Hirdetés
- Meggyi001: Kuponok....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12
üzenetére
Bocs sűrűzök, majd ha lesz egy lélegzetvételnyi időm, akkor tüzetesebben utánajárok.

kano
Későn tetted be...
Francba. No mindegy én megírtam a kicsi kínainak és az alibaba-nak is ordernumber-vel együtt, hogy ha az eladó hamisat küld akkor full refundot kérek! Ja és ha nem eredeti, akkor el se küldje és kérem a pénzem vissza. Az alibaba már lereagálta és noticed státuszba tette az üzenetemet. Meglássuk 3-4 hét múlva. 
Laza...
Ali-n lehet úgy is vásárolni, hogy a PP-hez csatolt számlán keresztül vegye le a pénzt. Amúgy meg amennyi csaló webshop van annyi csaló zsibárus az Ali-n, szóval én nem teszek köztük különbséget. A PP-n keresztüli refund is ugyanolyan lassú, mint az Alibaba-n keresztüli. Ja és a PP 45 napig, míg az ALi 60-90 napig véd és a hatékonyságuk közel azonos, ha valaki jól érvel. Aki nem tud elég jól az ne használja az Aliexpresst. Ennyi. Én se ülnék Ferrariba, ha csak egy Polskit merek elvezetni.
-
hevizms
addikt
válasz
herdsman12
üzenetére
Nálam is úgy van ahogy te irod.Ez bizony hiba a Miui részéről
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Ilyen "nincs név" dolgot én sem látok, viszont a névjegyzék "vezetéknév elöl" megjelenítése mellett, a híváslista "keresztnév előlt" használ.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Francba. No mindegy én megírtam a kicsi kínainak és az alibaba-nak is ordernumber-vel együtt, hogy ha az eladó hamisat küld akkor full refundot kérek! Ja és ha nem eredeti, akkor el se küldje és kérem a pénzem vissza. Az alibaba már lereagálta és noticed státuszba tette az üzenetemet. Meglássuk 3-4 hét múlva.