Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
würzburger
aktív tag
válasz memphistores #73153 üzenetére
Nekem 8.1-en probléma mentesen fut az s3 és az s4 is...
-
würzburger
aktív tag
Srácok!
Cm11 m12 alá melyik a legajánlottabb kernel? Please link! Köszi!Phliz Touch 6.07.9 jó alá?
[ Szerkesztve ]
-
würzburger
aktív tag
válasz VegyesTamás #89817 üzenetére
1200-as htc töltővel töltöm a kütyümet, de semmi gondom nem volt eddig a kijelzővel...
-
würzburger
aktív tag
-
würzburger
aktív tag
válasz VegyesTamás #90043 üzenetére
Nálam melóban nonstop megy a zenelejátszó (kb 7:30-tól 17:00-ig)... igaz külső áramforrással rendelkező hangszóróval, de simán hazamegyek egy feltöltéssel... 20-25% mindig marad attól függően, hogy napközben mennyi időt beszélek, + sms vagy viber...
-
würzburger
aktív tag
Hiába írod ezt... a +1/3-os különbséget is lehet érzékelni...
Főleg, ha újraolvasod TomCat hsz-ét... akkor láthatod, hogy egy éjszakai műszak alatt 3x is töltené a mobilját, én ugyanannyi zenehallgatással még viszek is haza powert...
De természetesen lényegében igazatok van...Egyébként pedig nagyban befolyásolja az akku kapacitását a letöltött és használt appok is...
Gondolok itt pl erre...[ Szerkesztve ]
-
würzburger
aktív tag
válasz VegyesTamás #90047 üzenetére
Nyilvánvalóan mindenkinek más használatból merül fel, hogy mit bír az akkuja... nekem ez megfelel... napi 2óra beszélgetés, nonstop mobilnet, nonstop zene...
-
würzburger
aktív tag
x1port: 331mega a szabad ram, de már jó néhány app fut a háttérben...
jnorbi: Nálam simán felmentek az appok, nem volt gond...kettő frissítette is magát egyből...
-
würzburger
aktív tag
válasz jnorby #90136 üzenetére
A Full Wipe megegyezik a telefon menüjében elérhető factory reset funkcióval. A wipe után a telefon a gyári állapotba kerül, mint amikor először bekapcsoltad. Ha van ext partíció az sd kártyán, akkor azt is törli.
Egyébként nem tudom mi lehet a gondod...
Talán nálam okosabbak majd segítenek, de ha factory reset majd segít, akkor ugye az okozott gondot... -
würzburger
aktív tag
válasz würzburger #90137 üzenetére
Nem hittem volna, de nagyon frankó ez az 5.0-ás resurection... gyors mit a villám, apex launcherrel pikk-pakk a gép...mondom ezt cm11 után...
Akku üzemidőről még nem tudok nyilatkozni...majd holnap...[ Szerkesztve ]
-
würzburger
aktív tag
válasz würzburger #90144 üzenetére
Hát elkeserítő, de nem tudok gépelni... amit te írtál, hogy beállításokkal lehet gond... de én még nem találkoztam e féle beállítással androidos pályafutásom alatt egyszer sem...
Ha írni akarok, akkor hopp ott a billentyűzet és gépelek... -
würzburger
aktív tag
-
würzburger
aktív tag
válasz x1port #90207 üzenetére
Az almások annyiból jobb helyzetben vannak OS kapcsán, hogy nem sok eszközre kell optimalizálni a rendszerüket... a készülékeket és az oprendszert is ők fejlesztik...
A másik oldalon meg van a gúgli seggében a 10-20-30 gyártó márkánként több tucat készülékével...[ Szerkesztve ]
-
würzburger
aktív tag
válasz x1port #90210 üzenetére
Sajnos vagy nem sajnos, de így van...
Viszont ezen a rohamos fejlesztések korában nem lehet csodálkozni... Havonta potyognak be a piacra újabb gyártók akik ontják magukból a mobilokat, tableteket...Én pl ezt a jelenlegi mobilomat az olx-en vettem október végén 35-ért... még most is hibátlan állapotú, leszámítva a hátlapot ami nem vészesen, de karcos...áprilisig garis, ugye akkor még 6 hó volt...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete szinben, garanciával!
- Megkimélt Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 6/128GB Szürke szinben, garanciával
- iPhone 15 Pro Natur Titán /128GB Független, 2 hónapos Media Markt vásárlás 100%akku.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Violet 5 hónapos Független Csere/beszámítás!12
- Motorola G31 OLED kijelzős telefon eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest