Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

Hozzászólások

(#24810) bokrosolajos


bokrosolajos
őstag

zack: Félre értettél. Az EUR-t nem a Samsung apss-szal kapcsolatban írtam, hanem az országgal. Nem véletlen nincs még EUR fizetőeszközünk, sőt lehet nem is lesz soha.

Azért tette bele a FLAC-t a gyártó, mert sokan sírtak. Igazából 90%-uknak fogalma sincs kell-e egyáltalán, de ha már egy másik eszközön létezik, "Ezen miért nem?" alapon követelik. Érveletlen követelésnek nem lehet ellenállni! :D
Ettől függetlenül, megértem, hogy ragaszkodsz hozzá. Jó az, ha kitart az ember az elvei mellett. De szerintem mikor vetted, már tudtad, hogy nem játszik le FLAC formátumot, de lehet tévedek!

A 720p felvétellel már megint mi a gondod? Van akinél működik végtelen hosszon, van akinél nem: egyértelmű microSD a magyarázat! Azt persze megértem, hogy ez szívás, de értsd mega sok kínai szar hamis Class n+1 kártya a gáz

Nem akarod teleköpködni a fórumot? De azért mindent, amiért magadat hibáztathatnád a telefonra fogod. Ez nem túl őszinte! Biztos vagyok benne, hogy fél év ájfonozás után azzal is hasonlóan keserű lesz a szád íze!

Az is furcsa, hogy miután megszabadultál a saját készülékedtől, csak azóta fikázod aktívan. Neked végül is, már mindegy, hogy aki ide beleolvas, az mit kap, illetve mennyire tolja le ez a használt készülékek árát

Mi az az activesync ??? :o

ui: Semmi esetre sem szeretnék veled vitatkozni, mert nincs értelme, azt sem lehet már vissza csinálni, hogy megváltál a készüléktől.

galmat89: a te érveléseddel van a baj! Azt a másik két platformra is amikor az első készüléket megvették, nem volt hozzá semmi, mégis megvették. Valamikor el kell kezdeni, nem? Ha nem kezdi el senki vásárolni, nem is lesznek appsok rá. Remélem ezt az érvelést el tudod fogadni és értelmezni is.
Amikor megvetted a badás készüléked, tudtad, hogy új OS, amire egyelőre nem lesz akkora választék, mint az IOS-re. Felteszem ha egy árban van a kettő, akkor nem ezt választod. Szegény ember pedig ne emlegesse a víz árát akkor, amikor másoknak sóra, zöldségre, ne adj' Isten húsra is telik :)

Hogy valami jó is legyen mára: VNC badára!

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.