Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
válasz gyuri81 #75544 üzenetére
Nálam gyakorlatilag komplett ház cserén esett át a telefon (a hátlapot saját költségen vettem) de hogy az anyag jobb e azt a fene sem tudja.
ilyen repedős parája az előzőnek sem volt. Lehet az enyém egy későbbi model és itt már másik szappantartó műanyagot használtak. (bocsánat ez az utóbbi inkább siralmas..)
Mondjuk az enyém kék, azt írtátok elvileg a fehéreknél gyakoribb. -
GtCaT
tag
válasz Weeman1 #75519 üzenetére
Bocs, h ilyen későn válaszolok - nem voltam gépközelben.
A v20.1 -es ugyanúgy hozza a 4.3 erényeit és hibáit.
(Próbáltam előtte a Revolution-t, az Omegát és a Svájcit is.)
Ezt azért nem teszteltem tovább, mert ez volt az egyetlen, amelyet MTP módban nem ismert fel a Win7 -esem.
Ezzel vált esélytelenné. Futottam 1-2 kört azért, driver ujrahúzás meg ilyenek - de beláttam, h nem ez lesz a nyerő.
Most Neat 6.2 megy, azonnal beültek a driverek, nincs gondom vele. Nyúzom tovább. -
Paloczi95
tag
Sziasztok!
Láttam, hogy megszaporodtak a repedések miatti garanciáztatások. Én már régóta gondolkodom rajta, hogy ez én telefonom állapota garanciális eset lehet-e. Ezzel kapcsolatban szeretnék tőletek tanácsot kérni. Ezen a képen látszik a hátlap, amin a gyári slim cover volt szinte azóta, hogy megvan a telefon. Ennek a mintája karcolta szét, szabályosan látszik a minta, pöttyökben kifakult, lejött a legfelső réteg. Olyan, mintha lecsiszoltam volna kis foltokban. (Még egy közelebbi kép.) Legerőteljesebben a kamera körül látszik, ezen a képen. Itt, a kameránál, jack csatlakozónál és alul az USB-nél ha megnyomkodom a hátlapot, recseg és mozog is. Ez már gyári korától kezdve ilyen. Ezen kívül van a felső két sarokban és alul középen a kereten egy-egy elég csúnya kopás. Képet csak az alsóról tudtam csinálni normálisat. (Kép1 Kép2) Megvizsgálva a repedést, amire sokan panaszkodtatok, egy hajszálnyi nekem is van az USB felett balra, ezen a képen talán látszik ránagyítva. Szerintetek emiatt érdemes kihívnom a szervizfutárt? Kicserélné a hátlapot meg a keretet?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Lejszi
senior tag
sziasztok.
a telcsim nagyon belassult es a galeriaban a VIBER mappaban csak gyulnek es gyulnek az olyan fajlok amik hibasak es nem lehet oket megnyitni, raadasul elvileg nem is keszultek ilyen kepek. nem tudom mennyire irtam le vilagosan. tapasztalt meg vki ilyet?gyari beallitasokat szeretnem vissza allitani hogy ujra suvitsen.
van vmi backup progi v ilyesmi? egyedul az igo-t sajnalnam ujra rakni. ha vissza allitok akkor az is eltunik es letorlodik, ugye? -
Paloczi95
tag
válasz Zsolaf #75556 üzenetére
Követem a fórumot, olvastam az erről szóló bejegyzéseket. Csak ahogy néztem a linkelt képet, az csúnyábbnak tűnik, mint az enyém. Ezért bizonytalanodtam el, hogy vajon az enyémre mit mondanának?! Meg nekem leginkább a hátlapot érintik a dolgok, azok is kopások. Simán ráfoghatják, hogy hát használat alatt elkopott. Nem?
-
RawrRr
tag
Valaki használ rajtam kívül MIUI v5-öt az I9300-on?
[ Szerkesztve ]
Eladó Lenovo A660 -> http://goo.gl/A4vitG (Garanciális, kártyafüggetlen)
-
SN2O
aktív tag
Sziasztok
Úgy két hete használom a temasek féle CM11-et, de kezd megőrjíteni az akkuhasználat
(Lehet,hogy csak engem szivat, de mindegy )A gyári XEH 4.3 helyett mit ajánlanátok a főzött romok közül ami a samsung cuccait is tartalmazza?
Köszi
-
Weeman1
veterán
Ez sem lehet rossz:
SmartDroid V2.0Xiaomi 11T Pro
-
törölt tag
válasz havri1 #75569 üzenetére
Nekem az újon vannak "klotyófoltok" (múltkor vettem észre, amikor sötétben filmbemutatókat néztünk), viszont a fehér szép hideg (nekem nem tűnik kékesnek), míg az előzőn picit melegebb hatású volt. Plusz ennek az új kijelzőnek észrevehetően magasabb a fényereje. Amúgy ezeket "dinamikus" színbeállítás és max fényerő mellett érdemes nézni, akkor látszanak a dolgok leginkább. Nekem nem repedés volt, csak kezdett picit beégni, és örültem, h megszabadulhatok a nypmódásaitól.
-
Mond
senior tag
Kamera leállásra van valami gyógymód?
-
sid87
senior tag
Rossz helyre írtam, sorry.
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Imii
tag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem a Kies-t, és összekapcsolva az S3-mat a géppel kiírta, hogy lehetőségem van frissíteni. Természetesen biztonsági mentés után érdemes-e a jelenlegi verzióról: POA:MC2/PHONE:MC2/CSC:MD1(TMH) a következőre váltani: POA:ML2/PHONE:MX3/CSC:ML2(TMH)?
Ez az Android verziót frissíti? -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz WhiteWalker #75586 üzenetére
Olvasd vissza az elmúlt 1-2 hónapot, tele van a fórum vele.
Ébredés lag : 2mp mire észhez tér.
BT lag : Plantronincs M55 headsettel szarul szól.
Orientációs hiba
stbstb..Használd ~2 hétig, és ha akkor is ez a véleményed, akkor mákod van
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz WhiteWalker #75588 üzenetére
Érdemes FR-t csinálni még az elején, mielőtt belakod. Sok problémát elkaszálhatsz még easybe
(#75589) modd3r : Csak ezzel a fülessel csinálja, ami arra enged következtetni, hogy a füles rossz. De nem, másik telefonnal jó. No meg a mostani MIUI-val is tökéletes. Tehát szoftveres..
Amikor fogadok hívást, pattog nagyokat, recseg az első mpben, illetve 2-3 mpig max hangerőn tolja. Ez azt eredményezi, hogy a "Szeva Gergő, remélem nem zavarok..." közben tépem ki a fülemből a fülest, és mély áhítattal fohászkodom a teremtő édesanyjához..[ Szerkesztve ]
havri
-
ignisz
senior tag
Múlt héten szerdán frissítettem. Azonkívül, hogy kell várnom 2 mp-et induláskor, semmi negatívum.
-
Grecky
senior tag
válasz Grecky #75533 üzenetére
Na újra itt, 4.1.2-vel, hát ég és föld, nagyon beta még a 4.3 ehhez képest.
CWM backup-ból állítottam vissza a 4.1.2-t, a következőképpen:
4.3 Cache wipe, FR, gyári recovery alól, majd root+CWM, és restore.
Egy dolog fura, MK6-os baseband maradt, de IMEI, telefonálás, mobilnet ok.
Van ennek jelentősége?
Érdemes visszatenni az MG4-es EFS backupot?Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
modd3r
őstag
- GALAXY GEAR Support
- TRIM Support (Makes the device much faster)
- Core UI elements updated to the ones on the Galaxy S4 (Galaxy S4′s theme all over)
- New Samsung Keyboard
- GPU drivers have been updated (Higher GPU benchmark scores)
- New Lockscreen: Multiple Widgets, improved ripple effect than Android 4.1.2, ability to change clock size and set a personal message
- New Screen modes (From S4): Adapt Display and Professional Photo
- Daydream
- Driving mode
- Actionable notifications
- Move-to-SD-card feature
- New Camera mode : Sound and Shot
- New Additions in Notification Centre
- Completely revamped Settings UI (Tabbed interface – Exactly like the Galaxy S4)
- Implementation of Voice controls (Let’s you control various parts of the phone using voice commands – Galaxy S4 feature)
- New Samsung Apps: Calculator, Clock, Contacts, Gallery, Music
- Full screen Samsung apps
- New S-Voice (from Galaxy S4) -
Grecky
senior tag
válasz havri1 #75590 üzenetére
Nálam ue volt csak vezetékes fülessel, zenelejátszáskor, és én is téptem ki a fülemből a francba.
Engem ez a 4.3 a főzött romokat juttatja eszembe, a CM 4.2.2 stable ugyanilyen fantasztikusan szar volt zenelejátszás terén: hívtak, a zene meg simán szólt tovább.Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Maxtreme
addikt
-
szunyi777
őstag
Sziasztok
Érdemes utólag függetlenitett készüléket vásárolni?
Nincs sajna eredeti EFS mentés, és visszaállitva full stock-ra, a Kies sem ismeri fel hivatalosnak...Köszi
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Maxtreme
addikt
egy hülye kérdés (biztos volt már róla szó, de ekkora topikba megtalálni.. )
Van valami érdemeleges és lényegi különbség mondjuk az MK2 és az MC2 verziós romok között, vagy mindössze a szolgáltatófüggőséget jelzi? (nálam pl az utóbbi van, de khm... független)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest