Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz tipuka #42897 üzenetére
Nincs mit elmagyarázni. Nem jók. ennyi..
w333 Az lehet,hogy van rá, de Turkbey nincs. én meg azt használok, valamint Sone-t..
Abban biztos lehetsz, ha egy ember van itt, aki nem irígyel érte, az én vagyok.Szerk: Ft.-tal, nem forintvel , és azt te csak úgy hitted, hogy 10-20 ezerrel visszamegy.. Jahh. Nem, nem ez lesz életed üzlete.. békélj meg ezzel..
[ Szerkesztve ]
-
-
legenda
válasz mondomén #42889 üzenetére
nem feltétlenül tévedsz, sokat számít az az 1 kontra 2 gigabyte ram különbözet.
kengyel; pont ez a lényeg, sok befektetett pénz, energia, idő...stb a szolgáltató részéről az lte hálózatba, így egyértelmű, hogy az lte telefonokat nyomják, hamarosan jön az s4, ami lte képes, így az s3 lte kevésbé lesz kelendő, ha drágább lesz, mint a sima s3, így az s3 lte a jobban kivezetős most.
más lte képes telefonok is lesznek olcsón, az xperia z is olcsóbb volt, illetve 0 ft ellenében elvihető 24 havi részletre, és még lehetne sorolni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
spawn21
veterán
válasz apaszka #42895 üzenetére
Különben az tökre gáz, hogy már senki sem mer venni T-s vagy más szolgáltatós telefont.
Mert mindenki azt hiszi (félig jogosan),hogy az ő telefonja is le lesz tiltva. Pedig vannak rendes alakok is (itt most nem magamra célzok )Amúgy szerintem holnap visszapártolok eme kecses cucchoz. (még jó, hogy egy valag holmim maradt a régiről)
s24U+15p
-
dancsuri
veterán
az ujonan gyártott Összes okostelefon LTE képes (ennek az akciónak semmi köze hozzá, az LTE-e GS3 ellett fuserálva ennyi, az elképzelt áron a kutyának se kell, igy se nagyon)
(#42906) spawn21
csak azét tiltják le aki részletre vette,és nem fizeti a hitelt, az meg a számlábol kiderül[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
w333
félisten
válasz dancsuri #42904 üzenetére
Ha stabil és gyors a rendszer és vannak benne kényelmi funkciók akkor nem igazán érdekelnek a főzött romok max egy launcher csere hogy testre tudjam szabni a dolgaimat , de még az is lehet hogy beleszeretek a Touchwiz-be
És ki tudja hogy milyen lesz az Android 5.0 még az is lehet hogy mégnagyobb hardverigénye lesz és emiatt azért jól jön az a 2GB/Ram[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
legenda
válasz dancsuri #42907 üzenetére
nem lett az elfuserálva, sőt! vitték drágábban is, most meg pláne!
persze ha valaki csak nyugtatni akarja magát, hogy jó neki a sima s3 is, akkor kitalálhat/írhat ilyen butaságokat...
nem csak azokat a t-s telefonokat tilják le, amiket részletre vásároltak![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vricsi
tag
Sziasztok!
Jelenleg ez van a telómon:
I9300XXELKCEzt simán odinnal feltehetem a "helyére"?
I9300XXELLAVárom a gyors választ, köszi!
Üdv R.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Szerintetek megérné elcserélnem az S3-asomat egy Xperia Z-re??? A kettő közül melyik a jobb? Ha az S3, akkor miért, viszont ha az Xperia S, akkor az miért jobb? Nagyon fontos lenne
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
kengyel
nagyúr
Ebben teljesen igazad van. Most a T. részéről egy nagy biznisz az S3 LTE. Én egyenlőre tartózkodom attól a hálózattól, hisz a 3G is kiszolgál. Sőt GSM módban használom Ezért sem tervezem az LTE telefonok vásárlását.
(#42908) w333 Az android 5 "gépigényére " én is kíváncsi leszek
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
rankesz
veterán
Sokan azt nem veszik figyelembe hogy a legtöbb ember nem csak arra gondol hogy MOST elég-e az 1 giga ram, hanem szeretné a telefont még 2-3 év múlva is használni, aztán egy 5.x-es rom már lehet szűkös lesz az 1 GB-on.
Persze aki minden évben megveszi az aktuális kis szíve vágyát annak nem annyira számít, csak az hogy pillanatnyilag bőven elég az egy giga is. -
w333
félisten
válasz BLUE TORNADO #42912 üzenetére
Most Xperia Z vagy Xperia S ???
Ha Xperia Z akkor megfontolandó , de ha Xperia S akkor nagyon nem éri meg mert abban a Cpu 2 mag az S3-ban pedig cpu 4 magiPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
dancsuri
veterán
lehet szerinted butaság de én PL. játékon kívül másra is használom, napiszinten segít a navigálásban és a tiltott 3 betüs a TMC infók nélkül bizony nekem pénzbe kerülhet, Itt az LTE-s szóba se jöhet
(#42911) vricsi
igen, de van attol sokkal frisebb is[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
válasz dancsuri #42916 üzenetére
A frissítések egyszerre jönnek a sima meg az LTE-sre ugye? ezt még elfelejtettem kérdezni.
Meg akkor a ilyen CM10, MIUI-t feltudok rakni erre is, nem leszek hátrányban?
Elnézést a kérdezösködésért, de végül is azért fórum a fórum, meg hátha valaki nem tudja rajtam kívül -
w333
félisten
válasz dancsuri #42916 üzenetére
Nem érted ...
Lehet hogy ott szóba sem jöhet az LTE hálózat, de ezen kívül még ugyan úgy benne van a + lehetőség az LTE !!! arról nem is beszélve hogy 2GB/Ram van benne(#42919) tipuka :
Az S3 LTE verzió pár nappal korábban megkapja a frissítéseket
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
Besz*rt a vibramotor úgy néz ki :S:SS:S::S mintha valami követ vésnének a telefonon belül úgy recseg :S:S de csak ha valami felületre van lerakva
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
persze hogy értem, de esetemben a NAVI munkaeszköz, a TMC funkció fontos aminek feltétele az FM rádió persze lehet azt mondani miért nem veszek kölön navigációs készüléket?
(#42922) mondomén
ezzel azt akarod mondani, hogy vettem a tellát 1 éves részletre amikor az előfizut hosszabbítottam 2 évre. és mondjuk 14 hónap után amikor már a hitel lejárt de az előfizu nem, és nem fizetem tovább az előfizetést letiltják a tellát? na nemá! ezt nem jól tudod ez két külön szerződés[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz dancsuri #42924 üzenetére
Persze érthető a dolog
Mindenki a saját ízlése szerint vásárol készüléket, persze ki mire használja(#42925) Yeffy DJ :
Legutóbb mikor az S3 LTE-nek néztem az árát akkor 158 ezer volt, és ennyiért gondolom a kutyának sem kellet , És mivel lassan megjelenik az S4 így gondolom most ki akarják üríteni a raktárkészletet[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz rankesz #42914 üzenetére
így igaz, és aki most vette/rendelte, azok nagyobb hányada írta is, hogy nem rövid távra tervez, és a mai fejlődés mellett már 1 év is rengeteg idő, ezért akinek más fontos komprumisszum nincs, annak jobb lehet az s3 lte.
kengyel; engem is koszolgál(na) a 3g, de ha egyszer azonos áron lehet lte, és lefedett területen is mozgok, akkor miért ne?!?!
dancsuri; akkor ismét; nem csak részletre vásárolt készüléket tiltanak le, elég az is, ha a hozzá tartozó előfizetést nem fizeti az ügyfél! illetve ha 24 hónap hűséget írtak alá az előfizetésre, és az azzal kihozott telefonra 12 hónap részlet volt, azt a 12 havi részlet kifizetését követően, a 13 - 24 hónap között is letilják, ha meghatározott elmaradás lesz a számlák kifizetésével kapcsolatban!
forrás; ászf (10.4 és 4.2)[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gizmo94
veterán
válasz tipuka #42919 üzenetére
Milyen CM10, meg MIUI-t? Ennyiből áll a custom rom világ szerinted? CM rommal amúgy jó lesz tutira, sok sikert.. Hátrányban akkor leszel, ha olyan romot szeretnél ami csak I9300-ra van, egyébként nem, van custom rom LTE-re is bőven. Ajánlom az XDA oldalait, I9305 kereséssel.
Ha meg a frissítésekre vársz, akkor mit akarsz a custom romoktól? Ez igen erős képzavar... -
kengyel
nagyúr
Ha nekem is mint nálad azonos árban lenne ,akkor én is azon lógnék az biztos Ebben az esetben én is használnám. Nem láttam még működés közben az LTE hálózatot ,de gondolom szuper lehet
(#42920) w333 Ha egy pár nappal hamarabb kapja meg az nem baj. Csak mi is kapjuk meg !
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
zenke
aktív tag
most az a király akinek S3 van vagy mi a fene?
én még megjelenés után 1héttel vettem 170-ért, azóta a felét se éri, még sem pampogok.
Galaxy Ace Xperion V5, Galaxy SIII 4.1.2+Siyah, Galaxy Note2 Stock 4.1.2
-
Gizmo94
veterán
Érdekes komment, olyan apple-s szemlélet... Egy szaros telefonnal valaki király lehet? Max a 7b-ben..
Ez egy egyszerű történet. Miután most már lement az ára, a szolgáltatók szórják kifelé a készleteket, adják filléres hitelre is, így azok is hozzájutnak, akik eddig nem és most lelkesek. Minden csúcsmodell ugyanígy jár, ennyi az egész, nincs ebből semmi baj.... -
w333
félisten
válasz kengyel #42937 üzenetére
Igen, és most tényleg 1GB-ról 2GB-ra nem érdemes váltani
Szerintem is várd meg a 3GB/Ram telefonokat(#42938) Gizmo94 :
Mivel most adtam el a Grand X IN -t és míg nem jön meg az S3 LTE így kénytelen voltam elővenni a fiókból a 3 éves kis ZTE Blade-t
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
gondolom a hivatalos frissítésre gondolsz? na az ki a francot izgat. az S1-re ugyanazok a romok vannak amik erre, pedig a hardvere lényegesen gyengébb
bár érdekes még a kezedbe sem fogtad máris kikiáltod lényegesen jobbnak
[ Szerkesztve ]
-
Pösti
csendes tag
Sziasztok! Xperia T-ről váltottam a múlt héten, teljesen elégedett vagyok a cserével.
Nem akarom az egész fórumot átnézni, így bocs, ha már volt erről téma. Tudtok ajánlani valami jó tokot, esetleg fóliát a kijelzőre? Ebay-en nézegettem, de elég sokat hoz fel. A T-re a szögletes alak miatt tökéletes tokot tudam venni, de a Samsung kellemes fogását nem igazán akarom elnyomni egy tokkal...
Előre is köszi! -
seatone
csendes tag
Valaki keresett romokat, itt van egy jópár:
[link][ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
Mielőtt teljesen elszállnának néhányan itt, hogy mennyire az évszázad üzletét kötötték, eközben Európában....
És ez még egy eléggé szar ajánlat.. Hát erről csak ennyit..
-
tipuka
addikt
Köszönöm a válaszokat.
Gizmo94: informálódás céljából kérdeztem meg mind a kettő verziót, hogy jobban tájékozott legyek ezekről a dolgokról. (custom romot fogok használni, ahogy mondtam az elején is)
Tokot én is néztem, találtam is (itt a hardveraprón is van eladó jópár) , csak a szín a kérdéses, mert pont szürke nincs... szines van meg fekete, fehér.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest