Hirdetés
Aktív témák
-
SlyChocolate
senior tag
Szép estét mindenkinek.
Egy HELP kellene.
Az egyik hazai fórumról letöltve a JI3-at a multiloader az SHP APP fájlra az írja, hogy nem bináris fájl.
Tudnátok-e adni egy JI3 vagy JI5 linket ami tuti jó lenne m.loderrel?
Most a JF1-et tettem fel átmenetileg... -
cryingdr4g0n
aktív tag
"tokeletes fenyviszonyok mellett valoban nagyon jo a kamera. Viszont ha mar nincsenek meg a megfelelo korulmenyek, akkor eleg gyenge kepeket csinal..."
Szerintem mobilhoz képest nem, de nem akarok hitvitát. Legyen úgy, rizso kolléga.
(Amúgy nem provokatíve, hanem tök komolyan érdeklődve kérdezem: tudsz Te vagy valaki más olyat, ami lényegesen jobb? Tényleg érdekel!)• Flies around shit - bees around honey •
-
Polllen
nagyúr
A bcontroll BT issue és fejlesztői versenyről alkotott véleményedhez:
"Currently, bluetooth link is not supported, due to many instabilities with 3rd-party bluetooth stacks, like Toshiba BT, Broadcom BT, BlueSoleil etc. Only standard Microsoft bluetooth stack is guaranteed to work. But Samsung Seller Office commitee doesn't want to certify that partial solution
BT will be implemented soon, after thorough testing and bug-fixing on all possible configurations. Please excuse me for that inconvenience!"Szóval maradjunk annyiban, hogy a fejlesztő szeretné, ha menne BT-n, de jelenleg nem kivitelezhető ÉS dolgozik rajta. Erre azt mondani, hogy DE mennie kellene, vagy hogy szar, szimplán khm...
Más platformon alapból nem foglalkoznak azzal, hogy ilyen remote control-k menjenek BT-n, uh a sz-sz-sz bada fejlesztőnek inkább köszönd meg, hogy dolgozik rajta és nem elvetette a BT ötletet, mint mindenki más...
U.I.: Amúgy maga a BT technológia sztem is nagyon hasznos és a mai napig sokszor jól jön...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
galmat89
tag
válasz leslieke #24667 üzenetére
Kicsit félreértetted szerintem amit írtam. Azt, hogy tőlem képeket is szúrhatsz be, nem cinikusan írtam, hanem komolyan, hogy jöhetnének jófajta videók meg képek amik Wave-el készültek.
Előző telóm Nokia volt, mióta Wave-em van rájöttem, hogy sose váltanék vissza nokiára.
Nekem is csak a samsung support-jával van gondom, mert nem azt kaptuk amit a samu ígért, mert ők komoly platformot ígértek, de ebből még nemsok minden látszik. Mindössze erre gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
Tomajdon
aktív tag
Aki nem használ tokot, meg fóliát, annak mennyire karcos a műanyag része? Mert engem idegesít, hogy amióta megvan zárt tokban használtam, 1 hete vettem egy szilikonos tokot, és úgy néz ki a műanyag, mintha mindennap asztalra tettem volna le stb. Szóval karcos. Nem zavar a látvány, mert nem látom, csak a tudat, hogy nem csináltam vele semmit és ilyen. Meg a kijelző mennyire karcolódik? Én még csak 1 hete használom a tokot, de akik már kezdetektől fogva tok nélkül, írhatnának hogy a kijelző mennyire bírja. Meg a többi.
-
Paca2
senior tag
válasz bokrosolajos #24689 üzenetére
kiváló játék, néha idegesítően béna (vagyok), de nehéz abbahagyni
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Killerlaca
senior tag
Nekem meg az tetszik, hogy mennyi hirtelen mennyi ember mondja magát tisztának warez ügyben!vicces!!
Azért gyanítom, hogy jó pár évet kapna itt mindenki ha elvinnék mondjuk az otthoni PC-ket!
Warez van létezik és MINDENKI használja!Még akkor is ha nem is ért annyira a dolgokhoz mivel akkor valaki más tette fel a gépükre de ettől még használják!
Persze ez saját vélemény.Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
Polllen
nagyúr
válasz Tomajdon #24707 üzenetére
Nem használok semmilyen tokot, egyedül a telefon felső részén, hátul és csak az "élén" láthatók hajszál "karcok", ha a fény felé fordítja az ember és erősen nézi... Ugye ahogy hozzádörzsölődik a zsebemhez vagy bármi máshoz. Inkább gyenge kopásnak hívnám, mint karcnak...
Azért nem használok amúgy tokot, mert az iphone-mhoz volt bőrtok és a hátlapról a feliratok elégé megkoptak... És naná, hogy a sok ki-behúzógátastól a tokból...
KillerlacaAzért én vigyáznék a mindenki kifejezéssel... Hosszú-hosszú évek óta minden szoftver legális mindkét gépemen és a telefonomon is... Azzal becsülöm a programozók munkáját, hogy fizetek a termékeikért. (még ha csak leárazott szoftvert veszek is... )
(Nem mellesleg hosszú éveket maximum azok kaphatnak, akik illegális szoftverekkel kereskednek. Minden más jogsértőt pénzbüntetéssel sújthatnak. Pl. úgy tudom, hogy szoftvereknél nem kérdéses a büntetés bármilyen másolatért, zenéknél és filmeknél pedig kicsit ingoványos a talaj, mert egyrészt magáncélú másolatot készíthetsz, másrészről pedig nem vagy köteles ellenőrizni a forrás legalitását. Ezért is inkább a torrent-re próbálnak rámenni, mert ugye a megosztás egyértelműen büntethető itthon is még a filmeknél és zenéknél is.)
Amúgy itt senki sem mondta sztem, hogy ne warezolj, mindenki azt csinál, amit akar, de a fórum alapelveiben benne van, hogy TILTOTT téma.
Ettől függetlenül, ha valaki nem rongyrázást csinált belőle, max annyi hangzott el, hogy lehetőleg privátban kéne...Pl. nem tom feltűnt-e, de korábban az egyik kolléga filmeket konvertált wave-re, nyilvánosan őt se piszkálta senki (vagy legalábbis nem láttam), m csak említést tett róla és nem verte a mellét...
Szóval ez nem kétszínűség, hanem az alapelvek elfogadása, ami minden fórumozóra vonatkozik onnantól kezdve, hogy regisztráltál és elfogadtad azt... Tudod, "Rómában úgy, mint a rómaiak"...
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
válasz Killerlaca #24709 üzenetére
"Warez van létezik és MINDENKI használja!Még akkor is ha nem is ért annyira a dolgokhoz mivel akkor valaki más tette fel a gépükre de ettől még használják!"
Szerintem ez eddig a leghülyébb hozzászólásod.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
m.zso
aktív tag
sziasztok.facebookon hogyan tudok chatelni?beírni be tudom a szöveget,de hogyan tudom elküldeni?
Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
matthews
aktív tag
leslieke és többiek:
Nem lehet, hogy ez a SPBTV azért nem müxik nálam wifin mert a routerem csak g-s? (TP-Link WR-340GD) Nem találok benne semmilyen extra beállítást.....
"No brain, no problem"
-
Vovi1
aktív tag
Talán jelent valamit az új programok között, de mai kiadás az AdvancedNote, most töltöttem le az Apps-ból. Egészen jól kezelhető feladat és notesz prg, korszerű szolgáltatásokkal, telóval készült fénykép is csatolható a beíráshoz!
Ilyesmit keresek már egy hete a beépített lehetőségekben elvesztem.
Az spb.tv nálam WIFI-n megy, n-es routerről. Szerintem az nem befolyásolja, hogy n, vagy g típusú, ez a teljesítményt jelöli, milyen távolságig hatékony a router. Ha bármi más fut, ennek is kell, ez is csak egy prg.
Átmentem fanatikus taggá, hurrá - a nejem "örül" neki, többet vagyok a gép előtt mint a konyhában.
[ Szerkesztve ]
-
Tomajdon
aktív tag
Valaki tudna segíteni? Megcsináltam azt a hangerő szabályzást, beállítottam 5 dB-re, és semmi különbség... elvalvás előtt hallgatnék zenét, és nekem hangos az a hangerő. Meg maga az alapból hozzáadott füles is hangos, másik fülessel halkabb. A lényeg, hogy beállítottam, mindent úgy ahogy kell, és semmivel sem lesz halkabb. Valaki tudna egy olyan leírást adni, amivel tényleg halkabb lesz a fülhallgató?
-
rizso
addikt
válasz Polllen #24704 üzenetére
Igen, ezért mondtam, hogy a programnak BT-on keresztül is mennie kellene, csak sajnos még nem megy. Nem szaroztam le, de a gratulációt is csak akkora hagyom, ha valóban elkészül egy "végleges" verzió BT-támogatással. És hogy egyből mondjak egy ellenpéldát: a SE telefonok többsége alapba támogatja ezt, van benne egy kis program, ami BT-on keresztüli vezérlést tesz lehetővé!
A fejlesztői versenytől meg nem fogok hátast dobni, hogy ennyi idő alatt lett pár használható app - ezt meghagyom az örök elégedetteknek
A wave-nél kialakult pár tábor (ami természetes, hisz mindenkinek mások az igényei):
1. minden szép és jó, nem kell változtatni semmin, a wave maga a tökéletes telefon
2. szép és jó a wave, de vannak hiányosságai, amiket jó lenne már javítani
3. a wave egy sz@r, nem jó semmireÉn a 2. csoportban vagyok, és szerintem reálisan látom a dolgokat...
Na mindegy, hagyjuk ezt a sok off-ot - nem is tudom már hogy kerültünk ide.cryingdr4g0n: tényleg nem fikázom a kameráját (nyugodtan nézz körül a mobilos-fotós topikban, a legtöbb wave-vel készült kép tőlem van), mert a videó rész nagyon jó, fotózni is nagyon jól lehet jó fényviszonyok mellett, meg még azt is aláírom, hogy a kijelzőn a rosszabb fényviszonyok között készült kép is jól mutat, de pl. a laptopon visszanézve már elég sokszor kiábrándító. És pl. egy C905 sokkal korrektebb képet csinál rossz fényviszonyok mellett (távolra is, nemcsak a közeli képeknél a xenon miatt).
Pl. Wave és C905. Azt hiszem látszik mire gondolok. De mondom, én sokat fotózok a wave-vel, és elég jó képeket sikerül készítenem, de ahhoz jó fényviszonyok kellenek...Szóval akiknek a lelki világába gázoltam az utolsó 1-2 hsz-emmel, azoktól elnézést, de azért ennek a remek telónak is vannak hiányosságai (amiknek a javítását szerintem sokunk várja). Mellesleg még úgy is elvagyok vele, hogy egy fekete szilikontokban tartom
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Tomajdon
aktív tag
válasz Tomajdon #24717 üzenetére
Valaki erre?
Valaki tudna segíteni? Megcsináltam azt a hangerő szabályzást, beállítottam 5 dB-re, és semmi különbség... elvalvás előtt hallgatnék zenét, és nekem hangos az a hangerő. Meg maga az alapból hozzáadott füles is hangos, másik fülessel halkabb. A lényeg, hogy beállítottam, mindent úgy ahogy kell, és semmivel sem lesz halkabb. Valaki tudna egy olyan leírást adni, amivel tényleg halkabb lesz a fülhallgató?
-
Varszegig
veterán
válasz Killerlaca #24709 üzenetére
Meglepődnél nagyon az én pc-men. Mivel munkaeszköz, kínosan ügyelek rá, hogy még a total commander is ki legyen fizetve.
-
Polllen
nagyúr
-
rizso
addikt
válasz cryingdr4g0n #24723 üzenetére
Jó, én csak 1 telót írtam, amivel van személyes tapasztalatom
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Polllen
nagyúr
Én használtam itunes távirányítót és vlc remote-t is...egyik sem működött BT keresztül csak wifi-n... Sőt klasszikusan csak a következőkre volt jó a BT... headset/kihangosító...meg másik iphone-re képeket lehetett BT küldeni, de ehhez már külön app kellett minden készülékre...
Amúgy melyik progira gondolsz?
-
Leeykor
csendes tag
Sziasztok!
Milyen progit keressek az Apps-on, ha a pc-m megosztott mappáját akarom turkálni a telommal? -
Leeykor
csendes tag
Kábel nélkül, WiFi-n keresztül.
-
zack
nagyúr
válasz bokrosolajos #24682 üzenetére
"LOL. Az almás évente ad ki egyet. Van már egy éves a Wave?"
Na ja. Ehhez képest I4 megjelenésekor jött a 4.0, 4.1 majd a 4.2. Mennyi idő alatt is? Melyik régió maradt ki, ill. melyik kapta meg később?
Erről ennyit."Fitch-et ismeritek? Tudjátok hova minősítették le az országot? Ezek után ne csodálkozzatok,hogy nincs. EUR van? Ha erre tudjátok a választ,akkor helyettesítsétek a fizetős appsra. Korrupt kis zűrös ország vagyunk. Lengyel meg cseh nyelvi fordítások majdnem minden programra vannak PC-n, magyar meg elvétve. Nem a Samsung hibája"
Ennek sztem semmi köze ahhoz hogy nincs. A Samu sportot űz abból hogy nem megfelelő a support, és ez már az I8910-nél bebizonyosodott. Az EUR/HUF példád sem állja meg a helyét, mert ez csak szerződés kérdése. Te átutalod a lóvét, aztán majd a bankok átváltogatják így-úgy. Ez már régóta így megy nem? Semmi köze ahhoz hogy van e nálunk euró vagy nincs. Ha nem tetszik az árfolyam akkor max. nem veszel semmit, de lehetőséget adnak arra, hogy vásárolj. Hozzáállás kérdése.
"annyit sírsz ezért a FLAC formátumért: neked van olyan fülesed, amiben hallod a különbséget 320 Kbs MP3 és a FLAC között. Akkor le a kalappal, igazán vájtfülű vagy! Ha nem,akkor meg minek pazarolod a helyet FLAC állományokra? Telefonra pont jó az mp3,nem HiFi-nek tervezték"
Ez nem igazán sírás. Nekem a zenei rész (már mondhatom) a legfontosabb. Ezen belül tudjon mindent amit kell, és amire szükségem van. A Wave egy multimédiában erős okosteló, tehát elvárja az ember hogy legalább ebben domborítson, ha már pár dologban csak homorít. Jelenleg a Wave1 nem tudja a FLAC-ot 1.0.2-vel, csak a Wave2 a hivatalos 1.2 firmware-rel. Mi következik ebből? Lehet nem csak nekem fontos? Miért tette bele a Samu ill. az Apple, ha semmi értelme, és bőven elég az mp3? Gondolom nem miattam...Valahogy ellentmondást érzek az érvelésed ill. a gyártók gondolkodása között. De tovább is görgethetem. Ha bele tudták tenni az 1.2 verzióba, miért nem lehetett már eleve FLAC supporttal kiadni? Végülis mindegy. A lényeg, hogy beleteszik.
De az hogy nekem mi a fontos és milyen formátumot és miért akarok hallgatni engedelmeddel ezt én szeretném eldönteni, és hosszasan nem is szeretném magyarázni. De ha feszegetni akarod a témát kérdezd meg az Apple vagy a Samu hangmérnökeit, és győzd meg őket, hogy vegyék ki mert nincs értelme.
Tehát a kérdés nem az, hogy a Wave nem tudja, hanem mikor jön az 1.2 ami már tudni fogja.Ez a "megmondom mindenkinek a frankót" annyira nem volt bejövős (nekem).
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
tamasrs
csendes tag
"Na ja. Ehhez képest I4 megjelenésekor jött a 4.0, 4.1 majd a 4.2. Mennyi idő alatt is? Melyik régió maradt ki, ill. melyik kapta meg később?
Erről ennyit."Na igen, de ezek az Apple hibai: 4.1 az antenna, 4.2 meg a webhack miatt kellett... es mar van 4.2.1 is...igaz iPadre...
Mostanaban amugy az apple quality check nagyon rossz.... siettnek kieligiteni a varakozasokat, de ugylatszik homok kerult jobs kerekeibe...
-
válasz tamasrs #24740 üzenetére
Miért nyilatkozol olyanról, amiről fogalmad sincs láthatóan?
4.0.1 volt az antenna, 4.0.2 volt a webhack, a 4.1 és 4.2 feature frissítések voltak.Az iPadnél pedig csak a 4.2.1 jelent meg a nép előtt, a 4.2 még nem volt publikus a bugok miatt, dehát az miért is számít?
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
komoramazsi
tag
Sziasztok !
Gondolom erről a JI5/JI2-es verzióról frissíthetek visszafelé ha fizetős játékot szeretnék?? pl: Real Football stb.
-
komoramazsi
tag
...ja WaveSpoofer-el !!!
-
peterk
senior tag
Ennek semmi értelme. Először is, minor firmware update volt már a Wave-re is 3-4, másodszor pedig, ha nem lett volna, akkor is, az iPhone egy több, mint 2x annyiba kerülő telefon. A vásárlói lennének a legjobban becsapva, ha nem kapnának jobb supportot a pénzükért, mint egy 80 ezres telefoné.
Harmadszor pedig, én bő tíz éve vagyok a "mobil bizniszben" (igaz üzleti alkalmazások nem pedig okostelefonos end user toolok területén), és általában elmondható, hogy a gyártók/fejlesztők (hol ugyanaz, hol külön-külön) nem a sietségükről, és a kiváló supportjukról híresek, ha javításokról/upgrade-ről van szó. És ez bizony még az Apple-re is igaz. (Csak gondolj arra, hogy hány évig ment a kuncsorgás néhány alapfunkcióért, mire belekerült az OS-be.) Ez van sajnos, ez a Samsungnál sincs és nem is lesz másképpen.
Igazából számomra csak az a furcsa, hogy pont néhány aktívan ide járó, sokat író user szentségel leginkább a telefonra. Pedig elméletileg ők tisztában vannak ezekkel a "szabályokkal", látták más modelleknél, hogy hogy működik ez. Nekik kellett volna legjobban tudni, hogy komoly alkalmazás hátteret, kiforrott, (majdnem) bugmentes platformot max. jövő nyárra/őszre lehet (el)várni, addig nekik a bada nem kéne, hogy alternatíva legyen.
Tényleg jó lenne már ezen túllépni. Olvasgatok másik topicokat is, Blade-től Galaxy S-en át Spica-ig vagy iPhone-ig, de ilyen flusztrált szentségelés sehol nincs. A Galaxy S topicban nem szentségelnek a tulajok, hogy időnkén akad az UI, hogy nincs vaku, hogy "műanyag". A blade topicban sem keseregnek, hogy magas a hardver hibaszázalék, hogy túlvezérelt kijelző, hogy akadozó 2.1-es android, vagy éppen, hogy más országokhoz képest "legyengített" modell jutott nekünk. Mások persze szidják, de a tulajok alapvetően örömmel használják.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
Leeykor
csendes tag
Köszönöm leslieke, kipróbálom.
-
zack
nagyúr
válasz peterk #24744 üzenetére
Részben neked is van igazad...De!
Nem túl régen azt írtam, hogy tök mindegy melyik OP rendszer, mikor, és hogy debütált. A jelen a lényeg, nem az, hogy a többi OP rendszerrel mi volt a Bada-val meg mi lesz. Aki Wave-et vásárol, és kezébe veszi a felsőkategóriás okostelóját, elvárja hogy azokat a felhasználói alap szokásokat tudja amiket eddig használt a júzer és amit papíron a Wave is tud. Az már másik kérdés hogy mindegyikőtök azzal érvvel, hogy aki a Wave-et válassza, nézzen utána, és ne vegyen zsákbamacskát, aki pedig megveszi és csalódott, azokat lehurrogjátok, hogy utána kellett volna néznie és hogy ő a hibás. Most akkor én hibás vagyok hogy bizonytalanul ill. nem működött az egyik legfontosabb funkció (activesync)? Aki most veszi sem tud utánanézni, mert van akinek megy, és van akinek nem. Honnan tudja láttatlanban, hogy neki menni fog e? Vagy akkor ha a júzert hibáztatjátok, akkor adjatok tippet neki, mit nézzen meg, hogy ne fusson bele az activesync hibába. Dettó ez a szitu a 720p felvétel is.
Ettől még persze használható telefonnak tartom most is, és nem a topik teleköpködése ill. a teló fikázása a célom. Próbálom olyan aspektusból megvilágítani, hogy aki most választ, ne döntsön rosszul. Ez nem azt jelenti hogy ne vegye meg, de ha véletlenül belefut az általam is tapasztalt megoldhatatlan hibákba, nem lesz elégedett az biztos. Ha viszont pont olyan vagy kevesebb funkciót fog kihasználni, amik éppen működnek, akkor meg teljesen elégedett lesz.
Így utólag azt mondom, nem bántam meg hogy kipróbáltam a Wave-et, de most is jóval okosabb lettem, és kivételesen a saját káromon tanultam meg hogy a jövőben hogy alakítsam a telefon vásárlásaimat. Nem fogom magam illúziókban ringatni, és egyik gyártónak sem fogok hinni, hogy majd ez lesz meg az lesz...
Max. akkor, ha rábólintanak arra, hogy megvenném a telefonjukat, de csak 6-8 hónap múlva fizetem ki, addig pedig használom. Ha éppen munkanélküli leszek abban az időszakban akkor majd megvonom a vállam, és hitegetni fogom őket, hogy lesz melóm, majd kifizetem, de egyben vissza is támadok, hogy garanciát nem vállaltam hogy ki fogom fizetni. Az sem igaz hogy a Galaxy S topikban nincs gond. Ott is unják már a hitegetést, a következő időpont amiben reménykedhetnek Froyo ügyben az a január. Aztán vagy megjön vagy nem.
Csak a jelen fog érdekelni, hiszen azért fizetek a termékért hogy a funkcióit megvétel után használni tudjam. Ez a vakon megbízás a gyártóban az ígéreteit illetően égbekiáltó blamázs volt a részemről, de mivel imádom a okostelókat, így nem bánom hogy kipróbáltam a Bada-t is. Ezért van sok elégedetlenkedő, és a nem tetszésének hangot adó, mert itt illetve ennél a telefonnál az egyik legbizonytalanabb, hogy gyakorlatban mi fog, és mi nem fog működni. Akinek szerencséje van elégedett lesz, akinek nincs, az csalódott, mivel papíron teljesen mást tud mint gyakorlatban, és ebből a "gyakorlatban" szó még elégazik 2 felé, kinél működik és kinél nem. Ez itt a fő gond, meg az, hogy összekevertek valakivel. Én nem trollkodok, nem divatból emelem ki a negatívumokat, mert ugye a fikázás egyébként is divat mostanság, hanem azért, hogy a leendő júzerek ne legyenek csalódottak ha megveszik. Nem túl rég még én is másképp gondoltam, majd jött a gmail activesync, amibe baromi sok időt beleöltem, és nagy csalódás volt hogy nem úgy működött ahogy kellett volna. Ezt megfejelte a 720p videó problémám, és ennyi elég volt hogy lefelé kezdjen görbülni a szám, ami nem a problémákból adódott, hanem hogy tehetetlen voltam a megoldást illetően, és az ilyen szitukat amiben ott a tehetetlenség és a "nincs megoldás", az rám egyébként is nagyon rossz hatással van.iPhone 4 32gb érkezéséig még 1 hét van, nem bírtam várni, és vettem egy Nokia N86 8MP okostelcsit. Ennyire függő vagyok. Most próbálom belakni, eddig tetszik, bár a Wave-et hardveresen, anyaghasználatban, beszédminőségben is jobbnak tartom. Ettől függetlenül tetszik a kütyü, és lehet hogy maradni fog iPhone 4 mellett másodlagos telcsinek.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
LA_COSTE
senior tag
Figyelj, szerintem van olyan felhasználó, aki csak egyszerűen elfogadja a telefont, úgy, ahogy van és nem keresi a hibákat, mert ezzel az erővel vehetne még 10 telefont, Miért kell neked ennyi készülék? A másik, hogy ez megmagyarázza, hogy miért ennyire függő a nép már a frissítésektől, mert a 120%-ot ki akarja hozni abból a kis készülékből.(általánosságban)
-
galmat89
tag
Egyetértek. Nekem se tetszik, ha lehurrogják az embereket a fórumban, hogy miért panaszkodnak.
Tények vannak. X.Y. bemegy okostelefont venni a boltba, nézi, mik vannak. Bada, Android, Apple iOS. Ha az app-ok száma és mennyisége fontos neki, biztos, hogy nem bada-t vesz.
De hát itt egyesek arról rizsáznak, hogy "De milyen volt, mikor az apple indult, meg az android is kezdetben"EKKORA ÖKÖRSÉGET!!!!! Ha elmész egy autót venni, ami mondjuk valami új márka a piacon, akkor te nem az aktuális konkurenshez méred a kocsit???? Hát dehogynem! Nem kezdesz el arról beszélni, hogy "jaj,hát igen, de a Ford mikor a T-modellt kidobta a piacra, anno még így meg úgy volt"
Engem ez akaszt ki. Viszont, ha valaki nem akar alkalmazásokat letölteni (bár akkor minek vesz okostelefont.., annak remek teló a Wave, mert alapfunkciókban nagyon erős, és jó áron van, viszont, ha valaki alkalmazások miatt venne új készüléket, NE a Wave-et vegye, mert csak bosszankodni fog.)[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
2 hete vettem meg a Wave-t, s nagyon jó kis telefon.
Köszönöm Nektek, hogy sokat tanulhattam a hsz-ekből, gyakorlatilag mindet végigolvastam.
Már nyáron kiszúrtam magamnak ezt a telefont, egy Arénát "száműztem érte az életemből", de nem bántam meg."Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest