Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
válasz mondomén #43199 üzenetére
Én most az előbb leírt dolgokat tiltottam. Újraindítottam kétszer egymás után a telefont, és nem indult újra. De ezt azért csináltam mert a google alkalmazásait nem használom Nekem ilyen google+ meg egyébb térkép finomságok nem kellenek
Rögvest elmegyek horgászni és a telefonom lesz a csali
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Jaffa75
őstag
Szia,
óriási volt a zártság... , de nem atrix volt, hanem razr I... utána álltam át erre, már vagy 2,5 hónapja!
dancsuri : köszi, de most a fém hátlap miatt nem NFC-zek, bár jól jönne néha a tag-ek használata ! Amire vigyázni kell, hogy az S3-nál van lehetőség a tag végleges lezárására...
-
mondomén
őstag
-
kengyel
nagyúr
válasz mondomén #43207 üzenetére
Igen ezzel egyetértek. Nálam más a helyzet mert ugye gyári T.s rom van rajta amit egyenlőre nem akarok bántani. De újraindítás után is azt írja hogy kikapcsolva Ezek nekem nem kellenek így ehhez a módszerhez tudtam folyamodni. És ha kell egy adott alkalmazás bármikor el tudom manuálisan indítani.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Tiboy86
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani megbízható webshopot ami nem is a legdrágább?
Itt is jó, vagy privátban.Köszönöm!
-
törölt tag
-
w333
félisten
válasz cassius.clay #43214 üzenetére
Mivel a micro-usb szabvány, így nem hiszem hogy gond lenne vele
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
törölt tag
Letiltás: Egy dologra csodás szerintem, mégpedig a korábban már említett felhasználói élmény szempontjából. Nekem a RAM még sosem fogyott el, ha kicsit megdöccen, mert régen indítottam újra, akkor vagy az, vagy a home gombos sepregetés bőven elég. Viszont az tetszik, hogy a sok hülye bloatware nem akar állandóan frissülni, nem szemetelik tele az app drawert, és egyáltalán, nem is látom őket. (Pl a tervező nem vinnyog, ha a másik naptáram akar valamit.) Am. csak úgy mellékesen, Ti mi a szöszt csináltok, amitől elfogy a RAM? Való igaz, hogy nincs fenn többszáz app (jó, csak 100), de azokat használom rendesen, és szinkronizálnak is. Mégsincs több pár microlagnál, ami meg ugye hőn szeretett rendszerünk sajátja.
-
Kh@oSz
aktív tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy tudnám cm10.1-be portolni a 4.2.2-n debütált gömbpanoráma módot?
-
w333
félisten
(#43221) Mozzarella / (#43222) Piwi :
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
koxr
csendes tag
Szaisztok!
Ha kijön az S4 várhatóan mennyire fog lemenni az S3 ára? -
apaszka
veterán
"micro-usb szabvány"
Na erre sajnos azt kell,hogy mondjam,,,, nem 100% ban igaz!
Elég szabadon hagyták ezt a szabványt! Vannak meglepetések néha! Nekem van olyan kábelem,ami csak adatátvitelre jó,de nem tölti! Aztán van ami csak tölti,de vacakul?...
A Nokiás meg bele sem megy valamelyik!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
Bela52
tag
Űdv mindenkinek, Milyen ez a új Sammobil frissités? I9300XXEMC2 . Próbálta már valaki?
-
Zsolaf
addikt
Az a baj, hogy rengeteg embert vernek át, úgy hogy szolgáltatós függetlenítik és utána nem fizeti a számlát és tiltják a telefont én erre értettem, csak úgy vegyél ha gyári független és eredeti számla legyen vagy ha szolgáltatós akkor ne két hónapja legyen az ember nevén mert az is gyanús, de a használt mindig lutri lesz akármi lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
Szerinted... Most is van már 80 körül, mondom körül, mert alatta is van már jónéhány S3 és nem, nem csak szemetek.
LTE meg visszamegy 140-re.. Jahh. Kb. mikor én a holdra... T-nél esetleg visszamegy. Használtan meg 100-ért (vagy alatta) meg veszel karcmentes, pár heteset..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest