Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
-
bprubin
tag
Támadt egy olyan problémám,hogy a kijelző kerete két helyen valamitől megkopott mind a két oldalon.
Gondoltam semmi gond veszek egy új előlapot,ekkor szembesültem a tényekkel,hogy állítólag nem tudják cserélni az előlapot,mert sehol nem vállalnak garanciát arra hogy a kijelző panelja nem sérül...
Ez igaz hogy nem lehet cserélni?
Esetleg tudtok ajánlani valami megoldást?[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz bprubin #43054 üzenetére
Igaz.. Megoldás: a:, ha garis, kicserélik kijelzőstől, b:, ha nem, akkor te tudod kicseréltetni kijelzőstől (ez igen költséges), c:, raksz rá egy gyári slim tokot, nem látszik... Jobbat nem tudok hirtelen..
kmisi99 Nahh, kellett itt pánikolni, látod,hogy jó lett. Gizmo praktikái gyógyszerek mindenre..
(különösen,hogy én is mástól loptam a leírást)[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok urak ! Egy olyat hallottam a telefonnal kapcsolatban, hogy állítólag a gyári szoftver nem hajtja ki benne a négy magot ? Ez így igaz lenne ?
kengyel
-
Gizmo94
veterán
válasz bprubin #43059 üzenetére
Szívesen.. Sajna egyéb megoldás nincs.. Max. ha bevállalod, hogy veszel egy keretet és lemelegíted róla hőpisztollyal a kijelzőt, amitől sokkal szarabb és rondább lesz az egész, mintha hozzá sem nyúltál volna.. Tehát ez nem javasolt. De garanciában cserélik kijelzővel együtt. Nem garis a telefonod?
-
veterán
Sziasztok!
Van aki használ utángyárott SGP Neo tokot?
Érdemes megvenni?Pár nap alatt igazán megszerettem ezt a kis szépséget.
Azt írták, hogy videó felvélte közben lehet fényképet készíteni, de nem jöttem rá hogyan.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
Gizmo94
veterán
válasz davidcsaba93 #43071 üzenetére
Szedd le a gyárit és húzd be folpackkal. Az nem jó?
Silent77 Ezt komolyan mondod? Ez undorító, bakker..
Ennyi erővel már ezt is leüthetted volna,
nem sokat rontott volna a helyzeten.. Aranyozott birkabőr tok.. vazeg...[ Szerkesztve ]
-
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok
nekem is van egy darab Fekete S-Line szilikon tokom 1000 Forintért odaadom 1 napot volt a telefonomon. ha valakit érdekel esetleg. nem kell rá várni több napot.
Tudom nem itt kell hirdetni csak gondoltam hátha valaki nem vette észre -
Gizmo94
veterán
Az tényleg jó lehet, lőj róla majd egy képet.. Én is fekete S-line-t használtam rajta, itt vettem a fórumon drBonci-tól Szegény s2-t egyszer falhozvágtam, abban a tokban, idegből. Ki is nyiffant azonnal, se kép-se hang. De egy karc nem lett rajta, mint a gyári új, olyan volt. Lazán javították gariban..
kengyel Igazad van, fő a marketing. Az S4 bemutatós szteppes kis csíránál csak jobb lehetsz.
-
kentucky
őstag
Mit éri megvenni most Google Playen?
-
Loa
csendes tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek valószínűleg elromlott az USB-je, nem tölti a telefonját, mit csináljon?
Előre is köszi mindenkinek
iPhone 5 black
-
veterán
-
ercsialbi
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a romot használta, próbálta valaki?
Érdemes feltenni? (nekem jónak tűnik)http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1944035
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest