Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:58:57

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1436) concrete86 válasza concrete86 (#1404) üzenetére


concrete86
aktív tag

"Tisztelt ....

Köszönjük visszajelzését.

Sajnálattal értesültünk arról, hogy a Samsung Electronics Magyar Zrt. által nyújtott szolgáltatással nem volt elégedett. Elnézését kérjük a kellemetlenségek miatt!

Ügyfeleink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, így folyamatosan arra törekszünk, hogy szolgáltatásainkat jobbá tegyük. Szeretnénk biztosítani Önt, hogy észrevételét rögzítettük.

Ebben az esetben az Ön szíves figyelmébe ajánljuk Prémium Távkezelés szolgáltatásunkat is, amelynek keretében technikus szakértőnk az Ön engedélyével rá tud csatlakozni a készülékre és a telefon működését, beállításait közösen ellenőrizhetik.

Ehhez mindössze a Smart Tutor alkalmazás letöltése (a Play Áruházból vagy a Galaxy Appsból) és megfelelő internetkapcsolat szükséges (az esetleges többletköltség elkerülése végett a WiFi kapcsolatot javasoljuk). A szolgáltatásról a következő linkre kattintva talál bővebb információt: http://www.samsung.com/hu/remotesupport/

Amennyiben igénybe szeretné venni ezt a díjmentes szolgáltatásunkat, kérjük, jelöljön meg egy alkalmas időpontot és egy telefonszámot, amelyen kereshetjük, vagy pedig hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat a 06 80 726 7864-es telefonszámon, és így lehetőség nyílik időpontot egyeztetni.

Bízunk benne, hogy válaszunk hasznosnak és teljes körűnek bizonyult az Ön számára és sikerül mihamarabb igényeinek megfelelően használni a telefonkészüléket.

Továbbra is készséggel állunk szíves rendelkezésére e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chaten, vagy pedig a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon bármely, Samsung termékekkel kapcsolatos kérdés esetén...."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.