Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
válasz envagyok #27989 üzenetére
Én semmilyen tokot nem használok már egyik telefonomhoz sem. Csak kijelzővédő fólia, meg max hátlapfólia ha lehet rá kapni. Nem igazán szoktam telefont leejteni, kulcsot pénzt stb meg nem rakok ugyanabba a zsebbe. Max egy sima bújtatós tokon gondolkodom most, hogy ha terepen vagyok vagy melózok, akkor azért legyen valamiben ha nem használom. A szilikontokokkal meg az a bajom, hogy az lehet bármilyen is, de valamilyen szinten mindenképp elcsúfítja a telefont. Sok telefont a kinézete miatt is veszek meg, akkor meg mi értelme van ha takargatom?
Én az utóbbi időben már a kijelzővédő fólián is elgondolkodtam, hogy kell-e nekem...Elgondolkodtam rajta, hogy tulajdonképpen kinek vigyázzak ilyenekkel a telefonra, a következő tulajnak? Nálam az sem játszik, soha sem szoktam telefont eladni, max elajándékozni.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
mati12
senior tag
válasz sityupityu #28003 üzenetére
Én ugyanezen a véleményen vagyok,soha nem használok semmilyen védelmet a telefonjaimon.Ahogy az autóimban sem használnék üléshuzatokat sosem. Én nézegessem az elrondított dolgaimat azért,hogy majd a valamikori új gazdája örúlhessen neki.
-
-
helixP
nagyúr
válasz sityupityu #28003 üzenetére
Nem a kulcs és a pénz karcolja az üveg elő/hátlapot
-
veterán
válasz helixP #28006 üzenetére
Nem csak azok karcolnak, de a mélyreható nagyobb behatásokat szerintem általában azok okozzák. Nekem semmilyen karc nincs a telefonomon most sem, de ha lenne az sem lenne baj, nem foglalkozom vele. Inkább nézek pár karcot, mint valami randa tokot egyfolytában.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
helixP
nagyúr
válasz sityupityu #28007 üzenetére
A fém sosem karcolja az üveget, mert az üveg keményebb, pláne ha az üveg Gorilla. Ami keményebb, mint az üveg, kvarc, gránit, stb. = homok szemcsék részei, na azok karcolnak igazán szépen, azt meg nem tudod kiküszöbölni.
Ízlések és pofonok, nálam a telefon nem divat tárgy, nem érdekel, hogy néz ki[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz helixP #28008 üzenetére
Ebben van valami, de ez csak még jobban megerősít abban, hogy nálam semmi értelme a toknak.
Nálam sem divattárgy a telefon csak egész egyszerűen úgy vagyok vele, hogy ugye ha már nem csak a belsőt hanem a külsőt is megfizetem akkor azt is lássam, ne pedig valami teljesen mást. A tárgyak pedig értem vannak, nem pedig én a tárgyakért.
De teljesen igazad van, ízlések és pofonok.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Sungoo
addikt
válasz sityupityu #28009 üzenetére
Ha a mostani készülékek nem csúsznának, mint a szappan, nekem sem lenne eszemben sem bármit rárakni. Néha visszasírom a plasztik korszakot, nem volt olyan érzésem, mintha halat fognék. :)
-
zsolez76
tag
válasz csorbajeno #28015 üzenetére
Értem,köszi!
-
őstag
Sziasztok, nem tudja valaki, hogy EU-s telót lehet-e az USA-ban használni? Rá van írva, hogy EUROPEAN SIM ONLY , de lehet, hogy az csak arra vonatkozik, hogy nem támogat bizonyos frekvenciákat. Gondolom a SIM mérete szabvány. 4G szeretnék használni ottani SIM-mel, de ha más út nincs 3G-vel is beérem.
-
TODI1111
veterán
válasz csorbajeno #28019 üzenetére
Régebben én is írtam, hogy a gyári akkuhasználati infó kissé hiányos. Aztán csodálkozik az ember, hogy csak x kijelzőidő van mégis merül az akksi. Nálam például az online rádió nem a valóság szerint szerepelt a listában.
[link] -
-
envagyok
veterán
S9+-al a DM alkalmazás nálam rögtön kilép indítás után.
S7 edge-vel semmi baja nem volt.
Valakinek van tapasztalata? -
törölt tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy csörög a telefon, jelen esetben egy Pesti vezetékes szám, és a telefon kiírja, hogy "Potenciálisan csalás" és megszakítja a hívást.
-
Darko
senior tag
Sziasztok, pár napja én is tulaja lettem egy s9+ készüléknek. A 2. tulaja vagyok, nagyon szép állapotban van, látszik rajta hogy végig vigyázva volt rá. Első körben az akkumulátoridőre voltam kiváncsi. Most sikerült is letesztelnem ez jött ki belőle:
Szerintem nem rossz , első tulaja szeptemberben vette.
Volt még kérdés tok és képernyővédő témában. Kaptam eredetileg hozzá egy Spigen Rugged Armor tokot, és rakattam a kijelzőre egy hozzávaló Spigen Glas.tr Curved üveget. A gyorsboltban rá is rakták nekem pár pillanat alatt. Tökéletesen illeszkedik, nem akar feljönni, nincs a szélein rés, olyan mintha szerves része lenne a telefonnak. Az üveg nem volt olcsó, felrakással együtt 6e volt, de szerintem megérte.http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
törölt tag
válasz samu74 #28026 üzenetére
Nincs blokkolva, nem csak ez, de egy szám sem, viszont a Hívóazonosító és spam védelem be van kapcsolva, valószínű az csinálja.
A kérdés csak az, hogyha a program csaló számnak azonosítja be, akkor mi lesz ha vissza hívom?CSORBAJENŐ:
Hát ez kapásból kilövi.[ Szerkesztve ]
-
vihartigris
őstag
válasz csorbajeno #28002 üzenetére
Én tokot is meg HBO GO előfizetést is nyeretem
azóta viszont semmit
írok is az illetékes minisztériumba, hogyha ez így megy tovább akkor eladom a telefontbármi reciproka a semmi
-
csorbajeno
veterán
válasz vihartigris #28032 üzenetére
Én másra nem is pályáztam
-
szemy94
senior tag
válasz alcapone386 #28036 üzenetére
Ali vagy ebay link esetleg?
Röpke 1 hónap alatt próbáltam már párat, de nem az igazi egyenlőre egyik sem, majd jön egy Hydrogel, de ez is érdekelne, eltávolítás egyszerű?Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
_Flood_
aktív tag
Alkalmazást, hogy lehet zárolni? Gondolok itt arra, hogy ne lehessen kilépni belőle. Oreo alatt tudta a teló, de most nem találom.
-
szemy94
senior tag
válasz alcapone386 #28038 üzenetére
Köszönöm.
Csak a hangszórót kell maszkolni nem?
Leszedni még nem kellett senkinek? Azt mondták az nehézkes.Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Vjankovics82
senior tag
válasz vihartigris #28032 üzenetére
Mi ez a nyerés téma?
-
Krisz1000
tag
Egyébként köszönöm mindenkinek aki egy hete válaszolt, sikeres volt a downgrade oreora.
Nem volt semmi faxni bár nyomtam FR előtte és utána is. KoppkoppMegy a hívásrögzítés, bár hogy pie-al kaptam a telót, utána az oreo kicsit gagyibban néz ki... Nem tudom. A színek sem olyan jók, olyan kiforratlan az interface.
-
zelos
aktív tag
válasz Krisz1000 #28047 üzenetére
Samsung Camera app egy van de több verzió telókhoz, tabletekhez. S szériára, A-ra, M-re, Note-ra, tabletek, stb...
Legutolsó oreón legutolsó kiadású kamera alkalmazásod van S vonalon ez biztos.
Apk mirror nem írja melyik verzió melyik telóhoz van ezt eddig se írta.
Rakd fel a pitét akkor kapsz újabb kamera alkalmazást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest