Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VegyesTamás
senior tag
válasz djkacor #93049 üzenetére
kikapcsolt állapotba tunkold a kikapcsoló gombot egy csomószor, rázogasd meg, stb.. az a bekapcs gomb lesz ugyanez van nekem is. Amikor meg a nagy hangrendszer a finomrezdülésekre mindig újraindulgat. A kezemben sosem.
[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
sajtee
őstag
Bepróbálkozok még egyszer utoljára, hátha valaki tud segíteni
[link] -
Tyca
senior tag
válasz sajtee #93052 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy a samsung szervizesek konkrétan lesz*rják, hogy buherálva volt-e a teló, főleg nyilvánvaló hardverhibánál. Az egyik esetben a szervizes ajánlotta fel, hogy nem gyári rommal frissíti a telót. De ha belegondolsz, egy samuval leszerződött magyar szervíznek mi az érdeke? Az elvégzett melót kiszámlázni Kóreába, most nem fog leakadni egy root-on, ha beégett az amoled garidőn belül, minden javításon haszna van.
(A story vidéki városra igaz, Pesten nem tudom mi a helyzet)Szóval vidd el gariztatni, reméljük nem fognak veled sem szívózni
[ Szerkesztve ]
-
Doggy dog
senior tag
válasz sajtee #93052 üzenetére
A root tutira kell hozzá.JIG-el van download és tudsz odinozni.
1 hszt nézd át.Vagy (!) ha be vagy regelve,akkor házhoz jövős.Tyca nem régen olvastam,hogy eddig néha javítottak knox 1es telót helyszíniben,szerelő jóindulatából.Most már gépre kell rakniuk a telót és kiolvas minden.Ha mókolás volt-bukta a gari.
[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
sajtee
őstag
Eléggé ellentmondtok egymásnak, szóval nem igazán szeretnék próbálkozni vele.
Helyszíni javítás elvileg van.
JIG-ről még csak nem is hallottak a GSM boltosok eBay-es mókára meg nem nagyon van idő.
De majd valamit okoskodok. Helyszíni javítás azért valamivel "közvetlenebb", talán akkor elnéznek felette. Talán nem.
Meg persze az sem biztos, hogy tudják itthon javítani. -
Doggy dog
senior tag
válasz sajtee #93055 üzenetére
Helyszínit érdemesebb lenne.
Esetleg android alkalmazások topik,valamelyik xposed modullal speciális power menü.
Legyen benne downloadban indulás.De ehhez már nem értek,csak tudom,hogy létezik kibővített power menü.szerk: vagy arra rákérdezni,hogy milyen paranccsal (adb?) lehet dl-ba rakni
vagy mit javasolnak neked[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
sajtee
őstag
válasz Doggy dog #93056 üzenetére
Létezik parancs erre adb-ben, néztem is már videót róla.
Viszont nem tudom, adb-hez kell-e root jog?
Mert ha igen, akkor addig oké, hogy felteszem, root-olom, download mode, eltüntetem a countert, viszont a telefon még mindig rootolt marad. Ha ezek után leveszem róla, akkor nem fog újra megjelenni a counterben?
Ez a fő gondom, talán nem voltam elég érthetőTyca: igen, olvastam már róla. Nem vagyok egy műszaki zseni, de lehet, hogy érdemes lenne ránéznem.
Köszönöm -
zekk007
aktív tag
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem gari ügyben... Vettem itt egy sráctól egy vodás 2014.02 havi vásárlású S3-at!Sajnos észrevettem hogy az óra widget a főképernyőn be van égve főleg fehér ill kék alapon látszik.... Szeretném ezt kicseréltetni szervizben ha lehetséges... Számlát nem de a Vodás garipapírt kaptam a készülékhez s ugye elméletileg még 2016-02-ig garanciás....Ezzel tudom gariztatni?Elfogadják csak a garilevelet?S ha igen hol tudnám ezt megtenni mert még soha nem szervizeltettem?Válaszokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
NoFate
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy erre a verzióra Alapsáv: I9300BOUGNB1,Build szám:JSS15J.I9300XXUGOC1. T-mobil függő.
Rá lehet Odinnal rakni gyári Samsung romot?
Segítségeteket előre is köszönömDénes
-
Doggy dog
senior tag
válasz NoFate #93065 üzenetére
Gyárit mindig lehet pakolászni,odinnal. (I9300,típusra figyelj)
Arra figyelj ha 4.3 ,akkor az előttit (pl:4.1) nem tudsz rakni,mert nem lesz imei-d.
Ha meg 4.1ed van,akkor érdemes lehet azon maradni.Sokak szerint azzal a legjobb.Én 4.3al kaptam,így személyes tapasztalatom nincs.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm telefonjára szeretnék Romot felflashelni de nem találok rá romot, ugyanis a Model: gt-i9350 és mindenhol a 9300 végű jelenik meg. Ismerősöm szerint ez egy LTE változat.
Szóval a kérés, kérdés, hogy adna valaki linket ahonnan 1 fileos, vagy esetleg repartos romot tudnék letölteni ehhez a modelhez? Köszönöm! -
Tav-Csoves
őstag
válasz Tav-Csoves #93069 üzenetére
Ne haragudjatok, előző hozzászólásom stornoznám: ismerős félreírta. 05 a vége. Remélem feltudom éleszteni.
Ha valaki tud repartos romot, akkor megköszönném Üdv: B -
Tyca
senior tag
válasz Tav-Csoves #93070 üzenetére
Itt nézelődjetek:
Galaxy S III I9305 (4G LTE + 2GB RAM) Android Development
illetve van saját topikja is a mobilarénán:
[ Szerkesztve ]
-
NoFate
csendes tag
Sziasztok.
Csak nálam nem működik a facebook névjegyek szinkronizálása vagy másnál se. Pedig próbáltam minden még szépen is kértem de nem történt semmi változás. Gyári 4.3-as rom van a telefonon.
Előre is köszönöm a segítséget.Dénes
-
hidaipetya
csendes tag
Sziasztok!
Van egy közel 3 éves galaxy s3 GT-I9300-as telefonom, telenor függő, garancia lejárt. A megvétel idején sem volt egy csúcsgép, de az idő múlásával még jobban belassult. A beállításokban fellelhető lehetőségek jelentős részét már módosítottam, mindenféle internetes útmutatás alapján, de jelentős javulás sosem volt észlelhető. Mára már a névjegyek betöltése is hosszadalmas folyamat a telefonon, vagy akár a fényképező alkalmazás betöltése.
Tudna valaki segíteni, hogy milyen megoldás lehetséges, hogy gyorsuljon a telefon? Nincs nagy elvárásom vele szemben, nem futtatok játékokat sem, csak ne legyen ilyen csiga lassú. Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
GP -
róland
veterán
válasz hidaipetya #93076 üzenetére
A telefon egy gyári beállítások visszaállítása után egész addig gyors lesz, míg nem telepíted a most is használt programjaidat. Az alapvető probléma, hogy időközben meghíztak az alkalmazások. Pl. a facebook induláskor vígan futott a ZTE Blade-n is, most akad az SIII-on. (Közben 20-30 MB-ról 160+ MB-ra nőtt a program mérete.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Doggy dog
senior tag
válasz hidaipetya #93076 üzenetére
Max root és takarítás+fél évente FR.
Esetleg custom kernel gyárihoz,de ennél a telónál nincs tapasztalatom ez ügyben.
Hátha valaki mond valami jót,konkrétat!APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Tyca
senior tag
válasz róland #93077 üzenetére
a Google Szolgáltatások Keretrendszer zabál egyre többet és többet, ezért megoldás lehet a Google szolgáltatások teljes kikerülése, vannak rá alternatív felhő alapú szolgáltatások, ahová naptár, címjegyzék, stb szinkronizálások megoldhatók. Samsung romoknál nem tudom, hogy ki lehet-e gyalulni utólag ezeket, AOSP-nél egyszerűen nem kell gapps-t telepíteni a rom mellé.
Persze ilyenkor nincs google play, gmail és társai, meg a play játékokra épülő játékok se. Én pont emiatt nem lépem meg a szakítást a google szolgáltatásokkal, mert buknám pl. a Clash of Clans-t -
Vasy09
őstag
Sziasztok! Bocsánat, ha esetleg volt már, de nem találtam a keresővel! Most tettem szert én is egy S3-ra, egy I747-re, amiben ugye nincs magyar nyelv! Hogy tudnék erre én tenni magyart? Jelenleg 4.3-as szoftver volt rajta! Ugye ehhez nem kell nekem rootolni, elég, ha letöltök hozzá valamit a play áruházból?
Gamertag: Vasy09
-
VegyesTamás
senior tag
ígyvan..sokan bírom ahogy juj használt teló lassú újat kell venni...ohh neee mekkora marketingáldozatok..
az appok, meg a google eszik többet..nem a telefon megy tönkre, a környezete fejlődik felé.
Bár megjegyzem, most az S3 már okoz néha csúnya idegeskedést..Huwaei Honor 6 lesz belőle...
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
kredo
csendes tag
Sziasztok.
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-temasek-s-unofficial-cyanogenmod-12-t3086689Erre frissítettem a rootolt s3 amat. Minden szépen és jól működik de a kamera az első használat után lefagy és újra indításig nem is működik, valamint a telefon azt írja hogy nincs rootolva.
Valami ötlet hogy a kamera működjön vagy hogy hogy tudnám visszarakni egy régebbi verzióra?
-
shuttlex27d
tag
Sziasztok.Pesten hol tudok venni aksit a telohoz??Vagy ha van valakinek ùj elado irjon rám.köszi
[ Szerkesztve ]
-
VegyesTamás
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Tocso76
tag
Sziasztok!
Haver S3 telója összetört, kijelző nem mutat semmit, de hívni lehet. Kérdésem. Az adatokat a belső memóriából ki lehet-e menteni valahogy? Köszi. -
kredo
csendes tag
válasz VegyesTamás #93088 üzenetére
És ezt hogy rakjam fel mert ugye azt írja hogy nincs rootolva és csak az odin mod jon be ha recoveryt indítom.
-
afi0903
aktív tag
Sziasztok!
Cyanogenmodot szeretnék egy s3-ra rakni. Root megvolt, CWM-be beléptem, csináltam egy factory resetet, újra indult és csak a Samsung logóig jut. Mivel tudnám helyre hozni? -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Vettem egy S3 neo készüléket ajándékba,de a csomagban egyúttal szeretném tokkal átadni. Mivel a készülék elődje nem mai darab, ezért ha jól tévedek igen jó áron tudok beszerezni hozzá tokokat. Tudtok esetleg olyan helyet, ahol tudok venni akár eredeti Samsung tokot jóárasítva?
-
afi0903
aktív tag
Melyik a legjobb rom S3-ra?
CM-et próbáltam, de nem csatlakozik wifire. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest