Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.K.F.
csendes tag
válasz
SteveBeard #2930 üzenetére
Vonalas telefonod is van az ADSL mellé? Ha van, akkor szakadáskor az ad búgóhangot vagy néma?
Nálam házon belül volt olyan kötéshiba (amit én követtem el), amitől megszakadt vagy nagyon lelassult a net (1-3Mbps). A vonalas telefon ilyenkor nem adott búgóhangot, ha viszont ráhívtam erre a számra, majd 10-15 másodpercnyi kicsöngés után letettem a hívást a net is és a telefonvonal is megjavult. Egy időre. Végül újranyomtam a hibás kötést és azóta minden szép és jó.
A képen látható 2-3 durva minőségromlás (vagy teljes szakadás?) csak 15-30 másodperces. Azokat Te csináltad (pl. kábel kihúzása a modemből) vagy "magától" történt? Ha a szakadás hosszabb ideig fennáll és pl. a modem újraindítása sem segít, esetleg ki lehetne próbálni egy QLN tesztet az xDSLinfo 1.99beta-val 5 másodperces mintavételt beállítva, és össze lehetne hasonlítani az ott látott QLN grafikont pl az előző képeden látható QLN grafikonnal, hogy nincsenek-e benne ahhoz képest fura eltérések (sok zajcsúcs, vagy egységesen több decibeles eltérés minden vivőn). Ha jól emlékszem ez a QLN teszt csak a dchard-féle szoftverrel működött nálam, a gyárival nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Path of Exile 2
- OLED TV topic
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 512Gb Black
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE (Titanium Silver) - Újszerű, 2 év garanciával!
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest