Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz hevizms #1113 üzenetére

Hali emberek.
    Nem Hongni, de kína és MIUI.

Október végén rendeltem csájnából - Minideal-től - egy Huawei G700-at. SG-vel jött, szingapúrban dekkolt vagy 1,5 hétig (gondolom az akkumizéria miatt) majd a magos hivatalban még 10 napot. November 21-én vettem át, némi baksis befizetése után. Mindegy belekalkuláltam.
    Imádtam már a gyári ROM-ot is, de nem hagyott békén a kisördög. Lekaptam a legutolsó - 3.12.22 - portolt MIUI-t és egy nagy levegő (megy egy MTKDroidTools-os mentés) után feltelepítettem.
    Lehet ez volt életem egyik legjobb döntése. Kezes, gyors, nem eszi a ménküt, igaz a RAM-ot szeresse. A 2GB-ból a gyári ROM-mal általában 750-800MB-ot evett meg, ezzel 800-900MB-ot, ha sokat használom az 1,2GB is összejön. De így sem lassul be és nem is merül jobban.
    (Annyira megtetszett a MIUI, hogy könnyen lehet, ha a távoli jövőben) G700 megadja magát a következő telefonom egy Xiaomi lesz.)

Az OFF után. Személy szerint én örülnék egy minél részletesebb Hongmi cikknek. Meg végre jó lenne egy részletes magyar MIUI bemutató.

Új hozzászólás Aktív témák