Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
orulnek neki, ha az lenne, mert annex b-n jol muxott.

akartam is irni a hetvegen, mert sm50b-bol lelestem a vpi=8-t es a vci=35-t, de sehogysem akart beszinkronizalni, s hogy mit kell az ezek alatti kombinalt listabol kivalasztani, mert nekem a legfelso volt. nem tudom mi, lementettem kepbe, csak most nem talalom. vagy barmi mast meg allitani...
negyed ora~husz percig varakoztam (addig irt ki mindenfele g992-eset a home-ba, dsl statuszba), aztan meguntam s visszaraktam a masik fw-t.
b.sszus, most guglizom, hogy training meg started meg channel analysis, es hogy siman nezhettem volna egy dmesg-et: hazon beluli talalat
es kozben nem is lehetett betarcsazni, mikozben fw csere utan 1percen belul mar volt net.

legkozelebb hogy jarhatnek sikerrel? tobb turelem? helyes konfiguralas? mit rontottam el...?
vagy csak a vonal ennyire rusnya? csak mert folottebb gyenge maxupload-ot saccolt a modem.megvalami!
mik azok a negativ transmit power-ek? szivja magaba az energiat, vagy mi?
es ahogy eszrevehetted, a dmt nem tudja megjeleniteni sem (v1.4-es fw!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi