Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
cstom
aktív tag
Két napja van meg az LTE verzió és érdeklődnék másnak milyen tapasztalata van az akkumulátorral. Energiatakarékosság bekapcsolva, hálózati mód GSM, a wi-fi is csak néha megy, és 10 perc beszélgetéssel, + 2 progi feltelepítésével kevesebb mint 1 óra alatt 100%-ról 94%-ra esett az akku. Ez teljesen okés így, vagy szóljak a piócás embernek? Ja, zsír új T-s, buherálás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Létrehoztam egy topicot az S3 LTE készülékek tulajdonosainak:
Megkérek minden S3 LTE tulajdonost, hogy a továbbiakban, ezt a topicot használják, készítsenek hozzá korrekt összefoglalót, hogy a két készülék (és felhasználói is) valamilyen szinten legyen különválasztva egymástól.
-
Laca1212
őstag
Nem kötözködés, de volt már LTE topic... [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kelzsoca #60707 üzenetére
Mostantól felváltva linkeljük majd az 1. hsz.-szal.
Viccet félretéve, köszönjük.
(#60700) Varszegig, oggy71 (#60699): Nálam sincs ilyen probléma. Gyakran az értesítő hangom némította le magától, de app-pal hozzákötöttem a csengőhanghoz és kész. Ezt is vmi beragadt app okozta biztos, de nem találtam meg.
cstom: Várható volt, energiatakarékos mód nagy marhaság.
(#60723) dobobazsy: Ha nem kérdezel tokokról és nem akarsz sz@r romot felrakni, szerintem felesleges. Majd megszavazza a szindikátus, hogy maradhass.
[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
mostakkor átkell költözzek az LTE-s topikba?
-
t_a_m_a_s
addikt
Srácok, lehet, hogy valami gond van a telefonommal???
tök gyári T-s, 4 hónapja használom, nem mókolom. Nem fagy, nem akad, 1-1,5 napot elmegy, nem hangos, nem halk, minden működik tökéletesen...
Úgy látom lassan a magunkfajta problémamentes júzer erős kisebbségben lesz a topikban
Holnap majd jól beletépünk...
-
[P]laci
senior tag
[ROM][AOSP][JB][4.3][JSS15J] SuperNexus 3.0 - I9300 - Build 1 [15-08-13]
System Details:
- Android 4.3 Jelly Bean (JSS15J - Android-4.3_r2.1)
- Latest CM Kernel
- All Jelly Bean Features and Apps (Nothing excluded from AOSP)
- No Visual Changes!
- Stock Jelly Bean Look and Feel
- This will turn your Samsung Galaxy S III into a Nexus 4Known Issues:
- Minor graphic glitches (#blamesamsung - No Mali blobs for Android 4.3)[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz t_a_m_a_s #60728 üzenetére
Én is használom, semmi baja.
Igaz, én töröltem olyan app-okat, miket az életbe nem használok. Yahoo, Sbugettes vackokat.
De frankó, és nem sírok.Szerk.
ROM olni is szoktam, de végül a gyári megy vissza mindig.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
eastone1
senior tag
okés meg van, én a chrome- ban bolyongtam, nekem alapból nincs telepítve, felajánlja hogy telepítse, de akkor köszönöm nem kérem.
Én a nem gyári ROM-okkal úgy vagyok, hogy a buherálásnak van valamilyen hátsó szándéka is.
Az első és utolsó buherált telepítése után 1 nappal, felhív egy fazon, hogy ne hívogassam. Elképzelhetitek, hogy hányszor hívtam. ZÉRÓ
Aki nagyon spéci benne és csinál egy ROM-ot még azt is megtudja rólad, hogy milyen színű az alsógatyád.[ Szerkesztve ]
-
oggy71
tag
Hmm, akkor van akinek visszahalkul és van akinek nem.
Ez miatt most nem adnám szervízbe, de pár hónap múlva úgyis küldöm kijelzőcserére megint.
Meg a 2.2 lehet megoldja ezt, úgyis ittvan mindjárt a T-s verzió ! -
dancsuri
veterán
-
apaszka
veterán
válasz [P]laci #60730 üzenetére
Sajnos, még nem jó sok minden . Olyan mint a Titanik , és nincs grafikus driver ami jó lenne hozzá.
Még várni kell ezzel szerintem. Bár érdekességnek jó!Szerk.
Kelzsoca jól mondja, addig nem áll neki míg nincs jó alap.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
havri1
félisten
válasz dancsuri #60744 üzenetére
Ez azért ebben a formában nem igaz. Én ha jól emlékszem, december környékén olvastam s2 topicba, hogy valaki jött vissza s2-re s3-ról, pont a rossz memkezelés miatt. Azóta többen is váltottak. Én is fogok, csak még nem tudom hogy mire :-(
Vagy akkor már volt LTE?
[ Szerkesztve ]
havri
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
sziasztok.
hugom s3-ja olyat csinál hogy az értesitési sáv egyszer csak szürkévé változik (feketéröl ugye) és csak egy ujrainditás után lesz fekete megint.
igazábol ahogy nézegettem,a kijelzö alatt lévö részétöl ez élesen elválik,és utána már rendes szine van a kijelzönek,csak az értesitö sáv szine "fakul" ki...(semmi más hibát nem produkál ezzel egy idöben)
most ujra inditotta,de következö ilyennél csináltatok vele egy képernyömentést.mi okozhatja?vagy csak mi vagyunk a lámák hozzá,és ez jelent valamit?
thx[ Szerkesztve ]
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
havri1
félisten
válasz Dr_Senkihazi #60748 üzenetére
Mivel gyári romnál szürke a statusbar, így gyanítom rom hiba.
Milyen rom van rajta?havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest