Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lecsek
tag
Aki esetleg már cseréltett microusb port-t, legyen szíves megírni, hogy hol és mennyiért. (+ hogy elégedett-e)
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Egyszercsak megdöglött az S3-am, újraindult, és azóta csak a Samsung bootlogo villog, DL módba betudom tenni, de Recovery sincs.
Próbáltam megoldani, feltettem a samfirm-et, leszedtem egy XEH régiós 4 file-os ROM-ot, és egy fentebb linkelt PIT file-t, próbáltam Odin v3.04/07/10/11-es verzióval is, de semmi eredménye nem volt.
A 10 vagy feletti verziónál a Set PIT file után hal el egy Re-Partition Operation failed üzenettel, a régebbi verzióknál pedig ha nem tallózok be PIT-et meg repartitiont, akkor a Get PIT for mapping-nál áll meg, ha beteszem akkor a Setup Connection-nél vagy a Complete write operation failed errort dob.Ilyennel találkoztatok már? Beletettem már vagy 6 óra gúglizást, próbáltam sok mindent, de sehogyse sikerül életet lehelni a masinába, újat meg csak ezért nem vennék
-
Alister71
nagyúr
válasz Yiggdrasil #93752 üzenetére
Próbálj meg odinnal felrakni egy TWRP-t.
Ha az felmegy adni neki egy full wipe-ot.
Majd újra megpróbálni a telepítést, akár egy CM13-at.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
törölt tag
válasz Yiggdrasil #93754 üzenetére
Sudden Death S3 betegség...a NAND memória halott, alaplapcserével orvosolható csak, a DL mód a prociba írja, azért lehet előhozni, de a többi adat a NAND-ba kerül, ha ez megdöglött akkor sajnos az alaplap kuka, anno ezt gariban javították...
-
törölt tag
az én s3am is megadta magát nem talál hálózatot imei van, wifi jó, egyik pillanatról a másikra elment a térerő ennyi, megkapta a kislányom nyomkodós játéknak
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Tobb mint harom ev utan ma sikerult osszetornom az S3 telefonom kijelzojet.
Minden mukodik, az LCD nem serult, a tapizas hibatlan, szerintem csak az uveg tort ossze, kerdes, hogy lehet e csak ezt rendelni hozza, egyaltalan ki lehet e onmagaban az uveget cserelni? Ha par ezer forintbol meg lehet oldani a cseret, annyit mindenkepp raszannek, ha nem, akkor marad igy.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
DNReNTi
őstag
válasz DNReNTi #93760 üzenetére
Ilyet talaltam, igy nagyhirtelen. Ebben eszkozok is vannak a cserehez.
[Szerkesztes lejart]but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
törölt tag
válasz nggabi #93764 üzenetére
az üveg eleve törött, tehát azzal kárt nem okoz, mellesleg cseréltem már nem s3-on üveget, nem vészes meló aki rájön a tuti technikára.... az érintő és a védő üveg között nincs ragasztó amúgy az enyémre is kéne egy üveg mert a gyerek eléggé viseletessé tette
na, végre ma kaptam egy jó hírt...visszajött a szervizből a s3am, nem hardveres hiba miatt nem áll fel hálózatra, hanem szoftveres a probléma, de mivel szoftveres hiba így nem kértem a javítást
a szervizes is érdekes hibának állította be, minden jó, imei, efs, modem chip rendben, de mégsem megy fel hálózatra... viszont találtam egy módszert amivel elvileg működhet, de sajna az csak 4.3-ra GMK6-ra jó
[ Szerkesztve ]
-
Pecc
őstag
-
DNReNTi
őstag
Na, teljesen elbizonytalanodtam. Marad akkor igy, igazabol teljesen rendben van, mukodik, meg csak nem is zavar a tores, csak felek ha megint elejtem majd kipereg belole az uveg.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
StipLászló
csendes tag
Sziasztok! 2 kérdés.
1.- Vettem egy új gyári akksit vasárnap, annak reményében hogy majd milyen fasza lesz. Hát nem. Talán 3/4 napot bír, automatikus fényerővel, 1-2 óra messengerrel. Kalibrálni kéne vagy szokjak hozzá?A másik.
Szeretnék egy romot, ami ugyan úgy néz ki mint az s4 gyári 5.1.1-es rendszere. Semmi gyorsaság nem kell, meg extra funkció bele, csak a kinézete lenne fontos mert marhára hiányzik.LTE készülékről van szó.
köszi előre is -
nggabi
félisten
-
EasyKnight
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 4.3-nál frissebb, Odin-ból felflashelhető ROM-ot?
1 kivételével mindenre azt mondja, hogy "aborted" ha CWM-ből próbálok .zip telepíteni... -
nggabi
félisten
-
Tyca
senior tag
válasz StipLászló #93771 üzenetére
Facebook Messangerről van szó? Az az app minden "top 10 battery killer app" listán rajta szokott lenni. Próbáld ki, ha van időd, hogy pl. mindigtv-vel hány órát bír 100%-ról kikapcsolásig. Amikor vettem egy elvileg gyári csereakksit, az 5 és negyed óráig bírta.
-
nggabi
félisten
válasz StipLászló #93779 üzenetére
az is lehet h a panel vesz fel túl sok áramot, vagy a google process szívja, mostanában sokan kínlódnak ezzel.
"szenyor dzsíííí"
-
StipLászló
csendes tag
-
nggabi
félisten
válasz StipLászló #93781 üzenetére
nyomsz egy resetet, aztán vagy megjavul vagy nem. sztem az akku lesz a gyenge, hiába új.
"szenyor dzsíííí"
-
törölt tag
válasz nggabi #93775 üzenetére
ennyiért megy mindenhol, miért túl olcsó? sokaknak sokat ér ám az a 6000 forint nem úgy mint másnak hogy lájtos költőpénz... nem gondolod hogy lenne olyan h_lye ember aki 10ezret adna egy akkuért!már bocsi,de rosszul vagy összerakva barátom, nagyon...még hogy a 6000 kevés egy akkuért.... hö... amúgy a telefon sem ér sokkal többet, az alcatel pixi4(5)-em ráver az s3-ra pedig egy lájtos Mediatek proci van benne meg egy 2magos GPU... és ez volt 20ezer újonnan, a muzeális s3at meg 25-30ért dobálják a nem normálisak ami vagy meghal vagy nem... kb.én 12ért adtam el az enyémet amit megjavítottam ingyen
StipLászló: inkább CM13, napi szinten frissül,6.0.1-es rendszer, és témázható...
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz StipLászló #93785 üzenetére
annyira nem rossz már a cm, viszonylag stabil, mondjuk nekem sima s3on volt fent, ami 1gb ramos, de lte-sen lehet jobban menne a 2giga ram miatt
-
Tyca
senior tag
válasz StipLászló #93785 üzenetére
ezt nézd meg: rom-official-amcha-rom-kk
aroma installerben kiválasztható Note4/S5 framework is
-
Tyca
senior tag
válasz StipLászló #93789 üzenetére
nem, ez csak az alap S3-hoz való, az LTE-s másik linken van:
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development-i9305/rom-amcha-rom-kk-simply-cust-t2898961
de azért olvass utána a topikban, az LTE-vel nem vagyok képben
[ Szerkesztve ]
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Ismerősöm apjának vettek egy ilyen telót. Kérdésem, szerintetek neki megfelel a gyári rendszer? Vagy érdemes rádobni valami customot? Időkép alkalmazáson kívül nem nagyon lesz program rajta.
-
törölt tag
-
tween
őstag
Mivel akármit csináltam a CM13-mal lassú maradt, így nagygyalu után visszaraktam egy 3+1 fájlos gyári romot, de 2 nap után ez is tetű lassú lett... Mi okozhatja? Már azon vagyok megtaposom és veszek egy S7-et...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- OLED TV topic
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DIGI kábel TV
- Nők, nőügyek (18+)
- Microsoft Excel topic
- Apple asztali gépek