- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
hevizms #7997 üzenetére
Amit először link-eltem, az inkább v5-höz való (ezt esox sikertelen próbálkozása bizonyította is). Amit ezután találtam, és link-eltem a #7993-ban, pedig 6-os és 7-es Miui-hoz való (a topic címe alapján). A kernel cserének viszont szerintem a data partíció megnövelésével (a phone storage kárára) van / lesz igazán értelme. Szóval én előbb meglépném azt, ami esox-nak már sikerült is (2,9 Gbyte-ra feltolni a data-t), majd kicserélném a kernelt.
-
trebrona
nagyúr
Nem tudom már szerkeszteni, ha netán valami gebasz lenne, a stock kernel-t is felraktam devhostra.
-
trebrona
nagyúr
válasz
hevizms #7995 üzenetére
1. Download for MIUI V6 older version update.zip (7.02 MB, Downloads: 705) MIUI V6 5.8.6 update.zip (6.83 MB, Downloads: 0)
MIUIV7 miui_HMW_5.8.13_e8c98bedb1_4.4 update.zip (6.83 MB, Downloads: 143)
Töltsd le a MIUI verziódnak megfelelő update.zip-et2. Copy .zip file to internal memory, root folder of internal memory
Másold a belső memória gyökerébe root mappa3. Reboot to Recovery. You can use Updater to reboot.
Bootolj Recoverybe, haszálhatod az Updater-t4. After reboot follow this guide
Itt leírja az update menetét, dehát ez ugye ismerős, (Recovery-ben update.zip)5. Boot your phone and go to Settings - Additional Settings - Storage scroll down and click on Storage settings. Set all settings to internal storage. Look on my screenshot
Indítsd el a telefont, Beállítások => Rendszer => Tárhely => Tárhely beállítások => Mindent állíts belső tárhelyreNagyjából ennyi. Ahogy néztem, ez egy szimpla kernel csere, amit update.zip-pel tudsz feltenni.
Írd meg milyen verziót használsz, látom 5.8.6 feltolom neked devhostra. -
-
<Adamsky>
nagyúr
Hmm, akkor ez csak v5 alatt működik.
Tovább keresgéltem a témában, és ezt találtam: REDMI 1w - switch SD card inside Kernel MIUI V6/V7
Elég ígéretesnek tűnik. Ha, még nem adtad fel a dolgot, akkor ezzel még érdemes lenne egy próbát tenned. Ha pedig még a data-t is vissza, ill. feltolod 2,9x-re, akkor elég nagy lesz a királyság -
esox
senior tag
A partíció állítás meg volt (ez eddig is ment).
Internal: 1.84GB / 2.94GB
Phone storage: 12.53MB / 16.73MB - ez így jó.Az sd kártya csere-bere viszont nem műxik sajnos. A viber már egy kis stickert sem tud letölteni: szokásos Low Storage Space hiba jön
Rakom vissza a 1.5GB - 1.5GB leosztást és marad a folder mount
egyelőre jobbat nem tudok. 5-ös MIUI nálam nem opció, abban nem műxik jól a bluetooth a telóm és a kocsi között egyik subverzióban sem.
-
<Adamsky>
nagyúr
Bocsi! Nem is tudom, hogy miért nem tettem már be az előzőbe a link-et.
Azért, ha ez így müxik a 6-os Miui alatt (is), akkor feltétlen szólj vissza kérlek, mert akkor újfent javaslom majd a munkatársamnak, hogy vágjon bele. Nagy Linux-os, meg barkácsolós a szentem, de ez a "telefon-bütykölés" valamiért nem megy neki, vagy csak nehezen szánja rá magát -
<Adamsky>
nagyúr
Nem tudom, hogy a kolléga végül belevágott-e (magyarán, nem tudom, hogy működik-e), de többek között én ezt küldtem át neki.
A szöveg közepe felé van a lényeg: "TWRP-ből telepíteni kell a "MTK6589_desactivar_SD_interna.zip"-et. Ez felcseréli a belső és a külső SD-t." Alatta pedig a link:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/12605466/MTK/MTK6589_desactivar_SD_interna.zip -
esox
senior tag
válasz
<Adamsky> #7985 üzenetére
Megcsináltam a @trebrona által ajánlott 1.5Gás verziót, most minden okés, de nyilvá n jó lenne még több hely.
A felcserélést hogyan alkalmazzam? Valami dupla mountolásra gondolsz? vagy hogy kivitelzzem ezt szoftvernyelven? Leírnád a lépéseket? A folder mount nálam működött, de pl minden reboot, vagy sima újraindítsánál kézzel kellett beindítani, pedig az auto start be volt állitva neki. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
trebrona #7983 üzenetére
... és esox
Bocs, hogy belepofázok (Mi2s tulajként), de az egyik kollégám is hely problémával küzd (írtam is már ide korábban). Nos, amennyire időm engedte, utána néztem / olvastam neki egy kicsit, és végül azt ajánlottam, hogy csinálja meg a particionálást és (!) cserélje fel a phone storage-ot a külső SD-vel. Sok, nagy alkalmazás (ld. iGO) ugyanis oda, ill. az "első"/belső SD-re akar teleülni. Ha tehát megcseréli a "phone storage"-ot (sdcard0, azt hiszem) a külső (ext-sd-vel: sdcard1), akkor lesz "belül" (data) és "kívül" is hely. Remélem érthető voltam.
" .. a viber, már képet sem tud fogadni ... "
A Viber is az SD-re "szemetel". Egyre inkább úgy tűnik, hogy az lesz a gond, ill. megoldás, amit fentebb írtam. -
trebrona
nagyúr
V6-nál pont a phone storage szokott elfogyni, így ha azt még kisebbre vetted, gyanítom az okozza a "jobb volt, mint lett" eredményt. Ha már így benne vagy próbáld ki az 1.5GB verziót, úgy kb egálban lesz a data és a phone storage. Egyébként tudomásom szerint aki eddig particionált, V5-öt használt. Ott ugye nincs akkora szerepe a phone storage-nak.
Ez a saját véleményem, annyira nem jártam utána az átparticionálásnak, lehet, hogy nincs igazam.
-
esox
senior tag
válasz
trebrona #7966 üzenetére
Tegnap este kb 3-ik körre sikerült megcsinálnom az átpartícionálást.
Hát nem tudom, vagy az én készülékemmel van a baj vagy velem, de most még szarabb lett
Friss rendszer, ami fent van:Airbn, GoPro Cam Suite, eBay, Youtube, Dropbox, Meteos MTK, Whatsapp, Viber, Facebook, FB Messanger, tehát elég minimál
Internal storage: 1.85GB / 2.94GB
Phone storage: 12.46MB / 16.73MBMost ott tartok, hogy a viber, már képet sem tud fogadni, nemhogy küldeni...(There is not enough storage space...)
Whatsapp: you don't have enough disk space....
Igo Szülinapp - nem települ: There is insufficient space on external storage...
Még mindig b@szakodni kell akkor a FolderMounttal is? Vagy kifelejtettem volna valamit?
MIUI: 5.8.6 Beta
-
xhege
veterán
Hálás köszönet mindkettőtöknek. Hathatós segítségetekkel megoldódott a dolog.
-
trebrona
nagyúr
http://miui.celogeek.com/5.8.6/xiaomi.eu_multi_HM2013023_5.8.6_v6-4.4.zip
HM2013023 a Hongmi.
Amit letöltöttél Mi3/4-hez való.
-
xhege
veterán
Közben letöltöttem a xiaomi.eu_multi_cancro_5.8.6_v6-4.4.zip nevűt, de recoveryből nem találja hiába neveztem át update.zip-nek ahogy kiírta, és tettem be az SD gyökérkönyvtárába. Aztán elindítottam az updater-ből, ott el is kezdte a telepítést de kiírta hogy failed és ennyi.
Lehet, hogy nem ez a jó zip ehhez a telefonhoz? -
s4tch
veterán
Akkor nem meglepő, hogy nem volt benne egy darab gugli app sem...
Az 5.8.6 fejlesztőinek itt az európai igényekhez igazított verziója:
http://xiaomi.eu/community/threads/5-8-6.28022/Ugyanúgy tedd fel, mint az előzőt, és szerintem rendben lesz.
-
s4tch
veterán
-
xhege
veterán
Üdv!
Kellene egy kis segítség. Asszony telefonját frissítettem, de a frissítés után eltűntek a névjegyek.Gondoltam sebaj google fiókból visszaállítom, de semmilyen google szolgáltatás nem működik. A fiókot sem tudom hozzáadni.
Közben cseréltem romot v6-ra ott sem működik semmi a google-ből. Külső appként rányomtam a google frame-t meg a playstore-t, de a store el sem indul kidobál.Kit lehet ilyenkor csinálni?
-
trebrona
nagyúr
válasz
<Adamsky> #7967 üzenetére
Nem írták el:
Redmi 1S Lastest China Developer Version Fastboot File DownloadRedmi 1S Lastest Global Developer Version Fastboot File Download
Redmi 1S Latest China Stable Version Fastboot File Download
Redmi 1S Latest Global Stable Version Fastboot File Download
Ha erre gondoltál megint "benézted.":
Xiaomi Mi 1/1S Latest Developer Version Fastboot File Download
Xiaomi Mi 1/1S Latest Stable Version Fastboot File Download
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
trebrona #7966 üzenetére
"Itt nincs MiFlash (Fastboot mód)..."
Hmm... pedig Isten bizony sikerült elindítani "fastboot mode"-ban. Viszont itt meg is akadtunk, mert nem sikerült felismertetni a Windows-al (7 Pro).
Akkor ezen az oldalon (ezt a link-et hagytam le véletlenül az előző hozzászólásomból) lévő fastboot ROM csak az 1s-el kompatibilis? Elírták volna? -
trebrona
nagyúr
válasz
<Adamsky> #7965 üzenetére
Itt nincs MiFlash (Fastboot mód) csak ezeknél a modelleknél:
Mi2/Mi3/Mi4/Redmi 1S
Átparticionálásra van mód, egyesítésre nincs: [link]
Szerk: Legjobb tudomásom szerint.
Közben néztem az 1S fórumon a problémát,
SD KitKat Fixer és FolderMount kell neked. -
<Adamsky>
nagyúr
Egy kis gyors válaszra / segítségre volna szükségem.
A kérdés: Ha, innen felteszem a munkatársam telefonjára a legújabb dev.-es fastboot ROM-ot, akkor lesz unified storage, vagy marad minden a régi felállásban?
Azért kérdem, mert a Mi2-nél volt olyan kedves a Xiaomi, és beletette ezt az "easter egg"-et a Miui 6-os fastboot ROM-ba. Válaszokat előre is köszönöm! -
-
MPM
tag
Huh, nem nagyon figyeltem mik a változások, és csak nem rég frissítettem, azért kérdezgetek ennyit, de a Total Commander miért nem működik nekem?
Mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy Kit-Katban megváltoztak az alkalmazások alapértelmezett engedélyei, hogy most már nem írhatnak a memóriakártyára, de nekem még olvasni se engedi
Van erre orvoslás?
-
nemlehet
őstag
Visszakerestem, de nem találtam releváns hozzászólást, ha volt már róla szó akkor bocs.
Másnak is van olyan gondja, hogy link2sd csak fat32 partícióval működik? Nekem ext2/3/4 esetén nem tudja létrehozni a mount scriptet ami csak azért idegesítő, mert így ugye van amit nem lehet áthelyezni és pl a spotify esetén elég sok adat marad a telefonon. Keresgéltem elég sokat, de nem találtam megoldást. fat32-vel működik mint a kisangyal, tehát nem hinném, hogy valami triviális hibát követek el formázáskor.
Amúgy itt a tragikomédiához hozzátűzném, hogy nekem pl nem indul újra a telefon. Az aksi kijelzés ugrál ha újraindítok, de amúgy nincs panaszom a V6-ra. Ellenben a cégünk most szerzett be majdnem 70 db Lumia 520-at és abból kb 20 darabot már az első héten cseréltetni kellett. Volt ahol a SIM olvasó volt eleve szar, sok dobálta a térerőt, néhányon meg a kijelző egy részén nem ment az érintés. Szóval az olcsó telefon sose tökéletes valamit valamiért, de a Hongmi szerintem pont az a telefon amire nem igazán lehet panaszkodni. Akinek problémás a V6 térjen vissza a V5-re.
-
MPM
tag
V6-ban hogy lehet beállítani az alkalmazás engedélyeit? Megtaláltam az opciót, ugyanúgy van mint V5-ben, de nem engedi átállítani.
-
obligat
senior tag
Erről lehet találni valamilyen magyar leírást? Úgy értem véleményeket. Szeretnék ilyet ajándékba vásárolni, de teljesen el vagyok bizonytalanodva, egyrészt nem ismerős a soc., másrészt megvehető 1 és 2 GB RAM-mal, amiből persze a 2GB a bejövős, de akkor most ez nem egy típus? vagy 1 típus csak két kivitel? Elméletben használható az európai hálózaton(GSM/WCDMA/LTE), 140$-t még akkor is megérne, ha rádobják a vámot, feltéve, ha stabil és megbízható. Végigböngésztem ezt a fórumot, és most ez is megdőlni látszik - legalábbis nálam.
-
hevizms
addikt
Hello skacok!
Vajon meglehet adni másik kamera alkalmazást alapnak,mint a gyári?
Konkrétan a Camera FV-5 alkalmazást? -
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #7948 üzenetére
Ennyit a Lenovo támogatásáról: [link]
Az általunk leírt SD probléma pedig a KK legnagyobb hibája ősidők óta. Főleg egy 1/4-es telefonnál fontos. Kedves a Xiaomi, hogy feltételezi, minden nemzetnek van egy Vegyszer-e.
Sajnos nem agymenéses katyvasz, dolgozz egy napot helyettem és megismered a magyar kultúra minden gyöngyszemét.
-
herdsman12
őstag
válasz
Dominó85 #7947 üzenetére
Először a szakmai rész: Olvastam a K3 topikot, pont azért nyomtam be a linket.
Megpróbálom mégegyszer leírni, arra céloztam, hogy hiába írtad ide, hogy nem bántad meg a váltást, a K3 is csak az orosz kooperáció miatt használható és ez azt jelenti, hogy a Xiaomi és a Lenovo hozzáállása között nincs nagy különbség, nem akarnak nekünk tökéletes telefont gyártani.
És a másik, ami lényegesebb, az 1/4GB, ilyennek hírdették, ezzel nem vertek át senkit, nem extra igényre gyártották.
Abban igazad van, hogy akár javíthatták volna az SD-re alkalmazás problémát. Nem javították, de van rá megoldás, vegyszer barátunk leírta párszor.
A fordított híváslistára viszont tuti nem lesz megoldás, na ez az igazán égő szerintem.Ennyit a bénázásról, azt a második bekezdésként írt, 6 mondatos, egyetlen szóval helyettesíthető, elegáns körítésbe csomagolt katyvaszt, meg gondolom véletlenül pakoltad ide, mit keres egy ilyen agymenés egy szakmai fórumban?
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #7946 üzenetére
1-1 HSZ kiragadása érvnek elég béna módszer.
Ha olvasnád a K3 Note fórumát, láthatnád hogyan csiszoltuk közel tökéletesre a romokat. No meg ne hasonlítsunk már össze szoftveees/romos oldalon két telefont úgy, hogy az egyik fél a másik 1,5 éve elérhető. Továbbra sem értem miért hiszitek azt hogy nem szeretem a Hongmimat... Ezt honnan a f...-ból veszitek? Ha nem szeretném, nem tartottam volna meg. Belakott rendszer van rajta, ráadásul a legfrissebb. Fogjátok már fel végre hogy nekem mi nem tetszik. A Xiaomi hozzáállása a Hongmihoz! Náluk kisebb gyártók rájöttek arra, hogy az 1/4 a 4.4 esetén problémás lehet. És nem az 1GB rammal van a gond, hanem a 4GB rommal. Mit csináltak hát? Megoldották rom szinten a 4.4 alatt az SD-re telepítést. Ehhez képest a Xiaomi érdekes módon csak ezt az egy dolgot nem képes megcsinálni. Valljátok be bakker, hogy ez igen égető hiba! És ne engem szapuljatok feleslegesen.
Ezért van meg a véleményem a magyar emberekről is. Munkámból adódóan naponta több tízezer ember testi épségéért felelek. Hetente, két hetente elsősegélyt kell nyújtanom. És miért? Mert 10-ből 8 ember kultúrális és értelmiségi szintje rendkívül alacsony. Nem ledegradálva őket, hiszen tudjuk hogy tudatos leépítés/beetetés áldozatai.
Végszónak annyit, hogy továbbra is a Hongmit használnám, ha nem lenne kijelzőhibás. Javítása 20k lenne alkatrésszel, szereléssel együtt. Így inkább megmaradt pót telefonnak. Még mindig faxán gyors, stabil.
-
herdsman12
őstag
válasz
Dominó85 #7934 üzenetére
Emlékszel?
Simán maradhattál volna "jófej" Hongmi szimpatizáns, pláne, hogy az új szerzeményed se a hibátlan kategória.
Mindnyájan tudtuk, hogy milyen telót veszünk (1/4GB), ami a mai napig is jónak mondható a v5-ös ROM változattal. Nem elemeztem a kérdést, de nem lehet véletlen, hogy a fél évvel később indult 1S topik már 10.000 hsz felett tart, itt meg 8.000 alatt vagyunk. Talán az 1S memória kezelési problémái, ami igazi ciki lehet a Xiaomi-nak, de mint látható simán túlélik.
Te is tudod, hogy tökéletes telefont nem akarnak nekünk gyártani, így az extra igénybevételnél marad a szop.s, minnél több új telefon, annál több sz...
Nyűglődtünk itt ketten a fordított híváslistáért, azóta se javították ki, de ezért nem cserélek márkát. Ujítottam Redmi 2-re és átírom a Névjegyeket. -
Dominó85
addikt
Félretéve a rebootokat és a felhozott bugokat. Nekem NEM a Hongmi-val van bajom, hanem azzal, hogy a Xiaomi (tehát maga a gyártó) miért nem képes egy valószínűleg pár parancssoros műveletet megeszközölni. Az én szememben ez nem szálka, hanem gerenda, ugyanis mióta csiszolgatják a 4.4-et? És hasra ütve 15.000 Hongmi tulajból 12.000 azért rimánkodik, hogy az igen csökött 4GB (amiből ugye 2-2,5GB szabad) hangyafaxra sem elég 4.4 alatt. Lexarják magasról az embert. A Zopo, Oppo, Jiayu, Thl, Star és egyéb kevésbé befutott gyártók MIÉRT voltak képesek 4.4 alatt az SD-re telepítést megoldani? Ha már utána baxnak frissítést kiadni, legalább az alap romjukban benne van. Hoppácska. Véleményem szerint a Xiaomi nyelve olyan erősen a Google farpofájának mélyén van, hogy csak na.
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #7939 üzenetére
Senki nem állitotta hogy teljesen hibamentes.
Csak te felnagyitod a hibákat olyan szinten,mintha itt lenne a világvége.
Újraindulás.Nálam is előfordul.Kb két hétben 1X.Ez aztán az igazán nagy hiba húha.
Mutass akár 1 telefont aminek az égvilágon semmi hibája.Minden flott és ebben az árkategóriában van,ezekkel a paraméterekkel.
Én azt mondom hogy még mindig kiemelkedően jobb mint a hasonszőrű telefonok közül bármelyik.
Azért mi is látunk ám mások által használt telót,szóval látjuk a hibákat máshol is. -
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #7937 üzenetére
Nos 10 userből itt 6 panaszkodik random újraindulásokra. Külföldi fórumokon ezen felül akksi kijelzés ugrálás, memória fagyogatások/telítődés és az igp-re is jöttek panaszok. De persze dráma tagozatos vagyok. Talán ha megmutatnám hogyan néz ki most a szerintetek túldramatizált kijelzőhiba a Hongmimon... Hagyjuk ezt a drámatagozatos baromságot. Ha annyira jó a Xiaomi, akkor 4.4 alatt a mai napig miért nem oldotta meg a 60. Update után az SD-re telepítést? Hja, mert erre lenne a legnagyobb igény? Tényleg faxa a support.
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #7934 üzenetére
Oké tudjuk hogy neked nem jött be.Lépjél túl rajt.Akkora negatív túlzásokkal illeted ezt a telót hogy az hihetetlen.Sok szopás meg mittudomén.
Milyen sok szopás?Azért mert van 1-2 ember akinek nem sikerül a frissités,az még nem jelenti azt hogy ez a telefon rosszabb lenne mint bármelyik másik.Sőt.
Nekem ilyen sokáig még egy telefonom sem volt meg és még meg is lesz egy darabig.
Nagyon elégedett vagyok vele.
Nekem egyedül az akku nem tetszik,de már megszoktam hogy ha lemerül,akkor megy bele a pótakku amit addig feltöltöttem.Vagy powerbank akinek az tetszik.A kevés helyről meg a belső tárhelynél csak annyit hogy igen.Évente egyszer mondjuk kell egy takaritást csinálni azt mindjárt van hely megint ha a sok szemetet kigyomláltuk.Ez aztán tényleg nagy szopás
-
SSlyTR
senior tag
válasz
trebrona #7931 üzenetére
Na ez a kemény. A biztosító lehet fizeti, viszont a számlás ára a javításnak 40 ezer forint (és 2-3 hét várakozás). Nem elírás, ennyi. Egy redmi 1s, pedig most magyarban 37 ezerbe kerül. Lehet megpróbálok a biztosító racionalitására hatni és megbeszélni, hogy mindenkinek jobb az új teló.
-
vegyszer
addikt
Lassan ott az ideje egy alapos apk adat mentésnek, és egy mindenre kiterjedő wipe utáni tiszta telepítésnek. (esetleg ajanolm figyelmedbe az itt írt átpartícionálási hozzászólásaimat. Nekem minden nyűgöt éteren megoldott)
-
-
esox
senior tag
válasz
hevizms #7929 üzenetére
Én már egy ideje nem tudok frissíteni, egyszerűen nem tudok 335 megánál több szabad helyet csinálni, már minden mappa mountolva van sd kártyára... a cleaner semmit sem talál. Segítsetek mit töröljek?
A MI Pc Suite elkezdi az update feltöltést, majd 10,20 vagy épp 30%nál belefagy és írja, hogy látogassak el a fórumra...
Qrva idegesítő és az is, hogy 8-10 programnál többet nem tudok a telón tartani, upgradelni sem tudja még a fentlévőket sem mindig, mert kevés a hely.Eddig jóbarátok voltunk, de lassan megválok tőle, ha ez így megy tovább.
-
trebrona
nagyúr
Őt szokták ajánlani Xiaomi témában Vecsésen, ha minden igaz:
info@miuiszerviz.hu
[link]Szerk: Saját tapasztalatom szerencsére nincs.
-
SSlyTR
senior tag
Ma sikerült leejtenem a hongmimat úgy rendesn, istenesen persze betonra. Nilkin tok ide-oda, lepattant vitte a hátlapot, a kijelző meg pókhálós.
A belső kijelző ép, csak a külső digitalizer tört össze. Hol tudnak ilyet cserélni? (igazából már 3-4 telónak cseréltem a kijelzőéjét én is meg tudnám csinálni, a gond ott van, hogy 1 hónapig nem akarok így pötyögni vele)
Vagy hol lehet venni hozzá kijelzőt itt magyarban? Találtam ebay-en 2500ért, de félő, hogy az olyan minőség is. Tudtok ebben seíteni, hogy milyen lehetőségeim vannak? Mondjuk, ha kínából rendelek honnan érdemes? Vagy magyarban van-e szervíz, mik a tapasztalatok?
KÖszi! -
hevizms
addikt
Ma nagyon fagyogatós kedvében van a telóm.Lehet összefügg hogy megint volt egy frissités az éjszaka?
-
Surda-
őstag
Hát srácok, a 13.0 sokkal jobb volt,mint a fejlesztői vagy a legújabb stabil rom.
Néha belassult,emiatt frissítettem,de bár ne tettem volna.
Most is belassulgat,de sokkal gyakrabban, én senkinek sem javaslom,hogy frissítsen.
Ha esetleg tudnátok abban segíteni,hogy hol tudom letölteni a 13.0-t és visszatenni,azt megköszönném! -
MPM
tag
Jól látom, hogy az új beépített zenelejátszóban nem lehet úgy keresni dalokat, hogy előadó->album->dal, csak előadó-->dal vagy album ->dal?
-
Surda-
őstag
arra van valami megoldás,ha a zenelejátszó olykor bealszik?
Értem ez alatt,hogy headsettről irányítva csak iszonyú lassan (kb egy perc elteltével reagál)
Mikor elindítom a zenelejátszást akkor nem, akkor rögtön reagál mindenre,de kb 20perc bringázás után,már fellép a probléma,iszonyú lassan reagál. próbáltam gyári lejátszóval és powerampal is, xiaomi headsettel és samunggal is. Talán még a samsunggal a leggyorsabb, ott csak 10-20mp kell az életre keltéshez -
Surda-
őstag
Azt a menüpontot hol is találom,ahol be tudom állítani,hogy milyen füllhallgatót használok? -
esox
senior tag
Igen a mass storage hiánya és sd-ről telepítés hiányzik, de nálam egyértelműen többet nyújt a v6, mivel működik az autóm és teló közötti tartós (nem csak ez első ki/bejövő hívás létrejöttéig tartó) bluetooth kapcsolat, ami a biztonságos vezetést szolgálja (már ha lehet ilyen szépen ferdíteni...)
-
Dominó85
addikt
A Mass-storage és a KitKat egyéb hülyeségei a Xiaomi devjeinek balfaxsága, semmi több. Lazán bele tudnák tenni a romba ezeket a featuretteket, de baxxák megcsinálni. Ahogyan az SD-re/ről való telepítést sem. Nálam kicsit leszerepelt a Xiaomi. Az új telefonjaik meg semmi extrát nem nyújtanak más nagyobb gyártókhoz képest. Kár, de ez van.
-
Dominó85
addikt
-
deadbody
tag
Nálam 5.6.18 van fent, de még nem rebootolt egyszer sem.
-
esox
senior tag
5.6.25 Beta felhasználók, nektek nem rebootol mostanában a készülék mindenféle random szituációban?
Kezd kicsit idegesítő lenni. -
Surda-
őstag
válasz
herdsman12 #7905 üzenetére
Két Mi fiókba is be tudok jelentkezni egyszerre vagy az egyiket "el kell felejtenem"?
-
Surda-
őstag
Jelez frissítést 26.0
Ota frissíthetem?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Autós kamerák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest