Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

Hozzászólások

(#25701) Polllen válasza zack (#25700) üzenetére


Polllen
nagyúr

Most jól szét offoljuk a topic-t, de nekem pl nem volt szempont a multimédia... elvoltam az 1,3-s kamerával, filmet soha sem néztem... (egyszer próbáltam és akkor is kifolyt a szemem 20 perc után :) )

Lehet pont ezért is éreztem azt, amikor az egyik kezemben az I4 volt, a másikban meg a 3G, hogy bezony ekkora felárat nekem nem ér a dolog... Ugyanott leszek, mint eddig, csak gyorsabb lesz. (meg dobja a térerőt - ez erősen azért lehúzta nálam, de ne menjünk bele, csak flame lesz)
Nyilván akinek fontos szempont a kamera, a video, a film, stb annak jó vétel lehet.

Amúgy úgy 1 év után kezdtem el vakarózni, hogy na már megint nem tudok valamit megoldani, mert a gyártó úgy gondolja felesleges... :DDD Aztán mivel ennyi idő után se találkozott "kettőnk" elképzelése, váltottam. (ezért sem értem azokat, akik elégedetlenek, minek kínozzák maguk a wave-vel... teljesen irracionális és felesleges... bár a folyamatosan panaszkodókat sem szeretem... :DDD )

És sajnos ezek miatt esett ki a pikszisból a wp7 is... pedig pár év múlva szívesen láttam volna egyet a kezemben... a végén majd kikötök valami 7-9"-s tablet és butafon mellett... :DDD

[ Szerkesztve ]

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#25702) victorio79 válasza Faresz29 (#25675) üzenetére


victorio79
tag


Faresz29
Nekem is van ilyen 2 részes feketében, szuperül illeszkedik bele. És a fogása sokkal stabilabb lesz tőle, és nem csak azért mert vastagabb.
A Samsung felirat a hátáról meglátszik a tok alsó felének belsején, picit belenyomódott, de most tettem egy lehelet vékony szivacsot (amit pl. a latophoz van gyári csomagolásban a kijelző és a gép között) és megnyugodtam.
Ennek a kétrészesnek a titka az, hogy nem szabad feszegetni mert már két fület is lemászott róla a hatból, igaz pillanatragasztó segített. Az egyik mondjuk esésnél jött le.
A 900 Ft mondjuk picit drága. Egyébiránt lásd itt.

Felelevenítve az exchange activesync problémát: Valaki javaslatára áttértem a live/hotmail-ra a google-ről. Most már egy hete megy simán mint régen a google-el. :K A névjegyzék, naptár, feladat maradt a G-nél és az egyébiránt jól érzi ott magát, nem is rosszalkodott soha ha levelek nem kavarnak be. De azok most meg a MSN-nél jól érzik magukat, az összes mail-t átirányítottam oda.
Ha valaki felhőben tárol és a push email-el, exchange activesync-el gondja lenne a goole-nál kipróbálhatja esetleg.
Egyébként most került nálam képbe, hogy a google akkor akad ki amikor elindulok otthonról és a wifi-ről valahogy nem másik át a 3G/EDGE/GPRS-re valahogy. Ha kikapcsolom a wifi-t és csak comagkapcsot hagyok, vagy esetleg otthon hagyom a telefonom akkor megy jól. :D

[ Szerkesztve ]

"Si vis pacem, para bellum."

(#25703) zack válasza Polllen (#25701) üzenetére


zack
nagyúr

Mondjuk ha neked a multimédia nem fontos annyira, akkor baromi könnyű helyzetben vagy.
Az aspektusodból szemlélve egyből rohannék egy Desire HD-ért. :DDD Nem túl erős multimédiában, de szép és igényes. A térerő problémából kizárt hogy flame legyen. :U
De azt elmondom hogy legalább annyira stabil a térerőm mint Wave-nél, és legalább annyira jó a beszéd ill. a vétel minősége is min Wave-vel. Lehet vidéken más lenne a helyzet, de én pesten élek, és csak a szubjektív tapasztalataimról tudok beszámolni. Eddig itt nincs térerő gondom. ;)
Becsülöm a kitartásodat, kitartásotokat, de sajnos én 1 csalódást követően a második ill. a harmadik megoldhatatlan WTF szitu után, amik számomra fontos funkciók természetesen, erősen kezdem lebeszélni magam az éppen aktuális teló használatáról.
Így volt ez az összes dél-kóreai modellel az elmúlt időszakban (sajnos). Bár az SE és a Nokia telók olyanok amilyenek, de sosem futottam bele megoldhatatlan szitukba amikor használtam őket mint a dél kóreai gyártók esetében. De persze az is lehet hogy csak szerencsém volt. A másik esetben meg sorozatos pech. De ebben én nem nagyon hiszek 32 évesen. ;)

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#25704) k.t.a.


k.t.a.
senior tag

Sziasztok!

Csak gondoltam szólok, hogy kipróbáltam az XXJL2-es firmware-t és vagy a wifi kapcsolat vagy a böngésző eszméletlen gyors lett nálam. Akit nem zavar az angol nyelv az mindenféle képen próbálja ki.

Bejelentkezés után innen tölthető:
link

Én JJ9-re raktam JK1-et, és arra ment a JL2

[ Szerkesztve ]

(#25705) ratam23 válasza k.t.a. (#25704) üzenetére


ratam23
aktív tag

én JJ9-et használok és sajnos nem tudok továbblépni ezen, mert a JK1-nél és a JL2-nél is camera failed-et kapok. próbálkoztam kamera frissítéssel is de az sem segített. ezután visszaraktam a JJ9-et és itt minden rendben. nem lehetne ezt valahogy megoldani?

[ Szerkesztve ]

(#25706) MerLinh válasza k.t.a. (#25704) üzenetére


MerLinh
senior tag

persze, mert ott van hogy előfeltétele a jk1 =)

A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)

(#25707) peterk válasza zack (#25703) üzenetére


peterk
senior tag

Na, a végén mégiscsak eljutottunk a lényeghez: Az igényekhez kell telefont választani, és akkor nem lesz olyan, hogy sz*r telefon. :) Te ezek szerint beletaláltál, amihez gratulálok. Sok örömet kívánok hozzá, és ne felejtsd, jön a szilveszter, ilyenkor sok telefon törik :D Úgyhogy vigyázz a kicsikére.

Ennyi offtopic belefért. Vissza a Wave-hez. ;)

u.i.:
A konvertált filmjeid hogy muzsikálnak az iPhone-on? Lejátssza jól? És passzol a képarány?

[ Szerkesztve ]

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#25708) ADAM1337


ADAM1337
nagyúr

Nah ma meg is lett a telom. :B
Nem tudom még milyen soft van rajta nem foglalkoztam vele.
Pár kérdés ami így hirtelen jött, anno több ingyenes játékok voltak illetve újabb fw-vel több alkalmazás elérhető az appson ? (Eddig 2-t raktam fel vmi roleplaying game, meg egy weathermax widget)
A youtube-os videóknál meg a minőséget nem tudom hol lehet feljebb rakni van amit egyeből hd-ba visz van amit nem csak képhez illeszti.
Jah és még 1 a gyári fb-s alkalmazás nálam nem megy, nem tudom hogy volt-e róla anno szó.

[ Szerkesztve ]

UAG Metropolis LT MagSafe Apple iPhone 15 Pro Max tok eladó

(#25709) zack válasza peterk (#25707) üzenetére


zack
nagyúr

Thx! :R
Szilveszterkor remélhetőleg nem lesz piázás. Melózom. ;) Bár ez félig olyan mintha buliznék. :DDD

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#25710) ADAM1337 válasza ADAM1337 (#25708) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

amugy eddig nagyon bejon. most is telorol irok kozben zenet hallgatok, hasznaltam mar sok telot koztuk i4-et is de valahogy ez jobban bejon. lehet csak az ujdonsag varazsa de szomszedba 2db i4 van az nem hoz lazba. :D

UAG Metropolis LT MagSafe Apple iPhone 15 Pro Max tok eladó

(#25711) GeoJoe válasza ADAM1337 (#25708) üzenetére


GeoJoe
senior tag

grat hozzá!
apps nem fw függő, a verzió számít (1.0 ; 1.1 ; 1.2)
youtube passz, fb nekem kifogástalan, 1x bejelentkeztem azóta megy.

fentebb írták már megint h csak live/hotmail megy nekik, nekem meg az kéne és a gmail megy rendesen, hotmail nem :/ de semmi pénzért nem váltanék telót, tetszik ez így ahogy van :R

(#25712) sede7 válasza zack (#25693) üzenetére


sede7
tag

Zárójelben: ugyanebben a konstrukcióban a Wave csupán 15e - már legalább augusztus óta.

(Félre ne érts, ezt nem ellened, vagy az iPhone 4 ellen írom - ha lett volna annyi plusz pénzem és pár hónapom, hogy kivárjam, nekem is i4 volt az eredeti terv -, hanem csak a viszonyítás végett.)

(#25713) Nefretiti


Nefretiti
csendes tag

Egyre több a hiba a telefonon. Jh3/jh1 van rajta, de csak addig volt kifogástalan amíg le nem vett 2000 ft-t a kártyámról. azóta durván szaggat, van olyan alkalmazás amit nem tudok letölteni, laggol a billentyűzet és elromlott a mail push.... +netezek és nem jelzi, hogy wifiről megy.
érdemes lenne frissíteni, vagy a következő verziok is ennyire hibásak?
köszi előre is,l! :)

[ Szerkesztve ]

(#25714) Varszegig válasza Nefretiti (#25713) üzenetére


Varszegig
veterán

egyrészt biztosan be van valami ragadva nálad. Ki kéne deríteni mi, szerintem valami widget kavar. Másrészt érdemes frissíteni, JI2, vagy JI5 ajánlott.

(#25715) Gergőke88 válasza ADAM1337 (#25710) üzenetére


Gergőke88
addikt

Szia! Hol vetted és mennyiért a Wavet? Köszi!

(#25716) Varszegig válasza ADAM1337 (#25708) üzenetére


Varszegig
veterán

1) Van pár jó ingyenes játék, főleg az utóbbi időben, érdemes szétnézni. De az igazán jók persze fizetősek.
2) youtube: valahol már le volt írva, de nekem fogalmam sincs.
3) facebook: a fiókodat beállítottad? utána mennie kell, eddig nem volt senkinek gondja vele.

(#25717) Gattsu


Gattsu
tag

Heló
Nagyon gondolkodom egy wave vásárlásán. iPhone-ról térnék át, szóval a legfontosabb kérdésem az lenne, hogy a játékokat csak megvenni lehet, vagy okosba is be lehet szerezni? Ingyenes játékokból is vannak jók?
Második kérdés: mennyire macerás egy szoftfrissítés?
Végül az utolsó: nekem nagyon számít az akksiidő. Napi fél óra zenével, 10-15perc telefonálással, 1-2 kép ellövésével és egy kis játékkal hány napra számíthatok?
Plusz legyen egy ráadás: milyen a beszédhangszórója? Nem szeretem, ha nem hallom a másik felet telefonálás közben. Sokat utazok, így sok a zaj, vonaton és villamoson és jól jön, ha hallok is valamit a másik félből.

Toshiba l650d 146 / SE K800 / x360 slim 250GB /Galaxy S / Xperia Ray

(#25718) leslieke válasza ADAM1337 (#25708) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Youtube képminőség állítása: [link]

[ Szerkesztve ]

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#25719) galmat89 válasza Gattsu (#25717) üzenetére


galmat89
tag

2-3 nap.

(#25720) ati15


ati15
csendes tag

Szerintem attol fugg mennyi jatek az tudja szivni akksit amugy 4-5 napot is kibir , ha nem sok jatszas.

(#25721) ADAM1337 válasza Gergőke88 (#25715) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

aproba 60k volt.

varszegig: az fb kozben megoldodott.

UAG Metropolis LT MagSafe Apple iPhone 15 Pro Max tok eladó

(#25722) ABal válasza Nefretiti (#25713) üzenetére


ABal
őstag

Újraindítani próbáltad már? :)

A viccet félretéve, megér egy próbát. Ha azok közé tartozol akik soha nem kapcsolják ki a telefonjukat.

"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"

(#25723) Binyi01 válasza Nefretiti (#25713) üzenetére


Binyi01
aktív tag

Ugyanígy jártam Én is, leugrott 2 roki a kártyámról éjszaka, mert leszedte az évekkel ezelőtti mailjeimet :DD ŁoŁ
Nekem vmi widget b*szakszik(gondolom), mert ki is írt vmi olyasmit, hogy a hálózati widgeteket bezárja.

‎"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."

(#25724) Binyi01 válasza zack (#25690) üzenetére


Binyi01
aktív tag

'Amiket eddig kipróbáltam, teszteltem, és tapasztaltam, mindenben köröket ver a Wave-re'
Pl.:? Mi az a minden?

‎"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."

(#25725) kelly416


kelly416
veterán

Sziasztok!

Még szeptemberben vettem meg a Wave-emet és írkáltam is ide egy ideig, de belefásultam a sok szervízelésbe, ilyen gondba, olyan gondba. No meg a munka és az asszony felemészti az időmet. :) Leírom a tapasztalataimat röviden, kíváncsi vagyok, más is járt-e ennyire szerencsétlenül?!

Megvetem, kattant a fényképezőgép (fizikálisan) amikor kikapcsoltam. Visszavittam, megcsinálták. (+sw frissítés)

Szaggatott a felvett videó meg még volt valami, csak már nem emlékszem. Megint sw frissítés, de már nem a Tés, hanem a ugye samuék feltehetik a sajátjukat is, az ment rá.

A felvett videó problémázott továbbra is, GPS alig talált jelet 20 perc alatt és azt is eldobta 50m séta közben, 300 megás videót 3-4percig másolt a kártyára (8G Kingstone SDHC Class4), onnan 700 megás videót 5-6 percig TÖRÖLT! Megen bevittem, de bekérték a kártyát is tesztelésre. Visszakaptam azzal, hogy semmit nem csináltak vele, ezért be sem írják a garanciajegybe, de egy hétig ott volt. Kiderült, hogy sw-t frissítettek, ami megoldotta a GPS-problémát. Kaptam egy jegyzőkönyvet is Tőlük, amiben leírták pontról-pontra, hogy kell bekapcsolni a GPS-t és így már jó lesz. A memóriakártyáról semmi nyom, meg egyik másik panaszomról sem.

Azóta néha használja a telefon névjegyzékét, ha bejövő hívás van, de legtöbbször csak a kártyán eltárolt fénykép és csengőhang nélküli kontaktokat mutatja (ha egyáltalán el van mentve az illető kártyára, mert ha nincs akkor csak a számot írja ki). No meg hozzávettem a hardveres problémámat is, amit itt láthattok és azt a tényt, hogy 1-1,5 centivel arrébb érzékeli a kijelző a tapicskolást, mint ahol történik.

Most ott tartok, hogy megírtam samuéknak a levelet, csatoltam a számlák, garanciajegy meg miegymás scann-elt verzióját és az azóta jelentkezett újabb panaszaimat is. Kértem egy készülék-cserét és várom, hogy mit reagálnak rá. Sajnos nagyon nem állok úgy, hogy ezt a kb.: 80000Ft-ot kidobjam mondván, hogy majd lesz jobb vásárom is, úgyhogy ha valaki tud segíteni, azt megköszönöm.

Ha van még olyan akinek ennyi problémája volt a készülékkel, részvétem Neki is. Remélem csak egyedül vagyok ilyen szerencsétlen.

B.U.É.K. mindenkibe a kisördög és vigyázzatok az alkohol+telefon kapcsolatokra. :D

(#25726) Binyi01 válasza kelly416 (#25725) üzenetére


Binyi01
aktív tag

Sztem ne hagyd annyiban, járj a nyakukra! Múltkor olvastam vmi oldalt, ahol telefonok szervízelési problémáival foglalkoznak, és ott rengetegen voltak így, hogy beadták, de semmi érdemlegeset nem csináltak vele. Személyesen be kell menni Samuékhoz, hogy vagy javítsák meg, vagy adjanak újat.( Gondolom Samu garanciás). Ha nem engednek, fenyegetőzz fogyasztóvédelemmel, vagy ilyesmi. Ott azt írták, hogyha nem hagyod Őket nyugton, előbb - utóbb engedni fognak. Jobb ötletem nincs. Próbáld meg, szerintem. Vigyél be minden papírt, és csapj az asztalra, h nem azért vetted 80 rokiért, hogy ne tudd normálisan használni, meg hogy minden második héten 1 hetet szervízben legyen. Én megpróbálnám a helyedben.

‎"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."

(#25727) Varszegig válasza kelly416 (#25725) üzenetére


Varszegig
veterán

a sok probléma közül egy része egyértelműen a kártyához kapcsolódik, azt te is le tudnád tesztelni gépben. (volt róla szó, milyen programmal.) Meg kipróbálnék egy másik krátyát. A többi része viszont hw hiba, én is cseréltetném a helyedben.

(#25728) kelly416 válasza Binyi01 (#25726) üzenetére


kelly416
veterán

Nem akarom annyiban hagyni. Eszembe sem jutott. Csak az a kérdés, mennyire fog elhúzódni... Személyesen mennyire be? Személyesen vittem Szentesről BP-re samuszervizbe (Allee meg Pólus) a telefont, ennél nem akarok közelebb kerülni hozzájuk. T-nél vettem újonnan mindenféle garanciával.

Varszegig:
Tudom, hogy egy része kártya-probléma is lehetne, de az asszony LG KP501-e úgy kapkod az adatok után bármit csinálok a kártyával, nem úgy, mint a Wave, hogy csak éppenhogy tologatja a biteket. Meg kipróbáltam másik kártyával is, majdnem ugyanaz a speed. Meg ne én teszteljem és küldjem be a szervizbe az eredményt, amikor pont fordítva kéne legyen.
Én is cseréltetném, csak mutassanak hajlandóságot is.

(#25729) chubii


chubii
senior tag

sziasztok !
Ma vettem egy 16 GB-os Kingston memóriakártyát (class 4) . Hány perc videó felvétele után dől el hogy nincs gáz a hd videóval ? Nekem 3 percig simán elvitte ,tovább nem próbáltam .

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#25730) pit stop válasza kelly416 (#25728) üzenetére


pit stop
addikt

Erről eszembe jutott mikor 2 napja bennvoltam Samu szervíz és értékesítőpontban, s valakinek szintén memókártyával volt gondja. Nokiából tették át kártyát, de kingston formatált volt s mégse ment. Samsungnál problémamegoldás annyiból állt, hogy megnézte hogy tényleg nem megy, és mondta hogy vegyenek másik kártyát, ugyse olyan drágák már... nc.
Én pedig pár kérdést tettem volna fel neki így telefonvásárlás előtt, de miután majdnem visszakérdezett mi az a bada, megadta samsung központi számát hogy azon érdeklődjek- még jó hogy személyesen bementem s vettem fáradtságot stb.
Hatalmas fekete pontok, de esélyes hogy első samu telefonom lesz, majd imádkozok átvételkor hogy az egy jól összerakott legyen :((

Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

(#25731) nyesix


nyesix
senior tag

hát tudjátok engem a samsung és a wave pár dologra megtanított:
- következő telefonom tutira SAMOLED-es lesz, lehetőleg 4" környékén, inkább alatta, mint fölötte. Kifejezetten nem akarok 4,3" os péklapát méretű HTC desire HD val hadonászni, és naponta töltögetni
- tetszik a samu UI-ja, teljesen meg vagyok vele elégedve
- ha a következő hivatalos fw frissítéssel sem orvosolják a néha megy/nem megy az xch szinkron problémámat akkor átpártolok androidra. Eddig az elmúlt 4 hónapban 3 fw jött ki hivatalosan a telefonomra, de egyik sem oldotta meg (hozzáteszem a gmail szink az hibátlan...)

így a fentiek alapján egy vagy galax s, esetleg nexux s, vagy galaxy s2 lesz

[ Szerkesztve ]

(#25732) Karma válasza nyesix (#25731) üzenetére


Karma
félisten

Én az első pontot nem kiabálnám el, nézz meg élőben egy 4"-os SAMOLED-et.

“All nothings are not equal.”

(#25733) nyesix válasza Karma (#25732) üzenetére


nyesix
senior tag

néztem, az SGS az, és nekem tetszett. mit kellett volna látnom?
vagy arra gondolsz, hogy az SLCD kevesebbet eszik? erről a hosszabb üzemidő miatt még hajlandó lennék lemondani

[ Szerkesztve ]

(#25734) AS válasza Karma (#25732) üzenetére


AS
félisten

Az csak neked meg pár embernek nem jó, a nagy többségnek nagyon tetszik. :)
Nem viccből kelt el kb 10 millió Galaxy S.

Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2

(#25735) Karma válasza AS (#25734) üzenetére


Karma
félisten

Bocs, hogy távollátó vagyok, és nem rövidlátó, és nem dőlök be a maszlagnak. Az én szemem azt mondja, hogy az egyetlen szép szín a SAMOLED-en nem is szín: a fekete. Bármilyen homogén felület, vagy kontúr meg egyszerűen csapnivaló - ezt már sorozatnézés közben is észrevettem :U

“All nothings are not equal.”

(#25736) kelly416 válasza chubii (#25729) üzenetére


kelly416
veterán

Nálam 3 perc, 3perc 30másodperc között kezd el akadozni és sokszor már a felvétel alatt látható az akadozás, nem is kell visszanézni.

(#25737) peterk válasza chubii (#25729) üzenetére


peterk
senior tag

A hiba - ha van - bárhol lehet a kártya felületén, ezért biztosra csak akkor mehetsz, ha teljesen tele írod az egész kártyát. :D

Na jó, ezt nyilván senki nem fogja megcsinálni, szerintem eressz rá néhány öt-tíz perces felvételt (úgy, hogy nem törlöd le a felvételeket amíg tesztelsz), és ha nincs gond, akkor nagy valószínűséggel nem is lesz.

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#25738) peterk válasza Karma (#25735) üzenetére


peterk
senior tag

Ízlések és pofonok, Karma. Mindegyik panelnek megvannak az előnyei és hátrányai. 4" alatt én is samoledet vennék legközelebb is, mert a kontrasztja verhetetlen, és ez egy telefonnál nekem sokkal fontosabb, mint a tökéletes színhűség, vagy a felbontás.

Tabletben már nem ilyen egyértelmű a dolog, megnyomogattam már a Galaxy Tab-ot, és bár nem olyan vészes, mint látatlanban feltételeztem, azért az már pixeles. De még így se mondanám, hogy rosszabb, mint az LCD, csak itt már nem olyan egyértelműen jobb a samoled. Hangsúlyozom, számomra.

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#25739) ABal válasza Karma (#25735) üzenetére


ABal
őstag

De te nem átlag felhasználói szemmel nézed.
Ha most kérdőívet töltetnénk ki különböző telefonok képernyőiről azok felhasználóival, akkor hányan írnának be ilyen kritikát? Én például nem veszek észre kontúrproblémákat.

A színek megítélése vagy a kontraszt már sokkal nyilvánvalóbb.

"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"

(#25740) Spoortcyty


Spoortcyty
tag

Pár kérdés ami fejtörést okozott: :N
-a slice it! alkalmazást sikerült már valakinek letölteni a storeból?
Elvileg ingyenes és elérhető is a magyar részből is de én az "an error occurred, try it later" hibaüzenetnél tovább nem jutok.
-a facebook alkalmazásból hogy lehet kijelentkezni, hogy egy másik fiókkal léphessek be?
Szerintem szimplán béna vagyok de biz'isten nem találom a kijelentkezés gombot . . :(
-a saját fájloknál megjelent egy "SamsungNavigator" mappa .. ezt a R66 hozta létre?
Köszönöm a válaszokat előre is :)

nexus5

(#25741) AS válasza peterk (#25738) üzenetére


AS
félisten

Galaxy Tab S-SLC, a Super Amoledes a Galaxy Tab2 ben lesz.

Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2

(#25742) Rotor82


Rotor82
aktív tag

Már egy ideje nem megy a gmail-es active synch-em.
Eddig semmi baja nem volt hónapokon át.
Gondoltam kitörlöm, de amikor újra beállítom legalul beírom a tartományba hogy 'Google' és rányomok a 'tovább'-ra, akkor ott megakad a képernyő közepén, hogy 'ellenőrzés'... És nem történik semmi... :W
TIPP??? :F

(#25743) kelly416 válasza Spoortcyty (#25740) üzenetére


kelly416
veterán

Csak az utolsóra tudok válaszolni, de: igen. A "SamsungNavigator"-t a R66 hozza létre.
B.U.É.K.

(#25744) ABal válasza Spoortcyty (#25740) üzenetére


ABal
őstag

Igen, gond nélkül letöltöttem és játszottam is vele.

"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"

(#25745) nyesix


nyesix
senior tag

nagyon off topic, de gondoltam megosztom, hátha valaki nem halott róla:
adatforgalom nélküli online fordító program egyenlőre szifonra:

[link]

(#25746) ABal válasza nyesix (#25745) üzenetére


ABal
őstag

Igen, első látásra tényleg szenzációs, de időnként akkora baromságokat bír fordítani, hogy sírni tudnék.

[ Szerkesztve ]

"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"

(#25747) Varszegig válasza Spoortcyty (#25740) üzenetére


Varszegig
veterán

slice it: kies-sel töltöd? ha telefonnal, akkor milyen fw?
fb: kijelentkezni nem lehet, a sajt fiókokban törlöd a fiókot, és írhatsz be újat. Ha több néven használnád, akkor nem fogod szeretni. (Egyébként se, elég gyengus.)

(#25748) andrew82


andrew82
tag

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy van-e badára olyan program, mint a nodata wm-re? Amivel letilthatom az adatforgalmat, beállíthatom mit tiltson le. Nemsokára Bada tulaj leszek, ha minden jól megy, nem tudom ezt tudja-e alapból.

Bocs, ha hülyeséget kérdeztem :)

(#25749) Edi77


Edi77
őstag

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a hidegnek van e estleg vmi károsító hatása a Wave-re?
Én versenyszerűen kerékpározom, ma is odavoltam edzeni, s közben zenét hallgattam. Bár a meleg téli biciklis felsőm zsebében volt a telefon, alaposan áthűlt s egyszer kétszer le is állt a zene. Ez a hidegnek tudahtó be? Igaz,azóta nincs baj vele

"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."

(#25750) karesz560802 válasza Rotor82 (#25742) üzenetére


karesz560802
tag

Ugyanez a problémám.Töröltem a letöltött appokat,akksi kivét,semmi változás.A családban lévő másik wave ugyanazon a routeren simán felcsatlakozik.Az enyém azt sem érzékeli,be van e kapcsolva a wifi.DE netezni meg tudok rajta,csak sync.-nél nem érzékeli

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.