Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nemlehet

őstag

Nah végre én is egy boldog tulajdonos lettem :) Most jött meg kb fél órája. Eredetinek tűnik, legalábbis az Antutu megfelelő hardvert és felbontást írt ki. A pontszám is megelelő ennek a hardvernek, úgyhogy úgy néz ki nem lesz gond. Ha valakinek még valami ötlete hogy mivel tudom ellenőrizni megbízhatóan a hardvert akkor nyugodtan mondja meg.

A telefon giftként érkezett, 15 dolláros metal stand volt ráírva. Szerencsém volt, nem sarcolták meg.
    [Innen rendeltem]. Kb 20 nap alatt jött meg ingyen postával.

Az ígért ajándékok megérkeztek, a kártyaolvasó működik rendesen bár egy kicsit lassú. A stylus pen jó, tartósnak tűnik, praktikus tud lenni télen. A szilikontok szépen illeszkedik, nem túl csúnya, ajándékként teljesen ok. Célnak megfelel. A többi csak filléres gumi izé, de legalább szexi rózsaszínben érkeztek :D

A telefonon minden ok, semmi lötyögés vagy illesztési hiba. A kijelző úgy tűnik ok, nem látok rajta hibás pixelt, a fényerő és a színek nagyon jók. Kipróbáltam rángatásra sem kapcsol ki vagy dobálja el az SD kártyát, tehát talán ott sem lesz gond. Telefonálni még nem telefonáltam, szóval az emlegetett hanghibáról nem tudok nyilatkozni. A wifi remek, stabil és az Acer Liquid Metalomnál jobb a jelerőssége.

1.0-ás MIUI-val jött, de VAN benne magyar nyelv. Az ékezetes karakterek kicsit furák, de eddig minden magyar volt és nem google translates. Villám gyors a teló, nem akad, nem gondolkodik. Persze szüzen ez majdnem mindegyikre igaz, szal majd ha belaktam meglátjuk. Volt alapból rajta G-apps, simán mentek a telepítések. További beszámoló majd jön, pénteken levizsgázok utána írok egy MA stílusú tesztet, ha van rá igény.

Amúgy lehet bátran frissíteni 5.0-ra? Kicsit elvesztettem már a fonalat. Ha nem lesz benne magyar az sem gond, amúgy is át akarom rakni angolra a telót, mert úgy szoktam meg. Valamilyen bug van benne ami nagyon zavaró? Én csak 1 kártyát használok, szal esetleges 2 kártyás gondok nem érintenek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés