Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Lett egy S9+ a családban, hozzá egy clear cover eredeti tok.
Valaki használ ilyen kombót? Nem bírok rájönni, hogy mi a trükkje. A boltban azt mondták, csukott toknál is fel lehet venni a hívást. Ezzel szemben látom a hívást, de a gombokat nem tudom tokon keresztül elhúzni. Az AOD se működik, hiába van bekapcsolva, ha a tokot lecsukom, eltűnik az óra kijelzése. Felnyitásnál megjelenik de az is elég lassan. Holott a tok meg az internet is valami egyedi user interface-ről beszél a tokkal kapcsolatban. NFC-s, az be is van kapcsolva, de még csak programot meg menüpontot se találok, ahol bármit is lehetne állítani a tokkal kapcsolatban...
köszi
laca -
törölt tag
válasz vitezlejszlo #1555 üzenetére
-
válasz vitezlejszlo #1555 üzenetére
Ha van menüpont hozzá, az Advanced Features -> Accessories menüpontban kell lennie, a Led View tokhoz ott jelent meg. De nekem pont ilyen tokom volt S8+-hoz, és semmi menüpont nem volt hozzá, ha jól emlékszem. Én speciel mindig kinyitottam a tokot, amikor hívtak, mert nem is tudtam, hogy kéne működnie a felvételnek tokon keresztül is (a mostani Led view covernél tudtam meg, hogy az pl. tudja ezt, és tényleg). A képeken a clear viewnak is van kivágása a hangszórónak, így logikusnak tűnik, hogy fel kéne tudnod venni kinyitás nélkül. Ha nem jössz rá mi a gond, akkor menj be a SES-be, és kérd meg, hogy mutassák meg, hogyan kéne működnie. Nekem a led viewhoz semmit sem kellett állítanom, alapból működik a tokon keresztüli felvétel.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Gubu0101
veterán
válasz csorbajeno #1558 üzenetére
Akár,csak a blút azért linkeltem,mert ez jutott eszembe elsőnek,ha már lusta kábelezni De a pen se jó mert azt is dugdosni kell
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Fifi
őstag
Szerintetek várható majd az S9+ dual SIM-es változatából 64GB-os belső memóriánál nagyobb memóriájú példányok megjelenése hivatalos magyar viszonteladóknál vagy csak ez a 64GB-os kerül idehaza forgalomba?
-
vitezlejszlo
őstag
Igen itt irjak, de nekem nincs accessories menupontom. A Samungnal lett veve a Westendben, es ott mondtak, hogy nem kell kinyitni a felvetelhez. Igy merhetetlenul gagyi, ezt egy 1000 ft-os tok is tudja
Samsung bolt lesz ebbol, mert ez igy nagyon fura...
Itt talaltam leirast, a kozepetol vannak kepek amik a nemletezo menut mutatjak:
Laca
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
válasz vitezlejszlo #1562 üzenetére
Ami mergel, hogy tok lecsukasakor nem zar a telefon automatikusan, csak ha letelik a 30 masodperces idozites...
-
csorbajeno
veterán
válasz vitezlejszlo #1563 üzenetére
Szerintem neked a tokkal lesz probléma.
-
törölt tag
válasz JockeyEwing #1567 üzenetére
Nyitott bootloader és feloldja a védelmi funkciókat. Egyéni recovery vagy más rendszerek telepítése előtt ez szükséges.
-
concrete86
aktív tag
Tudtok olyan megoldást mondani, amivel egy pc-n lévő android biztonsági mentést rá tudok varázsolni egy iphone-ra? Vagy fordítva.
Mi van akkor, ha éppen nincs már meg a másik telefonom, amikor megvettem az újat és az egyik ios, a másik android?
Pls. help, köszi.
-
törölt tag
-
Zsebob
senior tag
Nem fogadott hivás issue megvan a barátom Telenoros készülékén is, meg nálam is ( Telekom dual sim )
Felhívom a Samu ügyfélszolit, kislány ismételgeti, hogy nem találkoztak ilyen hibával.
Mondom neki, olvassák el a fórum bejegyzéseket, napok óta ez a téma.
Felveszi a hibajegyet, majd kedden jól rácsatlakoznak a telefonomra a szuper technikusok, és megvizsgálják a hibát. Mondom, köszi , nem hiszek benne, hogy okosabbak mint a fórumozók, de legyen, csináljuk.
Kiváncsi leszek, mikor mondom majd a technikusnak, hogy nem kérnék hard resetet, és ugyse lesz jó....Más: az irisz és az arc felismerés egy bóvli szvsz. Valakinek működik rendesen?
S9+ dualSIM, Moto 360
-
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #1578 üzenetére
Enged ha felrakod a microg v2.4.0 appot is ugyanonnan.
-
Cuccok
tag
Hívásrögzítés ügyben az Automatic Call recorder-t megpróbálná vki?
Jelenleg oreos S8-am van és ha tényleg nem megy a hívásrögzítés akkor nem fogok váltani még
-
spanglee001
addikt
nálam is okés az inteligens feloldás, cigivel és szemüvegben is, csak rá kell nézni a pirosan világító fényre és fel is old ahogy kell.
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
petesejt
aktív tag
(#1536) Gubu0101 Ettől még összeakadhat valamivel. Akár a telefonkönyvben 06-tal mentett számok is okozhatják (így nem találja őket az adatbázisban -- bár elég nagy baklövés lenne programozói oldalról), akár egy a spam szűrővel összeakadó 3rd party program....
(#1548) Norbeey90 Én a Solid Explorer Classic-kal csatlakozom a gépem megosztására. Ugyan a telefonon lévő dolgokat nem tudom vele rendezgetni, de oda-vissza fájlcserére legalább gyors.
(#1562) vitezlejszlo Tudom, hogy nem vigasztal, de muterom vadi új Samsung okostévéjén meg nem lehet csatornát törölni, mert nincs olyan gomb ott, ahol a leírás szerint lennie kellene. Ezt most csak két dolog miatt írtam le, egyrészt valaki írta, hogy elvárná, hogy a telefonok is olyan stabilan működjenek, mint a tévék, de a tévék sem működnek jól újonnan, másrészt ebből kiindulva lehet, hogy csak egy későbbi szoftverrel kerül bele és még dolgoznak rajta ezerrel....? Simán el tudom képzelni.
"Hagyd a tok GUI-ját Lacikám, ráérsz vele áprilisban, úgyis sokan gagyit vesznek!"
B lehetőség: valamiért nem érzékeli a tok lezárását. (Ezt mágnes aktiválja.)
[ Szerkesztve ]
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
törölt tag
Tudja valaki hogy a sabs (reklámblokkoló) miért van törölve xda-ról és githubról?
Szerk.: Tárgytalan már megtaláltam. DMCA töröltette.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nincs meg valakinek sabs 0.0.9-es verzió?
-
petesejt
aktív tag
Hoppá, hoppá.
Nemrég újraindítottam a telefonom (lényegtelen okokból), erre a zárolt képernyőn üzenet fogad: "Érintse meg itt az ingyenes Hívóazonosító és spam védelem..."
Ahogy rányomtam az üzenetre, a már számtalan helyről ismerős és ezért az egyszeri userben heveny apátiát kiváltó "Felhasználási szabályzat" fogadott, alul egy bazi nagy "Elfogadás" gombbal.
Szerintem megvan, miért nem jelzi némelyeknek a telefon a nem fogadott hívásokat. Valószínű reflexből nem csak rányomtak erre az üzenetre, de még el is fogadták a felhasználási feltételeket.
Tanulságok:
1. Mindig elolvassuk a képernyőn írtakat. Mindig.
2. Sosem bízunk meg vakon automatikákban, különösen ha friss dologról van szó. Amúgy meg csak egy icipicit gondolkodva, ott van a feltételekben tuti, hogy megy a Samsung szervereire a híváslista időtartamokkal együtt. *
3. A Samsung azért jobban is letesztelhette volna ezt az extrát, mert így, hogy még az orrunk alá is dörgöli a hibás szutykot, azért mégiscsak "Anyád!" kategória.* Extra szitkozódnivaló: muterom vadiúj (Samsung) tévéje a szokásos "Felhasználói élmény fokozása" szövegbe (ami a legtöbbször mégiscsak egyszerű telemetria, és ártatlan, de a fejlesztéshez valóban hasznos adatokat gyűjt) ezúttal beszúrta a következőt: "A tévé a felhasználói szokások elemzésének és a személyre szabott hirdetések érdekében a nézett műsor egyes részleteit rögzítheti és továbbíthatja..."
Tovább nem is olvastam. A Skynet ébredezik.
[ Szerkesztve ]
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
Fifi
őstag
"Egy Google-felhasználó
2018. március 29.
Note4en tökéletesen működött, nagyon hasznos alkalmazás! S9+on nem veszi föl, csak amit én mondok. Mikor várható, hogy android 8 on is tökéletesen működjön?"Gondolom már az újabb verzióval tesztelte ...
-
marcell2015
tag
Valaki nem próbálta véletlen, sima S9-re a sima S8, gyári fóliája előre jó lehet?
-
blade4
aktív tag
válasz marcell2015 #1592 üzenetére
Nekem s9+ ra az s8+ fóliát tették fel. Nem volt más, de tökéletes.
-
csorbajeno
veterán
válasz marcell2015 #1592 üzenetére
A kijelző mérete és a szenzorok elhelyezése egyezik, igy elvileg jónak kell rá lennie.
-
crane75
senior tag
Gyári garanciával mennyi most egy pár hetes S9+? Nekem hosszú távon - ha így marad - nem vállalható a hívásrögzítés hiánya és még mindig nem szoktam meg a méretet sem 😐 Lehet újra S7 lesz a vége, pedig egyébként jó telefon 😕
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
crane75
senior tag
... Míg az is meg nem kapja az Oreot 🤨
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs