Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViSAS
senior tag
35-ös a jó, a 0-val kezdődő a rossz, ilyenkor nem lép fel a hálózatra. Nálam is így jött elő az IMEI gond, ekkor vittem vissza a boltba, ugyanis átb.tak. Sokáig kellett velük vitatkozni, illetve hetekig húzták a garanciáztatást is, de végül alaplap cserére küldték, így új lett az IMEI is ugyebár..mintha új készüléket kaptam volna. Olyan nincs hogy ne tegye rá valaki a hivatalos 4.3-at, "mert úgy nem lesz jó".
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
-
vwpolopg
őstag
-
spider80
őstag
Edigital,Media Markt, Saturn, Telenor, Vodafone, T-mobile. Ezek tuti rendes gyári garanciával adják. Meg ott van még az Expansys is,bár ott kicsit körülményes a vásárlás (el kell küldeni nekik első alkalommal a személyes adataidról másolatot,meg ilyenek.). Az összes kis mobil gsm bolt trükközik valamivel,ott tényleg max tokot érdemes venni,ahogy sokan mondták már.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
P3Dr0
senior tag
Ha megvan a szamla akkor batran menj vissza ugyanis az a telefon vagy LOPOTT vagy hamis szemelyire lett veve husegnyilatkozattal vagy mas hasonlo trukkel !
Amennyiben nem kepesek tisztesseges telefont adni mesz a rendorsegre feljelentest tenni.
Egyenkent ha MO.n kerult forgalomba a telefon akkor a keszulek hatoldalan levo IMEI szam biztos valamelyik szolgaltatonal tiltolistan van es azt is tudjak kie lehetett eredetileg a telefon. (mondjuk ez rajtad nem segit)
Amugy azert is problemas mert ha megprobalod eladni es az utanad levo tulaj nez utana a dolgoknak szerintem meg te is bajba kerulhetsz.
Mint gsm boltos kutya kotelessege lett volna utana nezni,hogy mit ad el es szerintem ha azt mondja,hogy o errol nem tudott akkor azzal csak megerositi,hogy hazudott neked ugyanis javitotta a telot (ill. mokolta) hogy eletre keljen es a lelkedre kototte ne frissitsd.
Biztosra veszem,hogy errol a kis "szervizrol" semmilyen papirt nem kaptal.
Hogy lehet ennyire mocsok egy bolt ez? Igazi sopredekek dolgozhatnak ott....... -
havri1
félisten
Nem tudom az előzményeket. Fogd meg a dobozát, tedd bele, a kapott számlát, és vidd vissza hozzájuk.
Én a következőt mondanám : Bevitted a telemaxhoz, ahol a kezedbe adták, a következő jótanáccsal : Vagy visszaviszed a vásárlás helyére, vagy besétálsz a rendőrségre.
Te nem érted miért mondták ezt, és inkább ide jöttél..
Ha ebből nem vágják le, akkor komolyra veszed a figurát, és megmondod, innen az út a kapitányságra vezet egyenesen.
KÉRD VISSZA A TELJES VÉTELÁRAT!
Átvertek, egy letiltott telefont adtak el neked, átírták az imei számát, hogy lehessen használni.havri
-
törölt tag
A kijelzoido szamit igazan, az max 2-3 ora altalabaltalaban. Emellett alkalmazaskezeloben le lehet tiltani, amit nem hasznalsz. En pl. konnektorkozelben dolgozom, de siman bir tobb, mint 1 napot, kb 3 ora kijelzovel. Amit nem hasznalok, tiltottam, skype sem fut folyamatosan, FB-ra Flipstert hasznalok, amig nem csinaljak meg rendesen az app-et, a fenyerosseg attol fugg, hol vagyok. Hasznalom rendesen, de esszel, ami nem kell, az nem fut. Svajci 4.3
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cegléd és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tippmix
- Óvodások homokozója
- Hobby elektronika
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.