Hirdetés
Aktív témák
-
kcst
tag
Arra van tippetek, hogy mikortól lesznek elérhetőek kis hazánkban is a fizetős alkalmazások? Mert a hivatalos honlapon pár napja már fent van a Wave...
Mi kell még hozzá?
Se a netről, se a Kies-zel nem lehet leszedni egyet sem
iPhone 4 32 GB
-
leslieke
Jómunkásember
Valahol, talán épp itt, azt olvastam, hogy őszre várható a fizetős alkalmazások elérése.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Raktam bele egy 8gb-os kártyát, és a bekapcsolás után a kijelző felső részében villogott pár másodpercig, aztán eltűnt! Az lenne a kérdésem, hogy nem kellene állandóan ott kint lennie a memóriakártya jelének?
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
AS
félisten
Na lol most már WC papir alkalmazás is van Badára....
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
mesa23
aktív tag
Az a helyzet, hogy ha kikapcsolom az ébresztést, akkor eltűnik az óra ikon, és akkor előjön a memóriakártya ikonja! Tehát egyszerre nincs kint az ébresztés, és memóriakártya ikon!
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
AS
félisten
válasz koboldsrac #3512 üzenetére
Már ott van T honalapján hogy hamarosan.
Igen vannak ,sőt itthon még csak az érhető el.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
leslieke
Jómunkásember
válasz koboldsrac #3512 üzenetére
Elérhető lesz tmobilnál is.
Igen, hülye kérdés. Már vannak ingyenes programok, lesznek is, mert folyamatosan bővül.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
mesa23
aktív tag
Szia!
Nagyon új még ez az érintős teló nekem az innov8 után! Most újabb dologra lettem figyelmes: eddig, amikor kikapcsolt a kijelző(8mp-re volt állítva a világítás), akkor csak a feloldó gomb megnyomása után tudtam kinyitni a billentyű zárat! Most olyat csinál, hogy ha kikapcsol a kijelző, akkor mindegy melyik gombot nyomom meg, rögtön feloldja, nem kell húzgálnom az ujjam a kijelzőn! Tehát csak akkor zár le, ha a lezáró gombbal lezárom én magam! Ez mitől lehet?
-
mesa23
aktív tag
Köszönöm, így tényleg tudok változtatni rajta! Még egy kérdés, már ha témánál vagyunk, az visszajelzés rezgéssel, az neked működik? Mert én kikapcsoltam a rendszer hangját, bekapcsoltam az érintés menüben a visszajelzést rezgéssel, és mégse érzékelhető a rezgés!
-
kcst
tag
válasz leslieke #3506 üzenetére
Apropó, Wi-Fi, ebben nem vagyok nagyon otthon... A Wi-Fi mindenképpen ingyenes, akárhol találok hálózatot vagy az csak annyit jelent, hogy vezeték nélküli?
Vagyis ha nem otthon akarok netezni és találok egy jelszó nélküli Wi-Fi hálózatot mondjuk a belvárosban, akkor vigyázzak vele, mert ugyanúgy leszívja a kártyámat (és mégsincs ingyen ebéd... ) vagy nyugodtan csatlakozhatok rá?
És ha esetleg van ilyen is, meg olyan is, akkor honnan tudom, hogy melyik ingyenes?
Köszi
iPhone 4 32 GB
-
leslieke
Jómunkásember
Ami Wi-fi-hez tudsz csatlakozni az ingyenes. Nincs extra költség. Amihez nem tudsz csatlakozni annak neve mellett lakatot látsz, vagyis ezekhez tudnod kell a jelszót. Ha tudod, akkor csatlakozhatsz és itt is ingyenes minden.
-
mesa23
aktív tag
Nem hiányzik, csak azt hittem, hogy fel sem ismerte a kártyát, de utána rájöttem, hogy a kártyára menti az adatokat, innentől kezdve már nem is érdekel az ikon!
-
peterk
senior tag
Kiderült, hogy van RSS olvasó a telefonon, maga a böngésző tudja ezt. Csak meg kell nyitni, rátapizni alul, hogy feljöjjön a gombsor, és a beállítás gombra nyomve felül bejön ez menüsor, közte az RSS olvasó. Fel lehet venni RSS-eket, és az olvasás is kultúrált.
Már csak egy ikon lenne jó, amivel direktben így indulna a böngésző.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
jozf
tag
Nekem is felkuszott az F1-es rom. Eddig minden ok, továbbra is szépséges na meg gyors is
A rezgés témakörre visszatérve, most vettem észre, hogy rezeg az de csak a billenyüzet használatakor vagy ha huzogatjuk az ikonokat vagy az widget-eket, a menünél viszont nem
-
lackaba
tag
Letölthető a full XEJF5-ös rom.
-
Ez pont a nem kompatibilitás jele
Persze ritkán használja az ember azt a menüt, de engem baromira irritál, ha nem bízhatok meg a cuccaimban...
lackaba: Mármint úgy manuálisan, hogy a hardver-internal menüben kell kézzel frissíteni a kamera szoftvert? Hol van leírás a szoftverhez?
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
JMC
tag
A JF5 jónak tűnik méret alapján. Ha valaki már feltette írja le pls a tapasztalatokat, illetve, hogy a négyes verzió hibái javítva lettek-e (gondolok itt a nyelvi kompatibilitási hibára pl), illetve a jf5 csc-je tartalmazza-e pl a magyar nyelvet, vagy a fórumon fellelhetővel kell továbbra is okoskodni.
-
koveradam
tag
Sziasztok!
Annyi kérésem lenne, hogy hogy kell Softwaret frissíteni a kicsikén! Eddig minden telefonomon sikerült megoldanom ( I8910 hd, nokia n97, innov5) de ezen sehogy sem sikerül rájönnöm! Az enyémen a JF1 van semmi bajom vele megéri frissíteni vagy nincs eget rengető változás és várjak még?
Előre is köszönöm
-
Még nem tettem fel, de orosz/koreai (SER) CSC van benne.
Ami érdekes, hogy BOOTFILES_EVTSF van mellette, amiről egy korábbi flash guide azt írta, hogy nem biztos hogy jót tesz a hardverünknek. De most rámászott és úgy tűnik nincsen gond, no para.
koveradam: Jó az, ne frissítsd még.
[ Szerkesztve ]
-
tzolta
tag
Sziasztok!
Szia Karma!
Még meg sem köszöntem, de azóta sikerült a szinkronizáció, bár nem az igazi, valahogy nem frissül. A kapcsolatokon belül is van egy szinkronizálási lehetőség. Az működik valahogy?Ma feltettem a JF1-et hátha a friss szoft megoldja a gondjaim de az sem segített.
Köszi
-
kakuk100
őstag
Melyiket tetted fel a simát vagy a fult?
-
No fenn van az eredeti CSC-jével. Eddig erősen nem ajánlom.
A Palringo klienst uTalknak hívják, és nem a Palringo szervereit használná... Úgyhogy nem működik, maximum ha az oroszokhoz is beregisztrál az ember.
A My Accounts kitartóan basic módot mutat, a Web accountsban is csak három opció van az eddigi 5 helyett: Exchange, Google és Others.
DST beállítás még mindig nincs.
A kamerafirmware-t még nem frissítettem, most megy.
[ Szerkesztve ]
-
tzolta
tag
válasz kakuk100 #3543 üzenetére
Természetesen a full verziót, és a JEE-ről frissítettem. Az active sync-et próbáltam ahogy Karma leírta de az nem működik igazán jól. Próbáltam a telefon-beállítások-kapcsolatok-szinkronizálás, de ott hibát (hálózati hiba) ír ki. Jó lenne ha működne valahogy, mert már megszoktam a nokiáknál. Igazából csak biztonság szempontjából volna jó a szinkronizálás mert volt már hogy eltűnt az összes névjegyem
-
kcst
tag
Eddigi tapasztalat: sokkal simábban lehet frissíteni. Nekem eddig mindig volt egy-két-sok error telepítés közben, most egy se!
Én azért megpróbáltam feltenni a SER-t, hát ebben valóban csak orosz és koreai a választható nyelv a preconfig menüben, azonban a normál beállításokban van német, angol, ha valakinek az elég lenne...
Ezután megpróbáltam rátenni csak a régi magyar CSC-t, na ekkor egészen durva hibaüzenetek jelentek meg újraindítás után, szép világoskék háttéren...
Úgyhogy ezt senkinek sem javaslom... Most megy újra az egész eleve a magyar CSC-vel, remélem, nem ugyanaz lesz az eredmény...
iPhone 4 32 GB
-
kcst
tag
Hát ez nekem nem megy...
Ugyanaz a kilométer hosszú hibaüzenet, a végén piros szöveg, hogy 2 mp-ig nyomjam meg 0 gombot. Megnyomom a kikapcsolást és egy sárga (!) felirat jelenik meg: "UPLOAD data to pc" ugyanabban a kék keretben, mint a letöltéskor a piros felirat...
Erről ennyit...
iPhone 4 32 GB
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Ubuntu Linux
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest