- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Millerchris #23386 üzenetére
Nincs rajta gyárilag IMEI szám a hátulján, legfeljebb egy matrica.
-
Millerchris
tag
Sziasztok!
Adott egy S8 plus készülék. A hátulján viszont nincs rajta az imei szám. A tulaj szerint nem mahinált. Létezik ilyen telefon ami gyárilag ilyen? Mert szerintem nem. Köszönöm! -
Köszönöm, bár csak gyorsan leírtam, amik eszembe jutottak, lehet úgy kellett volna, hogy minden nap leírom vázlatosan, mit kellene megemlíteni benne és abból faragni egy jó kis leírást.
Most már kezdem igazán élvezni a telefont, tudom, minek hol a helye, mit hol kell állítani, személyre szabtam, és még sorolhatnám. Van még, amit meg szeretnék oldani (pl. edge árfolyamok), de egyrészt elképzelhető, hogy nem is lehet, vagy ha igen, az majd később kiderül. Ezek már csak apró kényelmi dolgok.
-
HopeckoR
aktív tag
Sziasztok,
A mai nap én is csatlakoztam a Galaxy táborba egy S8+ kiséretében
De sajnos már alapból egy kisebb problémával szembesültem. Az általam választott Spigen tok, elkezdi a széleken felnyomni a Samsung fóliát.. Erre van valami ötlet?
Köszönöm.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Quasi_modo #23356 üzenetére
Nekem a micro B se halt meg soha, ez meg elvileg csak ellenállóbb.
-
Egy hosszabb kis szösszenet a tapasztalatimról, iPhone 7 Plus után, aki nem akarja, ne olvassa el. Előre szólok, hosszú lesz, és bár igyekszem összeszedetten beszélni róla, nem biztos, hogy sikerülni fog.
Az elő történet annyi, hogy gyakorlatilag 2008 óta iPhone-t használok (legelsővel kezdtem), droidos kitérőm volt összesen kb. 2 év, de nem egyhuzamban, akkori csúcsmodelleket próbáltam (LG G2, Z1C, Z3C, P9, P9 Plus).
Leszögezném, hogy elégedett voltam az iOS-el, bár eléggé kötött, mindent jól és gyorsan tesz és tekintsünk el az iOS 11.0 körüli roppant gáz rendszertől ami nem csak, hogy sok helyen laggolt, az akksit is úgy szívta, mintha nem lenne holnap, ugyanis 11.1.1-re egészen jól működött újra a rendszer, akkuidőt kivéve (bár az is javult).
Azért váltottam S8+-ra, mert „untam a banánt”, évek óta ugyanaz a forma, ugyanaz a kinézet az oprendszer tekintetében is. X rohadt drága lett, bár megvehetném, ennyi pénzért biztosan nem fogom. Szóval összességében most láttam idejét megint elkalandozni, aztán hogy mit hogy a jövő év, úgyis kiderül.
Azért nem akartam az elején írni semmit róla, hisz úgy gondolom, hogy a legtöbb ember azért szarozza a másik tábort, mert bár megpróbált váltani, annak nem hagyott elég időt. Elvárta, hogy minden úgy működjön, ahogy megszokta és ha 1-2 napon belül nem ezt tapasztalta, vagy nem tudta megszokni (elég nehéz is ennyi idő alatt), akkor bizony hangzatos szavakkal szidni kezdte.
Külső: Ez totál szubjektív, számomra nem kérdés, full hightech az S8 az iPhone mellett, egyértelműen jobban tetszik a Samu. Fóliát találni rémálom, illetve eléggé beszűkült körben lehet találni. végül, mint arról szintén írtam, gyári lett elöl (üvegfóliákkal nem is próbálkoztam), hátul és oldalt maradt a Mobile outfitters (elöl sokat ront a képminőségen). Tokot nem használok. Kötöttem rá biztosítást, de eddig egy telefonomat sem érte olyan kár, ami miatt ezt ki kellett volna használnom, de az ördög sosem alszik. A vízállóság remek, iPhone esetén azért az iP67 ugyan ott van, de még akkor is f*stam,hogy valami baja lesz,ha esőben megázott kicsi a display.
Kijelző Pazar és hatalmas, pedig i7Plus-é sem volt kicsi.
Vezeték nélküli töltés is kényelmes, bár lassú, viszont este hazaérek, ráteszem, aztán tökmindegy, mikorra tölti fel.
Ujjlenyomat olvasó iPhone estében pontosabb, és jobb helyen van. Samun ott az arc és retina felismerés, de mivel maga a gyártó is elismeri, hogy adott esetben árthat a szemnek, nem használom (műtötték már a szememet, stb, nem kell semmi rizikó faktor pluszban, még akkor sem, ha az minimális).
Akku jobban bírja, mint a 7 plus, de ez értendő a jelenlegi iOS 11-es verzióra, ami erősen lerontotta azt.
OS: ezt már leírtam egyszer, továbbra is úgy gondolom, hogy a szabadságnak ára van. Az iOS összességében sokkal smooth-abb, az animációk is baromira jól el vannak találva. Droid is gyors nagyon, de valahogy mások az animok, mindent odab*sz az arcod elé, amitől pattogósnak és ezáltal szaggatósabbnak él meg egy iOS-hez szokott szem. Ezen nincs mit ragozni.
Csomó funkciót kaptam a droiddal, ezek egy része nagyon praktikus, másikat nem is használom, de ez egyénenként változik. AOD remek, bár eléggé szívja az akkut. GPS alapú biztonság nagyon jó, használom is.
Hang: beszélgetés és hasonlók kristálytiszta, totálisan pozitívan csalódtam. Ami hiányzik, az a sztereó megszólalás fektetett nézetben yt, film stb alatt, másikon fentről is szólt a hang, nagyon jó volt.
Van jack, hatalmas plusz, még akkor is, ha jórészt BT-n hallgatom (BeatsX). Sokkal dinamikusabban szólalnak meg a hangok minden téren, legyen az film, vagy zene és a beállítási lehetőségek is bőségesek. iPhone sem volt szar, sőt, de itt egyértelműen jobbnak érzem/hallom.
Fényképezőben mindkettő jó, de jobb a Samu. Ezen lehet vitatkozni szintén, én automata módban lövöldözök mindkettővel, és a Samu jobb képeket készít, főleg kevés fényben. Videót nem tudom, ha évente 2x20 mp videót felveszek, sokat mondtam. Nem használom.Biztos van csomó dolog, amit kihagytam, de majd kérdez, aki esetleg olvassa és fontos neki.
Megérte? Az az igazság, hogy nem tudom, tényleg nem. Egyik sem jobb a másiknál, mindenki döntse el, neki mi a fontosabb és úgy válasszon. Nekem bejön ez a telefon, a display tényleg odab*sz, zenehallgatás is élmény. Én egy ideig most elleszek ezzel, sajnos az a „bajom” mint másnak is, hogy bár egészséges értékrenddel megáldott (legalábbis remélem) felnőtt férfi vagyok, ha telefonról van szó, hajlamos vagyok teljesen hülye döntéseket hozni, cserélgetni, próbálgatni még akkor is, ha egy adott cucc tökéletesen kielégíti az igényeimet. Persze, inkább ezeket cserélgessem, mint az asszonyt, nemde? -
válasz
thamasz #23355 üzenetére
Store-ban 35k, és abből jön le a mastercard-os 20%, tehát 28k lenne. Én vettem egyet alig használtan, edigis garanciával 22-ért. Annyit megért, mégha nagyon ritkán lesz is használva.
Más: leszedtem az outfitters-es fóliát elölről, és visszajöttek a csodás színek. Hátul-oldalt tuti megmarad, de a kijelzőre gyárit raktam. Az sem volt zökkenőmentes, az elsőt totál elrontottam, de a másik szerencsére nagyon jól sikerült.
-
Tejföl
tag
Hali,
Valaki tudna egy linket esetleg gyors leírást, hogy hogyan tudnám visszarakni az android 7.x-et? oreo béta van most rajta de pár pogram nem működik rendesn úgyhogy vissza tenném az eredetit. Semmi megoldást nem találtam a samsung oldalán.
Köszi!!! -
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Azt szeretném kérdezni,hogy az S8-nak milyen SoT-ja?Most váltanék S6-ról valamire,de örülnék neki ha jobb lenne a Sot-ja mint annak volt (kb 3-3,5ó) -
w333
félisten
válasz
Quasi_modo #23347 üzenetére
Ezt nem értem ... nekem még S6 és S7E -hez volt vezeték nélküli töltő és non-stop be volt dugva, soha semmi baja nem volt, csak akkor működik ha rajta van a telefon, ha pedig nincs rajta akkor csak készenléti módban van
-
válasz
kengyel #23332 üzenetére
Szelfinél meg felemeled a tenyered, és máris fényképez, így nem kell gombokat nyomogatni.
(#23336) madkiller: így van, csak bekapcsolás után első alkalommal kell leokézni
(#23341) icecave: minden töltő fogyaszt valamennyit, ha a konnektorban hagyod. Persze ez elhanyagolható ahhoz képest, amennyit töltés közben fogyasztanak.
-
válasz
madkiller #23336 üzenetére
Köszönöm, meg is figyelem, de azt mindenképp hozzátenném,hogy ha igazad is lesz (remélem), akkor minden újraindítás után legalább egyszer figyelmeztet.
Megint egy alap kérdés, de nem feltétlen kötődik az S8-hoz, más esetben is megkérdezném: DEX-et, wireless töltőt lehet a konnektorba bedugva hagyni, ha nem használom? Tehát akkor nem fogyaszt minimális áramot sem, ha nincs mire/minek leadnia?
-
válasz
FiremanusXI #23333 üzenetére
ACR-t használok szintén.
Én sem hallom a hívott felet, csak saját magamat, illetve, nagyon halkan valami kivehető. Megoldást eddig még nem találtam.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
FiremanusXI #23333 üzenetére
Már válaszolt rá az egyik fórumtárs.
-
*Mukeey*
addikt
Nekem se jött az októberi ota még meg.Gyári független xeh.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Pedy1225 #23319 üzenetére
Szia!
Ha a kamera az elsődleges szempont nálad, akkor mindenképpen az S8-at javaslom a Mate ellenében. Automatán is kiemelkedő képeket lő a telefon, a kamera fókuszvesztése meg elég ritka hiba.
Az ujjlenyomat-olvasó lehetne picit lejjebb, bár ezt túlspilázza a cikkíró a tesztben, a mindennapokban hamar hozzászokik a helyzetéhez az ember, vékony tokban a legjobb a használata. Természetesen ki is lehet kapcsolni a biometrikus azonosítást.
A rózsaszín kijelző már nem jellemző, a telefon meg átlagosan csúszós, pont ugyanannyira, mint bármelyik konkurens, üveg házas masina.
-
Tényleg, ezt a magas hangerőre figyelmeztetést nem lehet kikapcsolni? Csomószor van, hogy hallgatom a zenét, a füles távirányítóján nyomnék rá még egy egység hangerőt, erre nem megy, mert a zsebben a telefonon felugrott a figyelmeztetés. Ez elég zavaró, akkor is, ha engem akar csak kímélni.
-
FiremanusXI
csendes tag
Samsung S 6 edge + az AllCallRecorder nevű program tökéletesen működött, S8+viszont nem indul el a felvétel vagyis a hívott felet nem hallom .
Valakinek ötlet?
Próbáltam másik programmal is kb 5-6 -al.
Köszönettel Firemanus -
Pacee87
aktív tag
válasz
Pedy1225 #23319 üzenetére
Szia!
Ujjlenyomat olvasó megszokás kérdése és nem kötelező a használata. Opcionális lehetőség a feloldására az írisz szkenner is, nekem tökéletesen működik világos szemmel, de az esetek többségében ujjlenyomatozok. Rózsaszín kijelző kalibráció az első példányokat érintette. 950-ről jöttem, az S8 kamerája megüti annak a szintjét, sötétben pedig egyértelműen jobb. Fogás az jó kérdés. Biztosan vigyázni kell vele, drága a kijelző csere! Egy tok segít a fogáson. Nekem a dedikált kamera gomb hiányzik nagyon! Az S8-nál jobb, kompromisszum mentesebb telefont ma nem tudsz venni... -
janosibaja
őstag
válasz
BeastMode #23325 üzenetére
@anrab, @BeastMode
Ha jól értem, a lakásomat, meg a munkahelyemet hiába állítom be biztonságos helynek, nincs mese, bizonyos idő után nem tudom másként, csak ujjlenyomat-olvasóval feloldani a telót.
Ezt én elég idétlen, fölösleges megkötésnek tartom, de ha egyszer így van, akkor megszokom. Úgy tűnik, ez nem konfigurálható.
Köszi
-
BeastMode
őstag
válasz
janosibaja #23322 üzenetére
Ha bizonyos ideig (pár óra) nem használod a telefont, akkor biztonsági okokból kéri a mintát is.
Nekem (igaz Note 8, de ugyanaz ilyen szempontból) itthon smart lock van beállítva, hogy ne kérjen semmit, csak simán fel lehessen oldani.
Reggel, pár óra alvás után kéri vagy az íriszt, vagy az ujjlenyomatot, vagy a mintát, de utána megint működik a smart lock rendesen. -
anrab
addikt
válasz
janosibaja #23322 üzenetére
Úgy emlékszem hogy ha 4 órán át nem érzékel aktivitást, mozgást akkor is kér. Kivéve azokon a helyeken ami bevan állítva a biztonságos helynek.
-
HorviGabi
aktív tag
A youtube videókat miért nem tudom kitenni teljes képernyőre? Az ikont sem tudom behozni amivel ki lehetett rakni full képernyőre.
-
bigdady
nagyúr
válasz
janosibaja #23320 üzenetére
Nálam csak újraindítás után ker ilyet soha máskkr
-
janosibaja
őstag
Még egy láma kérdés, mert bár tavasz óta meg van az S8-as, ide nem tartozó okok miatt gyakorlatilag nem használtam az ujjlenyomat-olvasóját
Miért van az, hogy időként a lezárt képernyőt nem engedi ujjlenyomat-olvasóval feloldani, és valami Házirendre hivatkozva kéri a PIN kódot? Hol van ez a Házirend? Lehet állítani rajta? Köszönöm!
-
Pedy1225
tag
Sziasztok! Az S8 teszt kicsit megijesztett, tényleg olyan rossz "megtalálni" az ujjlenyomat olvasót, hogy össze kell tapicskolni mindent, mire megtalálható, tokban pedig nem úgy érzékel, és ha elfordítom a telefont fényképhez videózáshoz, akkor nem nagyon van rajta fogás, és vigyázni kell, hogy el ne ejtsük, és van hogy rózsaszín a kijelzője, és a kamera lefagy? Egyébként milyen képeket csinál automatán, élethűt? Én nagyon sokat fényképezek, nekem arra kell a telefon, de nem szoktam állítgatni, nem szoktam belenyúlni a beállításokba. Kérlek bennetek viszonylag elfogulatlanul válaszoljatok.
Ezen (S8) és a Huawei Mate 10 Pro-n gondolkodom. Még egy tudatlan kérdés, még nem volt ujjlenyomat olvasós telefonom, lehet anélkül is feloldani a telefont, mint a régi szép időkben, hogy mondjuk megnyomom a kikapcsoló gombot, feléled a telefon, utána pedig elhúzom a képernyőt, vagy ez már a múlt? Köszönöm, ha segítetek
-
viera
őstag
válasz
Roland861010 #23317 üzenetére
Nem lehet,alkalmazkodik a külső fényviszonyokhoz.
-
Roland861010
veterán
Még egy hülye kérdés de az aktív kijelzőnek a fényerejét lehet állítani ?
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #23315 üzenetére
Meg van.
Most már jobban mukodik. -
tyielow
aktív tag
EZZEL a tokkal rendelkezik valaki? Van tapasztalat? Mérget vennék rá, hogy prémium minőség, a gond az, hogy itthon nem kapni... Sőt, csak 1 oldalon láttam, a mobilefunon. Tippek?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Roland861010 #23299 üzenetére
Azt írtad, hogy 0 perces, ezzel a kifejezéssel meg a GSM boltok szoktak trükközni, hogy ne kelljen azt odaírni, hogy teljesen új készüléket árulnak, vélhetően szürkeimportból.
Ha a Telekomnál vetted, és ilyen hibákat produkál, akkor annyit tehetsz, hogy vagy megpróbálod újrakalibrálni az említett érzékelőket, teszteled az előlapi kamerát, végignézed az idevágó beállításokat, vagy egyszerűen visszaviszed a telefont.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #23297 üzenetére
A gyári felületen nem.
-
válasz
Roland861010 #23301 üzenetére
Nekem is homályosan mutatja, de mindig felold.
-
válasz
Roland861010 #23304 üzenetére
Lehet hülyeség, de megfelelő fényviszonyok voltak, mikor beolvastattad vele az íriszed a felismeréshez? arcfelismerésnél sem mindegy, hogy mennyit lát a képedből.
Valaki nem tudja, létezik-e árfolyam edge panel? Ahova ki tudom rakni a napi euro, dollár, font stb árfolyamokat.
-
dnelb
veterán
válasz
janosibaja #23302 üzenetére
de.
aod-ot meg aod-nak hívják...a kijelzőn világít
Roland861010: tágabbra kell nyitni a szemed
-
badxgirl
aktív tag
Nekem azóta sem jön update... xeh/xeh/ato...qi7...sammobile szerint xeh-re és ato-ra is kint van az egyel újabb uodate talán 6.-a óta, nekem nem jön. Van még így valaki függetlennel?
-
BeastMode
őstag
válasz
Roland861010 #23301 üzenetére
És ezzel mi a baj?
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #23299 üzenetére
Ilyen minosegu az irisz szkener.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest