- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
avlisz80
tag
Sziasztok!Segítsetek már abba hogy a 4G jel mellett jobbra van egy villám ikon az mit jelent!Talán már volt róla szó de nem emlékszem...
-
-
oba
addikt
Mindenki teljesen alap gyári romon használja a telefont? Senki sem romolgat?
Érdekelnének személyes tapasztalatok, hátha van ilyesmi.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
tatomi92 #22078 üzenetére
BK Disabler, ahogy az összefoglalóban is szerepel. Itt pedig a lista.
Ingyenes appról nem tudok, de gondolom ha vettél egy S8-at, akkor ki tudod fizetni ezt a pár száz forintot is a disablerre. Ha meg nem tetszik az alkalmazás, akkor pénzvisszatérítést kérsz.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
frischmannak #22065 üzenetére
Na, jólvan akkor.
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Olyan kérdés merült fel bennem, hogy ha szeretném színhelyesre állítani a kijelzőt. Akkor melyik beállítást kell alkamazni? Alap? Vagy Amoled-fénykép?
-
tatomi92
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok adni egy fotót, hogy miket kapcsoljak ki, hogy növekedjen a SOT-om?
Sokan írnak itt +5 órás SOT-okat.
Play-ből melyik appot töltsem le?
A telefonon kikapcsoltam az NFC-t, szinkronizálást, nagy helypontosságot, Bluetooth-t..
Köszi!
-
dnelb
veterán
válasz
badxgirl #22069 üzenetére
Miről beszélsz? Ki tört pálcát? Hol? Ha a korábbira gondolsz, ott még nem írta hogy 2 nap alatt van 3.5h neki, nem 1! Teljesen más úgy. Mivel a készenlét zabál.
SkyS1gn: ok tégy próbát, nézd meg 2 éjszaka alatt mondjuk 70%rol indulva mennyi marad reggelre, on/offal. Utána számold ki 24 órára. (ha mondjuk irodai dolgozó vagy és úgy megy miközben asztalon van, ott még a fényerő is magasabb mint éjjel). Meg fogsz lepődni. -
badxgirl
aktív tag
Már ne is haragudj, de balgaságokat írsz. Nekem úgy van átlag 4.5-5 óra sot-om reggeltől estig, hogy megy az fb, messenger, aod, gmail, gps, majdnem minden szinkron be van kapcsolva, megy a wifi és mobilnet váltásban de azért zömében wifi, világos téma...általában facebookozok böngészek messengerezek, és napi 1-1.5-2 óra játék is beleesik( real racing 3).
Neked úgy van ennyi kijelzőidőd hogy nem megy az aod, nem facezel(ami rohadt nagy fogyasztó).
Tehát lehet nem pont neked kéne pálcát törni az üzemidő felett. -
madkiller
őstag
válasz
funkmester #22067 üzenetére
Ha jó szemed van hozzá fél perc a gyári képszerkesztővel.
-
funkmester
aktív tag
raw kepeket mennyi ido vagy mennyire nehezkes photoshopban kijavitani, kontraszt+szin?(kezdokent)
-
frischmannak
csendes tag
válasz
dptrsk #22058 üzenetére
Én azt látom akinek ilyen jó SoT-jai vannak, mint neked is ők erőteljesen csak a böngésző van az előtérben(gondolom wifin) a kijelző után. Én böngészésre nem a telefont használom, ezért egyéb dolgok fogyasztanak főként. A böngésző jó wifi jel mellett szinte alig fogyaszt. Ha én is böngészek rajta akkor nekem is kb óránként 15 százalékot merül. Ami teljesen rendben is van szerintem.
A készenléti fogyasztásom legyen az nappal vagy akár éjszaka viszont nem olyan jó, így hiába merülne le csak 5-6 óra böngészővel, ha nekem ehhez legalább 4 nap kellene, hogy ennyit böngészek. De 2 nap alatt lemerülök az egyéb programok és a készenléti merülés alatt. (Így nem is jelenik meg ennyi SoT, mert nem is használom ennyit a telefont). Ha ezt tudnám valahogy javítani, úgy hogy megmaradjon a szinkronom az fiókokhoz és mindenhez, hogy az éjszakai emailek és egyebek reggel ott fogadjanak a telefonon vagy akár az éjszaka közepén, ami olyan fontos akkor simán menne 4-5 napig a telefon 1 töltéssel, amit itt azért még nem nagyon hallottam senkitől, még plusz esetén sem, nem hogy sima S8-nál.
Ha az éjszakát nézzük, kb 1-1,5 óra alatt merül 1%-ot a telefon Wifi On, de minden egyéb(BT,AoD,GPS) OFF mellett. -
frischmannak
csendes tag
válasz
Mr.Silkó #22038 üzenetére
Megoldódott a probléma.
Most is adatok törlése,(kétszer is töröltem az adatokat, mert első után 1 perc múlva megint megjelent ott pár mega), plusz a OneNote adatait is töröltem(mert közvetlen kapcsolatban van vele,nehogy visszacsatolás legyen belőle), kényszer leállítottam is a Drive-ot ismét.
Amikor elindítottam az appot egyből bejelentkezett megint magától, pedig ki is jelentkeztem előtte, de most nem úgy dobta fel az ajánlatot mint eddig. Most azt kérdezte, hogy feltöltöm-e a képeket és mikor rányomtam, hogy igen egyből azt írta, hogy ajánlat elfogadva, de még nem jelent meg a plusz. Majd kijelentkezés és vissza és láss csodát végre ott volt a plusz 100 Gb. -
-
dnelb
veterán
válasz
Viktor0610 #22051 üzenetére
Nevess, attól még tény marad. Az android készenléti fogyasztása sehol sincs még mindig, hiába van doze meg minden. Bármennyire fáj, ez van.
Amíg nem rázzák rendbe hogy mi és hányszor csinálhat wake-t, így is marad. -
-
madkiller
őstag
válasz
kisdobos0111 #22033 üzenetére
Ha a bele nagyításra gondolsz, akkor 2 ujjal nagyíts rá a videóra és igazodik.
-
dnelb
veterán
válasz
frischmannak #22046 üzenetére
Ez teljesen jó.
Pedig el lehetne érni ilyen 5-7 óránként 1%-ot os.
Felejtsd el, ilyen csak iphone-on van. Ha letörölnél minden appot nullára, google szolgáltatást minden, sim off, akkor talán meglenne. De egyébként android ilyet nem tud. -
frischmannak
csendes tag
Nálam wifi javarészt, ha nem akkor 4G vagy 4G+. Bt, AoD off. GPS ritkán. Max napi 1 óra. FB alkalmazás van. Fekete téma, már böngésző is fekete. Bixby off. Resi még egyszer nem volt mióta megvan. Így szokott az átlag 3 óra körül mozogni.
Most járok 86 százaléknál 50 perc Sot-tal. Így ki jönne 6 óra plusz is. Ha használom akkor normál ütemben merül, csak a készenlét gyors szerintem. -
kengyel
nagyúr
A VDH- megint frissített, októberi biztonságira.
-
frischmannak
csendes tag
válasz
Pacee87 #22043 üzenetére
Nekem valószínűleg a készenléti merűlésem egy kicsit sok még. Olyan óránkét 1%. Pedig el lehetne érni ilyen 5-7 óránként 1%-ot os. De nekem vagy 10 alkalmazás és 5-7 fiók is szinkronizál egész nap, meg még minden más is, mert nem tiltottam semmilyen szinkronizálást. De így is 2 napot ki szokott bírni. Ekkor jön össze ilyen 3 óra sot. Ha egész nap nyomkodom akkor egy nap alatt azért lemerül, de akkor nekem is össze jön 5 óra Sot kb.
Ilyesmi szokott lenne, ha használva is van, nem csak készenlétben áll:
[kép]
[kép]
Ez pedig egy átlagos használat:
[kép]
[kép]
Szerintem ez így nagyjából rendbe van -
dnelb
veterán
válasz
frischmannak #22042 üzenetére
wifi, bt keresés off, gps akku kimelő ha nem kell, AOD off(ez pl napi 20%), 5 naponta resi, FB appot nem használni.
Én ennyit "tettem", augusztus óta átlag 5ó20p SOT-om van, tiltva semmi nincs.. Többet nem is várok el 3000es telefontól. -
Pacee87
aktív tag
válasz
frischmannak #22042 üzenetére
Sima S8, disabler külön nincs, de pár felesleges dolgot letiltogattam/töröltem a rendszerből. Jellemzően olyan dolgokat amiket itt ajánlottak. Semmi extrára ne gondolj, mondhatni kezdő Droid felhasználó vagyok!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
martin0297 #22037 üzenetére
Akkor állítsd át a helymeghatározást kizárólag GPS alapúra (valamint kapcsold ki az extra segítségnek szánt, de az akkut csak erősen merítő WiFi illetve bluetooth alapú keresést ugyanitt), és valószínűleg máris látni fogod, hogy nem a telefon kuka, hanem a mobilhálózatok vacakolnak a helyzetbeméréssel.
-
Pacee87
aktív tag
válasz
jeffreybboy #22031 üzenetére
Nekem 2,5-3 óra kijelző idővel sose sikerült lemerítenem, igaz nem játszok rajta, ellenben outlook 3 postafiókot szinkronizál + FB, a nap 95%-ában wifin lóg, BT mindig bekapcsolva autós kihangosító és zene miatt. A kijelzőidő böngészésből e-mailek olvasásából, FB tevődik össze. Nálam így 2 napos az üzemidő 5-5,5 óra kijelzőidőkkel!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
frischmannak #22013 üzenetére
Akkor szerintem próbáld meg mégegyszer, mert a legtöbbünknél gond nélkül működött dekrer kolléga módszere.
Töröld ki a OneDrive gyorsítótárát és az adatait is, zárd be, indítsd újra, ne jelentkezz be, és ezek után fel kell ajánlania a 100 GB ingyen tárhelyet (2 évre).
-
martin0297
tag
Mostanság teljesen kuka a telefon.. az idójárás miskolcot mutatja bekapcsolt gps-el, és a google térkép is azt mutatja..
-
válasz
Az A5 -ben levő SoC jóval kevesebbet fogyaszt, és még a kijelző felbontási is kisebb, így nem várható, hogy az S8 annyit hozzon üzemidőben, ugyanakkora akkuval, mint az A5. Még az S8+ is elmarad az A5-től üzemidőben.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Tud az többet is, csak szánni kell rá időt.
Egyébiránt az A5 (2017) nem egy liga fogyasztásban (sem) az S8-cal, elég ha a méretben és felbontásra is nagyobb kijelzőt, az erősebb processzort vagy a szenzorok sokaságát említem.
-
kaisers
aktív tag
válasz
jeffreybboy #22027 üzenetére
Nekem dual sim van (egyik 2g, a másik 4g hálózaton), szinte mindíg hozza az 5 óra sot-ot. Szerintem optimalizálva van, én ezzel így meg vagyok elégedve.
-
kisdobos0111
aktív tag
Ez a Red youtube nem igazodik a kijelzőhöz.
-
jeffreybboy
tag
válasz
frischmannak #22028 üzenetére
Normál használat mellett az elég gyenge
A5 2017 azért 5-6 órát mindig tudja. Hasonló idő lenne jó vagy kicsivel kevesebb.
-
espi38
őstag
Valaki tudja,hogy lehet el tüntetni a navigációs sávot ha viberezünk vagy éppen fórumozik az ember?
Swiftkeyt használok -
frischmannak
csendes tag
válasz
jeffreybboy #22027 üzenetére
2,5-3,5 óra normál használatban. Jó beállítások és Wifi mellett 4,5-5 óra, Ha pedig nagyon jól beállítasz mindent és egész nap full térerő, full wifi, alacsony fényerő akkor el lehet érni max 5,5-6 órát.
De van egy-két extrém eset, hogy valaki még többet kihoz, de az már 'labor körülmények' ja és persze Klón -
jeffreybboy
tag
Sziasztok. S8 milyen kijelző időket produkál? Mindennapos használat esetén?
-
Lacka89
aktív tag
válasz
frischmannak #22013 üzenetére
Ugyan igy vagyok en is. Ezt irja ki.... hatha valaki tud segiteni mi lehet ez..
-
caky
csendes tag
Átolvastam a fórumot a disablerrel kapcsolatban, amik nem kellenek és biztonságosan tilthatóak tiltottam. 1 dolgot nem találtam és nem tudom tiltható-e, ez a Samsung Connect. Egyenlőre semmire se használnám csak fut feleslegesen. Az lenne a kérdésem tiltható-e?
-
válasz
Parallaxis #22020 üzenetére
Az idei iPhone-oknál mindent úgy hozzáerősítettek a hátlaphoz (a kijelzőt kivéve), hogy gyakorlatilag nem lehet külön hátlapot cserélni. Vagyis csak és kizárólag kijelző cserélhető külön, egyébként egy új készüléket kapsz.
-
válasz
Parallaxis #22020 üzenetére
A hátlap az egyben van az oldalkerettel, azért drágább.
Csak a kijelző van külön.
Szifon ikszet nem veszek az tuti fiksz.Szerintem az S8 jobb nála.
-
válasz
Parallaxis #22018 üzenetére
Akkor bizonyára Zack is rosszul tudja. Mert szó szerint azt mondja, ha a kijelző törik, az 279 dollár, ha a hátlap, az 549 dollár. De biztos csak flamet generál...
-
Parallaxis
addikt
Ha eltörik az iPhone X hátlapja, ami ugye üveg, azt 545 dollárért (nettó) cserélik, mert a telefon belseje elválaszthatatlan a hátlaptól.
Jó drága, de szerencsére nem ennyibe kerül
A cikk ahol ezt olvastad az a kijelző cseréjéről ír, nem a hátlap cseréjéről (erről nincs is még hiteles infó).
Az 545 dolcsi egyébként akkor igaz, ha teljesen rommá törted a készüléket és nem javítást, hanem új készüléket kérsz, ekkor kerül ennyibe a csere.
Ha csak kijelző törött és azt javíttatni akarod, az 279 dolcsi, ami semmivel nem drágább, mint egy S8 kijelzőcseréje.
Ha meg van Apple Care-d, akkor a kijelzőcsere 29 dolcsi, a készülékcsere meg 99 dolcsi.
-
ParadoxonX
csendes tag
válasz
ParadoxonX #22016 üzenetére
-
ParadoxonX
csendes tag
Nalatok nincs brutál lassulás a frissítés óta? Ha kilepek egy alkalmazasbol akkor az alkalmazás ikonok nagyon lassan jönnek elő. Még most a comment írása közben is nagyon lassú a billentyűzet (Gboard). Már újraindítottam a telót párszor hatha ugy. Fr ajánlott?
-
frischmannak
csendes tag
Bocs az offért!
De ez mi???
Ezt dobja fel ha ki akarok jelentkezni!
[kép] -
Mikkkeeeee
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segiteni foliakkal vagy uvegekkel kapcsolatban? Vegre vettem egy spigen liquid air tokot ami nagy kedvencem, de ugye a gyari samsung foliaval nem igazan baratok... Nektek spigen tokokra milyen folia valt be, mit ajanlanatok? -
frischmannak
csendes tag
Valakit tudna segíteni a 100Gb-os ingyen tárhely regisztrációba a OneDrivehoz?
Ki írja az ajánlatot, végigcsináltam az a procedúrát, amit dekrer leírt(adatok törlése,bejelentkezés...)
De amikor rámegyek, hogy bejelentkezés automatikusan be is jelentkezik, pedig nem adom meg az adataimat(nem tudom, hogy ez így megfelelő-e) Utána jön egy prémium ajánlat azt vissza utasítom aztán a 100Gb-os ajánlat, de amikor rálépek akkor kiírja, hogy "Az alkalmazás már nem vásárolható meg, illetve ezen az eszközön vagy ebben az országban nem támogatott." és ezt háromszor a végén más hibakóddal, majd egy vissza gomb után újra látom az ajánlatot, de nem tudok tovább menni. -
derrik
őstag
samsung j7 Canadai nem szolgáltatós használható itthon ill. magyar nyelvű rom tolható e rá ???
-
Deck
titán
válasz
espi38 #21998 üzenetére
Nekem ilyen van: [link]
Ez biztos nem nyomja fel, könnyebb fele az ujjlenyomat helyét eltalálni nem hibázol, vékony, a fogása stabil teljesen biztos, egyszer már megmentette a telóm mikor leejtettem, több színben van.
Media Markt-ban 3.500 Ft
Amúgy a gyári tokoknak nem kéne felnyomnia
-
zzola
titán
Említettem, hogy hétvégén csináltam egy FR-et. Azóta durva laggokba ütközöm, az egészség app (Huawei) pedig rendszeresen leáll. Érdekes, mert FR előtt nem volt ilyen gond! WTF?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Tamagocsi123 #22002 üzenetére
Nálam gond nélkül teszi a dolgát a OneDrive.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest