- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
lolchief70
aktív tag
Köszi!
Ennek a Droid Tools-nak a használata nekem kicsit sok.
Ha rossz ez a kínaiak által módosított Rom van értelme erről egyáltalán mentést csinálni?
CWM-el szeretnék csinálni egy full backupot, de nem csirkelábas recovery segítségével.cappa72: Az általad készített CWM-et akartam feltenni a Mobil Uncle Tools segítségével, végig is futott, de újraindításnál semmi se történt, csak bekapcsolt fekete képernyő...
Hogy tudom egyszerűen ellenőrizni hogy elcseréltem-e a recoveryt? -
ÁrPi2
senior tag
Oké Bp--Vác közti zónát nem nevez7em istenhátamögöttinek (és egyéb helyeket sem helyes épp mobilnetlefedettség miatt istenhátamögöttinek neveznem
) , de ha már Voda informált vagy , nem tudod véletlenül hogy van-e pl. EDGE-jük (egyáltalán) vagy csakis gprs van a 2G vodamobilnet keretében?
Én nagyon nem Vodás vagyok, lehetnek téves emlékeim róluk.. -
esox
senior tag
Ez akkor a legfrissebb ajánlott cucc?
Az update guide legalábbis ezt ajánlja.
Nekem MIUI-JHBCNAH3.0 van. Gondolom akkor érdemes egy teljes verziószám ugrás miatt felpattintani a 4-est. Upgrade után kell full wipe és data/system törlés vagy simán lehet upgrade és reboot? -
En nem is nagyon kiserleteznek, mert a kinti forum szerint egy szar cwm elviszi az imeit es a basebandet, aztan kezdheted elrol fullflashel az egeszet.
Ez csak abban az esetben lehetne igaz, ha helytelen partíciókiosztással ment és azt visszaállítod a helytelen partíciókra. Na akkor igen.
Amit viszont portoltam nektek, ott ellenőriztem a partíciókiosztásokat, és a dumchar_info fájl alapján állítottam be.
Ha mentesz, attól még nem szállhat el semmi (jól is néznénk ki....). Ezek után meg lehet ellenőrizni a mentett fájlok tartalmát, és ha nem jó, akkor nem szabad visszaállítani! -
mclane_
aktív tag
Viszont végre lehet választani hívásnál SIMet
Csakhogy bekerült. Természetesen csak recoveryből megy az updated, és ja ilyenkor bukó, újra kell pakolni, azért remélem megkapjuk mi is az updatert rendesen.
Ez a harmadik ROM, a LED beállítás mindig is force closed-os, ha olyan színt választok amit nem tud, nem is értem miért nem veszik ki belőle őket.
Rádió szintén feltűnt, wakelockot nem néztem, gondolom ugyan ez lesz, kamera hang hiányának örülök, csak idegesített.
Ezt minden héten tuti nem csinálom meg, majd ha jön valami tényleg értelmesebb frissítés, ez így macera, főleg úgy, hogy előte egy mi2st frissítettem... -
mclane_
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Peugeot, Citroën topik
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- elado Deepcool Mystique 240 2027 még garis
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest