- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Én azt hittem, hogy a 360R nél az adsl2 feliratú számít ujnak.mert pár hete sikerült egy olyat beszereznem, amivel sokkal jobb feltöltési sebességet értem el.A probléma az, hogy bizonyos időközönként megszakad a net és a wifi kapcsolatnál pedig megjelenik a nincs internetkapcsolat felirat.A router ki lett cserélve, mert a ledek néha kialudtak meg ilyesmi ,de maga a net szakadozása nem szűnt meg.Van amikor egy hétig jó, de olyan is van, hogy naponta töbször is elmegy.OLyat is csinált, hogy nem hozott be semmilyenm weboldalt, vagy csak nehezen , de közben az msn illetve a torrent is gond nélkül ment.Felhívtam a T-home ügyfélszolgálatát , ahol azt sakkozták ki , hogy nem bírja a vonalam a 15 megabitet igy visszavettek 5 megára.De ekkora sebesség meg kb semmire nem elég és gyorsan telefonáltam neki, vissza is raktak, de a probléma továbbra is fent áll.Kijönni nem akarnak, mert egyszerűbb visszarakni mint a hibát elhárítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest