Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

Hozzászólások

(#3151) Quasi_modo válasza Karma (#3150) üzenetére


Quasi_modo
nagyúr

Van benne blacklist / whitelist gyárilag ?

valami

(#3152) GJ70 válasza Karma (#3150) üzenetére


GJ70
tag

Hurrá ! Karma köszönöm a segítséget!

Akkor ez nem a mobilszolgáltatós történet - bejövő/kimenő hívás stb..stb, hanem az os egy önálló, előre telepített alkalmazása ?
Tehát ki tudom választani a bejővő hivásokból, anonim, magánszám stb, valamint a telefonkönyvből is, hogy fogadja vagy rakja tiltó listára. Működik az sms-kel is?
Azt lehet tudni, hogy mi történik a hivó félnél, mit hall - foglalt jelzés, vagy egyszerűen csak lebont?

Üdv.

(#3153) Karma válasza Quasi_modo (#3151) üzenetére


Karma
félisten

Van hát. Legalábbis blacklist módon biztos lehet használni hívásoknál és üzeneteknél is, érdektelenség miatt nem firtattam, hogy whitelistként is be lehet-e lőni.

Ez az OS képessége (meg így gondolom általában a Samsung nem-S60 telefonoké), nem külön alkalmazás. Egyébként se lehetne ilyet írni.

GJ70: Lásd a hozzászólás első felét, plusz:
Igen, tudsz szűrni magánszámokra, tetszőleges számokra, stb.
Foglalt jelzést hall a másik.

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#3154) GJ70 válasza Karma (#3153) üzenetére


GJ70
tag

Kösz Karma, megnyugodtam.

Remélem az általam olvasott felhasználói vélemények nagymértékű pozitívuma nem változik majd.
Az első "tapicskolós" telefonom lesz, meglett fejemmel megtetszett ez a készülék, eddig csak fizikai gombos qwertz-k voltak, és azért ez egy kicsit más.
Na meg az ára sem egy iphone mértékű, szóval bizakodom.

Köszönöm a segítő hozzászólásodat.

Üdv!

(#3155) user137 válasza user137 (#3135) üzenetére


user137
őstag

megoldottam, a saját fiókok között 2 helyen is kell prioritást váltani, h a preferált account legyen az első, és a FB csak az utolsó.

most helyreállt a világ rendje, egyelőre :C

[ Szerkesztve ]

(#3156) peterk válasza leslieke (#3145) üzenetére


peterk
senior tag

Köszönöm! :R

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#3157) legiaap


legiaap
nagyúr

Ismét felteszem a kérdést mivel nem kaptam rá választ:
1.
Van olyan widget, ami több mindent mutat, és annak a tetején van az időjárás.
Azt meg lehet oldani, hogy a több dolog közül csak az időjárást mutassa?
Vagy van külön időjárásos widget?
2. Ebben a videóban mikor bejön a menü, akkor teljesen másképp animál, mint amiket eddig láttam.
Lehet állítani valahol, azon, hogy animáljon, vagy itt miért más?

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#3158) peterk válasza user137 (#3146) üzenetére


peterk
senior tag

És sem írok SMS-t, viszont kapok egy csomót. :) A bankom, a tőzsdei kliensem így kommunikál velem, a felügyelt szervereink így küldenek üzenetet ha baj van, a NAS-om így küld üzit, ha fontos dolog történt. De pl. a kazánom, az autó ill. lakás riasztóm is küld üzit, ha kérem. Ez van, üzenet mániás világban élünk. :) De ez nem is fontos, egyszerűen csak szeretném, ha a fontosabb üzeneteimet megtarthatnám a telefonon, és ne kelljen minden teló váltáskor más-és-más formában elmentenem. (Tudom, hogy SMS helyett ott az email, de én nem szívesen küldöztetek magamnak bizalmas üzleti adatokat nyílt emailben.)

Egyébként lehet, hogy az a bajom, hogy eddig winmo-s voltam hosszú évek óta, és ott ezek a problémák nem léteztek. Volt persze helyettük sok más, ami miatt már kacsintgattam más felé, így jött képbe a Bada, mert iPhone-t "elvből" nem akartam, és az Android sem szimpatikus - pontosan a kényszerűen google-kötött online szinkronizáció miatt.

Egyébként én a telefont 99%-ban telefonnak használom, szóval szó sincs arról, hogy mindent a saját fejem után akarok szabni. Sőt, 99%-ban a Wave többet is tud, mint amire szükségem van. A multimédiás és az online rész például nekem bőven jó így ahogy van, már a gyári alap softokkal is teljesen meg vagyok elégedve. A navigálás se fontos nekem. Csak az a néhány alap telefon funkció hiányzik nagyon. :(

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#3159) zolcseges


zolcseges
csendes tag

Valaki tud vmi ertelmeset mondani a beepitett facebook kliensre?

sztem bitang gyenge, baromi lassan frissit, vajon tudja azokat a dolgokat amiket az iphone-os rokona igen (gondolok itt a kontakt profilképe a facebookons képe legyen, ill egyéb adatit onnan szedje le a telora)

de ez a frissites a legidegesitobb en már inkabb a bongészoben teszem kedvencek koze a fbook oldalt, mert az gyorsabban reagál

másik kedvencem a palringoban "eldönthetelen" billenytuzetm remélem hamar megoldják...

(#3160) peterk válasza legiaap (#3157) üzenetére


peterk
senior tag

Gondolom a daily briefing widgetre gondolsz. Ahogy nézem, ez a "Napi tájékoztató" nevű beépített alkalmazás frontendje, így nem hinném, hogy testre lehetne szabni úgy ahogy szeretnéd. De ne csüggedj el, mert szerintem az időjárás widget lesz az egyik olyan feature, amiből rövidesen tonnaszám tölthetsz majd le minden félét.

A videoban nem csak az animáció volt más, hanem ha jól figyeltem akkor a widgetek is, sőt az alkalmazás ikonok is. Vagy egy másik régióbeli, vagy másik verziós firmware lehetett, de csak tippelek.

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#3161) Quasi_modo válasza peterk (#3160) üzenetére


Quasi_modo
nagyúr

nem csak az animáció volt más, hanem ha jól figyeltem akkor a widgetek is, sőt az alkalmazás ikonok is
Nem lehet, hogy végre lehet skinezni? Vagy ez még nem megoldott?

valami

(#3162) migabi24 válasza Quasi_modo (#3161) üzenetére


migabi24
nagyúr

Én arra tippelek ez valami béta készülék volt, mutogatásra készült ;)

(#3163) peterk válasza Quasi_modo (#3161) üzenetére


peterk
senior tag

Az biztos, hogy lehet skinezni, mert ez a funkció benne van a telefonban, de egyelőre én még nem hallottam másik skinről.

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#3164) peterk válasza migabi24 (#3162) üzenetére


peterk
senior tag

Ha már youtube és videók, akkor van fent egy csomó sample HD videó amit a Wave-el csináltak. Elég állkeresős minőségűek. :)

Például: http://www.youtube.com/watch?v=bHQs_DpFFoI&feature=fvw

[ Szerkesztve ]

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#3165) kcst válasza lebok (#3104) üzenetére


kcst
tag

Szia, az én tapasztalataim:

1. Bár nincs abszolút hallásom, de szerintem szinte fontosabb, hogy milyen a fej/fülhallgató, mint maga a "zajforrás" és mivel jack dugós aljzat van benne, bármit csatlakoztathatsz hozzá. Nekem (bár lehet, hogy ez itt szentségtörés... :) ) egy Nokia WH-600-asom van, ami azért inkább otthonra való, nem utcára, de fantasztikusan szól. Nem tudom, kapható-e még, de szuper!

3. Jót derültem a "nem adnak hozzá"-n, bocs... Mások is írták már, hogy ez nem "cerkás" kijelző, eszedbe ne jusson karcolgatni, ezt ujjra tervezték és nagyon érzékeny. Csak a Te kedvedért kipróbáltam a körmömmel is (bár ez nekem nem egyszerű, mert nagyon rövid...), hát... minden harmadik érintést érzékeli, vagyis, ha véletlenül kocogtatod, akkor azért bezavar, de ez egy sima nyomógombos telefonnál is így van, nem? ;)

4. Ha visszaolvasol, volt egy hivatkozás egy őrült videóra, ahol egy benga nagy konyhakés hegyével karcolgatták, de nem tett kárt benne. (na jó, nem belevágták, csak húzogatták rajta, de azért elég sokkoló volt a látvány...)

7. Ez érdekes kérdés, magam is gondolkodtam rajta sokat. Mert ugye a garancia kérdéséről akkor van értelme beszélni, ha elromlik a telefonod. Bár nekem is adtak tájékoztatót (a bolt házilag kinyomtatott valami saját intelmeket...), hogy ne frissítsem, mert az ebből eredő károk javítása nem garanciális...

Nos én nem vagyok sem hardveres mérnök, sem telefonguru, de azt nehezen tudom elképzelni, hogy egy szoftverfrissítés hardverrészt tegyen tönkre úgy, hogy javíttatni kelljen. De lehet, hogy nincs igazam.

Jogász sem vagyok, de azt megint csak nem tudom elképzelni, hogy a bolt saját maga írhat bele bármiféle garanciából kizáró dolgot, ami neki "kényelmessé teszi" a javítást.

Mellesleg én össze-vissza frissítettem már a telefonomat, egészen a "világos kék halálig", már épp kerestem volna elő a bolt telefonszámát, hogy akkor vinném javíttatni... De végül mégis sikerült rátennem az új firmware-t és azóta sincs semmi gond vele.

Üdv

iPhone 4 32 GB

(#3166) kcst válasza Didu77 (#3087) üzenetére


kcst
tag

Szia, sajna nem működik BT-on keresztül a Kies. Mindenféle hülyeséget ír ki, régebben azt, hogy nem támogatja a telefont, most pedig (újabb verzió és F4-es telefonfirmware), hogy "Az eszköz elutasított a kapcsolódási kérelmet".

Ezt egészen biztosan javítani fogják, mert nagyon égő. E mellett persze Kiesen kívül működik a BT oda-vissza!

iPhone 4 32 GB

(#3167) kuato


kuato
tag

Néhány Wave-vel készült kép a hétvégi WSR-ről:

[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

kuat0

(#3168) AS


AS
félisten

Samsung Social HUB
Ha ez elérhető lenne a készüléken szinte tökéletes lenne :)
Video:
LINK

[ Szerkesztve ]

Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2

(#3169) legiaap válasza kuato (#3167) üzenetére


legiaap
nagyúr

A clio az nagyon brutál. Jól néz ki nagyon.
Viszont a képek minőség szerintem átlag.

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#3170) lebok válasza kcst (#3165) üzenetére


lebok
csendes tag

köszi a válaszokat!

Nem úgy kérdeztem a körmös részt, csak így átlagba mondjuk asszonynak odaadom nyomogassa és neki azért van körme azt meg ne karcolja nekem vagy v.mi, ilyen szituációra értettem!

(#3171) Karma válasza kcst (#3165) üzenetére


Karma
félisten

7) Amíg a Kiesszel dolgozol, nem vész el a garanciád biztosan. Elvileg nem is tudja tönkretenni a telefont. A MultiLoader már más kérdés, kinyírni azzal is nehéz, de az már túlmutat a rendeltetésszerű használaton (még mindig nem vagyok jogász, azért írtam így mert ez jutott eszembe). A MultiLoader egy kiszivárgott Samsung internal tool.

“All nothings are not equal.”

(#3172) legiaap válasza lebok (#3170) üzenetére


legiaap
nagyúr

Mikor alszik, akkor vágd le neki a körmeit... :DDD

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#3173) Atomgeszi válasza legiaap (#3157) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Nem ott írja a videóban, hogy Free 3D package?? Szal biztos valami skin lesz amit majd le lehet tölteni...

Hol van most legjobb árban a Wave?

Headsetet lehet használni telefonáláshoz is, ugye?

[ Szerkesztve ]

(#3174) lebok válasza legiaap (#3172) üzenetére


lebok
csendes tag

OKÉ :DD :DD :DD

(#3175) duplaa válasza Atomgeszi (#3173) üzenetére


duplaa
tag

Hol van most legjobb árban a Wave?
Itt egy lista az árakról.

Lenne viszont nekem is egy kérdésem. Mégpedig az, hogy nem tudtok-e róla, hogy lesz-e a Telenornál? (Ez szerintetek mi, hogy telenoros a telefon? És mi az, hogy full box?)
Azt tudom, hogy a T-mobile-nál lesz, de ők biztos belebarmolnak a menübe, meg tesznek rá Tés logot. :(((

Éder mester vajon mit haluzott a sok faragasztótól? Pumuklit?!

(#3176) Lopottmotor válasza AS (#3168) üzenetére


Lopottmotor
tag

Van már róla valami infó? Vagy még mindig vagy jót veszel vagy nem?

(#3177) opi064


opi064
tag

Sziasztok! Lenne itt egy nyűgöm, ami már másodszor fordul elő: Reggel ébreszt, +10 perc szundi. Az ez utáni első képernyőzár feloldás után gyanús dolog: ott figyel az Accu weather teli képernyővel ( nem hagytam úgy!!!). Elindulás munkába, kb.30 perc kocsival, mire beérek, a reggel még 70%-os akku úgy lemerül, hogy kikapcsol a telefon. -a 70%-ig 2 nap alatt fogyott- ?????? Ez mi a fene lehet, volt már másnak is?

(#3178) cancerbats


cancerbats
csendes tag

sziasztok!

megint elakadtam.

vettem ma memóriakártyát és fel akartam telepíteni rá az NFS-t kies-en keresztül. kies-re már letöltöttem a my downloads részbe. ott kell ugyebár rányomni az install gombra, és már megy is fel a telóra. hát ez a gyakorlatban sajna nem működött. folyamatosan error-t ír ki, insufficient memory-ra hivatkozva. pedig a telefonon is beállítottam már az installation settingsben, hogy a kártyára installáljon mindent. de valami mégsem jó. segítenétek?

(#3179) peterk válasza duplaa (#3175) üzenetére


peterk
senior tag

Nem biztos, nekem az Omnia-ra pl. nem raktak semmit. Még azt hiszem a hátteret, stb. sem módosították meg. (Bár ez utóbbiban lehet, hogy tévedek. Régen volt. :))

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#3180) csabám válasza duplaa (#3175) üzenetére


csabám
addikt

Ez egy nagyon jó kérdés: én nagyon remélem, hogy lesz a telenornál és hirtelen is. jövő héten érkezik t-mobhoz :(

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#3181) legiaap


legiaap
nagyúr

A kijelző alatti gombok nálatok is így mozog: [link]?

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#3182) opi064 válasza csabám (#3180) üzenetére


opi064
tag

Egyáltalán nem biztos, hogy (lényegesen) olcsóbb lesz, mint kártyafüggetlenül. A HTC-ket is ügyesen beárazták.

(#3183) dokesz007 válasza taschner (#3085) üzenetére


dokesz007
aktív tag

Köszi szépen...
Addig még kibírom teló nélkül, ha már lassan 1,5 hónapja nincs ;]

Ennyit a T-ről, minek ír hülyeséget, ha nem tudja...

---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---

(#3184) AS válasza legiaap (#3181) üzenetére


AS
félisten

NEM :)

Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2

(#3185) csabám válasza opi064 (#3182) üzenetére


csabám
addikt

nem tudom, én mondjuk a t-mob os iphone 3gs ból indultam ki, rohadt drága előfizetés mellett apró pénzt kell letenni a telóért. nekem viszont telenor os kell mert az előfizetést el tudnám intézni, szal megveszem a telefont előfizetéssel és csak a teló árát kell kipengetnem, az előfizetést pedig "elpasszolom".

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#3186) legiaap válasza dokesz007 (#3183) üzenetére


legiaap
nagyúr

Nekem meg már december óta nincs telefonom. Mióta eladtam az Omniámat semmit sem vettem helyette... :DDD

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#3187) opi064 válasza csabám (#3185) üzenetére


opi064
tag

Az úgy jól hangzik, bár a Telenor meg szokta kérni a készülékek árát, én elég rég még sok éves hűségakció mellett is alig kevesebbért kaptam meg a telefont ( valami Sonyericsson volt), mint rendesen. És még újabb 2 évet is alá kellett írnom. Akkor határoztam el, hogy inkább függetlent. Az később egy eladásnál is többet ér.

(#3188) csabám válasza opi064 (#3187) üzenetére


csabám
addikt

ez nem túl jó hír. mint mondtam a t-mobos előfizetésből indultam ki, az pedig nem rossz. . . mellesleg én is kártyafüggetlen párti vagyok, idáig az összes telóm az volt, viszont per pillanat nincs ennyi zsém viszont be vagyok érte bolondulva. már akkor megtetszett mikor még csak a prototípust fogtam a kezemben. . .

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#3189) leslieke válasza legiaap (#3181) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Nem, ez nagyon durva!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#3190) tester123


tester123
csendes tag

Az elmúlt hetekben folyamatosan olvasgattam keresgettem a Neten, hogy milyen telefont érdemes venni és akárhogy is nézem, egyszerűen ennyiért nincs más alternatíva, ez a telefon a legjobb.

Azt hiszem beruházok egyre, bár még megvárom a T-mobilt, hátha 12-ére tényleg lesz belőle
valami, bár a közeljövőben megjelenő telefonok között nincs, ahogy látom :(

Remélem 80 kp körül meg tudom venni

(#3191) tester123


tester123
csendes tag

vagy alatta :D

[ Szerkesztve ]

(#3192) koveradam válasza legiaap (#3181) üzenetére


koveradam
tag

Szia!

Nekem is mozog a kijelző alatti gombsor! De egyáltalán nem zavar engem ha nem néztem volna a videót észre sem veszem :D

(#3193) legiaap válasza koveradam (#3192) üzenetére


legiaap
nagyúr

Ajaj...ne hogy már szériahibáról legyen szó.
:F

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#3194) aadrian válasza koveradam (#3192) üzenetére


aadrian
csendes tag

Nekem is mozog a gombsor, de közel sem ennyire mint a videón. Ahogy hozzáér a bal oldali, felvétel gombhoz, szinte minden irányba elmozdul az egész. Az enyém csak akkor mozog, ha a középső gombot nyomkodod (nem a lenyomás, hanem direkt a mobil alja felé tolod el).

Szerk: nem hinném, h "széria hiba" - abból a telóból hiányzik vmi vagy törött a gomb. Olyan mintha abba lötyögnének a gombok. Ilyet meg senki nem írt tesztben és élőben sem olyan. :N

[ Szerkesztve ]

(#3195) koveradam válasza aadrian (#3194) üzenetére


koveradam
tag

Szia!

Így van nekem sem mozog annyira mint a videón! Csak akkor ha a középső gombot lefelé húzgálom! Sorry ha rosszul írtam nem hiszem hogy széria hiba! Semmi baja :D

(#3196) dogmacode


dogmacode
csendes tag

helló!
már vmikor korábban kérdeztem, de nem kaptam választ és a problémám hivatalos úton sem oldódott meg. nem tudok ugyanis a wave-el mms-t küldeni és fogadni sem (telenoros előfizetés, kártyán a szolgáltatás aktiválva, még kártyát is cseréltek, hátha az a baj, de semmi). egyszerűen azt írja ki, hogy ismeretlen hiba, és ennyi.
van bárki, aki esetleg találkozott hasonlóval? vagy van tipp arra, hogy mi lehet az oka?
köszi!

(#3197) cancerbats válasza cancerbats (#3178) üzenetére


cancerbats
csendes tag

előző kérdésem egyelőre megoldódott, töröltem elég helyet a telefon memóban, hogy felmenjen az nfs, de azért ez így nem megoldás, érdekelne, hogy a mem. kártyára miért nem hajlandó telepíteni.

a másik, ami most rettenetesen bosszant az az, hogy kies-el bármekkora fotót húzok át a telóra, az mindig le lesz méretezve 800x 480-ra. már mindenhol kerestem, h hol lehetne beállítani, vagy egyáltalán miért van ez, de semmi...

megköszönném a válaszokat.

(#3198) Karma válasza dogmacode (#3196) üzenetére


Karma
félisten

Nem láttam még ilyet, nekem mind az XEH konfigba beépített Telenor MMS-sel, mind a kézzel (N95-ről másolt) beállításokkal ment az MMS küldés és fogadás :F

“All nothings are not equal.”

(#3199) taschner


taschner
aktív tag

Billentyűzetet hol tudom állítani mert most kerestem vissza de nem találom a hozzá szólást.
Nincs magyar használati útmutató valakinek?

[ Szerkesztve ]

A motorozás egy élmény!!!

(#3200) Karma válasza taschner (#3199) üzenetére


Karma
félisten

Beállítások - Általános - Billentyűzet nyelve.
Ha megvannak a neked tetszők, a billentyűzeten a földgömböt nyomogasd (nyelvváltás) vagy tartsd nyomva (beviteli beállítások, pl. predikció).

“All nothings are not equal.”

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.