Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz gyuri81 #60449 üzenetére
szia,
több google funkció is kapcsolódik hozzá, érdemes átnézni és beállítani a google funkciókat; google+, helymeghatározás, tartózkodási hely jelentése, google asszisztens...stb, mert sok fut feleslegesen, és csak pörgeti a rendszert, meg eszi az akkumulátort.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
kovicska
aktív tag
válasz roberto211 #60267 üzenetére
Üdv
Voltam ma a szrvizbe, érdeklődtem a telefon iránt, azt mondták még nincs készen mert egyenlőre nem tudták szoftverelni, de nem adják föl.
Valami nagyon elszállhatott.Mortui Vivos Docent
-
roberto211
őstag
válasz dancsuri #60455 üzenetére
Véééégre. De azért szép eredmény,hogy az utolsók közül feljött az Lg. Valószínű az Optimus G és a Nexus 4 nek köszönhető.
De a Huawei sehol nincs azért kicsit erős. Kiadta p6-ot, akkor y200,y300,g300 amik nem annyira rosszak és ennek ellenére mégis.
(#60457) kovicska: Nem tudom mit csinálnak egy napja vele de semmi különöset nem csináltál vele ami elronthatta volna. Szerintem már használhatnád ha még próbálkoztál volna egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
veterán
google+ -ot töröltem a fenébe...
helymeghatározásoknál engedélyeztem a helyadatokat ,mivel néha használom a maps-et! Google keresés inaktiválva , így nem pörgeti a rendszert a helymeghatározás!
más ötletem nincs, mit kellene még beállítani
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
havri1
félisten
Valakinek sikerült már 4.2.2 leaked alatt az áttetsző státuszbárt megoldania? Dél óta ezzel szopok :-(
havri
-
trobi28
addikt
válasz Tarantula33 #60464 üzenetére
Nekem is lassan jön,de még 30 perc
Itt nézd meg,van 2 link,legfeljebb próbáld meg a másikat is.Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
apaszka
veterán
válasz roberto211 #60461 üzenetére
Asszony G300 a cefet vacak telefon. Bevittem szervizbe már két hete, de semmi eredmény. Ma küldtek neki sms-t, hogy sajnos még nincs kész, legyen türelemmel.
Én még ilyen sz@rt nem láttam. Olyan lassú volt, hogy hihetetlen. Az előző telója GT540 egy villám volt ehhez képest. Fél évet küszködött vele, mire rábírtam, hogy szervizbe kell vinni.
100% hardveres gond. Több ROM -okat kipróbáltunk, de ugyan az.
Ja, hozzá teszem, mikor megvettem neki,3 perc alatt meghalt az első. Vittem vissza egyből. Aztán a boltba is csak lestek milyen vacak volt az. Éríntő panel tükörképes volt. Jobb oldalon nyomtad, balon ütötte .Szóval, nem csodálkozom, hogy nem megy nekik.
Ha kész lesz, eladom, és kap egy S3 minit.
Nem érdekel, hogy tetszett neki a dizájn.
Bocs az offért!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz gyuri81 #60462 üzenetére
Én szinte a gmail--en kívül mindent letiltottam. Nem foglalkoztam vele. Az áruháznál, is csak wifi csatlakozásnál engedem a frissítést neki.
Egyéb szinkronizálásokat, is nézd meg. Szeret állandóan figyelni a nagy testvér. Ha kikapcsolod jobb lesz.Persze a kereső, és a kártyáik nem sokat esznek, de azokat is kilőttem. Csak ha kell, akkor engedélyeztem. Akkor így is rákérdez.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
roberto211
őstag
válasz apaszka #60466 üzenetére
Én meg hétvégén csináltam egy g300at ismerősömnek . Vodánál ilyen 1 ft-os akció volt anno. Na és panaszkodott,hogy nagyon lassú,stb,stb. Utána néztem mi,hogy megy custom romok,stb táján huaweieknél(nem nagyon foglalkoznak huaweiekkel,portolgatnak,stb azt is nem valami nagy mennyiségben ,modacon találtam a dolgokat). Rootoltam,cwm-et feltoltam rá és először egy slimbean el próbálkoztam. Valami iszonyat lassú volt pedig nem valami nagy rom az sem,tehát rendesen kicsontozott az is,pár testreszabási lehetőség és ennyi. Végül rátettem neki egy cm-et ,meg fagyasztgattam neki appokat és így volt még elfogadható de így is olyan tetű lassú volt engem speciel felidegesített szó szerint,hogy a pics*ba adhatnak ki ilyet,DE használható és pont.
y200,y300 még elmegy ,haveromnak olyan van (mind a kettő volt) tehát ez az a kategória ami elfogadható de szép is lenne 2 magos procnál,ha használhatatlan lenne.Gondolom ez a p6 a huawei "csúcsa" már nem gyenge darab bár még nem fogtam. Formára tetszik de ahogy láttam megmaradt ez a "emotion" ui az meg nem annyira jön be, mondjuk ez a legkevesebb,meg a neve sem annyira.
Tehát ha így nézzük akkor ja, nem csoda,hogy lemaradt a hjüvej!
s3 mini viszont jó választás lett, anyámnak olyan van és jó kis készülék nem nagyon akadozik meg semmi. Pedig nem csináltam vele semmit, full gyári rom telepakolva appokkal,mindennel.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
apaszka
veterán
válasz roberto211 #60469 üzenetére
Joestone munkáját régebbről is ismertem, és mondták, húúú marha jó... , azt is felraktam, de tényleg hihetetlen. Pl mire mennyit egy app-ot mondjuk a facebook-ot, addigra egy kori sört megtudnék inni. De ez komoly. Kb 30 másodperc mire valami feláll. Én feladtam vele. Asszony meg februártól használja. Én már falhoz vágtam volna.
A P6 is gondolom egy hasonló lesz. Tesztben is megakadt a fiúknak.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
kovicska
aktív tag
válasz roberto211 #60461 üzenetére
Holnap megint elmegyek meló után, ha nem lesz készen, elkérem hogy meg szeretnék valamit próbálni, és a te által leírtak alapján megpróbálom.
Ha nem sikerül vissza viszem nekik.Mortui Vivos Docent
-
Sanyi.il
aktív tag
miért került le a sima S3 a T-mobile webshoppjáról? vagy csak ideiglenes készlethiány?
-
-
turbobusa
senior tag
Tarantula33, trobi28: Nem tudom, mi lehet, nekem amit linkeltem 10 perc alatt lejött. Ha esetleg nem jönne le akkor feltöltöm dropbox-ra vagy valahova.
-
turbobusa
senior tag
válasz Tarantula33 #60479 üzenetére
Ezt nézd még meg hátha jó, ha nem akkor felrakom valahova.
-
havri1
félisten
Értesítési hangnak szeretnék egyedi mp3-at beállítani. Hova kell másolni, hogy választható legyen?
havri
-
Pigmeus_1
tag
Sziasztok!
Ugyan a multkori képernyő torzításos kérdésemre nem kaptan senkitől sem választ, de sikerült megoldanom. Újra húztam a rendszert és most teljesen jó lett! kiderült, hogy az érintő kalibráció sem volt tökéletes, mert rengeteget ütöttem mellé, de most ez is látványosan javult.
Csak egy lelkes felhasználó...
-
begrimisu
aktív tag
Sziasztok ! Valaki tudna linkelni nekem egy oldalt ahol meg tudom nézni hogy egy room honnan származik? product code és firmware verzió alapján! köszönöm
begrimisu felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Pigmeus_1
tag
Sziasztok!
Gond van!
Ugye ODIN-nal feltettem a gyári JB rendszert, és elszállt a telefon IMEI száma. Most valami baromságot ír ki, (004999010640000/01) és emiatt nem engedi fel a szolgáltató a hálózatra!
Mit tudok tenni most?
GSM boltos a telefon, de gondolom ott elhajtanak a fenébe vele!Nincs valami visszaállítási lehetőség? Ugye az IMEI számot azt tudom....
Csak egy lelkes felhasználó...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest