- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingoo
tag
Megvettem az eredeti Samsung fóliát S8-ra, de sajnos a Spigen tokom lenyomja a szélein
Megvárom még ezt a csodás eBayes case friendlynek nevezett tempered glasst is, hátha az jó lesz. Ha az sem, akkor feladom.. Marad fólia nélkül.
-
iceQ!
addikt
Ki milyen üvegfóliát használ? Biztos vennem kell, mert féltem hogy ha elejteném betörik a kijelző.
-
Exelsior
őstag
Sziasztok.
S7 Edge-röl jöttem át. S8+ lett a befutó.
Szuper telefon lett.
Érdekelne hogy az OREO Beta elérhető-e erre és ha igen hogy?
Köszi a segítséget.
-
renaldooo
csendes tag
Halihó!
Valaki tud az s8 kamerájának megkötéséről valamit? Ahogy a gyári alkalmazásban, 10 másodperc a maximum záridő, addig különböző más ( fizetős ) appokban is ez a maximum ami elérhető. Ellenben más - androidos - telefonokkal. Elvileg van egy progi, ami ezt megoldja, de ahhoz rootolni kellene a telefont, amit én nem szeretnék. Tud esetleg valaki valamiféle megoldást a problémámra?
-
Soltee1
tag
válasz
-ZsoLi- #24978 üzenetére
Nekem most fog érkezni az s8, de még megvan a honor 8 is.
Csakis az emui miatt váltok, mert a 4giga ram ellenére a védett alkalmazásokat is bezárja.És hát igen a honor 8 összefoglalója talán az egyetlen ami úgy kezdődik:
ISMERT HIBÁJA NINCSEN!!!
És ez így is van. Egy darabig megtartom az s8 mellett és majd kiderül, hogy lesz....
-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok!
Le szeretném cserélni a meglévő telefonomat egy s8+ra. Jelenleg egy honor8am van, egy két összehasonlitó videót megnézve kicsit elbizonytalanodtam. Esetleg aki honor 8ról váltott irhatna pár sort😀
Köszönöm -
tatomi92
aktív tag
Sziasztok,
megjott a Pulesen nedves foliam es sikeresen ra is tettemAz UAG Pathfinder tokomat sem nyomja fel
-
kengyel
nagyúr
Vodafone megint adta, QK7- rom elérhető OTA.
-
<Lacy85>
addikt
Hmmm. Nálam is előjött a fókusz probléma. Kocogtatás után elmúlt, de akkor is
-
kislaci
senior tag
Sziasztok, hogy tudom a leggyorsabban zárni a kijelzőt a bekapcsoló gomb nyomkodása nélkül?
-
cotag
senior tag
Srácok. Emagtól vettem gear vr szemüveget.De SM-R324-et kaptam, 325 helyett..
Érdemes visszaküldeni?
Van különbbség? Cseréltessem????? -
<Lacy85>
addikt
No. Úgy fest megoldódott a múltkori akksi "probléma."
A hülye messenger merítette szép sunyiban. Letöröltem a francba, és feltettem helyette a Viber-t.
Azóta olyan az üzemidő, mint új korában.
Én meg az októberi frissítésre fogtam, mert valamiért pont akkor marhult meg, amikor frissítettem.Valamelyik nap nem igazán volt időm nyomkodni, így másfél nap után még simán 70% felett volt.
Pár óra spotify, egy kevés netezés, meg pár telefonálás. Ezt már szeretem. -
SkyS1gn
félisten
válasz
Zsozsoka 74 #24933 üzenetére
Beégés nem lenne a képernyőképen te....
-
marquuard
veterán
válasz
Mindegy, már megválaszolták.
-
-
sgeza
veterán
válasz
N.otorious #24927 üzenetére
Ez így önmagában igaz. Csak éppen a gyorstöltés magasabb feszültségen, kisebb árammal tölt. Ergo pont a sima töltésnél kedvezőtlenebb a hosszabb kábel. A két töltési mód közötti különbségről beszélek csak.
-
HIJ
őstag
Ki lehet kapcsolni a képernyő gombra való ébresztést? Amikor kézben van a teló néha felébred. Idegesítő...
-
hunluigi
senior tag
Micsoda anomáliák... de sajna engem is elért a klónok átka. Reggel az értesítési sávon megjelent egy kakáló ember ikonja. Egy ilyen:
-4°
Nem tudom eldönteni, hogy ez valami vírus, esetleg az s-health valami anyagcserére vonatkozó új feature-je...
Na elég volt a trollkodásból!
-
iceQ!
addikt
Galaxy S8+ tulaj vagyok mától. S7-ről jövök át.
Remélem továbbra sem fogok csalódni a Samuban. -
frischmannak
csendes tag
Sziasztok!
Fólia cserénél észre vettem valamit a kijelző alján amikor megtöröltem a nedves kendővel, egy apró kis helyen( olyan 1 mm x 3 mm-es csíkban) megragadt mindig a nedvesség. Azt hittem talán az előző fóliáról maradt valami ragasztó anyag, de nem. Amint megszárad a kijelző szabad szemmel nem látszik, de a víz minden egyes alkalommal megmarad ott és körömmel is érezhető, hogy van ott valami "mélyedés". Mi okozhatja ezt, valami felsérthette a kijelző felületét vagy a fólia rongálta volna meg? Van rá valami megoldás, esetleg tapasztalt valaki ilyet?
Szervizbe nem vinném, mert szerintem nem néznének rám barátságosan
Láthatóan nem zavaró, mert most is fólia van rajta, de nélküle se lehetne észre venni csak ha vizes a kijelző, de a tudat kicsit idegesítő. -
anrab
addikt
válasz
Beállítások-kapcsolatok-egyéb kapcsolatbeállítások-letöltés gyorsító.
Csúszka ki. -
válasz
N.otorious #24939 üzenetére
...az hogy 3 A töltéssel bír pl. A hálózati max 2.1 A rel tölt. Tudom, hogy a volt is számít ami a fali töltő esetében 9/5 V.
Ezért kérdeztem. -
dnelb
veterán
válasz
Úgy látom nem volt még type c-s telefonod amikor a köztudatba jött. Egy rossz minőségű olcsó kábel, töltő lazán hazavágott laptopokat, telefonokat. Még külön app is volt rá amivel megnézhetted melyik biztonságos, melyik nem..
insyde5 ! vegyél blitzwolfot, az a tuti.
Nekem ilyen van.
-
w333
félisten
válasz
Be van kapcsolva az inteligens hálózatválasztás, tehát ha gyenge a wifi segít neki a 4G
-
Deck
titán
válasz
-
-
TOZ
addikt
Rohadjatok meg
-
törölt tag
válasz
-
HIJ
őstag
válasz
Ha beégés lenne, akkor szerinted látszana a screenshoton?
De szerintem nem beégés, inkább pixelhiba
-
válasz
Trollkodsz? Beégésről screenshot?
-
badxgirl
aktív tag
Volt itt szó korábban olyanról, hogy fekete alapon lévő világosabb elemek szellemi élet produkálnak. Konkrétan az aod órája beszellemképesedett mivel az ugye időnként odébb kerül, majd feloldás után is látszódott kis ideig majd elhalványult.
Az én s8am eddig nem csinálta, de most a férjemé került hozzám és az igen. Eddig tudtommal ez sem csinált ilyet.
Ez hiba? Vagy egyszerűen ilyen? Mi az oka? Nem szívesen szervizeltetném.... -
Brutális
csendes tag
Sziasztok.
Valaki tudja a megoldást arra, hogy ne tűnjenek el az EDGE panelról a kontaktok? Hiába teszem ki, rövidesen eltűnik.
Kérlek segítsetek, köszönöm!
-
tothl
addikt
Sziasztok !
leslien kartárs segítségével immár én is az Oreo beta táborba tartozom...
Majd beszámolok ha észreveszek valami jelentős újítást, egyelőre nem volt alkalmam nagyon megnyomogatni. -
-
deadmaau5
tag
Lenne egy nagyon 'láma' kérdésem..
Végül megvettem az S8+ - at.. az lenne az én problémám hogy a névjegyzékbe egyből berakta a kis 'google - s' jelzéső névjegyeim, amik szerepeltek a régi telómon, igaz ez jó is lehetne csak 80% - a azoknak a számoknak már kuka.. szóval hol tudom én ezeket a névjegyeket végérvényesen törölni?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
He-Nike #24904 üzenetére
Nem "parázok" rajta, csak irányt igyekeztem mutatni a kollégának, aki 2 év garis készüléket keresett.
Én általában nem tartok meg ilyen hosszú ideig egy telefont sem – bár az S8+ sanszos, hogy sokáig megmarad még –, viszont én irtózom a GSM boltos megoldásoktól, ami csak azért számít jelen esetben, mert a kolléga olyan üzletet keresett, ahol nem lesz gond a jótállással, de a GSM boltoknál ez mindig minimum kérdőjeles.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest