Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Nekem a többséggel szemben tetszik a teló külseje.
A lőtt képek is nagyon jók lettek.
Köszi a részletes minőségi tesztet.Kíváncsian várom az LG négymagos üdvöskéjét is. Remélem megszorongatja majd. Persze nem hardveresen, hanem minőségben, és szoftveresen, és nem utolsó szempontból ár/érték arányban.
-
tzsolesz
nagyúr
Végül is meg kell várni a többi 4 magost is.
Első blikkre az Optimus X4 szoftveresen igen csak fürgébbre sikerült nem is kicsivel.
SGS3 vs X4 HD működés közbenNem kell hozzá nagyon kritikus szem, hogy észre vegyük a különbséget a sebesség terén. Ezek alapján tuti hogy az X4-et választanám. Bár az SGS3-on gyorsabb a böngésző.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
A felugró menük is gyorsabbak, stb.....
Ezután a videó után számomra már csak a fotók minősége, és az anyagminőség/kijelző minőség a fontos kérdés, ami persze csak élőben derül ki.
Minden esetre ha az LG jól sikerül, és az SGS3-nak csak az a pár száz pont, és másodperc bencsmark eredménye lesz a vesszőparipája akkor valóban árat kell majd csökkentenie a Samsung-nak. De ez már a jövő zenéje...... Hiszen láthatóan összeszedte magát az LG szoftveres téren. Ez egyébként kiderül az L7 esetén is. Az új tulajok csupa jót mondanak róla, és kis vason is elég simán megy az ICS. Lehet hogy az ICS menti meg az LG-ét?[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Lehet velem van a baj, de néhol az LG már zavaróan gyors volt. A Samsung lassabbnak és jobbnak tűnik, mert effektek direkt lassítják a megjelenést. Az LG meg gyorsan eléd ömleszti a következő képernyőt ami zavarónak tűnik.
Hááát, végül is. Túl gyors lenne az LG, már ez is baj? Valószínű ott is lehet beállítani valamit, hogy lassabb legyen. Az sem kizárt hogy a Samsung direkt tett be ezt az effektet, hogy a szemünk is nyomon tudja követni az eseményeket. Végül is 4 mag az 4 mag, meg kell fogni valahol.
Persze ezt a hozzászólást csak fenntartásokkal kell kezelni...... valószínű nem ez az igazi ok, sőt. -
tzsolesz
nagyúr
Viszont a többi teszt progiban annyira nem nagy a különbség sem.
Szerintem felesleges a hardveres tulajdonságok alapján dönteni. 4 mag már annyira sok egy ekkora kijelzőhöz, meg egy mobile oprendszerhez, hogy csuda. 1-2 évig (amennyire egyébként is vesszük) biztosan nem fog rajta semmi megakadni, vagy lagolni, legyen az Tegra 3, vagy ez.[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Cathulhu #451 üzenetére
Ki állította hogy az LG jobb? (Gondolom rám gondoltál, vagy Zack-re).
Én csak azt mondtam, hogy a kezelőfelülete érezhetően gyorsabb, és hamarabb reagál az érintésre is. Ide tartozik még az is, hogy Zack említette hogy a kijelző is szebb szerinte.
Itt most még csak olyan dolgokról van szó, amik videón keresztül átjönnek. Ha megjelenik az X4 HD, akkor majd a többi dologra is fény derül. Miért törvényszerű, hogy az LG, vagy a HTC rosszabb telefont kell gyártson mint a Samsung? Ezek pusztán sztereotípiák a három gyártó egymáshoz való viszonyulásáról. Egy hangyafasznyit sem tartom minőségibb gyártónak a Samsungot a HTC-től pl. Az LG-től minőségibb egy kicsit, de a felső kategóriában már nem nagy az előnye mostanság.
Optimus 2X, vagy 3D-nek is van olyan minőségi érzete mint egy S2-nek. Az más tészta, hogy nekem pl. az SGS2 kellene a három közül.
Ezért is mondtam, hogy várom az X4-et. Kíváncsi vagyok milyen optikát pakolnak bele, és milyen lesz a kamera szoftvere. Illetve arra a híres 2150mA-es akksira is, és az üzemidőre.
Mindent egybevetve nekem kifejezetten bejön az SGS3, mint formaterv, mint szolgáltatás, mint hardveres felszereltség tekintetében. De 4 versenyzős lesz a 4 magosok mezőnye, és mindet figyelembe kell venni mérceként. Olyan nincs hogy egy telefon mindenben jobb a másiktól. Egyik ebben, a másik abban.[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz #01696768 #569 üzenetére
Ha meg még megvárod a másik kettő gyártó 4 magosát is, akkor meg még szélesebb lesz a paletta.
Érdekesek lehetnek azok is. (LG, Huawei).
A kérdés csak az, hogy számítanak-e az egyedi kezelőfelületek. MotionWiz, Sense, Optimus, és hát ugye a Huawei még passz.
Ezeket is érdemes nézegetni, mert ezt használod 90%-ban ezeken a tepsiken.svili HOX-ban milyen hangcsip van, az nem wolfson? Közben megnéztem és nem az.
Még amit néztem, hogy a külföldi tesztek szerint nem valami fényes a DAC az SGS3-ban. Asszem voltak akik ezért már sírtak is valamelyik másik SGS3 topic-ban.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Én egy részletes összehasonlítós tesztig nem venném meg egyiket sem.
Legalább addigra normalizálódnak az árak is.A T-nél vagy 2 hétig 115K (vagy 119?) volt a HOX, azután megint 135K lett. Azok igen jól jártak, akik akkor szerezték be. Nem is értem mi volt az oka ennek a T-Mobile-nál?
-
tzsolesz
nagyúr
Hát annál lejjebb kellene vinni az előfizus árát, mert 2 magos telókat is kapni már 50k-ért a T-nél 2 év rabsággal. 100K-ért pedig nagyon drága lenne decemberben. Most persze drága, de azért mert kezdőár.
Mondjuk ha az SGS2-ből indulok ki, annál ez klasszisukkal jobb áron kezdett.
[ Szerkesztve ]
-
-
tzsolesz
nagyúr
Atya ég, akadozik? Én többször is a használtam már, de egy kanyi akadozást nem vettem észre, sőt villámgyors. Azért ne hordjunk már össze hetet-havat. A OneX is egy csúcshardver 4+1 maggal. lehet hogy egy hajszálnyival jobb eredményeket ér el a bencsmarkok 70%-ban az SGS3, de attól azt még észre sem veszed a hétköznapi használat során.
-
tzsolesz
nagyúr
Hát ez szerintem beállítás/vagy szoftveres error. Amelyiket én nyomkodtam egy csomószor órákig, azzal nem volt ilyen akadozás. Sőt meglehetősen fürgén végezte el a műveleteket. Böngészésnél is.
Ez azért már itt OFF. Mondjuk lehet nem, mert a hasonlítgatás ilyenkor alapnak kell hogy legyen minden kezdő topicnál. Kell valamihez mérni egy új tech eszközt.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz silverstar00 #1343 üzenetére
MicroSIM-ed van?
-
tzsolesz
nagyúr
Na most mondtad meg a frankót. Nagyon, de nagyon igazad van.
10K-kra néznek rá. Akinek ennyi pénze van egy telefonra (170-180 ) az ne sírjon 10.000Ft-on. Én pl. 40-50e Ft-ból élek az élettársammal, és 2 gyermekemmel a számlák kifizetése után. Tehát ez nem az én telefonom. Nem is lesz soha, max 2-3 év múlva valami leharcolt példány.
Akinek meg van rá pénze az vegye meg, és használja egészséggel. Bár a legnagyobb gazdaságtalanságnak tartom az első 2 hónapban megvenni egy ilyen drága kütyüt.
Válság van? Szerintem csak a mi falunkban. Meglepődtem, hogy milyen sok embernek van az SGS3-ra pénze mindjárt a megjelenés után 1-2 nappal, is, amikor köztudott hogy akkor a legnagyobb áron, a legkedvezőtlenebb feltételekkel dobálják. Igazából ehhez egy egészséges fanatizmus kell. Hiszen nem az életük, munkahelyük, családjuk jövője függ ettől.[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Én azt nem értem, hogy fenébe ejti ki mindenki a kezéből már az első napokban? Olvasgattam több (más teló) topic-ot is, és hát azért ilyen sűrűn egyikben sincs szó ezekről a "csattanások"-ról. Én pl. még egyszer sem ejtettem ki a kezemből sem az Omnia 2-t, sem a Black-et. (kopp-kopp)
Ezek szerint ebben még is csak van valami?A másik ok, amiért nem tűnik olyan hatalmasnak a telefon, hogy egyrészt vékony, másrészt mindenhol gömbölyítésekkel operáltak a tervezők, egy idétlenül deformált szappan inkább a forma ihletője, nem pedig egy tégla. Ez viszont azzal jár, hogy a masina egy kezes zsonglőrködés közben bizony kieshet a kezünkből, ha nem figyelünk eléggé oda, ez velem is megtörtént
by Bog[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Ez itt ekkora öröm (a szmájli miatt)? Ilyen kis idő múlva beég a kijelző?
Bocs a szarkazmusért, de ezt úgy mondtad, mintha csak egy légy rá piszkított volna, és csak le kellene törölni nedves kendővel.
Nem tudom, én nem vagyok ennyire elnéző ilyen téren, de nem vagyunk egyformák. Még jó hogy tényleg cserélik.[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv.
A fehér vagy a fekete a strapabíróbb ebből a cuccból?
S2-nél asszem nincs krómcsík ami lekopjon ha jól tudom, és nem pattogzott olyan könnyen le.
Mik a tapasztalatok itt?
JB mennyire jó most az S3 LTE-re? Kamera, vagy kijelző mennyire tér el az eredeti S3-tól? Esetleg anyaghasználatban van különbség?
T-Mobiltól 97K-t megér 5400Ft-os 2 év rablánccal? -
tzsolesz
nagyúr
válasz kelzsoca #57956 üzenetére
Abszolút nem romolok. Csak is gyárit használok mindig.
Tudom, hogy te nagy szakértője vagy a témának, és fura ilyet hallani, de annyira nem lényeg a főzött rom, ha a telefon egyébként is gyors, és jók a multimédiás képességei.
Az S4 méregdrága, azt semmiképpen nem venném meg.
A másik kiszemelt a S4 mini egyébként a kompaktsága és a formavilága ami megfog benne. A méretei viszont nem csábítanak annyira mint az S3-é.
Biztos, hogy nem támogatja tovább a Samsung sem? Mert az persze csak egy dolog nincs úgy elterjedve mint a sima S3, de 2012.12 hóban megjelent telefont azért minimum 2014.12 hóig illene támogatnia a gyártónak is.LouiS22 Nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
1. Nem találom olcsónak, de 77K-ért ebben a csomagban eltudnám hozni. Egyébként nem olyan szembetűnő hogy gyengébb ám a mini az S3-tól, a kijelző méretéből kifolyólag közel azonos, sőt 1-2 helyen jobb eredményeket mutat a mini.
2. A T-nél csak S3 LTE van, mert lemaradtam a simáról, eltudtam volna hozni 2 hete 68K-ért a csomagommal.
3. Az SP nagyon jó árban van, de nem tetszenek a vele készített képek, és a kijelzőtől többet várok, pláne egy Optimus Black féle NOVA után.Egyébként az álom telóim Optimus G, ez kiesett mert nem árulja a T, illetve a SGS4, ez meg túl drága, ezért esett ki.156K-ért nem veszek telefont. Az SGS3 LTE most 98K Mozaik S-el. Bár eddig díjcsomagra sem vállaltam soha hűséget, már ez is elég nagy ökörség a részemről, a költséghatékonyság jegyében.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz nbukta77 #57967 üzenetére
160K-ért egy használt SGS3-as?
Köszönöm most nem élnék a lehetőséggel.kelzsoca: 65K felár az SGS4. Klasszisokkal jobban tetszik külsőre, de ennyit nem ér. na meg a benne lévő hardver sem gyorsabb ennyivel, sőt aki JB alatt különbséget tesz az SGS3 LTE, és az SGS4 között az nagyon érzékeny lehet az ilyesmire. Én tuti hogy nem látnám.....
szerk.:
nbukta77 Nem szeretnék az általad felajánlott módon telefont venni. Szerintem ez így nem élmény, meg persze sok ezzel a variálás is. Huhh, az 114K a Mozaik S-el. Annak fényében hogy 2 hete 68K-ért hozzájutottam volna, köszönöm nem kérem. Inkább húzok az LTE verzió felé, a 2GB RAM miatt.[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Giorgio1313 #58843 üzenetére
Én meg feketében. Nyomok rá egy jó kis tokot, hátha úgy nem lesznek vele karc, és kopás gondjaim.
Remélem hétfőn itt lesz.
Teljesen nem állok át a sötét oldalra, mert itt lesz mellette az Optimus Black.
A telefon egyébként nem tetszik igazán, és az anyaghasználattal is vitatkoznék, de a paraméterei, és az erős árcsökkentés meghozta hozzá a vállalkozó kedvemet. 59K-ért kapom meg a T-Mobile-tól.
Nekem az S4 mini kellett volna, de hát az drágább mint ez.[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
LTE-re szerintetek azért még jönni fog a 4.2, esetleg a 4.3?
2 évig támogatnia kellene a gyártónak a telót emlékeim szerint.
Még a Note-ra is van 4.1, sőt az S2-re is. -
tzsolesz
nagyúr
Beléptem a klubba egy fekete SGS3 LTE-vel.
4.2.2-ről lehet már tudni valamit még is mikor jön?Laraxior De az nem jó LTE-re.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Elmondaná nekem valaki hogy miért nincs adat tár mód 2013 végén egy csúcstelefonban?
Nálam a kies sajnos nem működik, gondolom nem kompatibilis az alaplapommal, de mindegy mert ha működne is, akkor sem használnám.
Ott tartok, hogy nem látom a telefon tartalmát USB kábel segítségével. Ez most komoly, vagy csak egy vicc, amit gyorsan javítani fognak? -
tzsolesz
nagyúr
Az normális, hogy a bekapcsoló gomb billeg mint egy, és picit laza?
Ez garis téma, avagy sem? Annyira nem vészes, de mi lesz vele később? Rosszabb lesz? -
tzsolesz
nagyúr
válasz mgTerminator #59355 üzenetére
Kívülről? Az komoly, tehát ki tud esni? Egyébként ennek nincs valami gumi perselye amibe beleilleszkedik? Mert én azt hiányolom belőle.... Érdekes mindenesetre. Ezt később is lehet garanciáztatni?
T-Mobiltól vettem a telót előfizura. -
tzsolesz
nagyúr
válasz zlatan77 #59936 üzenetére
Az hogy a képernyő szebb, nem tehetünk róla.....
Azért remélem, hogy mivel újabb készülék, legalább annyi frissítés jár hozzá mint a simához. Elvégre még drágább is. Ráadásul mostanság mindenből az LTE verziót favorizálja a T-Mobile- is. Ha meg még a gyártók is ezt a vonalat akarják tolni jobban, akkor még inkább az érdekük, hogy frissüljön az LTE verzió is.
Remélem jól gondolkozom........Mivel a simához képest elenyésző számban kelt el
Na akkor aztán lehúzhatná a rolót a Samsung. 150K+ telóra nem frissít, mert nem fogyott el belőle 40millió, csak 15millió.
Az LG mit szóljon? 1-2millió példány fogy maximum a készülékeiből.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest