bekapcsolja a programot.
értem, hogy elmegy a kijelző pihenőbe, miért lép ki a program?Ő csak azt szeretné, hogy megkapja az üzeneteket, de olyan mintha kilépne belőle pedig nem teszi…
-
-
-
hege21
aktív tag
Boldog karácsonyt mindenkinek....
Letöltött és telepített apk. át lehet helyezni a memóriakártyára?
Nekem eddig mindig elég volt a belső memória,de a gyereknek az első nap betellett -
Dominó85
addikt
Mindenkinek áldott és békés, szeretetben gazdag Karácsonyt kívánok!
-
Klara_
őstag
válasz
mclane_ #6568 üzenetére
A SW-es tamogatasara azert kivancsi leszek.
Ma akratunk venni egy Mi3-mat, speedshopban nincs, edigitalban pedig nem lehet kezbe venni kiprobalni a keszulket vasarlas elott, mert le van foliazva a doboza!!! Bemutato keszulek meg nincs, ott is hagytuk oket. Mindent a vasarloert.. -
-
Klara_
őstag
válasz
Viktor0610 #6565 üzenetére
-
-
gonorrea
senior tag
válasz
-HajTömeg- #6563 üzenetére
Az a durva, hogy nálunk sem megy a Trémobil 3g, viszont a 4g hasít! A bőr hüljön a csontjaikra
-
Klara_
őstag
Jon a 2. Qualcommal, 4G-vel.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6559 üzenetére
Ok, de pl. Pushbulletet használva simán tudnám PC-n "elsöpörni" az értesítéseket nem kellene a telefont kézbe venni.
-
Klara_
őstag
válasz
Viktor0610 #6559 üzenetére
Nekem mar a 4.2bol is hianyoztak dolgok, pl az idozitett ki-bekapcsolas.
-
válasz
trebrona #6557 üzenetére
No várj, mert az, hogy a V6-ot KitKat alapon megcsinálja a Xiaomi, nem jelenti azt, hogy minden KitKat feature benne is lesz.
Pl. ami nekem kicsit hiányzik a 4.2 MIUI-ból, az a záróképernyőre tehető widgetek. Vagy, hogy módosíthassam a feloldókör négy irányába eső ikonok célját. Pl. nem küldök sok üzenetet, de pl. egy Vibert vagy Gmailt szívesebben látnék ott. -
Klara_
őstag
V26nal igen meg vagyunk allva, nincs ujabb info SW frissitesrol?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
fetaguitar #6551 üzenetére
Néha előfordul ez a hiba, de mint látod, könnyen orvosolható. Örülök hogy sikerült.
-
fetaguitar
újonc
válasz
kriszpontaz #6550 üzenetére
Köszönöm szépen a technikai támogatást! A kalibrálás után tökéletesen működik!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
fetaguitar #6548 üzenetére
Próbáld meg újrakalibrálni a közelségérzékelő szenzort.
1. menj a hívás képernyőre és tárcsázd be ezt: *#*#6484#*#* (diagnosztikai menü)
2. nyomd meg a 8. menüpontot (közelségérzékelő)
3. takard le a szenzort, (első kamera mellett kell lennie) és nyomj a kalibrálás gombra a képernyő közepén
4. távolítsd az ujjad a szenzortól amíg a számok 5.0000000 (vagy ennél nagyobb egyéb random értéket) nem mutatnak
5. nyomd meg a gombot (PASS) a bal alsó sarokban hogy továbblépj
6. ezután továbblépsz a fizikai gomb tesztre, nyomd meg ao összes gombot (fizikai) valamint a vissza és menü érintésérzékeny gombokat, majd nyomj a PASS gombra a bal alsó sarokban a képernyőn
7. ezután nyomj egy vissza gombot a kilépéshez és nyugtázd OK-val.You need to recalibrate the proximity sensor.
1. go to phone pad and dail *#*#6484#*#*
2. tap no. 8
3. cover the sensor first. then tap the "开始校准" (or "Calibrate" in english) the button in the middle
4. move your fingers away from the sensor till the number shows 5.0000000 (or any random number)
5. tap "通过" (or "PASS" in english) the button on lower left of the screen to pass
6. you will lead to the next test, which is the physical button test. press all the buttons. and tap the 'back' and 'menu' button. and press "通过" (or "PASS" in english) lower left button
7. now tap 'back' to exit you will be asked if you want to exit the test, tap 'ok' -
fetaguitar
újonc
válasz
-HajTömeg- #6547 üzenetére
Nincs, gyári kijelzővédő fóliát tettem rá, ami ott pontosan ki van vágva
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
fetaguitar #6546 üzenetére
Nincs kijelzővédő fólia a szenzor előtt?
-
fetaguitar
újonc
Üdv mindenki!
Pénteken vettem egy Redmi Note 4G készüléket és nálam is fennáll a közelségérzékelő hibája. Ezt egyelőre a kijelző zárolásának letiltásával küszöböltem ki, így most minden hívásnál manuálisan kapcsolom ki-be a kijelzőt. 4.11.14I fejlesztői ROM fut a készüléken. Előfordulhat, hogy a következő gyári frissítéssel megoldódik a probléma, vagy próbálkozzak más ROM feltelepítésével önállóan? -
Madw
csendes tag
válasz
mclane_ #6541 üzenetére
Csodákat ne várj tőle, nagyjából átlag kínai minőség. A hátlap jól passzol nem akar leesni (pedig sűrűn le kell szednem mert az Ingress zabálja az aksit és cserélgetni kell), nem nyekereg, vastag műanyag. A fémkeret még nem akart lejönni szerencsére, szóval viszonylag masszív, jól összerakott.
Nekem adtak egy fóliát a hátlaphoz (meg egy vákuumos használhatatlan támaszt és egy "24k arany" matricát), ami három hónap alatt átlagos használat mellett elég rendesen össze is karcolódott. Nem tartottam kulcs mellett, általában egy polar pulcsi zsebében magában vagy egy nyakba akasztós puha tokban van.
A gombok sajnos nem fémből vannak, pedig igazán beleférhetett volna az árba. Háromezerért drága de annyian nézték már almás terméknek a telefont miatta, hogy csak ezért megérte, mikor felvilágosítok és látom az arcokon a döbbenetet, hogy ez nem egy túlárazott presztizsszar, hanem egy töredékébe kerülő, a harmadik dzsunkán balra gyártott zsír cucc.
Három kép itt három hónap átlagos használat után.
Ha ilyet rendelsz kérj hozzá több fóliát (ha lehet), mert én nem találtam külön. Fólia nélkül meg nem használnám. Nem tűnik karcolhatatlannak a kemény műanyag ujjlenyomat gyűjtő hátoldal, inkább a fólia. -
mclane_
aktív tag
-
mclane_
aktív tag
válasz
Dominó85 #6537 üzenetére
Jóhát egynek jó lesz, nekem 9H volt és perfekt, az meg nem zavar ha karcos lesz, ezért van
Más:
Frissítettem 26-ra OTA, eddig 3 fagyásom volt, egyszer a contact 2szer pedig email app. Sőt továbbküldeni akartam egy levelet, és miután a címzettet beírtam visszaugrott a beérkezett levelekre. Ezt eljátszotta kétszer, harmadszorra meg gyorsan a küldésre böktem, akkor sikerült elküldeni.... -
mclane_
aktív tag
Na visszaért a garanciális ügyintézésből a telefon. Kijelző vibrálása miatt küldtem vissza, kicsit erőltetni kellett, mert a tesz alatt nem látták a hibát. Nagy nehezen elértem a javítást, és láthatóan cserélték a kijelzőt, egyrész mert egy pici karc volt rajta, másrészt mert fólia is volt rajta, most egyik sem.
Remélem tényleg eltűnik így a hiba. -
nimfas
addikt
válasz
herdsman12 #6521 üzenetére
meg fogom nézni amint kezembe kerül a telefon
Alap képernyőn maxra nyomtam a hangerőt a csengőhangét.... de asszony erőlteti, hogy hangosabb volt....
-
konzi
aktív tag
válasz
herdsman12 #6522 üzenetére
nem olcson vettem..meg ot megprobalom aztan bontodik
-
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Asszony hongmija bevallása szerint halkabb lett csörgéskor és képernyőzár nyitáskor.
Állítólag a 2 éves gyerkőc nyomkodta.A telefon tokban van, de úgyhogy nem tudom mit lehet...
Lehet hogy a hangszórónál nyomta meg és azért lett halkabb?Holnap elvileg haver átjön és összehasonlítjuk....
Ötletek?
-
hevizms
addikt
Hát én mondjuk siófoki vagyok,de szoktam előfordulni a lányomnál pesten is.
Szivesen segitek,viszont időhatárt nem tudok mondani mert olyan sűrűn nem megyek.
Jövő héten szombaton pld megyek,de ott akkor időm erre nem lenne.
Ha így látatlanba megbízol bennem és tudod nélkülözni a telót mondjuk jövő hét szombattól 1-2 napra,akkor odadja a fiad a lányomnak,az nekem szombaton,hazahozom újratelepitem és visszajuttatom a fiadhoz.
Én max ennyit tudok megigérni.De úgy látom itt pld vegyszer kolléga segitett pesten.[link]
Írj neki privátot,szerintem segit.
-
konzi
aktív tag
válasz
Dominó85 #6500 üzenetére
Sok rommal probaltam, jelenleg a 26-os van fent..de mindegyikkel ujrainulgat 5-20 perc hasznlat utan. Az aksit mar kiekeltem..meg egy tiszta pc-vel torteno ujratelepitesbn biznek csak nem tudom megcsinalni
xiaomi szervizt felhivtam, nagy segitseg volt...mit gondoltok mit mondtk ???
'Kuldjem vissza ahonnet rendeltem'
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest