Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vegyszer

addikt

válasz cappa72 #1381 üzenetére

Szia Cappa72!

Én bevállalta az átpartícionálás folyamatát, mint ahogy a Lenovo A820 esetén is megtettem. Azért nem volt minden zökkenőmentes, ezért lejegyzem a tapasztalataimat.

Tehát. TWRP recovery mellett a mentés megvolt. Pipa
    Majd jött a meteos-mtk6589-rom-edit-en.apk feltelepít, root jogosultságokat megad neki. Pipa
    2,77GB kiválasztás, engedélyezve. Pipa
    Reboot recoverybe, wipe factory reset (data, cash, Android) Pipa
    EMMC törlés hibára fut. :W
    Reboot recoverybe, EMMC törlés. Hiba.
    Teljes vissza állítás. Pipa
    Tiszta boot rendszer feláll, data valóban megnőtt, de jött az értesítés, hogy a tárhely sérült. Nézem, hogy telefon memória nincs, az sd kártya viszont olvasható. Kérdi, hogy akkor akarom e Formázni. Há' mé' ne, hamár a recovery nem tudta. És a formázás végén mit ír ki? 32GB szabad hely. :W :W :W

Igen a fizika sd kártya lett legyalulva.
    Teló memória nincs. Pár vold.fstab fájl szerkesztés jött. Belső sd tiltás, csere, majd vissza gyári állapotba. Ugyan elvileg semmi hatása a recoveryben végül ment az EMMC formázás. Onnan jó volt minden. 2,98GB belső, 32GB SD, 15MB teló tárhely. Minden alkalmazás a belsőre települ, és így tetszik a dolog.

Hogy a hibás teló memória jelzés kapcsán miért az sd kártya került formázásra, jó kérdés. Az adatok java a felhőben volt.

Más:
    Apropó felhő. A fájl kezelő írja, hogy van ez a Kuaipan tárhely. Ami 517GB. Próba képpen 2GB cuccut nyomtam fel. Egyenlőre tetszik. Ti ezt használjátok?

Más 2:
    Feltettem a miui-HM1W-stas​2z-4.1.27.zip romot. Volt benne egy szimpatikus fícsör. A gyári tárcsázó tudott SIP, azaz internet protokollt használó lehetőség. De a gyári rendszert vissza téve ez nem lett meg. Ez benne van valahol, csak nem lelem? Mert ez, Mint egy harmadik SIM jött fel a névre kattintva, és számolt vissza (az egyes SIM). És a FreeVoipDeal account simán hozzá köthető volt. És ez tetszene, ha a gyári romban is ott lenne.

Más 3:
    Nem MIUI launcher mellett valahogy az állapot sáv átlátszóvá tehető?

Új hozzászólás Aktív témák