Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
válasz borsodika #92449 üzenetére
Ok, megpróbálom! Köszönöm!
Tyca: Köszi!
Milyen romot, romokat javasoltok? Egy 4 fájlost, pl? Abban van modem? Honnan tudhatom, hogy egy adott 4 fájlos jó lesz - e nekem vagy sem? Csak a próbából? Ha van linketek kéznél, azt szívesen veszem, és köszönöm! 👋
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Tyca
senior tag
én odin-t hanyagolom, csak recovery zip-eket szoktam felrakni.
jelenleg ezt használom: Android Revolution HD 53.0 • High Quality & Performance • I9300XXUGNK2
Ebben efs v2-es modem van.
-
Tyca
senior tag
akkor ki kell próbálni egy régi és egy új modemmel is.
Itt van egy lista, csak nem mennek a letöltések: [link]
De látszik, hogy MG4 a vízválasztó, onnantól kezdve váltott át v2-re az efs. Amit linkeltem tegnap rom, abban N-nes van, az új. Valahonnan vadássz le egy ezelőtti modemet is.
-
kentucky
őstag
Na királyság, ma gigawipeoltam a telefonom, mert állandóan ba*zogtatott a TWRP unable to mount preload problémával, de most már minden partícióra unable to mount-ot dob ki, nem tudom mi lehet a gáz, egyedül Odin-nal flashelt Philz működik, semmi más.
Update: sideloadoltam lollipopot régi philz-ben, és sikerült is bootolni.... érdekes[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
Nagyon úgy néz ki, hogy a memória egy része elhalt, mert előtte is csinált olyanokat, hogy nem tudott írni Data partícióra. Sajnos a telefonom 4.3-mal jött, és sehol nem találok repartos 4.3-mat úgyhogy azt hiszem egy végső búcsút veszek az öreg barátomtól.
-
Zooka
tag
Sziasztok,
adott S3, gyári 4.3-mal. Gyári visszaállítás után is nagyon lassan tért vissza a telefon alvó állapotból, gondoltam ebből custom rom lesz. Fel is ment, volt térerő is, gondoltam az efs-sel nem lesz gond. De ha próbáltam hívni, a telefon semmit sem mutatott ebből, csak kicsörgött. Efs managerrel visszatettem az efs+modem párost, azóta térerő sincs... Mit csináltam rosszul?
A pesszimista a sötétséget látja az alagútban,az optimista a fényt,a realista a mozdony lámpáit, a mozdonyvezető pedig három hülyét a sineken... Remélem míg a föld kerek, mindig lesznek Thinkpad-ek!
-
Zooka
tag
válasz borsodika #92462 üzenetére
Sajna ezután se imei, se alapsáv nem volt, szóval ment rá vissza a rom mentés...
A pesszimista a sötétséget látja az alagútban,az optimista a fényt,a realista a mozdony lámpáit, a mozdonyvezető pedig három hülyét a sineken... Remélem míg a föld kerek, mindig lesznek Thinkpad-ek!
-
törölt tag
Sziasztok!
Próbálok valakinek segíteni, de nem vagyok teljesen képben S3 -al. Azt mondja az illető, hogy frissített 4.2 -ről 4.3 -ra és belassult, meg blablabla. Van vmi ezzel kapcsolatos, klasszikus hiba? Van vmi macera a visszaállítással? Az S3 -hoz csak Odinos root van, vagy SD -ről is lehet CWM -es kernelt felrakni? Az összefoglalóban nem láttam SD -kártyás megoldást. Előre is köszi az infót! -
eastone1
senior tag
hali.
Tudna valaki egy linket 3+1 fájlos vodafon romhoz? Régi 4.1.2 is megteszi.
Volt egy de véletlenül töröltem. -
eastone1
senior tag
Esetleg egy pit fájl is jól jönne.
[ Szerkesztve ]
-
eastone1
senior tag
Sehol senkinek? Ez nem jó hír.
-
Doggy dog
senior tag
válasz nggabi #92473 üzenetére
Fő telefonom az S4 Active,ehhez sincs repartos,főleg nem 4.2.2.Minden megvan hozzá:root file,cwm,de nem mertem nekiállni többfájlos hiányában!Szerinted elég az 1 fájlos is,ha netán valami bebaxna?
Nem frissítettem,szerintem a legjobb android verzió.KK & Lolli,hát hogy is mondjam....APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
DaveNo1
veterán
Sziasztok, mostanában nem foglalkoztam a telefonommal, de tegnap volt időm és felraktam rá le a legfrissebb T-mobilos szoftver (4.3 valamilyen verziója), és telefonáláskor valami probléma van azóta --> nincs tárcsahang, kijelzi, hogy felveszik, de nem hallok semmit, és a túloldalon se hallanak.
Láttam, hogy másnak is volt ilyen problémája régebben, de nem találtam rá választ, hogyan lehetne megoldani.
Köszi a segítséget előre is.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
nggabi
félisten
-
Doggy dog
senior tag
válasz nggabi #92478 üzenetére
THX "szenyor" ,lementve!
Párszor megszakadt Firefox alatt,de rányomtam a folytatásra és végül lejött.
Jól látom,hogy 2 repart rom van benne?+ egyéb okosságok (anyway setting mire való?)
3hét múlva lejár a gari,kijelző beégésmentes.Nem volt még cserélve!Viszont a töltést nem mindig veszi mostanában.Akksi 3 hónapos,gyári,samu bolti.Szokott az usb-vel gond lenni,vagy erre a típusra nem jellemző?[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
DaveNo1
veterán
Sziasztok, sürgős segítség kellene:
Csináltam egy gyári rom visszaállítást, miután a legutóbbi frissítés óta nem funkcionált megfelelően a telefon, és most nem találja a hálozatot
- T-mobiles, nem volt függetlenítve stb.
- Nem volt rajta soha custom rom, az új 4.3 helyére raktam fel a gyári romot.
- Minden rendben ment, az itteni leírást követtem + youtube videót
- A régiókód is megfelelő a recoveryben (THM)A telefon mégsem találja a hálózatot. Mit tudok tenni?.
You are not prepared.
-
borsodika
őstag
válasz DaveNo1 #92488 üzenetére
4.3-as rendszer van most is a telefonon akkor? Amennyiben igen és nem volt efs mentésed akkor neki kell kezdeni kísérletezni xda-s leírások alapján hátha valamelyikre visszajön az imeid. (Itt a topikban is volt már erről szó rátudsz keresni) Amennyiben gyors megoldást akarsz akkor be kell vinni 1 jobb gsm boltba ahol boxal visszaállítják a helyes imeit.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
borsodika
őstag
válasz DaveNo1 #92490 üzenetére
Pedig ha szerencséd van akkor most pont a 4.3 lesz a megoldás a te problémádra. A régebbi rendszereknél s3-on efs v1 volt 4.3-al efs v2 lett (Efs-be van többek között az imei is). Ha efs mentés nélkül teszed vissza a régi romot akkor pont ez lesz az eredménye mint ami most nálad. Tegyél vissza egy 4.3-at a telefonra és jó eséllye vissza fog jönni az imeid. Ha visszajött csinálj efs mentést akár több alkalmazással is de kelzsoca által készítettet ajánlom. Amikor már a mentés is meg van utána már lehet kísérletezni, hogy 4.3-as modemet használsz 1 régebbi rendszeren.
[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
DaveNo1
veterán
válasz borsodika #92491 üzenetére
Oké, köszi megpróbálom. Itt találtam valami egyszerű tűnő megoldást Vagy ilyenekkel nem érdemes próbálkozni?
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
válasz borsodika #92493 üzenetére
Köszi, odinnal visszaraktam 4.3-at és most már van hálozat
Viszont még mindig nem jó a telefon funkció, konkrétan ez a probléma:
- ha telefonálok nincs tárcsahang, és ha felveszik, se odaát nem hallanak, se én nem hallom azt akit hívtam, de azt látom, hogy felvették.
Sok helyen olvastam már ezt a problémát, de konkrét megoldást nem találtam rá. Esetleg te nem tudsz valamit mondani, anélkül, hogy megint nekikezdenék a régi rom felrakásának? (itt a topicban is láttam, hogy másnál is volt hasonló régen, de nem találtam rá választ, hogyan lehet megcsinálni)
You are not prepared.
-
ABDUL96
tag
Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy màs orszàgokban màr S3-ra megjelent hivatalos firmware frissités,akkor lehetséges hogy hónapok múlva itt is lesz nàlunk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elite: Dangerous
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?