- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabboo
tag
Köszönöm a segítő szándékot és iránymutatást.
Sajnos pont az a gondom, hogy a cikkben megtalálható linkek közül sok már nem él, hiába nézem akár a forrás pl. xda-developers-en.
Guglizom a fájlneveket sok esetben, mert az eredeti források mögött nincs ott a fájl. Aztán vagy sikerül tényleg megtalálni, vagy letöltök valami egyező nevű hamis-bithalmazt, feltolom a telóra, az pedig jól megmakkan (remélem nem).Gondoltam, hátha itt megvan még valakinek lementve ez a néhány fájl, de úgy veszem észre, már nem pörög ez a topik (ami érthető is, hiszen nem egy mai teló ez).
Egyébként lassan meglesznek a fájlok, viszont most a recoverybe nem enged be a telefon, miután felraktam a CWM 6.0.3.3-at leírás szerint.
Majd visszaolvasok itt, arra lett-e valami megoldás, vagy ha más nem, hogy tudom a gyárit visszavarázsolni. Persze este annyi eszem már nem volt, hogy azt lementsem...
<nosztalgia>
Mielőtt 2013 augusztusában ezt a telót megvettem, kb. 40.000 hozzászólást olvastam át a dual sim-es topikban, "read-only" felhasználóként. Akkor még volt ilyen huncutságokra több időm...
</nosztalgia>
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Motoros topic
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest