Hirdetés
Aktív témák
-
Paca2
senior tag
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #49000 üzenetére
Eddig nagyon hidegen hagytak a témák, a gyárit használtam. Pár hete olyan újíthatnékom lett (talán a 2.0 hiánya hozta ki belőlem), és elkezdtem keresgélni. Egy kis változás jót tett a telónak.
Paca2: Az ikonok kinézete a lényeg, mert a kezdő képernyő páromé és fiamé. A téma háttere igazából lényegtelen.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Paca2
senior tag
ígérem befejeztem ez az utolsó, bocsánat
[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
brendoncsopi
tag
válasz leslieke #48986 üzenetére
Az igazat megvallva már leszoktam a progi letöltögetésről. Az meg hogy 100.képnézegetőt leszedjem,nem izgat. 1-2 jó progin kivül számomra nem ér tul sokat a market. Nekem egy jól,stabilan működő,laggmentes,gyors,átlagtól jobb üzemidővel rendelkező teló kellene,nagy kijelzővel,aminek nem gond a netezés,mailezés,dok kezelés és talán a multimédia is átlag feletti.
Már nagyon várom én is az első beszámolókat a w3ról..csak nehogy az enyém legyen az. :-D
-
Paca2
senior tag
válasz leslieke #49004 üzenetére
Egy kérdés: feltöltöttem a mysamsungwave.hu-ra 4 csatolmányt, mert 5-nél többet nem enged hozzászólásonként, ez ok
DE: 4 csatolmánnyal indítottam a topicot, új hozzászólásban pedig tovább 4 csatolmányt akartam, de így sem engedi... "max 5..." oka? megoldás?
kösz
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
norakrisz
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek egy lámának...
A Kies azt mondja, frissíthetem a Wave-em sw-jét .
A jelenlegi: S8500BSJF2/S8500TMHJF2 (TMH)
Amire frissíteni lehet: S8500BSKG1/S8500TMHKG1 (TMH)Miben különbözik ez a verzió a most rajta levőtől? Tud magyarul? Érdemes erre frissíteni?
Ha a Kies-szel frissítek, megmaradnak a telón azok a cucok, amiket én raktam rá (Route66, filmek, képek, e-book olvasó sw, stb ), vagy frissítés előtt mindent el kell menteni?
Köszönöm a segítséget előre is -
szimike79
őstag
válasz brendoncsopi #49005 üzenetére
Egy ellentét sajna van a dologban. A nagy kijelző és a kiemelkedő üzemidő. Sajnos a mai okostelóknak ez az egy rákfenéje van. A Wave3 üzemidejéről nem nagyon tudunk nyilatkozni mert még senki nem próbálta közülünk de valószínű, hogy az SGS környékén lesz. A WaveI üzemidőben egész jó, de jóval kisebb a kijelző 4 col-nál 3,3 col.
-
Paca2
senior tag
válasz leslieke #49007 üzenetére
sikerült feltölteni:
sztem 2 oka lehetett a hibának:
1. rögtön a topicindító hozzászólás után nem lehet újabb hozzászólással 5+ csatolmányt feltölteni
2. egyáltalán nem lehet 2 egymás utáni hozzászólással 5+ csatolmányt feltölteniKindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
duvi
nagyúr
válasz brendoncsopi #49016 üzenetére
-Az előzetes infók alapján 1500 mAh akksi kerül a Wave III-ba is. Ez sajna megegyezik a Wave I és II akksijával. Fejlettebb procit kapott a III, de a nagyobb kijelző miatt a végeredmény akkor is rövidebb üzemidő lesz. Ha 2 napig bírja átlagos használattal akkor már örülhetünk. Nem is értem, hogy miért nem tesznek bele legalább egy 1750 mAh akksit Nem hiszem, hogy annyira megdobná a gyártási költséget.
-Milyen telód van, hogy napi 2x kell töltened és mennyit/mire használod egy nap alatt?[ Szerkesztve ]
-
Paca2
senior tag
válasz the radish #49017 üzenetére
szívesen
50.000 hozzászólásnál buli?
gondolkoztatok már rajta h kéne megünnepelni? ill. egyesek szerint megemlékezni...
(hiszen a Bada halott - boldog halottak napját! )[ Szerkesztve ]
-
brendoncsopi
tag
Vagy inkább 2000feletti akkukat nyomni. :-D
Jelenleg egy x8at+régebbi nokiát használok. Telefonálás mellett netezés,mail,kis zene amire főleg használom. Ha csinálna ez a vacak jó fotót,akkor arra is;-)
Én nem nézek 1080p-s filmeket meg nincs 10terabájt film,zene rajta, nem játszom, ellenben az hogy jöjjön a mail,menjen a net, kiváltképp fontos. De a legfontosabb hogy telefonálni lehessen vele,mert ez a funkció is sajnos kezd a háttérbe szorulni.
A híváskezelő "gombok" ezért is tetszenek annyira,mert az okostelefonnal hívni/fogadni is akarok:-) -
duvi
nagyúr
válasz brendoncsopi #49023 üzenetére
Az X8-ban 1200 mAh akksi van, jóval alacsonyabb felbontással és kisebb kijelzővel. Elvileg 2 napig (de egyet tuti) el kéne mennie az általad leírt igénybevétel esetén is. Ennek ellenére 2x töltöd naponta. Új korában is ennyit bírt csak egy töltéssel?
(#49026) F-ECT$
Igazad van. Valszeg üzleti alapon "tervezik" az akksikat is. Hála istennek nekem elmegy 2-3 napig a Wave II, ezért nem kell nagyobb. Viszont nem láttam nagyobb kapacitású(1500<) gyári aksikat a Wavekhez. Az utángyártottakban nincs sok bizodalmam... -
szimike79
őstag
válasz brendoncsopi #49023 üzenetére
Ezen kitételeknek a WaveI szinte tökéletesen megfelelne, + jó képeket, videókat lehet vele lőni. Azért szinte, mert van akinek gondja volt az E-mail szinkronnal. De üzemidőben az egy napot szerintem simán hozná még erőteljesebb használat mellett is. Nálam simán megvan, ha visszafogottabban használom akkor a 2 nap is megy. Kérdés hogy a Wave3 a nagy kijelzővel és a magasabb órajelű procival mire lesz képes, valamint a bada 2.0 milyen hatással lesz majd a fogyasztásra. Mi is kíváncsian várjuk a Wave3 hivatalos megjelenését, és a magyar tesztet a végleges verzióról. Egy valami azonban biztos, már a WaveI kontra X8 is ég és föld a Wave javára. Szerintem biztos leesne az állad a különbségtől. Valszeg a Wave3 is hasonló téma lesz.
Aksi témában csak akkor lesz komolyabb előrelépés, ha belehúznak a fejlesztésekbe. Kompakt méret a szükséges teljesítménnyel.
-
wertigo1984
őstag
mit jelent a lagg?
(#49031) szimike79: decemberbe megyek asszonnyal osztrákiába, nyertünk egy 7végét telelni, ha ott lesz már Wave3, a kis kacsómba veszem, megnézek rajta mindent, amit lehet, és csinálok róla videót, bár a német tudásom gyér...
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Paca2
senior tag
válasz the radish #49029 üzenetére
szia
letöltöttem a feltöltöttet, telepítettem, működik
nálad pontosan mi nem jó?
wertigo1984 laggol=akadozik, szaggatottan működik (asszem)
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz wertigo1984 #49032 üzenetére
Reméljük addigra talán itthon is ki tudod próbálni. Ha nem sürgős a vásárlás, mindenképpen próbáld ki mielőtt megveszed.
Laggolást akkor veszel észre, ha csinálsz valamit a telódon és kisebb nagyobb akadásokat lehet észrevenni. Az X8-ra jellemző a lagg.
(#49033) F-ECT$ : Az intenzív használat mellett nem arra gondoltam, hogy 5 órán keresztül nyomom a játékot. Annál nekem is kifekszik a teló, de szerintem az összes más készülék is. Mondjuk napi 15-20 telefonhívás, összességében 1-1,5 óra internet 30-40 perc játék. Ez már nálam az intenzív kategória.
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
válasz szimike79 #49035 üzenetére
akkor az enyém laggmentes, mert elég gyors. annyira nem sürgős, csak már nagyon várom én is a megjelenését... ha pl osztrák tmobile-nál veszek telefont, azt itthoni tmobilos kártyával is tudnám használni?
PACA:
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
szimike79
őstag
válasz wertigo1984 #49036 üzenetére
Szerintem nem fogod tudni használni itthoni T-s kártyával.
A Wavei-II-re nem igazán jellemző a laggolás.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Paca2
senior tag
válasz leslieke #49022 üzenetére
nov. végére bőven meglesz, főleg ha jönnek ez új wave-ek
-
leslieke
Jómunkásember
Spanyol árak:
Forrás: [link]
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
duvi
nagyúr
Újabb 2.0 alá készült ingyenes alkalmazás: Karaoke 2.0
-
brendoncsopi
tag
válasz szimike79 #49031 üzenetére
Wave I,II -t már nem akarok venni,az I meg már kicsi. Valami ujabbra fenem a fogam,ami kihúz vagy 1,5-2 évet.
Valaki,ha jol emlékszem Duvi irt valami új navirol ami a 2.0-hoz jön. Erről mit is lehet tudni? Offline?
Erre a Chatre is kiváncsi leszek,mert ha lesz PCre is akkor csudába a skype-al:-) -
PofaJenö
senior tag
vége a masinámnak , megűtödött a kijelző és nem reagál semmire ,oldalra fordítva látszik hogy be van pókhálósodva,szóval kampec még ha volna rá garancia ezt kicserélik ?
a glass üveg nem törd be de alatta látszik .. pff[ Szerkesztve ]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
szimike79
őstag
válasz brendoncsopi #49047 üzenetére
Szerintem is érdemesebb megvárni a Wave3-at. A WaveI-et csak példának hoztam fel.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest