Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
-
Weeman1
veterán
-
Barcsik
aktív tag
válasz korcsillio #75849 üzenetére
Vagy áprilisi tréfa?
-
Yeffy
veterán
-
eengir
tag
válasz korcsillio #75849 üzenetére
A 9to5google-on meg már csak az S4 van emlitve...
Mindegy is, szerintem lesz 4.4 S3-ra. Ha az S2-es felment egészen 4.1.2-ig (kb Gingerbread-rol), akkor nem gondolom, hogy az S3 ami 4.0.4-en kezdtett a 4.3-mal be is fejezi. Ez persze csak egy vélemény...
-
korcsillio
addikt
válasz balazs1022 #75858 üzenetére
Valószínü pedig hogy az lesz...
-
eengir
tag
válasz balazs1022 #75858 üzenetére
Én nem akarok hulyének tünni, de a Knox az nem ez? Ez hogy jön a számlálohoz, meg az atdolgozott recovery/donwload-hoz? Nem tök kettö a két dolog?
Valaki vilagositson!
-
Mond
senior tag
Hogy lehet rárakni az fm rádiót a pac-man rendszerre?
-
babhun
aktív tag
Hi! Ha valakit érdekel egy használt, kissé kopott keretes komplett kijelző + érintő, 15e-ért viheti! Törött helyett tökéletes! Képek róla:https://www.dropbox.com/sh/3mcadqnia6p3t29/cQ8RJG-Bk5
Érdeklődni privátban!
[ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
A belső memóriát hogy érdemes törölni?
Gyári 4.3-at akarok feltenni de nincs repartos t-s romom ;(
Valakinek van valami tippjei ami műxik?e pluribus unum
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Van már valami stabil KitKat rendszer S3-ra, vagy ha nem, előreláthatólag mikorra lesz? (azt se tudom, ki csinál kitkat-et cm-en kívül)
Az a sammobile-os hír, hogy márciusban lesz hivatalos kitkat S3-ra, igaz? -
-
TechRobot
aktív tag
Sziasztok.
Mik a tapasztalatok a 4.3ról S3mon? Megéri feltenni? Nem zabál túl sokat? Nem merít gyorsabban?
Dikk egy százas...
-
t_a_m_a_s
addikt
Sziasztok,
nem tudom, hogy én vagyok-e a béna, de nem találom, hogy hol lehet beállítani/be lehet-e állítani a naptárban a bejegyzés emlékeztetőjének alapértelmezett időpontját? Most alapban a "15 perccel előtte" lehetőséget dobja fel, úgy dereng, hogy 4.1-nél ezt át tudtam állítani...
Holnap majd jól beletépünk...
-
Midway
senior tag
4.2-rol automatikusan frissul vagy nekem kell szorakozni vele valamit?
Vodas keszulek es radasul az asszonye. -
tihi_
tag
Tegnap feltettem Temasek CM11-ét. Hát, gyors, az biztos. Stabilitásról, akkuról még nem tudok nyilatkozni.
Bele lehet valahogy gyógyítani a Samsung telefonkönyvet, tárcsázót?
Az ugye fekete, sötét hátterű, nem világos.
De a legjobban az hiányzik, hogy a telefonkönyvben a csoportokon belüli kontaktokat nem tudom megjeleníteni lista nézetben. Ja, és a jobbra/balra elhúzásra a hívás/üzenet indítás sem volna rossz. -
eengir
tag
A CF auto root-tal stock recovery-m marad. Azokat a mega/full wipe scripteket lehet azért futtatni? Vagy mindenképpen kell CWM?
Vagy, inkabb mobil Odin-nal operáljak?
[ Szerkesztve ]
-
mars622
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, miszerint frissítettem a telefont gyári 4.3-ra, de valami kegyetlenül belassult.
A lassulás csak azért lehet, mert nem volt semmilyen reset, vagy esetleg ennyire lassú még a 4.3?
Mit javasoltok, mentsek le mindent, és nyomjak egy full resetet, vagy inkább odin-nal tegyek fel valami stabil 4.1-et?Köszi a segítséget előre is!
-
-
Grecky
senior tag
mars622:
Helium (carbon) amivel root nélkül tudsz backupolni, csak az USB hibakeresést be kell kapcsolni a fejlesztői beállításokban.
A 4.3-as rootot egyik fórumtárs MEGA-s tárhelyéről tudod szedni:
https://mega.co.nz/#F!jpJ00ApJ!ErIf82SqRJwEB36zRboxkA
4.3 CF auto root a mappa neve.[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
törölt tag
válasz Rocky975 #75891 üzenetére
+1 Nem tudom, mi ez a sok sírás. Nálam a svájci factory reset-tel iszonyat jó, sokkal jobb, mint bármelyik gyári 4.1.2 volt. Nagyon sokat használom a telefont, de root, ilyesmi egyelőre nyincs. 'Patch' nem kellett, max pár 'tweak', de nekem eddig mindig be kellett állítgatni minden androidot, hogy normális legyen. Hozzá kell tennem, a teljesség végett, hogy samus beépített vackokat nem használok.
-
Yeffy
veterán
eddig tartott a 4.3 jó hírneve nálam.
épp küldtem volna át egy s4 active-ra egy zenét nfc-n, 10edszerre sem akart átmenni, pedig pittyent mindkét teló, de semmit nem írt ki, így maradt a bt. közben, meg utána a telóm csonttá fagyott, pláne, hogy közben akartak híni is. kajak 1,5 percig nem reagált semmire.
memória ürítést, miután 5 perc után elértem, hiába nyomtam rá, "0 MB memória felszabadítva" többedszerre is.
újraindítás is csak részben szüntette meg.lehet, hogy még megvárok egy normális cm 4.4-et, de hogy most kapta meg a samu az uccsó szegemet nálam, az kb fix. a knox már csak hab a tortán
gz
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Magga
aktív tag
Ha valaki szeretne KitKat-et, egy próbát megér! Nekem második napja van fent, így komolyabb értékelésre még nem alklamas, de elég fürge és még nem futottam bugba (ez mondjuk kicsit furcsa!).
I9300 AOSP NeatROM v2.3 -
Shummo
senior tag
Aki temasek cm11-et használ az milyen KERNELLEL teszi azt? Googy-max 2-re megéri cserélni?
A changelog teli van "frameworks ....." módosítással, ez ugye független a kerneltől?
-
tihi_
tag
válasz Shummo #75895 üzenetére
Én ezt tettem fel hozzá:
http://boeffla.df-kunde.de/sgs3/boeffla-kernel-omni/omni11_download/Test/boeffla-kernel-Omnirom-2.1-beta10.CWM.zip
Meg a Boeffla Config2 programot:
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.andip71.boeffla_config_v2Itt találsz leírást hozzá:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2449408 -
javorszky
tag
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.A lányom tegnap meg frisitette a telót nem tudom hanyasra gondolom a leg újabbra és azóta akárki hívja csak a számát írja ki a nevét nem.Van erre valami megoldás,hátha tud valaki segíteni.
Legyél becsületes és korrekt !!!!!!
-
javorszky
tag
Köszönöm hazatelefonálok neki.
Legyél becsületes és korrekt !!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest