Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
nemlehet #6386 üzenetére
Megoldódott a furcsa ramkezelés a MIUI launcher alatt. Az egyik téma, amit használtam összezavarta a ramkezelést. Most MIUI V6 felületem van és bizonyos funkciók is faxán mennek benne. Eddig egy darab kinai kifejezéssel találkoztam csak, de besza-behu lett a telefon és 500 körüól van a szabad memória.
-
konzi
aktív tag
valamelyik forumtarsnak nincs veletlenul egy elado betort kilyelzos vagy hibas telefonja esetleg egy alaplapja elado ???
-
trebrona
nagyúr
Kevert témával csak összehoztam, lényeg a roló alatt. [link]
-
konzi
aktív tag
mostmar biztos hogy nem szoftveres a gond...most nezi a szerelo imerosom hardveresen
-
nemlehet
őstag
válasz
Dominó85 #6375 üzenetére
Igazából ez másodlagos szempont. Ha az adott launchernél nem pocsék a ramkezelés (pl TouchWiz) akkor onnantól már csak a funkciók és a kinézet ami alapján döntened kell. Nekem a MIUI remekül bevált, mert akadásmentesen fut, és szeretem pl, hogy a lock screen duplaérintéssel zenevezérlő lesz, vagy hogy szabadon lehet pakolgatni a gyorskapcsolókat illetve van pár nagyon pofás téma hozzá amiken mindenki csak néz, hogy uhh mi ez, honnan van.
-
trebrona
nagyúr
15.0.0-t használok, magyarra állítva. Soha nem voltam még a Mobilhálózatok menüpontban, meglepődtem kicsit, mikor megnyitottam:
Másnál is ilyen? -
trebrona
nagyúr
válasz
königsee #6376 üzenetére
Redmi 1S topik
Wifin, vagy mobilnettel nem megy? -
königsee
tag
Sziasztok!
Van 1 problémám, a telefon nem csatlakozik a netre, kb 2-3 napja előtte nem volt semmi gond. Azt írja ki hogy a weboldal nem érhető el, e-mailnál azt írja hogy "Nem sikerült megnyitni a kapcsolatot a szerverrel". Tudnátok valamit mondani?
Xiaomi Redmi 1S
-
nemlehet
őstag
válasz
Dominó85 #6372 üzenetére
Ez nem igaz. Ez a szabad RAM mánia nagyon fel tud húzni. Windowson is, hogy jajj van 8 giga ramom és csak 7 szabad belőle.
Szabad RAM= elvesztegetett erőforrás alapesetben. Azért ragadt meg ez az emberekben droidon, mert sok launcher nem jól szabadítja fel a RAM-ot és sokszor bezár programokat amiket mi szeretnénk a háttérben futtatni. Pl Galaxy Ace szerette bezárogatni a zenelejátszót amikor megnyitottam a böngészőt.
Ilyenről szó sincs az MTK-s hongminál, le kell tojni, hogy mennyi a szabad RAM. A böngészőt meg 1 giga rammal így is úgy is újratölti ha pl elindítasz egy játékot, de ezt minden 2-3 giga ram alatti telónál "el kell viselni". -
Dominó85
addikt
Visszatértem hosszú idő után a Nova/Apex launcher párosról az Mi saját launcher-ére és megdöbbenve vettem észre, hogy mennyire más a RAM kezelés a kettőnél. Az Mi alatt ugyanis 350MB-nál többem sohasem szabad. Míg Nova/Apex alatt van hogy 550-600MB a free.
Normális ez így?
-
trebrona
nagyúr
Ma nyertem meg ezt az aukciót. Igazából ha netán nem működne, akkor is jó por ellen ennyiért.
-
trebrona
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
V6 témával reggel képernyő felébresztés után ez fogadott:
Szerintem jópofa. -
nemlehet
őstag
Szerintem neked is az aksi kimozdulásos gondod van, legalábbis a tünet erre utal. Ékeld ki az aksit a tüskékkel szemben egy 2-3-ba hajtott papírral, akkor nem fog kimozdulni. Csalóka, mert ha ránézel olyan mintha minden ok lenne de kb fél mm-t tud mozogni az aksi egyes készülékeknél az meg pont elég.
A legtöbb telefon hasonló minimális discontact esetén egyszerűen lefagy (pl Galaxy Ace vagy Gio) a Hongmi kikapcsolt. Persze lehet, hogy nem ez a gond, de több embernek is bevált ez a megoldás -
konzi
aktív tag
Udv.
Lenne egy hongmim, most jutottm hozza a eloeletet nem ismerem.
Erdekes hibajelenseggel tlalkoztam..a telefon foleg ha a kijelzo lvo modba kapcol random kikpcsolja magat es idonkent minden gombnyomas nelkul be is kapcsolodik..miui 26.0.0 rom van fent.
Szerintetek mi lehet a megoldas? Rom csere javithat rajta ?
Koszonet.. -
nemlehet
őstag
válasz
-HajTömeg- #6351 üzenetére
Azért ennyi pénzért én nem tudnék olyan telefont mondani aminek jobb a kamerája. Lehet, hogy egy iPhone vagy Note szintjét nem éri el, de pl az Ascend P6-ot elveri főleg kevés fényben ami itthon függetlenül 100k volt amikor a hongmi kijött.
Nekem a GPS remekül megy, kb 20 mp alatt pontos jelet talál (beülök a kocsiba, beírom az úticélt és mire bekötöm magam és elindulok már meg is van) és ugyan úgy tartja mint a a barátom Asus padfone-ja S800-al.
-
esox
senior tag
válasz
-HajTömeg- #6345 üzenetére
Kamerával nincs baj, csak a videokamera szoftverrel. Fényképezés elég gyors, éles, színhű képet produkál. Gyári videokam app felejtős, viszont pl Cinema FV 5 zseniális videót produkál mind képileg, mind hangügyileg.
GPS kb olyan, ahogy írod. Nálam romonként változó volt a gyorsasága, mármint mire jelet talált, de utána szerintem teljesen megbízható. 3betűssel és Wazeval használom napi szinten. -
vegyszer
addikt
válasz
Ezt azért szerintem kicsit kontrasztos kijelenteni. Mindkét sim net képes, sőt több rom vonalon mindkét sim lehet 3G képes is. Persze kizáró vagy kapcsolattal. Én használtam úgy, hogy a második volt a h+ net. Csak a legtöbb widget sajnos alapból az egyes slot netet kapcsolgatja. De egyszerre úgysem kell mindkét sim adat forgalma
-
-HajTömeg-
őstag
Jól működik nálam is,de általában eltelik pár perc a navigáció bekapcsolásakor,míg belövi hol is vagyok, és olykor utána is mutat furcsaságokat (pl mintha az út mellett mennék párhuzamosan),de ettől függetlenül én is sokat használom és ezeket az apró bizonytalanságokat leszámítva rendben van.
-
s4tch
veterán
válasz
"Gyenge pontja a videokamera és a gps."
Lehet, hogy többféle revízió volt ezekből is. Nálunk is van egy Hongmi, ebben a GPS üzemszerűen működik. Épületen belül is talál jelet, nagyon stabil (csak alagutakban szokta eldobni a jelet, ami teljesen normális), és autós navigációra bőven elég pontos.
-
kisza25
félisten
válasz
köszönöm a kimerítő gyors választ
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
kisza25 #6344 üzenetére
Képes,de az egyikkel nem lehet netre csatlakozni, csak telefonálni!
Nekem egy régi rom van fent,nagyon megbízható.
Ami nálam is elő-elő fordul az a beütődés utáni kikapcsolás, szerintem az aksi mozdul el ilyenkor, úgyhogy én is kiékeltem egy kis papírkával.
Összességében szerintem nagyon jó telefon.
Gyenge pontja a videokamera és a gps.
Nekem elég lassan talál jelet és nem merném rábízni az életem
Wifi baromi erős.
Alkalmazásoktól függően esetleg a tárhely lehet kevés, az én romomban pl nem lehet áthelyezni az alkalmazásokat SD-re, úgyhogy olykor elfogy a hely.
Micro lagok lehetnek,de szerintem eléggé smooth, én nagyon szeretem.
Aksija jó erős, nálam 1 napot bőven kibír. -
kisza25
félisten
sziasztok egy ilyen telót készülök venni, mennyire megbízható, most már biztos van sok tapasztalat,
a 2db sim kártyát képes egyszerre lekezelni? -
avkovacs
csendes tag
-
solarix45
senior tag
válasz
Dominó85 #6339 üzenetére
Ez a bajom nekem is: http://en.miui.com/thread-35306-1-1.html
Letörölgettem az appokat, jobbat nem tudok, de ez így elég gáz... Mi más maradhat még ott?
-
solarix45
senior tag
Erm... lehet, hogy nagyon béna vagyok, de túl álmos vagyok most ehhez, remélem, kapok gyors választ...
Fel akartam tenni tiszta telepítéssel a 26-os verziót, de akárhogy próbálom formatálni a telefont, SD kártyát kiveszem, belső memóriát törlöm, Factory Resetet is csinálok recoveryből és menüből is, a korábban telepített alkalmazásaim mindig ott maradnak. Mitől lehet ez, és hogy lehet tényleg lecsutakolni a telefont? -
hege21
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #6336 üzenetére
-
-HajTömeg-
őstag
-
hege21
aktív tag
Pure Xperia Z2 3.67 Hongmi WCDMA egy próba erejéig volt fönn,de nekem nem jött be a Xperia stílus....
Magyar nyelv is van
-
nemlehet
őstag
Nekem is fent állt ez a probléma és az aksi kimozdulása miatt van. Többnyire akkor történt ha leesett (nem magasról, pl durvábban raktam le az asztalra) vagy "megtekeredett" a zsebemben. Szedd le a hátlapot és papírral ékeld ki az aksit a tüskékkel szemben és akkor meg kell szűnjön.
Úgy tűnik 1-2 aksi vagy kisebb méretileg pár tizedd mm-el vagy a hely nagyobb a telefon házában egyes készülékeknél, esetleg a tüskék rövidebbek. fuck knows. Nekem mindenesetre ez a papírdolog megoldotta és 1 hónapja nem volt ilyesmi.
-
konzi
aktív tag
sziasztok..
most vasaroltam egy hongmit, random kikapcsol, ujraindul egy nap 2x-3x..antutu szeint nem hamis, friss rom van fent..valakinek valami tanacs ??
koszi a segitseget !! -
-HajTömeg-
őstag
Van olyan ROM amelyikben már át lehet helyezni az alkalmazásokat SD kártyára?
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #6328 üzenetére
Nekem ez PC usb port vagy driver hibának tűnik. Alaplapodon frissítsd az usb drivert.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610 #6327 üzenetére
Hát nem tudom mi a zavar, rádiónál felajánlotta az usb háttértárat,de össze vissza zizegett,meg azt jelezte semmi sincs az sd-n. Mindegy,maradok az pendrive megoldásnál,mint eddig.
Pc,n hibaüzenetet ír,mikor rádugom (bármelyik portba), de ez rejtély, haverom gépére dugva tökéletesen működik. -
válasz
-HajTömeg- #6325 üzenetére
Mármint számítógéppel sem megy, vagy csak az autórádióval nem működik?
Amennyiben csak az autórádió nem fogadja el, akkor lehet, az "zavarja meg", hogy egy USB-kábelre két meghajtót állít be a készülék. Egyet a belső, egyet a külső memóriának.
-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #6325 üzenetére
AUX bemenet nincs a
magnódonrádiódon? Ha van, akkor össze tudod kötni vele a telefont Jack-kel. -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610 #6324 üzenetére
Nem működik sajna,de mindegy,annyira nem fontos.
-
válasz
-HajTömeg- #6323 üzenetére
Úgy emlékszem, csak egy gomb lesz a kijelzőn, arra kattints rá, ezután, ha pl. összekötöd a géppel egy USB-kábelen keresztül, akkor fel kell dobja az USB-háttértár lehetőséget is.
Emlékeim szerint root nem kell hozzá.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610 #6322 üzenetére
Na,csak sikerült (chrome nem engedte letölteni)
Valamit át kell állítanom,be kell kapcsolnom?
Vagy ennyi, működni fog?
Root kell hozzá? Mert az nincs -
-
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #6319 üzenetére
Autórádió, hifi, fejegység stb. A magnó az kazettás.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610 #6317 üzenetére
Még a 13as van fent, alapból ebben sem elérhető vajon?
A link egy mega nevű felhő kezelő appra mutat.Trebrona!
Miért, mi ennek a neve? Nem autó magnó? -
trebrona
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #6316 üzenetére
USB-s autómagnó, az mi az?
-
válasz
-HajTömeg- #6316 üzenetére
Jah!
Akkor szerintem az kell neked, amit linkeltem.
Ez elérhetővé teszi az USB háttértár üzemmódot, ami alapból nem elérhető sok újabb ROM-verziónál.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610 #6315 üzenetére
Autó magnóhoz
Ez micsoda, amit linkeltél? -
válasz
-HajTömeg- #6314 üzenetére
Magnóhoz?
Talán erre gondolsz?
-
-HajTömeg-
őstag
Usb-n tudom csatlakoztatni a hongmit a magnóhoz?
Errort ir a magno.
Valamit át kell kapcsolni a menüben? -
Dominó85
addikt
válasz
Adamo_sx #6310 üzenetére
Van nálam 2db TG, de mindegyiknek meg van már a tulaja, csak a Frosted Shieldeket várjuk még. Bár én lassan kezdek lemondani róluk (mármint a tokokról). Az Aliexpress kezd egy utolsó lecsúszott Vakerára hasonlítani lassan. Hazug, lusta, lexarom a feladást jeligéjű kínaiakkal. Tisztelet a kevés kivételnek.
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
Dominó85 #6221 üzenetére
Ha esetleg valakinek nem kellett és megmaradt, én lehet, hogy vevő lennék egyre (tempered glass). Alin nézegettem, 8-10 dollár körül vannak a [Nillkinek] (vagy legalábbis annak hirdetett...
).
-
avkovacs
csendes tag
Használtan vettem egy ilyen készüléket és azt hittem az újdonság ereje miatt merül le nap végére mindig teljesen, de tegnap éjjel kihúztam feltöltés után a töltőről és reggelre kb 7 óra után az aksi 78%-on volt már, úgy hogy kilőttem mindent a RAM-ból töltő kihúzás után.
Ez mitől lehet? Valami szívja az aksit, vagy már eleve rossz lehet az aksi? -
esox
senior tag
S1-es kollegám most rakott fel cyanogen romot. Létezik/lesz Hongmira is?
-
nemlehet
őstag
-
Dominó85
addikt
Megérkezett a Blackview JK450 (Dual SIM topikban pár óra múlva írok róla.)
-
wocsok17
tag
válasz
nemlehet #6300 üzenetére
Alin láttam olyant, akitől már rendeltek, de úgy azért nem olcsó, meg ez biztos hogy áfázni is kell.
Nekem is nagyon tetszik, de nem bírom megoldani olcsón, akkor nem hiszem hogy kell. majdnem 430kHufDe ezen a boxon is gondolkodom:
http://www.aliexpress.com/item/original-xiaomi-box-3-3rd-2GB-RAM-4GB-ROM-A9-quad-core-mali-450-4K-3840/1996104187.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Motoros topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest