Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

Hozzászólások

(#25651) Cypresss válasza the radish (#25614) üzenetére


Cypresss
senior tag

Az szép. Én még ilyet nem tapasztaltam, pedig IGO8-at elég sokáig használtam. Egy magyarázatot tudok csak elképzelni: a Holdon laksz. :K

A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!

(#25652) stiggy válasza peterk (#25650) üzenetére


stiggy
tag

Kitöröltem a KIES-t a registryből, újraindítottam a gépet és a következő indításkor ahogy mondtad újra létrehozta az adatbázist. Sajnos még mindig azt írja ki, hogy "A készüléken üzemeló verzió nem frssíthető"

Majd kipróbálom egy korábbi KIESsel is.

(#25653) blllc válasza stiggy (#25652) üzenetére


blllc
csendes tag

Régebbivel menni fog. JI3/JI2-t nekem se akarta frissíteni a 102-es végű Kies. Telepíts 66, vagy 82 végűt, az rögtön frissíti, de akkor ugrik a spoofer ;)

(#25654) István100 válasza Cypresss (#25651) üzenetére


István100
tag

Tapasztaltam egy újabb R66-os gyönyörűséget. Gödről Gödöllőre a legrövidebb út autóval opciónal földútra is vinne. ??????? Az IGO8-nál a földútat külön kérhetem, de alapból nem visz az "erdőbe". A R66-on nem találtam meg a földút kikapcsolást. Az is lehet, hogy a térképen ez a bizonyos földút valójában nem földút. Ami viszont egy újabb hibája a R66-nak. Van erről infótok (földút kikapcsolás)?

(#25655) ADAM1337


ADAM1337
nagyúr

Este már én is klub tag leszek :)
Kies-t már feltoltam, memória kártyán feszülnek a zenék szerencsére gyári függetlent sikerült találnom. :B

UAG Metropolis LT MagSafe Apple iPhone 15 Pro Max tok eladó

(#25656) richies válasza richies (#25649) üzenetére


richies
senior tag

valaki erre megoldást?

visszatettem JID-t de ugyanaz...

Rozsomak of Power

(#25657) Varszegig válasza István100 (#25654) üzenetére


Varszegig
veterán

passzolok, de azt próbáld meg, hogy a közlekedési mód leggyorsabb+autó
(Ha a térkép szerint nem földút, akkor azt az igo is elbassza, engem pl. évekig az utcánkat keresztező földúton akart áthajtani (csak tankkal járható), mert a térképe szerint arra 10 cm-rel rövidebb. Aztán egyszer javították, most már földútnak tudja, és nem ragaszkodik hozzá. :DD )

(#25658) István100 válasza Varszegig (#25657) üzenetére


István100
tag

leggyorsabb+autó
Ennél felvisz az M0-ra. Ezzel nics is gondom. Viszont a telóban a rajzolt térképen nem is mutatja ezt a földútat. Betonon Fóton át kellene vinni rövid opciónál, de nem teszi. És abban sem vagyok biztos, hogy az M0 felé lenne gyorsabb. Meg fogom nézni az autóban az IGO-n csak most rohadt hideg van. Szerintem eleve szar a R66 programozása. Gödön(alsó) 3 katolikus templomot mutat egyet a saját helyén egyet az evangélikus templom helyén és egy galéria szerűség helyére is járhatnánk imádkozni. Ez felületes, hanyag munka. Ingyé rendben lenne, de a fizetős is nyilván ugyanaz. A környéket ismerem és most még csak játszom, de Alsómocsoládon, hogy tájékozódnék?

(#25659) TomWexX válasza István100 (#25658) üzenetére


TomWexX
addikt

Én jártam már vele Tatabánya melletti rejtett falun, Kaposváron, és itt Pesten is, és a házszámokkal eddig soha nem volt gond. Pedig a rejtett falu környékén többször be is mondta hogy "Ön olyan területre érkezett, ami nincs teljesen feltérképezve, ezért elképzelhető hogy a program helytelen utasításokkal látja el". És ez mellet megállított a ház előtt. A POI-kkal nekem eddig nem volt gondom, igaz eddig csak plázákat, és vasútállomást kerestem, mindegyiket szépen megtalálta. A leggyorsabb út tényleg jobb mint a legrövidebb, mert pl. Kaposvárról Bp. felé a legrövidebb opció leakart hozni az M7-ről mert arra valószínű 5cm-el rövidebb lehetett az út. Földút opció sajnos nincs a r66-ban (talán csak egyelőre), viszon magával a térképpel nem lehet nagy gond mert a Navteq gyártja. Maga a program tényleg nem tökéletes, ellenben az örökélet licenc olcsó, és a célnak végül is megfelel. Abban reménykedem hogy talán ezt is fejleszti valaki és később javulni fog majd. :)

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#25660) leslieke válasza István100 (#25654) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Ingyen kirándulás. :D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#25661) Varszegig


Varszegig
veterán

bada goes to University
Samsung Mobile Innovator is about to start a comprehensive university program that will involve several universities from across Europe. We are conducting talks with universities renowned in mobile computing such as Cambridge and Oxford in the UK, and Hagenberg in Austria. Comprising of lectures, internships, bada programming competitions, student projects/master thesis supervision, sponsorship and free give-aways the series will become an invaluable resource for budding mobile developers. Over 100 editions of the new "Introduction to bada" books have been donated to universities already. In line with this Dr. Manfred Bortenschlager has recently taught a bada lecture series worth one semester at the Hagenberg University, Department of Mobile Computing. This lecture was a very successful pilot project and will be replicated at other universities. Manfred covered the essentials of the bada mobile platform and ecosystem with many hands-on practical programming examples. To successfully complete the course, the students were required to develop a full bada app, which might eventually end up in the Samsung Apps store!
So stay tuned and expect some nice, new bada apps from the participants by end of the year.

(#25662) ABal válasza Varszegig (#25661) üzenetére


ABal
őstag

Ha már egyetemre is beíratták a végén még tényleg nagyon okos lesz.

Ezek megnyugtató hírek.

"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"

(#25663) Vovi1 válasza peterk (#25650) üzenetére


Vovi1
aktív tag

Bár már kitöröltem a KIES-t a gépemből és megfogadtam, hogy soha többé, de próbáljátok ki ezt a megoldást ( másik, külföldi fórumon olvastam) :

Ha nem ismeri fel pontosan a telefont, KIES módban csatlakozáskor még a felismerés kezdeti szakaszában - vagyis rögtön, kb egyidőben - meg kell kicsit nyomni a ki-bekapcs gombot. Ekkor újratelepíti az összes drivert és felismeri a KIES a telót.

Már futó KIES csak ezzel a módszerrel ismerte fel a telómat. Automatikusan be sem lépett. Ezután egy darabig működött a felismerés, de ismét meghalt, szóval a KIES kuka.

A KIES 2 még nagyon béta verzió, felesleges vele kínlódni, - nem ismeri fel a telefonokat !!?? - szintén kuka. Különben jó program lesz, gyorsabb, egyszerűbb.

(#25664) appel válasza Vovi1 (#25663) üzenetére


appel
őstag

én kipróbáltam a KIES 2 bétát, működött is félig-meddig :)
telefont felismerte, sms-eket, névjegyzéket, egyéb tartalmakat szintén jól beolvasta, de a samsung apps-ból már nem engedett telepíteni...

(#25665) Vovi1 válasza appel (#25664) üzenetére


Vovi1
aktív tag

Nekem símán telepített az apps-ból, pl a Hvg-t is, lementette a gépemre, de mivel a telefont nem ismerte fel, csak a temp állományban maradt a prg. Most is ott van. Kipróbáltam, önállóan fel lehet-e telepíteni, de a belső fájlkezelő nem ismeri fel a formátumot, nem indítható.

(#25666) master12


master12
csendes tag

Sziasztok! Nézegettem a telefonon, hogy hogyan is lehetne a feliratot elővarázsolni, de sehogy se sikerült, leslike említet valami olyasmit, hogy be kell kapcsolni valahol, de amilyen béna vagyok azt se sikerült megtalálnom, hogy ez hol lehetséges :DDD Eddig csak akkor jártam sikerrel, amikor a videóba be is volt muxolva a felirat és meglepetésemre még az ass. kiterjesztésű feliratot is szépen megjelenítette, csak hát macerás lenne ezt minden videóval megcsinálni, szóval ha valaki elmagyarázza nekem mit csináljak, hogy működjön "külső" felirattal is azt nagyon meghálánám. :R

Komolyan ha a hülyeség fájna---->bash.hu/3290<---- /// Samsung Wave

(#25667) graffg


graffg
csendes tag

TomWexX:
Hi! A 25564-es hsz-el kapcsolatban kérhetek még pici infót, tudnál segíteni? :)
Köszönöm!

(#25668) MerLinh


MerLinh
senior tag

van decemberi 1.2, xxjl2 =) ahogy látom xen, szóval nincs benne magyar nyelv gondolom

[ Szerkesztve ]

A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)

(#25669) MerLinh válasza graffg (#25667) üzenetére


MerLinh
senior tag

Szia, nem szakad meg 3g netosztás közben ha hívást fogadsz/indítasz.

A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)

(#25670) graffg válasza MerLinh (#25669) üzenetére


graffg
csendes tag

Szuper, köszi! :)

(#25671) leslieke válasza master12 (#25666) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Indítsd el a videót. Alul bökj a felfelé mutató nyílra. Ott lesz a felirat bekapcsolása.

[ Szerkesztve ]

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#25672) TomWexX válasza graffg (#25670) üzenetére


TomWexX
addikt

Na látom megkaptad már a választ, úgyhogy nem tesztelem. :) Illetve egyszer már azthiszem volt ilyen szituáció és tényleg nem szakadt meg. Bár közre játszhat a jel erőssége is, 3g és 3g közt is van különbség.

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#25673) ABal válasza leslieke (#25671) üzenetére


ABal
őstag

Van feliratos videóm, de a feliratra vonatkozóan semmilyen opcióm nincs a lenti sáv megnyitása után. Neked ezek szerint van. Hogyan feliratoztad?

"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"

(#25674) MerLinh válasza TomWexX (#25672) üzenetére


MerLinh
senior tag

valahogy így van, ha nem elég a jelerőssége akkor átvált 2gre, ott már bizony megszakad, mert a 2g és gsm nem tud egymás mellett müködni

A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)

(#25675) Faresz29


Faresz29
aktív tag

Sziasztok!

Használ valaki a Wave-hez olyan kemény tokot ami 2 félből áll!
Tehát ami a hátlapot és a kijelzőt is védi valamennyire.
A kérdésem az lenne, hogy mennyire passzolnak ezek a telóre, nem akarnak leesni, könnyű feltenni, hogyan illeszkednek össze?
Az ebay-en láttam egyet 900Ft-ért postával, és mindenképp akarok venni, mert így sokkal jobb a fogása a telónak és nem csúszik ki olyan könnyen a kezemből...

(#25676) leslieke válasza ABal (#25673) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

A videó és a felirat (srt) neve ugyanaz legyen.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#25677) dave182


dave182
senior tag

Sziasztok!Az előbb léptem fel a telefonról a samsungapps-ra és ott találtam egy hangerősségmérő programot amihez az volt kiíva h 1.2 es bada-hoz csinálták,kíváncsiságból ráböktem a get-re és ki is dobta h nem kompatbilis az op rendszerem a progival...erről tud valaki valami?vagy már elérhetővé tették az 1.2őt?

(#25678) master12 válasza leslieke (#25671) üzenetére


master12
csendes tag

Kössz szépen egynél működött, bár kicsi csalódott vagyok, hogy .ass nem megy így külön (kivéve annál az egy videónál, amit említettem). :(

Komolyan ha a hülyeség fájna---->bash.hu/3290<---- /// Samsung Wave

(#25679) AS válasza dave182 (#25677) üzenetére


AS
félisten

2011 Q1

Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2

(#25680) Speedy86


Speedy86
aktív tag

Érdeklődni szeretnék, hogy valaki használta e már a Vitesse nevű sebességmérő programot. Első indításkor szolt hogy engedélyezzem a gps-t a menübe. meg is tettem de azóta semmi. Nem talál vajon műholdat vagy mi lehet a probléma? Esetleg a menübe valamit még engedélyeznem kell? Magán a programon belül az ég világon semmi állítási lehetőség nincs.

(#25681) F-ECT$ válasza Varszegig (#25657) üzenetére


F-ECT$
titán

Fizetős utakat lehet vele engedélyezni/tiltani?

szerk.: Speedy86 - ugye nem a szobában próbálod? :)

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#25682) Speedy86 válasza F-ECT$ (#25681) üzenetére


Speedy86
aktív tag

próbáltam ott is annak nem adtam sok esélyt. Utána kivittem a kutyár 5 percre az se ment. Gondoltam kevés volt neki az idő. Ma sétáltam 30 percet hazafelé és semmi. Így gondolom már nem bennem van a hiba:D GPS mely részeit kell engedélyezni a beállításoknál ami nem fog nekem költséget generálni?

(#25683) pit stop


pit stop
addikt

Badánál kell külön progit letölteni, hogy tudja összeszámolni hívásidőket vagy maga a telefon alapból tudja? Csak samsungot felhívtam s ott azt mondták, hogy apps-ben nézzek körül, de addig nem venném meg amíg erre a kérdésre nemtudom a választ :) (Ha le kell tölteni, akkor van hozzá külön progi fenn?)

Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

(#25684) szabob1996


szabob1996
csendes tag

sziasztok!
lenne egy kérdésem: a samsung wave automatikusan tudja változtatni a képernyője fényerejét?
mmint ha kimegyek a napra ott erősebb lesz a, ha pedig bemegyek a sötétbe gyengébb lesz
a fényerő?
(vagy ezt manuálisan kell állítgatni)

szabob1996

(#25685) Karma válasza szabob1996 (#25684) üzenetére


Karma
félisten

Nem tudja, manuálisan kell.

“All nothings are not equal.”

(#25686) F-ECT$ válasza szabob1996 (#25684) üzenetére


F-ECT$
titán

Nem tudja, kézzel kell :(

Dive ever, work never.

(#25687) Polllen válasza pit stop (#25683) üzenetére


Polllen
nagyúr

Van rendes hívás napló, bejövő, kimenő hívással, sms és e-mail számláló, stb.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#25688) szabob1996


szabob1996
csendes tag

ok kösz

szabob1996

(#25689) nyesix


nyesix
senior tag

nekem 4 hónapja van meg a telefon és ma vettem észre, hogy van benne zenefelismerés :B (zenelejátszó/zene felismerés) ami a tvben/rádióban/akárhol játszott zenét beazonosítja előadó és album szerint (le nem tölti, csak megmondj ami szól) ez nagyon tetszik. :C zsír, és eddig 100%-os a találati aránya :) :DDD :DD :DD

(#25690) zack


zack
nagyúr

Eddigi okostelóimat beleértve, az i4 a legjobb választás volt, amit választhattam. Nem ecsetelem, mert megint lesznek akik megjegyzik hogy ez nem iPhone topik, de azért azt elmondhatom 2 nap használat után, hogy megéri az árát, ill. a felárat a többihez képest. A Wave volt az utsó telóm, és egyben ez volt a legkomolyabb is iPhone előtt, tehát ehhez hasonlítom az iPhone tudását. Amiket eddig kipróbáltam, teszteltem, és tapasztaltam, mindenben köröket ver a Wave-re, és persze a többi okosteló is ide tartozik. Nincs még Jailbreak, de a fizetős app store-t már igénybevettem elsősorban a FLAC player miatt. A fizetős játékok többsége 0,79 EUR, tehát simán kifizethetőek, de az ingyenesek is nagyon igényesek. Eddig nem hiányzik a Jailbreak, mindent tud amit szeretnék hogy tudjon, és persze maximális minőségben. Kb. olyan komfortérzetem van jelenleg, mintha a Lexus LS 600h-ban ülnék, és bármi amit érzékszerveimmel tapasztalok maximálisan minőségi, és a szinte "manufaktúrális" precizitást és igényességet juttatja eszembe.
Az eddigi elégedettségem engem is meglepett, mert nem erre számítottam, mi több az utolsó napokban kicsit el is bizonytalanodtam hogy kell e nekem iPhone. :U
Nem mondom hogy az előző iPhone-okról is ez a véleményem, mert a kijelző és a multimédia számomra nagyon fontos, és ebben csak az iPhone 4 tud annyit ami elég egy magunkfajta igényes felhasználónak Wave után. Aki cserélni akar, nem fogja megbánni.
Elénézést ha csöpögősre sikerült, de ez tényleg csak az elégedettségemet tükrözi. :B :R

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#25691) F-ECT$ válasza zack (#25690) üzenetére


F-ECT$
titán

Azt tegyük hozzá, hogy te igen jó áron jutottál az i4-hez. Nekem pl 70k volt a Wave, abban az előfizetésben, amiben azt vettem olyan 120k lett volna az i4, és nekem semmiképp nem ért volna meg ennyit.

Dive ever, work never.

(#25692) TomWexX válasza zack (#25690) üzenetére


TomWexX
addikt

"...de azért azt elmondhatom 2 nap használat után, hogy megéri az árát, ill. a felárat a többihez képest."
HA-HA-HA! Nem létezik olyan telefon ami megér 250000HUF-ot! Abból már majdnem hogy autót lehet venni! Félre ne érts, örülök hogy neked tetszik, meg annak is hogy megteheted magadnak hogy ilyened legyen, de akkor is irreálisan drága egy TELEFONHOZ képest!
Szubjektív véleményemet olvashattátok...:)

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#25693) zack válasza F-ECT$ (#25691) üzenetére


zack
nagyúr

A 16Gb i4 egyébként 80k Media Mania "L" csomaggal 2 év hűséggel. ;)
Persze megértem ha valaki nem beszél 11k értékben, mert így tök felesleges és pénzkidobás az "L" csomag, kissebb csomagban meg való igaz hogy 120k lenne. :R
Ettől függetlenül azt mondom, sokkal jobban megéri az a 40-50k különbözet, mint a Wave - Galaxy S közötti 30-40k különbség. Persze ha hiányzik a pénz, nincs mit tenni, nekem is mákom volt hogy így alakult, mert a gazdagságtól és a jóléttől igen messze vagyok én is. ;)

TomWexX:

Tökéletesen igazad van. Függetlenül én sem vettem volna meg ennyiért, mert nem lett volna ennyi, és mert bármennyire jó egy okosteló ennyit nem ér. Az i4-et csak előfizuval éri meg beszerezni, ez nem kérdés. Lényegében annyit költöttem, mintha egy N8-at vagy egy Galaxy S-t vettem volna újonnan GSM boltban. Ez meg azért annyira nem vészes. Előfizu meg így is úgy is kell, tehát a 2 év hűség engem nem érdekel. ;)

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#25694) TomWexX válasza zack (#25693) üzenetére


TomWexX
addikt

Igen ez igaz...:) N8-nál, meg Galaxy S-nél biztosan jobb választás előfizuban! :)

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#25695) Polllen válasza zack (#25690) üzenetére


Polllen
nagyúr

Amúgy vagy a wave vagy a samu nagyon tudhat valamit, mert még mindig visszajársz a topicba... :P

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#25696) Karma válasza Polllen (#25695) üzenetére


Karma
félisten

Fájdalmat okozni pl. nagyon tud :P

“All nothings are not equal.”

(#25697) zack válasza Polllen (#25695) üzenetére


zack
nagyúr

Elég sok időt töltöttem itt. Azt elárulom, hogy nem a telefon miatt járok vissza, hanem inkább a társaság egy része (kemény mag :DDD ) miatt. Csak ide írkáltam a legtöbbet fél évig. ;) Nem múlik el nyomtalanul. És persze érdekel továbbra is, hogy a problémák meg fognak e oldódni, és hogyan alakul a Bada helyzete. ;)
De iPhone-tól függetlenül úgy érzem, egy darbig nem lesz dél-kóreai telóm. Visszapörgettem az eseményeket az LG Arena-tól kezdődően a Samsung I8910 és Omnia2 keresztül egészen a Wave-ig, és ez lett a konklúzióm. Közel 3 év tapasztalata a dél kóreai gyártók mellett ezt hozta ki belőlem. :B

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#25698) Varszegig válasza F-ECT$ (#25681) üzenetére


Varszegig
veterán

igen, lehet tiltani a fizetős utakat

(#25699) Polllen válasza zack (#25697) üzenetére


Polllen
nagyúr

Én kellemesen csalódtam a wave-ben, van 1-2 apró dolog, ami zavar, de türelmes vagyok... ha nem lennék az, nem lett volna 2 évig iphone 3G-m ... ;] (persze hozzáteszem, hogy fura a gondolkodásmódjuk)


Karma

Ez harapott... :DDD

[ Szerkesztve ]

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#25700) zack válasza Polllen (#25699) üzenetére


zack
nagyúr

Még a 3GS-hez viszonyítva is teljesen más az i4. A BT fájlátvitelen kívül (amit egyébként sem használnék) eddig még kötöttségekkel se találkoztam.
Az a baj, sokakban él, hogy az iPhone 3G bizony baromi gyenge volt multimédiában a maga korában, és tényleg sok alap dolgot nem tudott (csak jailbreakkel), amire szüksége lehetett a júzernek, és a többi gyártó modelljei már tudták.
A 4-es szerintem teljesen más koncepció alapján készült, és beleadtak mindent, hogy műszakilag is a csúcsot hozza ami a multimédiát illeti. Nagy volt a konkurencia, muszáj volt.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.