Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
-
félisten
válasz kentucky #36440 üzenetére
Halihó!
Ez speciel engem is érdekelne. Helyesebben az, hogy mitől lesz meg az 50 GB -- változatlanul az eredetileg meglevő 2,75 GB-t mutatja, pedig végigcsináltuk az egész hókuszpókuszt.
A Note"-nél érdekes módon helyből megjött a +50...Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
koxminator
senior tag
-
gaben1117
senior tag
válasz kentucky #37309 üzenetére
Nem tudom melyik a régiókód, így leírom amit látok:
AP: I9300XXALF6
CP: I9300NELF1
CSC: I9300H3GALF1@premete: nem tudom mire vélni a hsz-edet. A kollega linkelt egy 4.1-et az előző hsz-ben, amire kattintva egy adobe flash player töltődik le. (gondolom elnézte véletlenül). De az általam írt válaszból sem nagyon lehet arra következtetni, hogy adobe flash playerrel szerettem volna romot cserélni. Így inkább én írnám neked: ->
-
törölt tag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kentucky #40836 üzenetére
eppen ma dicsertek itt ketten is.
igaz ez meg nem a hivatalos, de en vagyulatol naprakesz vagyok...
ugy volt, hogy mar a hetvegen kiadjak 3 keszulekre, koztuk az s3-ra is, de a vegen megse...
ebbol kiindulva elofordulhat, hogy penteken mar lesz." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kentucky #41678 üzenetére
huuu, nagyon kiraly...
termeszetesen feltettem.
nagyon szep!
a baj egyenlore az, hogy uton vsgyok, igy nem aksrtam full wipe-ot, de ahogy latom az kell neki, mert a homr scroll nagyon laggol...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kentucky #48783 üzenetére
kb. 1 hét htc one használat után egy kicsit hozzászokott a szemem ahhoz, és most zavar egy kicsit a zöldes hatás, valamint egy picit visszavennék a színekből.
a 4.2.2 sajna nekem nem jó, nem tudom használni a gyári kinézetet....(és más launcher sem jön be) biztos bennem van a hiba, de ez van." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
borsodika
őstag
válasz kentucky #49427 üzenetére
Miui-ba a gyári samsung kamera alkalmazás van benne ha ez neked számít. A számlálót úgy tudod megnézni ha belépsz download módba.(kikapcsolod a telefont majd utána power+home+hang le)
bigdigit:A beállításokon belül az akkumlátornál nem látsz eseteg valami olyan programot ami erőteljesebben eszi a telefont a kelleténél? Mert ha pörgeti a procit akkor jobban is merül. Hanyas szoftver van most jelenleg fent neked?
[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Formula-1
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest