- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
"MIUI 6 for Redmi 1 W/TD, Redmi Note 3G W/TD, Xiaomi Mi 2/2S will be released for public today!"
Jön a publikus MIUI6, épp ideje.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #7188 üzenetére
Elhiszem, hogy User error.
Hol tudom visszaállítani a Menü gombomat?
Illetve melyik TWRP-t tegyem fel MTK Droid Tools alól?
Küzdök, mint disznó a jégen. -
s4tch
veterán
válasz
trebrona #7185 üzenetére
Persze, ha gyári recovery van, az a legegyszerűbb. Vagy át lehet nevezni a letöltött ROM fájt update.zip-re, és recoveryből frissíteni; az updater is úgyis a recoveryt használja frissítésre, nem közvetlenül írja a rendszert.
Viszont az a tapasztalatom, hogy a gyári recovery a nem gyári megoldásokhoz képest iszonyú lassú. Mi3-on és Hongmin is gyorsabban formáznak, flashelnek a custom recoveryk (cwm, twrp), ezért inkább a nem gyári megoldásokat használom. Azokból meg pofonegyszerű minden.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
trebrona #7186 üzenetére
Hagyom a pitsába az egészet... Kezdjük ott, hogy a 4.4-es Béta alatt a bal alsó gomb már qrvára nem menügomb (megszűnt létezni) és a fenti leírás alapján update from zip as System még csak nem is létezik a gyári MiRecovery-ben. Ha erre sem képes a MIUI, hogy a Báta OTA-n frissüljön...
Kiválasztom az Updater-nél a Choose Update from file-t és recoveryben közli hogy Aborted.
Signiture verification failed. Installation Aborted. -
trebrona
nagyúr
válasz
Dominó85 #7184 üzenetére
1: Updater (Frissítés)
-Töltsd le a kiszemelt ROMot
-Másold fel a telefonra
-Indítsd el a Frissítés programot ( Ezt megteheted a Biztonsági központ mappa/Frissítés, vagy Beállítások/A telefonról/Rendszerfrissítések gomb alól
-Ezután keresni fog frissítést
-Ha végzett:
1 :vagy feltelepíted azt amit talált ( OTA )......
2 :vagy nyomsz egy menü gombot ( bal alsó ) és kiválasztod a "ROM telepítés kiválasztása" menüt,majd kiválasztod az általad a telefonra másolt ROMot
-Elindul a telepítés
-Ha végzett újraindul -
Dominó85
addikt
Wazze ehhez én olyan hülye vagyok néha...
Nem tudom feltenni (gyári recovery van). A TWRP nálam több gondot okozott eddig mint hasznot... Nem szereti a telóm a TWRP-t.
-
trebrona
nagyúr
Egyébként van aki folyamatosan frissítgeti? Már 5.4.2-nél járunk...
(#7177) Dominó85:
Gyári updater app.
-
Dominó85
addikt
Aliexpress-en volt egy akció az egyik eladónál a Március 12-i Tech Reward akció keretein belül. Limitált 100 darabból 2db-ot bekockáztattam.
Viktor0610
Samsung chipes LD márkájú Class 10-es kártya. Már a 12. HW Test is sikeres! Teleírtam vagy 6x filmekkel teljesen és eddig hibamentes. Jelenleg pedig az egyik a Hongmimban van és jól teszi a dolgát. Akciósan volt 3USD, jelenleg 9.99USD. Néha ki lehet fogni jót is nagyon olcsón, de ez a 100-ból 1 kategória. Nekem *kop-kop* most szerencsém volt.Ilyen amúgy a kártya és a csomagolása:
Más:
Lehet úgy frissíteni az 5.4.1-es Bétára, hogy a belakott rendszerem megmaradjon (5.3.27)?hevizms
Próbálj meg leszedni pár MIUI V5 vagy V6 témát és azokban általában a régebbi van, amit jobban látni. Illetve valahol láttam a beállításokban, hogy átlátszó legyen-e a háttere ennek a résznek vagy sem. De nem tudom merre... annyi beállítás van. -
mclane_
aktív tag
Azért vannak vicces dolgai...újraindításkor elfelejti, hogy neki ki kellene jeleznie a hívószámot. Ha bekapcsolom a data savert akkor blokkolja minden app adatforgalmát(végül is ez is egyfajta saving
.
-
konzi
aktív tag
válasz
Viktor0610 #7172 üzenetére
annyi penzert eleg ha egy hetig nem felejti el
...De 7$ alatt nem talltam sehol.
-
-
kriszpontaz
veterán
válasz
superTibcsi #7169 üzenetére
Engem is meglepett
. Mármint a tény hogy 5 éves.
-
superTibcsi
aktív tag
válasz
kriszpontaz #7168 üzenetére
Köszi. Bocs a tudatlanságomért.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
superTibcsi #7167 üzenetére
5. éves a cég.
-
Dominó85
addikt
válasz
superTibcsi #7165 üzenetére
Ja bocs... még reggel van.
-
Dominó85
addikt
válasz
superTibcsi #7163 üzenetére
milyen 5.4-et?
-
Dominó85
addikt
válasz
superTibcsi #7161 üzenetére
Csupaszítsd le az SD karidat is. Nálam az jó pár gondot megoldott. Úgy látszik a belakott SD karit nem szerette a KK.
-
superTibcsi
aktív tag
-
Dominó85
addikt
válasz
superTibcsi #7159 üzenetére
A 3.27 nálam nem meríti jobban mint a JB. És végre a Phone Storage-em is jó. Most kínai JD márkájú 16GB-os microSD kari van benne. 3 dolcsi volt LOL és eredeti!
-
superTibcsi
aktív tag
Nálam a 3.31 kuka. Nektek nem meríti a telefont? Még megpróbálom, hátha 4.1 jobb lesz.
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
Dominó85 #7153 üzenetére
Tettem új microSD karit a telefonba. Na most kiderül, mi és mennyire viszi ténylegesen a Phone Storage-t.
De ha elkezdek pakolni az SD-re és ez a balfax rom mindent hozzászámol, akkor kikukázom a picsába. Jelenleg például nincsen fent így az Iron Knights (600MB körüli), lefogadom azt nem az internal storage-hoz, hanem szintén a Phone storage-hoz fogja odabaxni. Holott az Internal-ra telepíti.
-
Dominó85
addikt
Gondban vagyok srácok... (Most mondhatnátok joggal: Már megint?...
)
Igen. Ugyanis fent van a 3.27-es KitKat rom és a következő a leányzó fekvése:Internal Storage: 2,21GB, ebből 1,4GB szabad -> pipa
Phone Storage: 882MB, ebbül 0 byte!!!! szabad Hja és a részleteknél kb 14GB-nyi adatot számoltam össze...Néztem hogy a picslibe lehet ez??? Hát kérem szépen ez a nagyon okos rom az SD karimon lévő telepítetlen apk-okat, média fájlokat is felszámolja a phone storage-be úgy, hogy azon alig van valós adat! Gratulálok Xiaomi!!!
HELP
Komolyan mondom, hogy ilyen alapvető dolgokkal kellene egy qrva romot kezdeni, mint a tárhely és a mentési helyek, elérési útvonalak beprogramozása. A Zopo meg tudta ezt oldani lazán, akkor a Xiaomi mi a frászra vár?
Eleve retek jó lenne ez a rom, de ilyen bagatel hibákat...
-
trebrona
nagyúr
2.5.0.0 TWRP-vel tettem fel én is, nem kell újabb.
-
Neck
veterán
Sziasztok,
Unokatesóm Hongmi (tehát az MTK-s verzió) telójára kellene V6, hogy menjen vele a rendelt MiBand.
Annó 2.5-ös TWRP-t tettem rá, és magyar V5-öt.Először is, ahogy olvastam, legalább 2.7.1.0 -es TWRP kell hozzá. Ehhez, vagy egy frissebb TWRP-hez tudtok adni egy linket?
Gondolom csak betallózom a 2.5-ös TWRP alól, és felteszem, ugye?
Illetve, ha fent van a friss TWRP, akkor csak simán betallózom az 5.4.1-es MIUI V6-öt TWRP alatt, és fent van? Vagy le tudjátok írni néhány lépésben (wipe-okkal), hogy biztos menjen?
Backup nem kell, tisztában van vele, hogy minden elveszlik, de legalább gyors lesz a teló
Köszi:
Neck -
Sztenn
tag
válasz
superTibcsi #7140 üzenetére
kipróbáltam, nálam is írja, h "insert sd card before using camera".. valszeg nem bug, hanem fícsör.
apropó... beteszem sd karit, nem mountolja, nem látja... restart kell neki hogy legyen valami.
-
Dominó85
addikt
válasz
superTibcsi #7140 üzenetére
Indítsd újra a telefont.
-
trebrona
nagyúr
Már 5.4.1 is kint van...
-
Sztenn
tag
válasz
superTibcsi #7136 üzenetére
nálam oda van irva storage settingsben, hogy "if no sd card is detected, your data will be saved to your device's internal storage automatically"
-
trebrona
nagyúr
válasz
superTibcsi #7134 üzenetére
Settings => Additional settings => Storage => Storage settings
-
superTibcsi
aktív tag
5.3.31 nél nincs benn nekem sd kártya, ezért nem tudok fényképezni mert nem hajlandó belső tárhelyre menteni a képeket. Hol lehet beállítani ezt? Nem találtam olyan menüpontot hogy storage settings?
-
trebrona
nagyúr
válasz
superTibcsi #7129 üzenetére
Mivel android verzió váltás is, ezért ajánlott a tiszta telepítés TWRP alól. Tehát full wipe + factory reset!!
-
superTibcsi
aktív tag
V6-ot twrp alól lehet felrakni, vagy simán a frissítések menüben betallózom és fel tudom rakni?
-
mclane_
aktív tag
Szép ez a V6 nagyon, de vannak vele gondjaim még. Ahogy írtam, pölö a quickpic nem tud képet törölni, egy progit sem tudok külső SD-re telepíteni, ma pedig azt vettem észre, hogy ott ahol eddig a mobilnet H+ot mutatott most csak Egde...5.3.31et használok.
-
s4tch
veterán
válasz
superTibcsi #7123 üzenetére
Valószínűleg semmit. Saját tapasztalat 4-5 év droidos rutinnal: barátnőm telefonjára kb. negyvenhetedik próbálkozásra ment fel a twrp. Próbáld újra, aztán ismét, és megint, egészen addig, amíg nem sikerül. Nincs rá logikus magyarázat, de egyszerűen nem mindig sikerült flashelni a recoveryt. Külföldi fórumokon is panaszkodnak a jelenségre, nem vagy vele egyedül.
(#7124) trebrona: ha ez működik, akkor önmagában ezt megérné beleszerkeszteni az első hozzászólásba.
-
trebrona
nagyúr
válasz
superTibcsi #7123 üzenetére
Mikor feltetted a TWRP-t, ne reboot system, hanem aksi ki.
Utána Power+Vol- és indul a TWRP.(#7125) s4tch:
Írtam már régebben is, és működik.
-
superTibcsi
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni. Felraktam OTA-n a v26 romot, a recovery visszaállt a gyárira. Letöltöttem a twrp-t a miuiandroid-ról, telepítem, látszólag minden oke, újraindítom. majd belépek a recovery-be és ismét a gyári fogad. WTF? Mit rontok el?
-
cicur99
tag
Elérhető már az 5.3.31-es is.
-
Dominó85
addikt
válasz
trebrona #7114 üzenetére
Nekem a kijelzőidő tetszik, 4-4,5 óra között mozog 20%-os fényerő mellett egy leharcolt aksival. Lehet vennem kéne egy új aksit.
Ami viszont nem jön be, hogy a grafika igényesebb játékoknál a teljesítmény bizony esett. De erre panaszkodik a fél androidos társadalom a 4.4 óta, az 5.x-nél pedig még inkább... Google.
-
trebrona
nagyúr
Most látom, hogy az időzített ki-be kapcsolás is bekerült. Persze lehet, hogy csak nekem újdonság...
(legalsó menüpont) -
Dominó85
addikt
Én is feltettem a legújabb béta KitKat 4.4.2 romot (27-es). Eddig nagyon tetszik. A kamera eszméletlenül jó képeket készít, a rendszer hasít, Vodafone 3G száguld H+ sebességgel. Egyedül az zavar, hogy SD-re nem lehet obb-t tenni, így GTA-zni sem fogok sajna. A kameraképeket/videókat lehet SD-re rögzíteni. Eddigi legstabilabb béta.
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona #7111 üzenetére
Majd autoban is kipróbálom,mert az előző verzióval simán tudtam telefonálni kihangositva,viszont ma hivtak a szobában és kihangositottam.Bár hallottam és értettem is amit a hivó beszélt,de halknak tűnt.Nem biztos hogy autóban is elég lesz.Na majd kipróbálom ott is menet közben.Aztán lehet csak tévedek.
-
hevizms
addikt
A kihangositás hangereje jóval halkabb mint az előző verziókban.Ez másnál is így van?
-
mclane_
aktív tag
Feltettem eddig nálam is fasza. Annyi, hogy a v5ös backupomat nem látja, illetve az i.xiaomi.com-ról nem szinkronizálta le az sms-eket, pedig ott vannak...
-
hevizms
addikt
A bluetooth fogadás nálam továbbra sem jó.Most vagy nem állitottam be valamit vagy nem tudom.Küldeni tudok,de fogadni nem.Valaki megpróbálná?A másik telefon ezt irja ki:
Redmi telefon párositva,de nincs csatlakoztatva. -
hevizms
addikt
válasz
trebrona #7098 üzenetére
Sikerült.Fenn van az új verzió.
Nagyon jó hogy a fotókat végre az SD-re menti.
Gyári levelező jól működik,bár én is a gmail-t használom inkább.
Nekem ez a verzió most minden igényemet kielégiti.
Játszani továbbra sem játszom a telefonon,max a 2048-at
Viszont az előző verzión bluetooth-on nem tudtam fogadni fájlt,küldeni viszont igen.
Ezen még nem próbáltam ugyan,de kifogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Peugeot, Citroën topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- PlayStation 5
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Gmail
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest