- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowLac
addikt
Nillkin tokra kösz az infókat.
-
ShadowLac
addikt
Üdv. Nikin frosted tokban esett már le valakinek a telója? Nem tört be? Csak mert egy kemény müanyag az egész valahogy vannak kétségeim vele kapcsolatban.
-
ShadowLac
addikt
Hello . Magyar független a telóm. Német dbt tettem fel. Magyar vodás kártyával.xeh xeh xeh. Eladom holnap a telót. A gari miat jó így, vagy le kellene töltenem a magyar függetlent és azt feltenni.? Nem szeretném úgy eladni hogy gari problémája legyen az uj tulajnak.
Irjatok már minnél hamarabb.köszi. -
ShadowLac
addikt
Üdv . egy kis segítség kellene. Az asszony elejtette az S6os telóját. Most csak a samsung felírat jelenik meg bekapcsoláskor majd kb 5 7 másodperc múlva eltűnik, majd újra előjön.És csak villog tovább. Sérülés nem lett rajta. Ha rádugom a töltőt megjelenik az akku ikon szürkén majd zöldre vált mutatja a százalékot majd eltűnik, a töltés megy mert a led világit. De min írtam bekapcsolni nem lehet. ????????
A hangerő le + bekapcsol gomb is csak a villogást hozza elő.
Gondoltam ide is beírom sok S8 tulajnak volt S6 ja.
-
ShadowLac
addikt
Felraktam a márciusit.Szubrutin nél tapasztalt sárgulás nincs.Maradt xeh xeh xeh. Köszi a segitséget.
-
ShadowLac
addikt
Üdv. A DBT van a telomon odinnal tettem fel CSC vel mindent töröltem, Most XEH XEH XEH. Ha most a márciusi német DBT HOME CSC -t rakom fel mi lesz?
-
ShadowLac
addikt
válasz
leslien #37135 üzenetére
Üdv. Kamera terén én is nagy javulást érzek. Jó lenne ha tennél fel összehasonlító képeket a pixellel. Ha már megközelítené a pixelt örülnék. Mert lehet csak placebo. A színkezelésben érzek nagyobb változást mintha vissza vettek volna az erős színezésből és az erős élesítésből. Most nekem nagyon ok a kamerája.
-
ShadowLac
addikt
Oreo bug? Viberen beszéltem bejött egy telefon hívás. Eddig bontotta a vibert. Most nem bontotta. Élő maradt a viber és a telfon beszélgetés egyszerre.
-
ShadowLac
addikt
Android rendszer 21%. Nem sok ez??
-
ShadowLac
addikt
-
ShadowLac
addikt
Ma akadt egy kis problémám. Összepárosítottam vw t5 gyári Bluetooth át a telómmal. De azt vettem észre hogy jobban merül gondoltam maradok a jól bevált nokia bh 310 headsetnél. Bluetooth menünél kis fogaskeréknél lecsatlakoztattam róla a vw bluetooth_t. Ok. eddig. De utána minden autóbeindításnál jön az üzenet hogy vw phone kapcsolódni szeretne 4db 0 stb kóddal kapcsolódhatok. A mégse re nyomok kb 5 perc és megint jön az értesítés van hogy 4 szer is van hogy 1,2,3 szór. Ujjbab indítás után megint uez. egész nap.
Csináltam hálózatbeállítások visszaállítását is és alapbeállítások visszaállítását is.
Gyári adatok visszaállításához nem ragaszkodok nem rég laktam be az OREOT.(lehet egy bug?)
Régebben S6 al is kipróbáltam simán lecsatlakoztattam és nem csinálta ezt.
Valami ötlet? -
ShadowLac
addikt
A kemera kritikámat vissza vonom.OREOval 2 napja fotózgatok. A szinkezelés nagyot javult. A kamerát rendbe tették. Super lett.
-
ShadowLac
addikt
Hello. Oreon nem tudjátok hol van a fénykép szerkesztő?
Világositás,kontraszt stb?? -
ShadowLac
addikt
Felraktam az oreot. Teljes siker! De mondja már meg valaki hogy pl a vodafone start értesítést hogy lehet eltüntetni. A nougaton elhúztam jobbra vagy balra.Itt?
-
ShadowLac
addikt
válasz
Divinity #35393 üzenetére
Jó. akkor meleg a kép.mindegy minek hívjuk.sok képpel tudom alátámasztani a szín tévesztését a kamerának.
Egyébkén a keki szint is rosszabb fényviszonynál barnának látja míg a többi mobil a családban kekinek.Nem azért mert el vagyok az s8 al. Csak na ez volt a legdrágább. -
ShadowLac
addikt
válasz
Zsolt74 #35279 üzenetére
Vodás vagyok.mikor nekem is kellet micro sim valami 5000ft mondtak.Mondtam az ügyintézőnek hogy hagyjuk a kártyát .Megszüntetem .Ismerőseimnek a T nél ingyen cserélték,átmegyek a T hez kezdjük a pappir munkát. Erre azt mondja:van egy másik kehetőség is most látja a gépben. Mit szólnák 1 ft hoz. Elfogadtam.
-
ShadowLac
addikt
Odinnal német oreo felrakásánál sim kártya, memória kártya? Ezeket ki kellene vennem?
Magyar független a telo. -
ShadowLac
addikt
Van ahol írnak valami samsung usb file t és hogy telepiteni kellen?? Ez kell? Már az odonnal oreora frissitéshez?
-
ShadowLac
addikt
Magyar független nougaton vagyok.német oreo hoz CRB7 hez akkor melyik odin a jó??
-
ShadowLac
addikt
S8 vs S8 camera
-
ShadowLac
addikt
Melopow M002 Akinek van. Kérdezném,hogy pl: you tube lejátszásánál a hangot nem viszi át a tv re emiatt a hifi sem megy. Csak a telefon szól.Azt hiszem a videóknál sem.
A hdmi kábel jó mert laptophoz ezt használom.
Szóval nálatok ez a hang hogy van? Átmegy vagy nem?
S8 al használom. -
ShadowLac
addikt
válasz
icecave #30897 üzenetére
BT os hangerő probl nincs. Gps probl nincs. Valszeg valami bekavar. Lehet a play röl letöltöttél valamit ami nem volt 100%os.
Pl: egy T sistem nél dolgozó mesélte hogy a Bkv hoz írt programjukat a play egyböl elfogadta. Az iphonnak csak sokadik javitás után tudták/engedte/ feltölteni.
Ezért is stabilabb az iphone. Bár mostanában olvastam hogy a gugli is kezd szigorkodni.
Az enyém magyar független. -
ShadowLac
addikt
Felrakattam a mobile autfitters fóliát spigen rugged armor tokhoz. Egyenlőre tetszik.
-
ShadowLac
addikt
válasz
Grande Ale #30341 üzenetére
Decemberi sincs.
-
ShadowLac
addikt
Nillkin 3D AP+ PRO fóliával spigen armor tok jó ??? Vagy bántja?? a fóliát?
-
ShadowLac
addikt
S7e t com decemberi kijött.érdekes.
-
ShadowLac
addikt
Magyar független. Decemberi frissités jött valakibek?
-
ShadowLac
addikt
-
ShadowLac
addikt
válasz
Bumblebeee #28004 üzenetére
Enyémmel nincs.
-
ShadowLac
addikt
válasz
Roland861010 #27575 üzenetére
Mondjuk átmehetnél a pixel fórumba.
-
ShadowLac
addikt
A hívásinditás húzással már nincs?
-
ShadowLac
addikt
Oreo akinek van nem tudna csinálni egy foto tesztet a régi rendszerrel. Csak hogy javult e valamit?
Érdekelne az árnyékos részek kivilágositása.hogy nótt e?
Illetve a füves területek libafos zöld-sárga szin javult e?
Vagy ha van ores telóval valaki debreceni? -
ShadowLac
addikt
Hello. A samsung claud miért nem látja az általam létrehozott mappát? Csak a kamera és a feltelepitett open camera mappáját látja.Szeretném az általam létrehozott mappába beletenni azokat a dolgokat amiket a claudba szeretnék feltölteni. ????
-
ShadowLac
addikt
Hello.augusztusi a szoftver a telómon. Frissiísem le.?
-
ShadowLac
addikt
válasz
eladogeppc #26616 üzenetére
Minimum I8 plus ra kellene váltsál hogy legyen értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged