Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Griff55
senior tag
Most néztem meg sammobile-on az új 4.4-et s4-re. Kicsit csalódott vagyok mert szinte semmit nem változott a 4.3-hoz képest, a design hajszálra ugyanaz mint korábban, reménykedtem hogy kicsit nexusosabb lesz az egész
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Rocoo
tag
66 % on van az aksim 6 óra használat után 4.3 nem tudom valaki hogy hozta össze a 3 napot de nekem tuti nem fog összejönni a 3 nap.
-
senior tag
-
BenczeZ
csendes tag
Sziasztok!
Honnan tudnám letölteni normális sebességgel a 4.3 vodás firmware-t?
Mert a terrafile nem nagyon akar működni és a 2 oldallal ezelötti link sem működik (mega) legalábbis nekem csak felhőcske és benne M és nem tudok sehova sem kattintaniVálaszokat előre is köszönöm!
-
Rocky975
senior tag
Sziasztok!
Az miért van,hogy baromi lassan pufferel a jutyub?Megőrülök tőle.A másik telómon villámgyorsan betölti a videókat.Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
Griff55
senior tag
válasz ittakary #75273 üzenetére
gondoltam kicsit változtatnak ezen az uncsi TACCSvizen, ha már a 4.0, 4.1, 4.3 alatt hajszálra ugyanígy nézett ki. Elvártam volna hogy ha az ics és jb alatt nem sikerült dizájn váltani akkor a következő nagy update-ben lesz valami... de nem
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
storm3
senior tag
Srácok, ki lehet valahogyan kapcsolni a 'gyári' notification bar-t? Vagy akár a színét megváltoztatni?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
apaszka
veterán
válasz Griff55 #75274 üzenetére
"TACCSvizen"
Ez tetszik!Viszont, maga a rendszer TACCSviz-re épül, és nem csak a launcher alatt értjük.
Ezt nem fogja a SAMSUNG az user miatt feladni.
Mindenre rá fogja erőltetni, hiszen ez az övé, ezért és ezzel adta el az összes telefonját.Ez amúgy egy jó elgondoláson alapszik szerintem. Vannak benne jó dolgok is.
Csak a baj, hogy nagyon éhes, és lehet akár mekkora vas alatta,,,,, ez mindent megeszik.
Az s4 is laggol vele belakva, pedig ott van már két giga ram.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
ninjago
tag
Hali.
Beállok a véleményalkotók táborába a 4.3-as rendszerről. Kipróbáltam az angolt, a svájcit. Resettel, dupla resettel. Sehogy sem volt megfelelő. Visszatettem az MG4-es függetlent, mondom eddig az volt a legjobb. Az is el kezdett szarakodni. Most a T-s 4.3 van fent, amit, ha jól mondok 5 fájlos repartos rom után tettem fel OTA-n frissítve. Tökéletes lett a rendszer. Minden rom-ra ugyanazt a programokat telepítettem fel.
Nekem bejött -
Maxtreme
addikt
Srácok mi az általános tapasztalat a kijelzőbegéssel kapcsolatba? Tehát mi az amitől szinte biztos hogy beeég (tehát mittomén' ha huzamosabb ideig teljes fényerőn használja az ember készüléket) illetve ez csak egy bizonyos széria problémája volt?
Illetve mi az amivel valamilyen szinten "védekezni" lehet ellene.?
vagy bele kell nyugodni hogy ez ilyen, és a vakszerencse kérdése az egész.Azért kérdem mert az én S3-am is most esett át egy komplett ház + kijelzőcserén (ugyebár egybe van az előlappal, de akkor már vettem hozzá egy új hátlapot is, így olyan mintha most jött volna le a gyártósorról ) mivel az előző tulaj kissé lelakta a készüléket. (a kijelző is be volt égve egy nagyobb sávba illetve jó pár ütődés nyom látszott a sarkokon. )
Bár már jó ideje nálam van a teló, de gondoltam addig lépem meg a cserét, amíg nem jár le a gar.
Cserélték is szó nélkül, kb 20-25 perc leforgása alatt.[ Szerkesztve ]
-
eastone1
senior tag
Ismeri valaki ezt a Samsung A.. akármit amit már jópár alkalommal igyekezett letölteni a teló de nem sikerül neki? 45% nál megáll és annyi. 14, 81mb a mérete. Letöltést törölni nem tudom.
-
Sanyi.il
aktív tag
azt mi okozhatja, hogy tmobilos rom van a telón, amit szervizbe tettek rá, csc: TMH, és mégsem fogadja el a kártyámat? más készülékbe simán elfogadja... telemax szeretlek!
-
Seaky
tag
Sziasztok!
Ha ki akarom szedni a rootot a 4.3 alól gariztatás céljából, akkor újra kell raknom? Köszi a választ! -
oszi666
őstag
Sziasztok, csak vendeg vagyok itt. Meg tudnatok mondani a headset pontos tipusat, amit gyarilag adnak a telohoz? Paromnak mindenaron olyan kell, es nem talalom a neten, meg itt sem lattam az 1. Hozzaszolasban. Elore is koszi (:
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz Weeman1 #75289 üzenetére
nincs jelenleg más T-s kártya a környezetembe sajnos. de tegnap már sim kártyát is cseréltettem velük, semmi változás
(#75290) Zorro(hun): hogy lenne letiltve ha éb vásároltam, ki is van fizetve, és fizetem is a számlámat, és nem független a készülék, mondom hogy a T-nél vásároltam , és soha nem volt még romolva.
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Skype-ot használ valaki? Mennyire eszi az aksit, ha fut a háttérben?
-
Yeffy
veterán
válasz apaszka #75276 üzenetére
nem éhes, csak optimalizálatlan szar
valaki megtenne annyit, hogy segítene? vagy egy hónapa kérdeztem, hogy honnan mit kell törölni, ha a poweramp "nincs elegendő hely" hibával nem települ fel?
mondjuk felettébb érdekes, hogy frissítette magát, utána valahova eltűnt, és újra kéne raknom.hogy minden héten van valami szopó -.-"
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek