Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mond
senior tag
válasz mikesgabor #92800 üzenetére
Szia!
Feltöltenéd a kamera.apk- ot?
Gallery2 mappát[ Szerkesztve ]
-
Mond
senior tag
válasz mikesgabor #92802 üzenetére
Ide is jó lesz, csak mert nem szeretném letölteni az egész rendszert! Mega stb.
Csak azért is mert sikerült egy lemaradt alkalmazást rátelepítenem.
Valamilyért nem fogadja el a főzött lollipop a rendszer alkalmazás friss I te se t és nem zárja be az alkalmazásokat sem![ Szerkesztve ]
-
Gollirthiel
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
Hétvégére van betervezve a hard reset (akkor lesz ideje a páromnak mindent lementeni), remélem megoldja a problémát. Egyébként ha sok alkalmazás van feltelepítve a telefonjára, előfordulhat, hogy fogja a telefont? Mert viszonylag sok játék, alkalmazás van fent neki, ami habár nem fut a háttérben, de laikusként azt hiszem, az is közrejátszhat a telefon lassulásában.
Továbbá van esetleg olyan alkalmazás, amivel le lehet menteni az sms-eket? Fontos üzeneteket tárol a telefonján és nem szeretné őket elveszíteni.
Samsung Galaxy A5
-
Tyca
senior tag
válasz Gollirthiel #92807 üzenetére
ha kevés a belső tárhely, az okozhat belassulásokat....sms mentésre pl. SMS Backup & Restore a play áruházból
-
gabor_b
tag
válasz Gollirthiel #92807 üzenetére
telefonszámok, sms, híváslista naptár mentéshez tudom ajánlani a MyPhoneExplorer progit.
Kiválóan kezeli a telefont.
-
mikesgabor
aktív tag
válasz Gizmo94 #92811 üzenetére
Konkrétan gyári odexes romra nincs,de valamelyiket sikerült feltennem egy gyári odexes 4.3-ra.Van is egy cwm mentésem ahol a gyári 4.3-on fentvan a kamera.
Mindjárt utánanézek hogy,hogy ment fel,mert ha csak simán felflasheltem lefagyott,de,ha egy két dolgot belemásoltam elindult és működött is vele minden. -
mikesgabor
aktív tag
válasz Gizmo94 #92811 üzenetére
Ha gyári 4.3-ad van,egyszerű a dolog.
Le kell tölteni ezt.
Ebből vagy feltelepíted és utána pl root explorer-el kiszeded (ajánlott) vagy letöltöd és kiszeded a SamsungCamera.apkt (5,06Mb).
Én még kiszedtem a SamsungIME.apk és a SecNoteMyFiles.apk-t.
Az egyik egy nagyon pöpec és használható billentűzet a másik egy nagyon jó fájlkezelő.CWM mentésből visszaállítod a gyári 4.3-at.
Kiszeded a sytem/app mappából az előbb említett gyári dolgokat (!!!ODEXEL EGYÜTT!!!) és bemásolod a helyére a másik romból kiszedett 3 .apk-t.
Beállítod a premissiókat és restart.
Ha restart után kiírja,hogy valamelyik leállt be a cwm-be.Wipe dalvic cache és wipe cache partition.Utána működik minden.Nekem legelőször nem volt gond,nem állt le semmi.
-
Gizmo94
veterán
válasz mikesgabor #92813 üzenetére
Köszi, ez így igen egyszerű, és járhatónak tűnik. Hamarosan át is dobom, mert a gyári kamera app nálam siralmasan működik.
-
Gizmo94
veterán
Megvolt, ez a Note kamera app tényleg összehasonlíthatatlanul jobb, és ez volt a cél.
A billentyűzet és a fájlkezelő a permissions megadása és partition cache-dalvik vipe után is folyamatosan fc-zett, így sajna ezeket szanálnom kellett, viszont a kamera app tökéletesen működik.Thx. Mégegyszer!
-
Doggy dog
senior tag
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, ma megpróbáltam bekapcsolni a telót ami kb 2 hete a polcon pihen erre bootloop-al üdvözölt. CWM volt rajta ami most nem jön be, megjelenik a samsung és enyi. Feltettem egy 1 file-os 4.3as tmobilos stock-ot odinnal, szépen fel is települt, de ugyan az...azon kívül, h most már T-mobil logóval kezd változás nem történt.
Tudnátok linkelni valami stock tmobilos 4.3as 3 file-os rom-ot?Mert 2 órán keresztül kerestem, 1et találtam de az olyan szuper serverről jön, hogy 6óra míg lejön -
Sakab
senior tag
válasz würzburger #92820 üzenetére
Köszi néztem, de ezt nem ismerem...:/ ezmi? ezt bármilyen függő telre feltehetem?ez gyári 4.3?de akkor miért repair?
-
würzburger
aktív tag
válasz würzburger #92822 üzenetére
Azóta már megoldódott...
-
Doggy dog
senior tag
válasz würzburger #92823 üzenetére
Minden ok,sikerült?
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Doggy dog
senior tag
válasz würzburger #92825 üzenetére
Nincs mit!A lényeg,hogy jó.
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Sakab
senior tag
válasz würzburger #92822 üzenetére
Akkor csak annyit mondjon meg vki, h ezt a repartot amit fentebb irtatok azt barmilyen i9300 ra fellehet tenni?ertem én tmobil voda függő keszülékre?ill odin-ba a PDA hoz tallozzam be ugye?
-
BearBoy
újonc
Sziasztok!
1 év körüli S3 (I9300) és a következő a problémája: időnként elkezd nagyon furcsán "bezizegni" a képernyője (mintha valami interferencia lenne) és közben el is szokott menni a térerő (áthúzott körrel jelzi). Eleinte csak az akkumulátor lemerülése környékén csinálta, de most már simán magas töltöttségi szinten is. Van, hogy gyorsan elmúlik, de előfordul, hogy ez az állapot teljesen lefagyasztja a gépet, illetve drasztikusan meríti az akkumulátort. Akkumulátor probléma lehet, vagy komolyabb? Garancia még van rá természetesen, de nem tudom hogyan érvényesíthető így, mivel elég időszakosan fordul elő, bár érezhetően egyre gyakrabban.
-
Doggy dog
senior tag
válasz BearBoy #92828 üzenetére
Ha 1 éven belül vagy,akkor regisztráld most 20.áig,mert utána már nem él a házhoz jövős szerviz ha ez után regisztrálod!1 évig cserélik.
Ez akku probléma,szvsz.
Ha meg elmúlt 1 éves akkor is érdemes kihívni,de akkor nézd meg a kijelződ is,nincs-e beégve.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Próféta
tag
Sziasztok!
A fiam megörökölte az s3-at és neki nem elég pörgős. Ez az 1 GB ramos változat, 2013. márciusi cucc.
Tudnátok ajánlani egy jó főzött romot, amivel megtáltosodna a masina?
A következőkre használja a gépet: telefonálás , böngészés, youtube, messenger, zenehallgatás, e-book olvasás, játék nincs
A leggyorsabb rom érdekelne, ami ezeket tudja. Ha linket is kapok, megköszönöm.Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Próféta
tag
Amit elfelejtettem.
T-mobile függő a telefon. -
Janou
őstag
válasz Próféta #92833 üzenetére
Először is rootolnod kell a gyári rendszert. Ehhez szükséged van egy ilyenre. ( CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300 ) Odinnal felrakod. Ezután EFS mentés!!! Ha ez megvan felteszel egy custom recoveryt, csinálsz egy wipe-ot majd abból felteszed a zip-et amit letöltöttél. Ha megvan fel kell még telepítened szintén custom recoveryből a gapps csomagot. Dióhéjban ennyi.
Nálam ezek vannak:Philz: 6.48.4
Odin: 3.09
Rom: CM11 Nightly 20150111
Gapps: Slim mini gapps 4.4.4 build 8.x (itt nem tudom hogy a 282 vagy a 385)Amúgy az 1. hsz-ben nagyon jó leírást találsz.
[ Szerkesztve ]
-
blade4
aktív tag
A képernyő mentést nem lehet megoldani valahogy úgy mint más telefonnál a hangerő le + power gomb egyszerre megnyomásával? Eddig akárhány telóm volt ez mindnél működött, ennél sajna nem.
-
epeter84
csendes tag
Sziasztok mi a külömbsèg cyanogenmod mondjuk 2015.01.15 ès 2015.09.08 között csak azèrt kèrdezem mert havi van hogy heti szinten dobnak ki ùj verziòt
Microsoft lumia 640xl,sony xperia z5 compact
-
perempe
addikt
.chm kiterjesztésű könyvet mivel lehet megnyitni?
* Brahms: 4. szimfónia *
-
blade4
aktív tag
Nekem sajna nem akar összejönni ez amit leírsz.
Mit jelent az hogy odexel együtt? Pontosan hogy kellene csinálnom, nem igazán értem.
Köszi.
-
Gizmo94
veterán
válasz blade4 #92840 üzenetére
Képernyőmentés S3-on is simán működik, power+ home egyszerre és megvan. Az Odex annyit jelent, hogy mivel gyári rom, így nincs deodexelve, tehát root explorerrel látsz a system/app mappában a samsung camera apk mellett egy odex fájlt is, ezt szintén ki kell törölnöd, mielőtt bemásolod a másik romból kiszedett Note camera appot. Ne felejts el előtte mindenképpen nandroid mentést csinálni a teljes rendszeredről, mert ha bármelyik fc-zni kezd, akkor ha nincs, nemigen tudod megmenteni a romot, leginkább újra kell raknod.
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok.
Tud valaki olyan ROM-ot s3-hoz (i9300), aminél gyors a telefon (konkrétan azonnal reagál ha megnyomom a gombot rajta, nem tart másodpercig), illetve jó aksiidőben is?
-
epeter84
csendes tag
válasz PainKiller13 #92843 üzenetére
szia s5 sensation rom v11 pl
-
epeter84
csendes tag
válasz PainKiller13 #92845 üzenetére
Ez a rom tökèletes erre
-
tween
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki adni linket, vagy bármely letöltési lehetőséget Turkbey romhoz?
Köszönöm! -
Gizmo94
veterán
válasz blade4 #92842 üzenetére
Hát itt tényleg nincs odex, akkor értelemszerűen ami nincs, azzal nem kell foglalkozni.
tween: Turkbey régen abbahagyta a romolást, csak XXELKC_4.1.2. az utolsó romja S3-ra. Ha Android 4.3-on vagy, nem tudod feltenni már, mert az még efs V1-es és repíteni fogja az imeidet. Ezért nincs link sem a romjaihoz, mert a weboldala is megszűnt, XDA-ról is eltűnt már régen.
Nekem megvan ez a rom az update-tel együtt, de nem hiszem, hogy sokra mennél vele. Én is megpróbáltam downgradelni rá, mert szerettem, de hiába nem flasheltem aromából a modemet, bootloopon kívül más nem lett az eredmény.[ Szerkesztve ]
-
Ryan8056
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy (bocs ha volt már a fórumban, de nagyon sokat nem akartam keresgélni) betört az üveg a telefonon, de a kijelző működik. Néztem ebay-en, hogy vannak 10-15 $-ért is javító kitek, esetleg valakinek van ezekről tapasztalata?
Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest