Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ShadowLac
addikt
Canon fényképezőgép vs S9
[link]Most jó.
[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
petesejt
aktív tag
Ha nincs bekapcsolva az NFC úgy biztonságban vagy, de ha minden fizetésnél be kell kapcsolgatni, az kényelmetlenebb, mintha folyamatosan bekapcsolt, és feloldod a telefont fizetéshez.
A Google-hoz ami ötletem volt, leírtam. Ha ennyire nincs meg, akkor lehet hogy elsiklasz valami felett. Az nem lehet hogy kint kell lennie a widgetnek, hogy működjön? Nem nagyon értem, mit jelent az, hogy a sajátodban semmit nem csinál, hogyan "kapcsolsz" a fiókok között? Hw reset, beállítod az új fiókot, és úgy jó, és hw reset+saját fiókod, úgy nem?
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz petesejt #6988 üzenetére
Ez hülyeség, nem tudja levonni, mivel a tranzakció csak feloldott kijelzővel megy végbe, és kritérium a kód, minta, stb... Simple-nél legalábbis így van, szerintem a többinél is..
Ergo, ha csak kiveszem a zsebemből a telót, indítok egy tranzakciót a teminállal, hozzáérintem a telóm, nem történik semmi, vagy, csippan, de kéri, hogy erősítsem meg a tranzakciót a telefonon, ergo, oldjam fel, és írjam be a biztonsági kódom. Ez tuti, mert kipróbáltam..
Ergo 2, "dörzsölgetéssel" nem tudják a zsebedben lévő telóról lenyúlni a pénzt semmiféle terminállal.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
petesejt
aktív tag
válasz hackeeeee #7012 üzenetére
Ugyanarról beszélünk, nézd már meg mire válaszoltam.
Úgy értelmezd, hogy "Ha nem kérne a telefon feloldást a fizetéshez, akkor...."
Tehát, pont azzal üthetne a user biztonsági rést, ha ki lehetne kapcsolni a feloldás kérését. Még jó hogy nem lehet, ez alap.
Évek óta telefonnal fizetek, az elsők között kezdtem használni, tudom, hogy működik.
[ Szerkesztve ]
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
petesejt
aktív tag
válasz ShadowLac #7007 üzenetére
Kérem az adminokat, hogy töröljék Lacno korábbi hozzászólását, mivel a hibás link néha kártevővel fertőzött oldalra irányít. (Ez nem az ő hibája, az elírás véletlenül lett ilyen!)
Amúgy jó az összehasonlítás, köszi.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz petesejt #7014 üzenetére
Erre van megfelelő topic. Ők sem olvasnak minden topic-ot. Persze a topicgazda lehet figyel.
Véleményem szubjektív...
-
Tiger.
nagyúr
válasz petesejt #7011 üzenetére
U 11 - en néztem meg, ki léptem a fiokombol, csináltam egy újat, amint bejelentkeztem már ott is volt az értesítés.
Olyat lehet, hogy atmentem az új fiókba az adatokat? Telszam, meg amit használ jelenleg, ami a fiókhoz kapcsolódik, play áruházban megvett appok.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
zmtTom
aktív tag
Hello Mindenki!
Amikor először bekapcsoltam az új S9et, felajánlotta hogy két fiókkal is be tudok jelentkezni. Akkor elutasítottam mert nem kellett.
Most viszont jó volna de nem találok erről semmilyen menüpontot. Hol fogom ezt tudni beállítani?
Illetve a két fiók azt jelenti hogy facebook is lehet két fiók meg akár a viber is? Bocsi ha nagy hülyeséget kérdeztem... -
törölt tag
válasz #45553408 #7022 üzenetére
TPU & PC Metal Ring Holder Case For iphone 7 8 Plus X 5 5s SE 6 6s Plus Luxury Shockproof Combo Case Phone Cover For Samsung Galaxy S9 S9 Plus Note 8 S8 S8 Plus iphone Case with Finger Ring. Add hozzá a kívánságlistádhoz! [link]
Bocsi, csak így tudtam berakni.
[ Módosította: #45553408 ]
-
Darth11
aktív tag
válasz #45553408 #7022 üzenetére
Már tényleg azt fogják hinni, nekik dolgozom, mert mindenkinek csak ezt ajánlom.
Nem olcsó, de tényleg minőségi. Jelenleg egy sima szellőző rácsra rakható tartóval használom, de 1-2 héten belül megjelenik a vezeték nélküli töltős Pro változat.
Egész korrekt videó róla.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz csorbajeno #7026 üzenetére
Így van, ergo bekapcsolt NFC-vel sem tudják levenni a pénzt.
Véleményem szubjektív...
-
Darth11
aktív tag
válasz Forrest Gump #7028 üzenetére
Kintről rendeltem két nap alatt itt volt hong kongból
-
Tiger.
nagyúr
válasz csorbajeno #7026 üzenetére
Lényegében igen.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
zmtTom
aktív tag
válasz csorbajeno #7029 üzenetére
Igen, ez volt. Köszönöm szépen.
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Német független S9+ verzióra (DBT) jött egy PDA: G965FXXU1BRF8 frissítés.
Ebben a bulid date 2018.06.20 és úgy tűnik, hogy a júniusi biztonsági frissítésen kívül (ami néhány napja el is indult) tartalmaz egyéb módosításokat is.
Valaki tudja mit?Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
kisdobos0111
aktív tag
Hogy lehet azt előidézni mint a bemutatóban amikor a hátsó kamera optika mozog?
-
Tiger.
nagyúr
válasz kisdobos0111 #7039 üzenetére
Elunditod a kamerát pro módban, és ott jatszadozol a rekesszel.
-
törölt tag
válasz szabochris #7038 üzenetére
Nem tudom én leszedtem a gyári fóliát amikor megvettem. Nekem onnan lett hogy egy német ismerősöm megrendelte és elküldte nekem.
-
törölt tag
Új rom érkezett: G965FXXU1BRF8 Changelist: 13792060
Nemrég megjelent BRF3 rom csak júniusi biztonsági updétet kapott, ezt leszámítva megegyezik BRE5 rommal.
Viszont a most megjelent BRF8-ban elvileg történt rom módosítás is hogy mik az passz. -
OCTAMD
őstag
válasz takcslajos1 #7045 üzenetére
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok,
Most készülök készüléket venni. S9/S9+ párost szemeltem ki. Az S9+-nak a méretétől tartok egy kicsit, a sima 9-nél a méret kompakt, de az üzemidőtől tartok egy kicsit, valamint a dupla kamera sem lenne rossz az S9+ -nál .
Várnék pro/kontra érveket[ Szerkesztve ]
-
SeatZola
őstag
válasz ateszapa748 #7047 üzenetére
Én 2 hónap S9 használat után cseréltem le S9+-ra. Én is féltem kicsit a nagyobb mérettől, de hamar megszokható. Nekem sokkal kényelmesebb, mint a Note8 volt.
Zoli
-
ShadowLac
addikt
válasz ateszapa748 #7047 üzenetére
Tudod, összetett ez a kérdés.
Akinek a S9 van néha belegondol hogy kehet kéne egy S9plus.
Akinek S9 plus van az is elgondokodik rajta hogy lehet kéne egy kissebb.? Remélem tudtam segiteni.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest