Új hozzászólás Aktív témák

• Gabboo

tag

válasz kgymac #4913 üzenetére

Köszönöm a segítő szándékot és iránymutatást.
    Sajnos pont az a gondom, hogy a cikkben megtalálható linkek közül sok már nem él, hiába nézem akár a forrás pl. xda-developers-en.
    Guglizom a fájlneveket sok esetben, mert az eredeti források mögött nincs ott a fájl. Aztán vagy sikerül tényleg megtalálni, vagy letöltök valami egyező nevű hamis-bithalmazt, feltolom a telóra, az pedig jól megmakkan (remélem nem). :)

Gondoltam, hátha itt megvan még valakinek lementve ez a néhány fájl, de úgy veszem észre, már nem pörög ez a topik (ami érthető is, hiszen nem egy mai teló ez).

Egyébként lassan meglesznek a fájlok, viszont most a recoverybe nem enged be a telefon, miután felraktam a CWM 6.0.3.3-at leírás szerint. :(((

Majd visszaolvasok itt, arra lett-e valami megoldás, vagy ha más nem, hogy tudom a gyárit visszavarázsolni. Persze este annyi eszem már nem volt, hogy azt lementsem... :W

<nosztalgia>
    Mielőtt 2013 augusztusában ezt a telót megvettem, kb. 40.000 hozzászólást olvastam át a dual sim-es topikban, "read-only" felhasználóként. Akkor még volt ilyen huncutságokra több időm...
    </nosztalgia>

Új hozzászólás Aktív témák