Hirdetés
Aktív témák
-
válasz leslieke #920 üzenetére
Biztos ugyanattól van, mert olyat linkeltem
Viszont egy más csapattól származó SG: U is hasonlóan szaggatott.Nem az a fajta szaggatás, hogy egyszercsak meg-megszakad, hanem folyamatosan pl. minden harmadik képkockát eldobja. Tehát nem folyamatos a kép.
Ez mondjuk tényleg utalhat kodekgondra, de azért eléggé szivacs helyzet, ha mindent szépen lejátszik, kivéve amit én szeretnék rajta
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
AS
félisten
válasz leslieke #1050 üzenetére
Ez csak nekünk jó, wave is alapból egy nagyon jó készülék főleg azért mert nagyon jó a kezdő ára és még egy lejjebb is!
Nyár végére lehet már 80 lesz, 2010 végere meg lehet 60-65 kb az pedig nagyon durva lesz úgy , én így látom
Az 1 GHZ A8 as proci ami benne van , és Szuper Amoled kijelző, + gyors menü ennyiért tuti vétel.
Ép ezért lesz 500 Euros változat nagyobb kijelzővel is
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
-
renato
aktív tag
válasz leslieke #1488 üzenetére
mondjuk engem sem nagyon izgat bár jó lenne ha jól működne ha már van.
hülye kérdés amúgy de nem vágom pontosan mit is tart ez az egész. a prémium készülék akkor 8 GB-os, ennyi a különbség?ezért a social hub-ért fizetni kell akkor? körülbelül mennyit majd?
ez csak azt csinálja, hogy egy programban kezelhetem láthatom az összes jelentősebb közösségi portálos baromkodásom?de enélkül is működik minden facebook-os, gmailes cucc a telefonon nem?
sorry a hülye kérdésekért, de már nem értem mi is van.
amúgy is miért nem elérhető a social hub? egyszerű dologról van pedig szó nem?
-
verser233
senior tag
válasz leslieke #1710 üzenetére
Tényleg most, hogy mondod Nekem volt anno kb 3 hétig Arénám, és otthon ment a wifi, nyilvános helyeken is, de az egyik barátomnál nem ment, de már meg nem mondom milyen routere volt neki, de egy biztos nem olyan mint nekem, és anno én is megkérdeztem, hogy ez mitől lehet, és valami lyesmit magyaráztak a fórumban nekem is. Gondolom ez úgy lehet, hogy a chipnek bele van integrálva vagy hogy is mondjam egy ilyen default modem router lista amikkel működik, és ha az adott router típus nincs a listájában akkor nem tud felmenni rá vagy ilyesmi. Nem tudom, ennyire nem értek hozzá, csak így tudom elképzelni
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
válasz leslieke #1731 üzenetére
Pedig a netről tölti le a térképeit a Route66 is.
Legalábbis én nem kaptam kártyát hozzá, így magának oldja meg a netről.Böngésző-téma: Igen, ezt jelenti, álló helyzetben nagyítani és görgetni kell, fekvő helyzetben viszont már egész jól elfér és látható.
Opera Minit lehet rá telepíteni.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Paca2
senior tag
válasz leslieke #1757 üzenetére
tuekonyvek lehet barmilyen formatum, de en azt tapasztaltam h pdf doc es docx amit kezel a picsel nezo. nagyon ugyesen tordeli a doc-t ha nagyit az ember es hozzaigazitja a kijelzohoz nem kell jobbra balra huzgalni. neha nyavajog h tul nagy a fajl de meg nem tapasztaltam ki, szerintem ez progi kerdese
[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Peterku
csendes tag
válasz leslieke #1760 üzenetére
Nem fekete alapon fehér. A normál fehér alapon fekete sémán kívül sötétbarna alapon világos drappot vagy drapp alapon sötétbarnát lehet választani. Drapp szín alatt a fórum hátterét értem kétoldalt. Sötétben hasznos, de inkább a fényerőszabályozást oldottam volna meg.
-
taschner
aktív tag
válasz leslieke #2020 üzenetére
szeretek kérdezni meg utálom a focit mert szerintem sokan azt nézik.Nem az első telefonom csak 90% sonyericsson-om volt most van egy éve nokiám és most lesz samsung.amúgy 15 éve előfizető vagyok.meg azért inkább pc-ben mozgok jobban javítom őket stb. igaz szakács lennék
A motorozás egy élmény!!!
-
Paca2
senior tag
-
Paca2
senior tag
válasz leslieke #2315 üzenetére
ugyanígy települ más is, pl .jar játékok)
na nekem egy widgetet nem sikerült... , még dolgozok rajta, annyit irt ki h feldolgozás folyamatban...)
[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
tamasrs
csendes tag
válasz leslieke #2584 üzenetére
a telefonod magyar eredetu? Ha igen akkor pass, jo lenne tudni mi a szerver amit ellenoriz
PL hasznald ezt: http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb897437.aspx is ha megvan a cim akkor probald consolbol: ping az_ip_cim ha van kapcsolat akkor pass ha nincs akkor ....
Ha kulfoldi, akkor lehet hogy a szolgaltato akinel vagy blokkolva van.. (probalj proxyt)
valaha is szerkeztve volt a \windows\system32\drivers\etc\hosts ? itt lehet blockolni IP cimeket...
Amugy valoban fura a helyzet...
-
Paca2
senior tag
-
cancerbats
csendes tag
válasz leslieke #2693 üzenetére
kösziköszi! bár ez a "nagykerből/nem nagykerből származik" kérdés még mindig érdekelne.
épp most olvasok fogyasztóvédelmi blogon igen rossz tapasztalatokat gsm boltos telefonokkal kapcs. (persze nem tudom kinek van a kérdésben igaza), és ha már kiadok 100 ezret egy telefonért, akkor utána annak szervizelésével ne legyen gond, mert akkor megüt a guta jól.
ugyanis hiába samsung garis, ha nem a magyar samsung nagykeren keresztül hozták be, akkor ha esetleg cserére kerülne sor, mert a készülék javíthatatlan, akkor az igencsak nehézkes lesz a kesze-kusza jogviszonyok miatt és szépen pofára lehet esni. de javítsatok ki, ha tévedek és nem kell aggódnom ilyenek miatt! -
cancerbats
csendes tag
válasz leslieke #2697 üzenetére
a konkrét sztori, amit most olvastam, htc-vel kapcsolatos volt, de akár más gyártónál is előfordulhat ilyen "szarakodás". direkt nem linkelem be a cikket, nem akarom rontani senkinek a boltját/nevét, ráadásul nem tudom melyik félnek lehet igaza, de így telefon vásárlás előtt jobb tájékozódni.
igaz, hogy szolgáltatónál venni a legtutibb, de egyrészt nem tudom/akarom megvárni, másrészt nem előfizus vagyok, szóval valószínüleg dupla árért kapnám meg.
marad a gsm bolt, de törekszem majd arra, hogy gyári garis legyen és az orrom előtt bontsák ki.
tényleg, van olyan bolt, ami sok éve megbízható/rendes/normális, stb?mellesleg az mgsm.hu-n 24 hónap gyári garival 90 ezer a wave. kicsit gyanús, dehát ha valós ez az ár, annak csak örülünk.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest