- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Roland861010 #23485 üzenetére
1,5 atmoszféra nyomásra van hitelesítve. A csap alatt simán van nagyobb nyomás is.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Roland861010 #23487 üzenetére
Nekem valósnak tűnik - bár ugye szponzorált - a végén mutatja is, hogy betört a hátlapi üveg.
A videó stílusa nekem nagyon tetszik!
-
Sziasztok. S8 telón próbáltam több torrent klienst, de azt vettem észre, hogy míg a telepítés után 1-2 óráig max sebességgel tölt utána már csak 20-30 kb/s a sebesség (wifin és mobilneten is).
Van aki tapasztalt ilyet? Mi lehet a megoldás? -
D4ni
őstag
válasz
Roland861010 #23487 üzenetére
Elázhatsz, fürödhetsz akár búvárkodhatsz is (természetesen a megadott értékig
) nem szabad beáznia.
-
Roland861010
veterán
Ezért kérdem szóval én nem zuhany alatt akarok telefonálni hanem mondjuk el kap egy felhőszakadás ás elázok mint a kivert kutya akkor a zsebembe nem ázhat be a telefon vagy éppen olyan hív esőben ,hogy muszáj vagyok fel venni akkor sem kellene neki megadnia magát elvileg !!!
Vagy tévedek ? -
D4ni
őstag
válasz
Roland861010 #23485 üzenetére
Csak nem vízsugárnál, egyébként meg ha letesztelik bent szervizben a vízállóságot és beázik ,akkor javítják/cserélik. Amennyiben nem ázik be, úgy annyi a garinak. Alap esetben nem tudok beázásról, én gyötörtem pl az s7edget, és soha nem lett semmi baja, sós víz közelébe mondjuk nem vittem viszont volt amellett minden.
-
válasz
gainwardgs #23474 üzenetére
Tényleg jó,csak ha pofára esik akkor a kijelzőnek kakukk. Én is ezt használom egyébként,de kacsingatok a Nilkin üveg felé. Rendeltem egy Nilkin tokot is ami anno az EDGE-nél nem tolta fel a fóliát a sarok széleknél,remélem itt is beválik.
-
madkiller
őstag
válasz
gainwardgs #23477 üzenetére
S6 Edgeről lekoptattam a lidls szemüveg törlővel 1 hónapos volt a teló kb szidtam is utana magam, persze ha már féléves korában csinálod nincs veszteni valód szépen letakarítja.
-
madkiller
őstag
válasz
gainwardgs #23474 üzenetére
Alkoholos cuccal csak, akkor ha már lekopott róla a gyári lakk, mivel oldja.
-
gainwardgs
veterán
Aldiba lehet kapni azt az 50db-os alkoholos szemüveg törlő kendőt. Na az nálam nagyon bevált telefon ,tablet tisztításra.
Hogy on is legyek : nemrég raktam fel a gyári samsung fóliát amit ajánlottak itt többen hát tényleg tök jó. Végre a szélekre is tökéletesen tapad és felfekszik mindenhova ahogyan kell. Ajánlom mindenkinek.
-
mikesa
tag
Folyékony szappan es be a zuhany alá 😂
-
600700
senior tag
vizes torolkozo
-
alasoh
aktív tag
Egy csepp patikai alcohol és mikroszálas törlőkendő. TV, tablet, telefon tisztítására kiválóan alkalmas.
-
-
törölt tag
válasz
janosibaja #23453 üzenetére
1.fázis
aba popótörlő.
2.fázis: zewa pzsÉvek óta
-
sgeza
veterán
válasz
Quasi_modo #23461 üzenetére
Szerintem az karcol. A legjobb a szemüvegtörlő!
-
k810
aktív tag
válasz
Részemről nedves szivacs és tiszta konyharuha (oké, sokat sütünk-főzünk).
Perfekt.
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
Mondjuk én évek óta csak ezt a bárhol kapható szemüveg törlő rongyot alkalmazom. Tökéletesen csillog az egész teló tőle.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Egy puha(!) pappírzsebkendő remekül leszedi az ilyesmit. Mondjuk Zewa.
-
janosibaja
őstag
Köszi, akkor Clean lesz mikroszállal.
-
dnelb
veterán
válasz
mikroszalas kendo
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
mediumgecso #23452 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond (megvettem a lejátszót).
-
Ateszpapa
addikt
válasz
mediumgecso #23452 üzenetére
Nekem évek óta megvan, és semmi bajom vele S8 alatt sem.
Igaz van netem, de valóban ellenörzi a licencet időnként.janosibaja:
Clean az jó ablaktisztitó, azzal lefújkálom patent lesz.
Még a TV-t kijelzőt is azzal tisztítom. -
janosibaja
őstag
Ti mivel pucoljátok az elő és hátlapi üveget?
Talán kézkrémmel tapogathattam össze, szemüvegtörlő nem szedi le, vegyszerrel nem merem, csupa maszat az egész...
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Van aki megvette a poweramp lejátszót?
Sokan panaszkodnak rá hogy ha nincs a telon net 1 napig, nem indul el, folyton net kell hogy ellenőrizze a licenszet...
Más is tapasztalta? Ha igen akkor nem adok érte 1200-at.. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Ateess #23448 üzenetére
Parancsolj! Ez mai, szóval friss.
De persze csak azt tiltsd, amire neked nincsen szükséged.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
DarthFater #23446 üzenetére
Olvass vissza és megtudod!
-
Ateess
tag
válasz
janosibaja #23447 üzenetére
Sikerült visszahoznom valahogy. Jó hosszan nyomva a felfele billentyűt + a bekapcsológombot simán bekapcsolt, mintha nem is a boot menübe akarnék belépni, utána működött minden. Néztem a BKDisablert, még mindig le voltak tiltva a következők, ezeket inkább újra engedélyeztem:
- Bixby Global Action
- Bixby Home
- Bixby Service
- Bixby Vision
- BixbyDummyElsősorban egyébként a Bixby-t szerettem volna letiltani, mert nem használom és a gombot átprogramozni.
Úgyhogy jelenleg semmi sincs tiltva, és a BixBye-val zseblámpa van beállítva a Bixby gomb helyett.Egyszer láttam, hogy Mr. Silkó belinkelte, hogy miket tiltott le a BKDisabler-rel, rá tudok keresni valahogy, vagy leírná valaki még egyszer, hogy miket érdemes?
Illetve kerestem a BixBye és a bxActions-ban is, hogy hogy lehetne beállítani a Bixby gombot arra, hogy lezárja/felébressze a kijelzőt, van rá valamilyen mód?Köszönöm a segítséget!
-
DarthFater
tag
Basszus.. gyerekek.. 1095 üzenet
(csak ez a topik) xDDDAm ebből gondolom 109 db "melyik tokot és fóliát ajánljátok" komment
Ja tényleg.. normális üvegfólia van már azóta?
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Valaki segítsen SOS-ben!!!
BKDisablerrel letiltottam az öszes Bixby-vel kezdődő sort, kivéve a Voice-t, ahogy a fórumon írták. Azóta nem reagál a telefon semmire sem, először még ha megnyomtam valamelyik gombot, akkor kiírta hogy ez az alkalmazás le van tiltva, vagy nincs telepítve, azóta pedig semmi, még kikapcsolni sem engedi a telefont, hogy egy gyári visszaállítást csináljak.
Mit ronthattam el, illetve mi a megoldás erre a problémára?Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
dnelb
veterán
-
Srácok, jól tudom, hogy az S8 nem támogatja az aptx-et? Nekem nincs ilyen fülesem, szóval nem tudom kipróbálni.
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
Roland861010 #23414 üzenetére
A Média Marktban lehet kapni az S8 - ra és a sima S8 - ra is.
Azért nem linkelem mert most telefonról vagyok sajnos de úgy tudom online is meg tudod tőlük rendelni. -
k810
aktív tag
Nem, csodát nem várok, OP előtte Note 4-em volt (szerelem telefon) és volt szerencsém most 2 hétig használni egy Note 8-at, így bőven van tapasztalatom vele. Remegő kézzel adtam vissza, imádom a nagy telefonokat.
Valamivel jobb lesz az akkuidő, mint az S8-nál, bár nem ez a fő szempont ebben az esetben sem, (sőt).
-
k810
aktív tag
Olvass még vissza a posztjaim között nyugodtan.
Az 5-6 egy atom alap nap, tartalékkal leginkább, S8-nál meg nem. Lehet, hogy az idő 1-1.5 órát már szépít az emlékeimen, de az biztos, hogy nem volt szükségem este 8 körül töltőre tenni.
Sajnos ebben az S8 szignifikánsan gyengébb. De nem trollkodásból írtam, oka volt, hogy otthagytam az OP-t (ha visszaolvasol, ennek az okát is megtalálod
) és az akksin kívül más bajom nincs az S8-cal.
BTW nem is biztos, hogy sokáig nyígok emiatt, a jesszuskát nagyon tolom egy Note 8 felé (bár egyelőre kiröhögött sajnos
).
-
dnelb
veterán
S8 eléggé szégyen lett a kategóriában
lol, 3k-s akksitól mit vársz? G5-ben 2800as van, 0.5el kisebb kijelzővel, mégis lazán 2x annyit bír az S8. Ez neked szégyen? Nagyon elvagytok ti tévedve...
xperia XZ premiumban nagyobb akksi van, mégis rosszabbul bírja 15%-al, G6/U11 szintén.. Tehát? -
A kijelző szélessége a mérvadó, mivel már eltérőek az arányok. Az S8-nak túl keskeny a kijelzője, olyan széles, mint egy hagyományos, 5 colos mobilnak. Utóbbit meg nem mondanád phabletnek. Persze lehet csinálni 8 colos kijelzőt is úgy, hogy egy szó nem fér rá ki szélességben.
-
k810
aktív tag
Ezt nem baj, ha nem értem?
S7 edge kijelzője 5.5 col, S8 5.8. A telefon nagyobb persze, mert nem Infinity Display. Mitől phabletebb az S7 edge? Azért, mert fizikailag nagyobb?
Abban egyetértek, hogy az S7 edge akksija tuti tovább bírja, az S8 eléggé szégyen lett a kategóriában (Samu csúcs, ehhez képest ha nem csak wifin van az ember 5, max 6 óránál többet nem lehet kicsikarni belőle SoT-ban). S7-tel partiban inkább az S8+ van üzemidőben.
-
szlibud
tag
Sziasztok, olyanokat kérdeznék akik s7 edge-t és sima s8 (nem +)-t is használtak, hogy akkuidőben mire lehet számítani, mert ugye a edge-nek sokkal nagyobb az akkuja, ha az s8-nak is lenne akkora, akkor nem is gondolkodnék rajta.
Sokat beszélek (Bluetooth-al), sorozatokat is sokat nézek, meg van amikor online videótárakból, de akkor az is több óra egy nap. -
leslien
nagyúr
Tejföl pü ment...
-
a510
aktív tag
Mostanában nekem a waze késik a kijelzéssel (S8), ha városban gyorsabban megyek (60+), akkor akár 100 m-t is. Persze, ha megállok az utca előtt (pl. lámpa miatt), akkor utoléri magát pár másodperc alatt. Tudom, hogy a waze-nál kellene emiatt érdeklődni, csak kíváncsi vagyok, hogy más is tapasztalt-e hasonlót mostanában.
Google térképen pontos a navigáció.
Köszi! -
válasz
Roland861010 #23409 üzenetére
Akár megy AOD, akár full kikapcsolt képernyő, csak megnyomod a home gomb helyét és kivilágít a display. Sőt, ha eltüntettem az alsó gombokat, appból való kilépés is megy úgy,hogy a home helyére nyomok. Rezzen és kilép homescreenre.
Szerintem ez elég kényelmes. Ha pl. otthon, vagy munkahelyen vagyok, egy állványon vana telefon, csak megnyomom a home helyét, display kivilágít, majd elhúzom az ujjam és felold (biz. helynek van beállítva mindkettő). Ha kezemben van, szintén hüvelykujjal megnyomom a home helyét ha épp csak rá akarok pillantani, de ha a mutatóujjammal feloldom a hátsó olvasóval, az sem kell.
-
Deck
titán
válasz
Zsozsoka 74 #23413 üzenetére
+1
-
Roland861010
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #23413 üzenetére
Van egy linked hogy melyikre gondolsz?
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
gainwardgs #23403 üzenetére
Ajánlom a gyári fóliát az MM - ből. Ez az eddigi egyik legbiztosabban működő fólia megoldás.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
gainwardgs #23403 üzenetére
Több mint 6 hónap alatt nálam elöl-hátul karcmentes a készülék.
-
válasz
Roland861010 #23409 üzenetére
Elég sokat keresgéltem, tőzsdés van, de árfolyamost nem találtam, pedig nagyon örülnék neki.
ΞlittlecarΞ: Ami kiírja nekem a napi euro-forint, dollár-forint, stb. árfolyamot. Widgetem van olyan, de edge panel jobb lenne.
-
Roland861010
veterán
válasz
icecave #23378 üzenetére
Tudsz vásárolni hozzá mintha azt láttam volna aztán az lehet valami tőzsdés cucc volt.
Nekem 3 nap után egy bajom van csak vele ,hogy szerinten túlzottan melegszik.
Már csak egy youtubes videónál is erezhető.Ami kellene hogy feloldásnál ott legyen a home gomb.
De sehol nincs. -
marquuard
veterán
Sziasztok. Hol találom a Samsung hivatalos viszonteladóit? Van valahol egy lista, de nem találom.
-
gainwardgs
veterán
Valakinek van már karc a kijelzőn?
Már 3 féle fóliát próbáltam de egyik se bírta 3 napnál tovább.
A gari meg biztosítás karcokra gondolom nem vonatkozik ? -
zuioch
aktív tag
Srácok, kéne egy kis segítség. Este frissítettem a telefont, rendben le is ment, viszont azóta nem ismeri fel az ujjlenyomatomat, tehát sem a zárolt notesz jegyzetekhez nem férek hozzá, sem új ujjlenyomatot nem tudok hozzáadni, mert nem enged be. Jelszóval próbálkoztam, de az sem működik. 2 lehetséges volt amit beírhattam még annó, egyiket sem fogadja el. Most mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged